- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
jano_77 #31165 üzenetére
hiába nem hinnétek el,csak fontos programok vannak szinte amik hasznosak,wifi-pc program,uninstaller meg filekezelők stb.de vannak játékok is meg egyéb,viszont mind fontos,a telóba még egy rohadt jegyzettömb sincs amibe irni tudnék feljegyezni magamnak mit kell venni vagy csinálni elintézendő dolgok stb.,azt is úgy kellett leszednem egyet ami 4 mb volt kb. ezek mind mind a hülye telefon belső tárhelyébe mennek szinte,amit tudtam átpakoltam viszont sd-re,játékok pár program amit csak engedett,de ez tényleg már röhej hogy nincs hely 20 mb szabad van és ugat hogy nincs hely.....áááá...
Amúgy sima gyári 2.3.3 van lg optimus one telefonom van,kernel 2.6.35.10
szoftver pedig v20g
-
frensys
tag
Most legújabban az idegesit hogy állandóan elfogy a belső tárhely,mindig jelzi hogy kevés a hely,de már könyörgöm semmit nem tudok letörölni mert minden fontos,jegyzettömb,időjárás jelentő+fontos alkalmazások,amit persze nem tud átrakni a rohadt sd-re,a játékok fele meg a programok fele ment csak át oda,a többit a belső tárhelyre teszi,már nagyon elegem van hogy nem tudom használni a telefont mert mindig kevés a hely és telepiteni se már rá szinte..
Kérdés:A gmailt megcsináltam telómon..hogyha lejöt kb.200 levél akkor ezek foglalják a belső tárhelyet? Mert akkor letörlöm a leveleket a francba elolvasás után,ha sok helyet foglal,szerintetek?
THANKS!!!!!
-
frensys
tag
Mostanában nagyon zabálódik az aksi,reggel zenét hallgatok lemegy mire beérek 85 százalékra,kicsit netezek rajta meg letöltök ezt azt,volt egy két hivásom és délután 1 órára máris 65 százalék a telefon!! Nem tudtok olyan programot ami kifejezetten azt nézi mi zabálja legjobban az aksit???Mert a battery info meg ilyenek meg a cpu spy nem jó,nem ilyen kell,hanem ami megmondja mi zabálja a legjobban,kiirja a programot melyik eszi a legjobban az aksit!!!
THANKS!!!!!!!
-
frensys
tag
válasz
Zsombe #30998 üzenetére
mert pont hogy addig frissitse magát amig le van zárva minden,hogy mikor bekapcsolod,addigra friss adatok legyenek,és ne akkor álljon neki frissiteni magát és terhelje a telefont,pláne hogy amig hozzányúlok a telóhoz mondom 10-15 másodperc,ezalatt úgyse frissül semmi sem...
-
frensys
tag
Nem tudom mit kell itt viccelődni/lehülyézni az embert,totál normálisan felsoroltam pontokban dolgokat amik tények és más is igy gondolja akikkel beszéltem,de inkább hagyjuk,legyetek boldogok egymással.
-
frensys
tag
válasz
jano_77 #30986 üzenetére
1.Ezt nem irtam be másodszorra,most irtam be előszőrre!
2.Nem kell feloldani maga az idő megnézéséhez,de minden ismerősöm és ember akit ismerek ugyanigy tesz,feloldja a zárat megnéz ezt azt a telefonján ez tart olyan 10-15 másodpercig aztán lezárja,nem kell lehülyézni engem mert akkor másokat is lehülyézhetsz!
3.A telefon meg itt van mellettem 1 méterre de néha ránéz az ember ahogy irtam más is ez teszi és aztán visszateszi a polcra.
4.Amit meg irtam valós,ne akkor frissitgessen a wifin vagy 2g/3g-t amikor ránéz a telefonra az ember és mászkál a menükbe 10-15 másodpercig kb.mert ekkor leterheli totál és ráadásul nem is frissül ennyi idő alatt semelyik program csak elkezdi,de ahogy bill.zárat lecsukom abba is hagyja mert a netet lekapcsolja.Pont forditva kéne...hogy amikor a teleonod nem használod akkor felmenjen a netre néha és frissitgesse a programokat,szerintem ez totál logikus! -
frensys
tag
Sziasztok!
Egy kis plussz tapasztalat azok után amiket irtam a juice defender meg green powerről,még egy ok hogy ne szeressük annyira.
Ugye azt csinálja,hogy amikor feloldjuk a bill.zárat akkor elkezd szinkronizálni szép lassan minden program,bekapcsol a wifi vagy a 2g/3g,na már most,ez két dolgoz ererményez:
-totál leterheli a telefont és akadást idéz kicsit elő pár percig,pont amikor használnád a telefont
-másrészt pont forditva kéne,amikor lecsukom a bill.zárat,akkor frissitgessen a neten és kapcsolja le frissités után a netet a program,mert igy az van,hogy a telefont feloldod mert megnézed mennyi az idő meg hivott e valaki vagy smst kaptál e,aztán le is csukod,ezután a bill.zárat lenyomod és a net meg is szakad utána,tehát a programok ennyi idő alatt ami 15 másodperc kb.nem frissülnek,és mondom még a telefont is terheli.
Pont a forditottja kéne,ha lecsukod a zárat,frissitsen aztán kapcsolja le a netet,ne akkor kapcsoljon be mindent és terhelje a telefont pláne mondom nem is tudja ennyi idő alatt elvégezni ezeket kb.10-15 másodperc mig ránézel a telefonra,aztán lezárod..
Na erről mi a véleményetek.
-
frensys
tag
válasz
punky10 #30891 üzenetére
nem adja csak viccel,de a tények akkor is tények,ha feloldod a zárat elkezd wifizni mindkét program és azon is marad ha egy gyenge jelet is talál,márpedig mindig ez van az utcán ha megyek,talál egy totál gyenge wifi jelet és azt várná el az ember hogy akkor hagyja a francba és átvált gyorsan 2g vagy 3g-re de nem,és ha manuálisan leszeded wifiről és bekapcsolod a 2g vagy 3g-t akkor is utána ez a hülye visszavált wifire mert talált jelet,de könyörgöm az egy GYENGE semmit nem tudok vele mit kezdeni cimű jel,úgyhogy ennyit ezekről a programokról.
-
frensys
tag
-
frensys
tag
de mindkettőnél az a hiba van amit irtam
-
frensys
tag
Sziasztok.A juice defenderrel vagy green powerrel teljesen mindegy mindkettőt kipróbáltam,gond van velük.
Ha feloldom a zárat egyből keresi mindkettő a netet és szinkronizálnak frissülnek a programok,DE mindkét programot kipróbálva orbitális hibát vettem észre,ha feloldom a zárat ezek egyből wifit kezdenek el keresni és ha nincs erős wifi jel nem ám átváltana 2 vagy 3g-re hanem továbbra is wifin akar netezni!
És ha manuálisan fent lenyomom a wifit,és bekapcsolom a 2g/3g-t fent a lehúzó menüböl visszavált pár másodperc múlva wifire újra,ha van wifi jel akkor azt használják.De könyörgöm totál gyenge wifi jelet érzékel mindkettő itt a házban amire rá se lehet kapcsolódni,akkor meg felejtse már el gyenge wifi jel esetén és váltson már át 2g/3g-re mondjuk,pláne ha én erőltetetten lekapcsolom ekkor a wifit és bekapcsolom a 2g/3g-t,mert ekkor is visszavált wifire..ááá -
frensys
tag
-Újabb őrület! A gmail levelezésnél beállitottam ugye hogy a freemailt is tudja fogadni,ott be lehetett egy ilyet állitani amit direkt be is állitottam hogy:
az üzenetek pop alapú letöltése esetén: a gmail példányának megőrzése a beérkező levelek között!
Azaz gondoltam én hülye,azt jelenti hogy megőrzi a freemailen is az egy példányt,és ide is lejön egy példány a telefonra,na már most pc-n amikor nézem a leveleimet,nulla levél van,leszedte a szerverről is és csak a telefonon van meg a rohadt életbe,tehát nem hagyta meg a példányt és ez marhajó mert nem a telefonon akarok válaszolgatni a leveleimre hanem pc-n,hol az istenbe lehet beállitani normálisan a g-mailen hogy maradjon a példány azon a rohadt freemailen is??Mert most üres minden a freemailen pc-n!
-Másik:a juice vagy green power teljesen mindegy mindkettőt kipróbáltam és igen,ha feloldom a zárat egyből keresi mindkettő a netet és szinkronizálnak frissülnek a programok,DE mindkét programot kipróbálva orbitális hibát vettem észre,ha feloldom a zárat ez egyből wifit kezt el keresni és ha nincs erős wifi jel nem ám átváltana 2 vagy 3g-re hanem továbbra is wifin akar netezni ami nincs!És ha manuálisan fent lenyomom a wifit,és bekapcsolom a 2g/3g-t fent a lehúzó menüböl visszavált pár másodperc múlva wifire,mert a programok úgy vannak beállitva hogy ha van wifi jel akkor azt használják,de könyörgöm totál gyenge wifi jelet érzékel mindkettő itt a házban amire rá se lehet kapcsolódni,akkor meg felejtse már el gyenge wifi jel esetén és váltson már át 2g/3g-re,pláne ha én erőltetetten lekapcsolom ekkor a wifit és bekapcsolom a 2g/3g-t,ekkor is visszavált wifire,ez hülye.
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30712 üzenetére
A k-9 mail appal már egyből állitásnál mentek a bejövő leveleim,jöttek,de a kimenő beállitásnál az smtp-nél nem megy,valahol olvastam hogy az smtp a freemailnél elég gázos..mást kell megadni mint amit gondol az ember,se nem smtp.freemamil.hu,se nem mail.freemail.hu,se nem simán freemail.hu hanem valami mást mert nem megy a kimenő és visszadob a beállitásokhoz.
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30708 üzenetére
A freemail oldalán csak pc-s beállitások vannak fent,az androidosak nincsenek,de nem sok minden állitás van amúgy a telón se,email cimet jelszót beirod meg kiválasztod hogy pop3 vagy imap aztán ennyi,és nem megy,mindig azt irja ki a beállitások nem fejeződtek be,miután véglegesitettem és keresni kezdte a kiszolgálot.
-
frensys
tag
Segitséget szerenék kérni,egy olyan kérdésem lenne,hogy van a telefonon a e-mail app gyári,na most ott az egyebek beálittást kiválasztva végig mentem a freemailes beállitásokon,pop 3 stb.de a végén visszadob hogy nem jók a beállitások,vagy valami ilyesmi.
Nem tudjátok hogy kell beállitani freemailre a gyári e-mail appot?Köszönöm szépen!
-
frensys
tag
Jó akkor úgy fogalmaznék,hogy csak amikor kell akkor van netem,3g-t kilöttem mert mindenki irta sokat fogyaszt aksiból..elég a 2g is nekem és csak ha fontos,akkor bekapcsolom a netet akár wifi akár 2g fent a lehúzó menüből és netezek kicsit vagy szinkronizálásra bekapcsolom napi kétszer,és gondoltam/gondlom a juice meg napi 40-szer felmegy 1 percekre ami több fogyasztás és nincs erre szükség,mert én csak akkor kapcsoltam be,amikor kellett és fontos volt.De értek mindenkit és ok,csendbe maradok.
-
frensys
tag
-
frensys
tag
jer1cho:jó rendben,akkor szót fogadok,és megpróbálok változtatni igérem a stilusomon,megigérem!
-
frensys
tag
válasz
bohoc71 #30677 üzenetére
Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!
Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!
jer1cho:
Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi
-
frensys
tag
nem tudom miért vagytok úgy kiakadva,igenis semmi értelme a juice porogramnak,csak azoknak jó akiknek eleve menne a net és ezt szoftver végzi,nálam eleve NEM megy a net,csak napi kétszer kapcsolom be pár percre,azt ennyi,a juice csak rontana a helyzeten,mert napi 40-szer felmegy 1 percekre hogy frissüljenek a widgetek(amik eleve 15 perc fél óra és 1 óra minden widgetnek a frissülési ideje gyárilag igy semmi értelme hogy 1 percre van állitva a juice netezése hiszen még 14 percet kéne várnia mig egy rohadt időjárásjelentő widget frissül,hiszen mondom 15 perc a minimum a widgeteknél,de mindegy is.
A zene lejátszókkal meg a player pro-t ha nézzük,fent van két dsp pack is hozzá,de azok CSAK EFFEKEK,demmi GAIN mint a winampnál meg powerampnál meg mixzing médiaplayernél,a limiter meg igaz,mert ezt pont hogy az új verziójú powerampnál vettem észre,hogy annyira beujjitották azt is hogy ha adsz rá mélyet és magasat visszavesz a hangerőből egy idő után,ha kikapcsolom a limiterét nem halkitja,bármennyi mély és magas is van rárakva.
Ergo a többi lejátszóba is ez a gond,van limitere,csak ott NEM lehet kikapcsolni és ezért halkul,próbáljátok már ki!Ennyi
-
frensys
tag
válasz
basaja #30660 üzenetére
A legegyszerűbb hogy mindenféle juice és társai program helyett inkább ezt tenné mindenki:
2g-re tenni a telefont,fényerőt 30 százalékra tenni,és a widgetek vagy levelezés miatt napi kétszer bekapcsolni wifit vagy a netet amig frissit,azt kikapcs ennyi,nem kellenek ide programok,mezei napi két netre felmenés pár percig a frissülés miatt azt jónapot.
-
frensys
tag
válasz
Verhóó #30655 üzenetére
a player pro szarabb mondom,ahogy adod rá a magasat és mélyet halkul a zene,mert van egy belső limitere a lejátszónak,sajnos..amúgy alapból se olyan hangos mint a power amp,és a power amp-nál még hangositani is lehet a ginnel,úgyhogy poweramp mindenképpen,csak hát ugye 3 nap után lejár a fullos is mert torrentes és hiába a feltörés hozzá az unlocker 3 nap és viszlát..:-/
+basaja:
Tudja az ember használni nem erről van szó,hanem hogy felesleges,mert ha szinkronizálni akarok akkor ha van wifi vagy 2g/3g arra megyek rá egy nap kétszer bekapcsolom azt jónapot,frissül amikor kell,azt ki is kapcsolom rögtön,eleve 2g-re van állitva a telóm igy ennél kevesebbet már úgy se fog fogyasztani,a juice csak rontana a helyzeten mert az bekapcsolja 15 percenként 30 másodpercre a netet,ami fogyaszt!Sokkal többet mint ahogy én napi 2-szer bekapcsolom a netet fent a lehúzó ablakba csk azért hogy frissüljön a widget,a juice meg egy nap igy kb. 40-szer bekapcsol,a köb köbe hogy a widgetek meg amúgy se frissülnek 30 másodperc alatt amit a juice kínál,mert 15 perc fél óra meg 1 óra ilyenekre lehet beállitani legkisebbre a widgeteket a beállitásainál,ennél rövidebbel nem is találkoztam,úgyhogy ennyi
-
frensys
tag
Látom a admin nem alszik,de hát ez van,leirom zenelejátszók terén a tapasztalataimat amik igazak és tények:
-gyári,kuka
-player pro,a basszus és magas ráadásánál fokozatosan egy limiter kapcsolbe és halkul tőle a zene,kuka
-mixzing mediaplayer,ingyenes eq-s mégis,mély magas és gain max hangerőn rátéve minden ok,nem vesz vissza a mély és magas ráadásánál a limiter,viszont zene lejátszásnál mintha a teló nem birná vagy rosszul van leprogramozva az eq néha néha gondolom beterheli a telefont mert pattogás ugrás féle jelentkezik véletlenszerűen.
-Winamp pro,van benne eq,gaint felnyomva és mély magasat is nem vesz vissza a belső limitere nem halkul magyarul a mély és magas ráadásától viszont túl kemény hangzású rideg a hangja,kuka-És akkor marad a király a poweramp [moderálva]
[ Módosította: stevve ]
-
frensys
tag
válasz
pethYeti #30634 üzenetére
hát ja,mert kint van mondjuk az időjárásjelentő widget és amikor rámegyek netre 2g/3g vagy wifi,akkor várok kicsit hogy frissüljön azt kikapcsolom a netet,tehát még mindig nem értem mi értelme a programnak,hiszen eleve csak többet fogyasztana mint ahogy használom..pfff
+eleve nincs értelme hogy 30 másodpercre bekapcsolja a netet,hiszen a widgetek legkisebb frissitési ideje is 15 perc vagy fél óra,röhej,30 másodperc alatt nagy túrót fognak frissiteni a widgetek hülyeség az egész,a widgeteknél meg eleve hiányolok majd mindegyiknél olyan beállitást hogy ha kap netet azonnal frissüljön és mondom ne 15 perc meg fél óra meg óránként röhej mert a net ki van kapcsolva az ember telóján direkt,áááááá pfff
-
frensys
tag
Amúgy miért istenititek a Juice Defender Free-t,én alapból 2g-n használom a telót,wifit meg magam kapcsolom be ha itthon vagyok és routerre csatlakozok net miatt,ha meg nem itthon akkor 2g-n megy a net az utcán,ennyi,a fényerő 30 százalékon van a telón és minden amit lehetett beállitottam hogy minél többet birja a telefon,szerintem a Juice Defender Free sem fog ezen növelni csak bonyolitja a beállitásaimat,mert eleve ott olyanok vannak hogy kikapcsolja azt bekapcsolja 15 percig ezt azt 3g-t meg wifit stb.,de mondom én alapból úgy használom ahogy leirtam,tehát semmit nem fog növelni a telefon üzemidején a program csak többet fog fogyasztani,mivel eleve bekapcsolva hagyja a wifit meg a 2 vagy 3g-t 15 percekre vagy ki be kapcsolgatja ami nálam ki van eleve kapcsolva és ismétlem csak akkor kapcsolom be ha kell.
-
frensys
tag
Az én hármasom: Airdroid,go launcher ex,Es file explorer,ja és ráadásként moboplayer poweramp stb.
-
frensys
tag
Leszedtem a bsplayert,nos az egyik videó elmosodik ugrál rajta,a másik meg fekete üres képernyő volt kép nélkül hang volt csak,no ezek után le is töröltem a francba,pedig még le is húzta az amrv6 vagy mit hozzá de semmi változás,fentebb irtatok még pár jó playert,most melyiket ajánljátok akkor igazán..!
Thanks
-
frensys
tag
-
frensys
tag
Tudjátok mi az érdekes? Hogy tegnap ugye sikerült szinkronizálni a calendart kicsit semmi csicsa és a névnapot is mutatja,ha rámegyek akkor meg naptárat.Szóval hogy nincs neten ma reggel óta és mégis mutatja a mai névnapot azaz nem kell neki net..? .... érdekes,azt hittem ezek a widgetek majd úgy működnek hogy netről veszik a névnapokat,de végül is miért is vennék ha előre meg van irva benne,viszont az időjárás jelentés widgethez kell net gondolom..
-
frensys
tag
MÚÚKÖDIK!!!SZUPEERR!!!!!A másik gmailes fiokommal megy...ami a telón is van+szinkronizáltam a beállitásoknál a telefonban,már csak az a kérdés hogy most mindig neten kell hogy legyen a napi dátumért és névnapért?
-
frensys
tag
Szerintem meg van mi a gond...én értem amit irtok hogy a smmoth menüjébe a calendar legelső beállitásnál ott van a gmailes szinkronizációs pipa..De amikor felmentem itt pc-n beállitani nem ez a gmailes emalcim volt amivel beléptem,a telefonon egy másik gmailes mailcim van mind a kettő googles de valószinű a telós egy újabb..na igy jelentkezetk be most újra majd pc-n a másik google cimmel és beállitom,azt szerintem igy már menni fog..
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30345 üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
-
frensys
tag
válasz
Drenadar #30337 üzenetére
Köszönöm!Megtörtént,most már csak az a kérdés hogy a telefonomon hogy tudom elővarázsolni a google calendar widgetjét,mert nem találom sehol a telefonomon,le kell töltenem rá?
+jajjjj.......most már értem a telefonon utána felkell menni a google calendar oldalára,de könyörgöm...én nem akarok netezni és felmenni oda és ott megnézni a naptár/névnapot,én csak egy mezei widgetet akarok ami tudja a naptárat és névnapot egyben...jajjj -
frensys
tag
válasz
Drenadar #30331 üzenetére
IEzt esetleg leirnád nekem részletesebben ha megkérhetlek hogy hol mit nyomjak meg?Mert a naptárnál nincs névnap hozzárendelésféle és forditva se..gyári widget naptáram van meg egy névnaposat letöltöttem a marketből.
Igen csak nem hiszem hogy google naptáram van...már nem tudom lehet hogy ezt is letöltöttem..
-
frensys
tag
Olyan widget kéne nekem,ami naptár és névnap egyben,a telón csak külön van naptár és névnap widget,valami jó kéne ami naptár és névnap egyben.Köszi!!
-
frensys
tag
válasz
fatal` #30305 üzenetére
IIIgy van,értem én!Én csak ARRA reagáltam amit irtok,hogy ha elküldtem mégegyet amit NEM kéne,akkor irjátok SZERKESZTÉS,DE ekkor már tökmindegy a szerkesztés mert nem lehet úgy sem törölni az utolsót és ez NEM az én hibám,hanem kikéne bőviteni ezzel a funkcióval a PH fórum lehetőségeit,ennyi
-
frensys
tag
válasz
baalco #30302 üzenetére
Hozzá rakhatsz igen,de itt nem ez a probléma,mert én hozzá raknám,hanem az,hogy ha valami eszedbe jutott még és mégis külön irtad volna(ami nem tetszik nektek)akkor ugye ezt TÖRÖLHETNÉD és az előzőbe bemásolnád hogy egybe az előzővel együtt elmenjen az üzenet,értem én!DE ekkor ott marad a véletlenül utoljára irt üzenet itt amit nem szerettek és mondjátok minek ir az ember újra még egy hozzászólást és használd a szerkesztést,de ekkor már NINCS értelme használni a szerkeszést mert ugy sem lehet TÖRÖLNI az utolsó hozzászólást,igy ha ki is másolom a tartalmát és az előzőbe beteszem,attól még OTT marad az utoljára irt üzenet is.
-
frensys
tag
válasz
#65675776 #30286 üzenetére
A szerkesztés gomb semmire nem jó azon kivül,hogy ha elirtál egy betüt akkor kijavitsd mondjuk,ugyanis ha irtál egy új hozzászólást és azon megnyomod a szerkesztést hogy töröld,nincs törlési lehetőség benne,tehát ott marad a sor,mert ugye kimásolnád belőle mondjuk és az előző hozzászólásodhoz odamásolnád hogy egybe legyen,de ettől még ott marad az utolsó hozzászólás is,igy értelmetlen.
-
frensys
tag
válasz
baalco #30254 üzenetére
MIért ha már ilyen jóra megcsinálták,akkor igazán belefért volna egy olyan minimális dolog is hogy az ikonokat csoportositani lehessen kategóriák szerint egymás mellett,nem mappába akarom rakni és nem is akarom egyesével tologatni szenvedni 120 ikont ide oda sorrendbe,illetve az is belefért volna,hogy az összes ikont(CSAK az ikont)letörölni és egyesével hozzáadni az adott belső menü oldalra amit akarok kirakni,nem csak mint a kinti fő oldalon aplikatio néven
-
frensys
tag
akkor feladom,marad az összevissza zagyvaság alkalmazások játékok stb. 5 menü oldalon keresztül,bravo launcher bravo,mint egyik legjobb launcher azért ennyi elvárható lenne tőle,hogy mint ahogy a fő kinti oldalon is engedi egyesével hozzáadni aplicatio néven amiket kiakarunk rakni,hogy bent a menübe is engedje ugyanezt!
-
frensys
tag
go launcher exem van,se nem akarom elrejteni se nem akarom mappába rendetzni!!
Igy ikononként maradkanak kint,DE lehessen az egészet törölni akár egyenként is ne csak áthelyezni,és hozzáadni egyenként amit akarok egy oldalon egymás után legyenek és ezt 5 oldalon keresztül,mert össze vissza van minden!!
-
frensys
tag
Nincs is annál idegesitőbb,minthogy menübe belépve 5 oldalon keresztül ezer ikon összevissza,letöltöttek játékok alkalmazások stb. egyik gombnál van olyan lent megnyomva menüből hogy "sort" , de mint halottnak a csók,az ikonok jobbra balra huzogatása átcserélése sorrendbe rakása egyesével meg iszonyat hosszadalmas lenne,legalább lelehetne törölni az összes ikont 5 oldalon át és hozzáadni egyesével oldalanként sorrendbe amiket akarunk..pfff
-
frensys
tag
válasz
TazLeacher #30140 üzenetére
Ok,de franc se akarja tölteni a telefont bent,az előző nokiám 3 nap után csipogott mindig este hogy pirosban van lemerül és még kibirta hazáig,mindig itthon töltöttem fel,mindig 3 nap után estére merült le,de tudom hogy ennek 1 nap az átlaga,de amit irok az van hogy mindig marad azért 30-35 százalék körül estére ami másnapra meg nem elég,igy rákell töltenem reggelig rajtahagyom,bent nem lenne kedvem töltögetni még errre is figyelni,mert bent negyed napot birna még..na mind1
-
-
frensys
tag
Tudjátok ez az aksis téma akkor se hagy nyugodni,már abba is belenyugodtam hogy mivel szeretem ha csiri viri a telefonon minden(élő háttérkép szép,widget névnap widget időjárás stb.),szóval hogy oké reggel lehúzom a töltőről telin és este meg felteszem,DE,van hogy nem nyomkodom annyit vagy átlagosan és itt jön a lényeg,ekkor olyan 35 százalék néha néha megmarad a telefonon,na már most akkor mondaná az ember hogy akkor holnap is tudom még használni,de egy újabb napot meg nem bir ki és nincs bent töltőm,tehát 30-35 százalék még marad totál feleslegesen úgy átlagba nap végére és mégis rákell raknom tölteni mert ez kevés másnapra..röhej az egész..veszek egy szaros mikro usb kábelt azt beviszem és a gépen bent töltöm néha majd.pfffff
-
frensys
tag
Egy kérdés,tudom már agyon lett beszélve..de azért mégis,ugye a widgetek mozgó livepapper fogyaszt elég rendesen,na már most,szerintetek mikor fogyaszt,mindig,amikor lemegy a képernyő sötétbe bill zár után,vagy csak akkor amikor feloldom és látom mondjuk a tüzijátékot(gondolom ekkor hirtelen elindul,vagy megy folyamatosan sötétbe is..?),a widget időjárás és névnap meg csak akkor ha mondjuk odalapozok a harmadik oldalra ahol vannak és mutatják magukat?Vagy bill zár után is fogyasztanak sötétbe(megy neten keresztül az adat kérik le,azaz kérnék néha szinkronizálnak ha engedném a netet).
Szerintetek?
Köszi!!
-
frensys
tag
Ez a viber mennyire jól működik..értem ez alatt, hogy tényleg a szolgáltatóknak nem fáj ez hogy ingyen dumálok bárkivel..?Feltéve ha a másiknak is van mobilnet előfizetése meg fel van rá rakva ez a progi..már csak az a kérdés hogy ha van egy 100 megás csomagot mennyi idő alatt szivja le a net és a beszélgetés.
-
frensys
tag
válasz
toth_janika #29882 üzenetére
Jó rendben,oké.Köszönöm.Akkor marad a naponta töltés. ::-/
-
frensys
tag
Amúgy ok,akkor kellene egy olyan alkalmazás,ami az akkumulátort kiirja mi mennyit fogyaszt épp belőle,mert a kismillió aksifigyelők csak azt irják hány százalékon van az aksi,semmi olyan értelmeset hogy mi mennyit fogyaszt épp belőle,van ilyen?
-
frensys
tag
válasz
toth_janika #29879 üzenetére
................ok...értelek,de mondjuk hogy frissitik ha nincs neten a készülék,azaz se 2g-3g se wifi,kikapcsoltam őket és nincs netük,akkor meg azért fogyasztanának mert mindig próbálnának felmenni infókért..?
+Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva,igenis fontos hogy minél tovább birja egy telefon,mivel tudjuk 1 nap az átlag,de valakinek megy kettőt is igy ez lenne a cél,ugyanis az ember nem akar remegni hogy már hivni se tud rajta vagy hivást fogadni mert lemerül jaj délután 5 körülés már alig van rajta üzemidő,azt az ember rohan haza hogy töltse fel..na mindegy
-
frensys
tag
+Lehet hogy csak akkor fogyaszt,amikor ránézel,odahúzom görgetem jobbra azt az oldalt amin az időjárás és névnap widget van és ekkor fogyaszt amikor megjeleniti,mert tényleg érdekes hogy nulla százalékokat ir rá..
-
frensys
tag
OS monitor a neve,ezzel ha megnézitek mutatja mi mennyit fogyaszt,nos,az android rendszeren kivül szinte semmi nem is fogyaszt ami a memóriába fut, 0 %-ot ir ki mindegyik egyéb alkalmazásra ami a memóriába fut és widgetre is,névnap widget is 0%,szinte mindegyikre 0 %-ot ir,magyarul akkor semmi nem fogyaszt semmit..ez hülyeség,az időjárásjelentő widgetem is fogyaszt tutira mégis 0 %-ra irja ezt is..pedig ez egy fullos program az OS monitor és hires is,nem hiszem hogy tévesztene..
-
frensys
tag
válasz
RootRulez #29864 üzenetére
..Hát gondoltam nem nagy megerőltetés a proci számára,hogy reggel kiir egy újabb nevet azt jónapot,vagy mégis :-)
AMúgy akkor ezzel az erővel minden ami a memóriába van fogyasztanak,pedig köztudodd hogy azok nem esznek semmit csak ott vannak mint utolsó alkalmazások és ha kell hamar emiatt betöltődnek...
-
frensys
tag
widgetek ugye tény hogy fogyasztanak,de mindegyik?Mert nekem mondjuk van egy névnak widgetem kint és az szerintem csak előre beprogramozott neveket irja ki,nincs nettel kapcsolatban igy adatforgalom sincs ami fogyasztja az aksit,jól gondolom?
-
frensys
tag
válasz
domerator #29846 üzenetére
Igen,azért is vettem mert sok szép alkalmazás van rá és jó dolgok,szépen testrelehet szabni a telefont mindenféle csiri viri dologgal és jó ránézni,meg netezgetni vele frissiteni dolgokat élvezet valahol,de ott van a másik oldala is amit irtam,hogy mint egy kis számitógép jó kis alkalmazásokkal okos programokkal használni.
Amúgy a widgetek ugye tény hogy fogyasztanak,de mindegyik?Mert nekem mondjuk van egy névnak widgetem kint és az szerintem csak előre beprogramozott neveket irja ki,nincs nettel kapcsolatban igy adatforgalom sincs ami fogyasztja az aksit,jól gondolom?
Köszi!
-
frensys
tag
válasz
S e t h #29841 üzenetére
Én azért vettem ilyen telefont,mert szeretem élvezni azt a tudást kicsibe majdnem,amit otthon a számitógép elött tenném,tehát a rengeteg origramot cuccot játékot és elvarázsoló dolgokat mint livepapper meg időjárásjelentő stb.stb.stb.amik jól néznek ki vagy hasznosak,amitől jól érzem magam hogy ez mg az de jól néz ki vagy mennyire hasznos és hogy mikre tudom ez és ez programokkal használni a telefont,tehát élvezeti érték miatt is főleg.
-
frensys
tag
Rendben.én értek mindenkit...csak itt irták páran,hogy simán kibir igy megy úgy 2-3 napot,én meg röhögtem hogy mivan..?Ha alig használom..(kis hivás 15 perc,kis wifi fél óra,kis játék fél óra,kis zene 2 óra)Örülök ha 1 napot megy.De okés,kösz mindenkinek a segitséget!
-
frensys
tag
válasz
Fehércápa #29813 üzenetére
Ok,értelek,de én akkor meg miért látom azt, hogy itt mégis mindenki csiri viri appokat futtat egyfolytába a telóján,időjárásfigyelők és társai,ezerfélét ami eszi mint állat az aksit,miért,ha itt mindenki azt mondja nekem,használjam puritánul a telefont és ne hasznájak taskmanegereket időjárásfigyelőket,aksifigyelőt stb .stb. a livewallpaper is ilyen és még sok más,sokat olvasgattam itt a fórumban és mindenki ezerféle ilyet használ,most meg irja mindenki feleslegesek meg pár jó kis app azt jónapot elég a telóra.
-
frensys
tag
Tudom lehet hogy nem itt kéne kérdezni ezt..de most két választás van,vagy élvezzük fullosan a telót,teletesszük a belső memóriát és az SD kártyánkat is mindenféle fullos csiriviri programokkal..Aksifigyelők,Livepapperokkal,task manegerekkel,időjárásjelentő és hasonló futó folyamatokkal amik mind mind nagyon zabálják az aksit és estére ha alig használod a telót ezer százalék hogy lemeritik,vagy van a másik választás,megvonod magadtól eme szép csicsa dolgokat és amiket tudna még a teló,és a legfontosabb applikációkat használod,meg csak pár játékot amit letöltöttél,és semmi Livepapper meg társai,csak mezeien egy telód van ami a programjaid által amiket feltettél sokat tud,cserébe 2 napig kibirja.
Szóval ti melyiket választanátok?
-
frensys
tag
válasz
petipetya #29684 üzenetére
Az sms írási mizéria itt úgy alakult ki,hogy nagyon nehezen lehet irni érintős telefonokkal sms-t, az ember kitépi a haját a sok tévesztéstől..és mindenki a legjobb programot akarja amivel szép nagy betűket tud nyomogatni a kijelzőn,de aztán mindenki szépen rájön, hogy a gyári saját még mindig a legjobb, ami olyan mint egy régebbi gombos telefon,egy gombon 3 betű van azt addig nyomod amig kell és szép nagy is.A másik tészta az ékezetek igen,nem sokan szeretnek ékezetek nélkül irni,mert sok szó kétértelmű ha nincs rajta ékezet és aki olvassa félreérti vagy nem érti,amúgy meg a gyári simában alapból ott van a balra dőlő ékezet és ez nem 3 karakternek számit hanem sima egyel,ez ajánlott.
-
frensys
tag
Sziasztok!
A telefonomba a gyári naptár van ami nagyon nem jó és nem átlátható és még ronda is,tudtok valami jó kis naptárat ajánlani amit ha elinditok jól néz ki megjegyzéseket riasztásokat tudok aznapra beirni hogy mit kell csinálnom és figyelmeztet rá.
KÖszönöm!!!
-
frensys
tag
Egy hasznos és fontos kérdésem lenne.
-Mik azok az alkalmazások/programok,amik ténylegesen FOLYAMATOSAN fogyasztják kicsit az aksit pl. (időjárás widgetek,aksifigyelők,task managerek) Ezeken kivül mik még,mert ezeket leszedem akkor mint a telefonról..
-Azt már tudjuk hogy memóriába amik futnak programok nem zabálnak aksit,mert csak ott vannak de nem futnak,de mi van ha mégis,ugyanis a zenelejátszók a memóriába vannak kilépés után is,és ha visszalépek mondom bele akkor meg ott áll pillanat megállitáson a zene..de ez csak egy példa,facabookról ha nem logoutolok ki azaz nem lépek ki,akkor a memóriába ott van mint hogy használt progi,és ha visszamegyek rá akkor ott van az oldal rögtön elöttem,biztos ezek se fogyasztanak folyamatosan háttérbe...?
KÖszönöm szépen a válaszokat!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest