Hirdetés
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz frensys #29630 üzenetére
Szted abba mi a vicc ha hülyeséget akarsz csinálni, én meg annak megfelelően - ráadásul igazat - válaszolok. (Felsoroltam amik tutira fogyasztanak, zenére meg azt mondtam hogy nem tudom.)
A szellemes válasszal meg mindenki jobban jár... nem árt kis vidámságot vinni mindenki életébe.
(#29633) k850 :
Láttam ám.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Z0C!
őstag
válasz frensys #29630 üzenetére
Ami neked kell az egy Nokia 1800
most úgy őszintén?...melyik jobb?
Ha rákattintasz a facbukra és 1perc alatt betölti a posztokat, vagy rákattintasz és 5percel később kezd betölteni az app, majd 1perc és be is töltötte a posztokat?Memóriába elteszi a dolgokat, hogy ne órák kelljenek egy alkalmazás elindításához.
Mi lenne, ha elolvasnád az Android Működése cikket?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
F-ECT$
titán
válasz frensys #29626 üzenetére
Tedd fel a BetterBatteryStatsot és nézd meg, hogy mi wakelockolja a telefont. Ami sokáig ébren tartja, az biztosan sok akksit eszik.
Ami biztosan sokat evett régebben az a Latitude, lehet azóta javították. Nekem a fancy és palmary widgetek is okoztak gondot, egy ideje beautifult használok helyettük.
Dive ever, work never.
-
pingwin011
aktív tag
válasz frensys #29685 üzenetére
Azért szerintem egyébként járna annyi a magyar embereknek, hogy rendesen lehessen ékezettel smst írni, mert valaki (én is) szeret úgy írni, ahogy kell. Nem hiszem, hogy annyira kivitelezhetetlen lenne a dolog. Én magamtól jöttem rá a balra dőlő ékezeteknek, de az ő, ű betűknél ez akkor sem megoldás. A többi oké, végső soron mindegy, merre dől egy ékezet. De azért nem mindenki jön rá erre magától, így természetes, ha kérdeznek, és az sem lehet válasz, hogy olvass vissza, mert ennyi komment között ember nincs, aki képes kibogarászni, hogy hol kaphat erre választ.
-
xSide
őstag
válasz frensys #29685 üzenetére
Az én sokásom, ha sms-t írok Smart Keyboard-ot használok ahol hosszan nyomva a tovább 'gombot' előjön a smyle-k beszúrása...
A smartban ezt bármire cserélhetem, ìgy beraktam ide a balra dőlő èkezeteket, hogy könnyen elèrhető legyen. Sőt egyénileg àllitható az a rész is, ahol a javaslatok megjelennek -
TRob1
veterán
válasz frensys #29809 üzenetére
Az Én választásom a Te helyedben az lenne, hogy Önként feladnám magam a duplareg miatt, és emelt fővel vonulnék száműzetésbe... utána rögtön meg eladnám az okostelefonom, mert azért mégsem járja hogy okosabb legyen mint Én (de mondom, ezt szigorúan csak a Te helyedben tenném)
¤ R'n'R ¤
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintem a dolog végtelen egyszerű! Ne tedd tele a telefonod minden szrral! Se aksi figyelőm (minek? Mit nézegessem?), se word átalakitóm, olvasóm ( gyárilag is tudja), se csilivili Sms keyboard, (a gyári is jó), se semmi szrság. kb 20 alkalmazásom, van így is és 1,5 napig birja az aksi.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
Vagy veszel egy sgs2-t, felteszel rá egy jó romot és "fullos csiriviri" módban használva azt látod, hogy az akksi 0.5-1% / órát eszik, amivel lazán kijön a 2-3 napnyi használat.
Btw akksifigyelő és task manager csak akkor kell, ha nem vagy megelégedve a fogyasztással, azaz ha megvan a "bűnös", akkor lehet őket jegelni.
Dive ever, work never.
-
porse
őstag
válasz frensys #29818 üzenetére
Mindenki azt használ amit akar.. te leginkább ezt a fórumot ne!
Ha valakinek "csiri viri" live wallpapper kell és nem érdekli, hogy napi 5-10% ot eszik akkor azt fogja használni, ha meg valamelyik elvetemültet az érdekli, hogy a poweramp 4 vagy 8% ot használt el épp ma, akkor akksi figyelőt tesz fel....... szerintem.
-
Mr X
veterán
válasz frensys #29820 üzenetére
Végülis azért vesszük, hogy használjuk.
A napi töltés is belefér, gondolom mindenki alszik minden nap, akkor ráér töltődni. Ha nem is alszik naponta, csak jár konnektor-közelben legalább naponta egyszer.
Én mondjuk nem használok semmi csillivilli cuccot, még időjárás-figyelőt sem, de nem azért, mert meríti a telefont, hanem mert nem kell.
-
Fehércápa
aktív tag
Nem használ mindenki ezer félét! A telefonodat személyre tudod szabni, azt töltsd le, ami neked kell. Amit nem használsz, vagy nem tetszik, töröld. 10-20 alkalmazás szerintem bőven elég Egyébként meg szerintem nem is az appok , hanem a nagy kijelzők zabaljak az aksit. Ezzel együtt kell élni, az okos telefont este töltőre kell tenni..
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Ha már vettél egy okostelefont, akkor használd arra amire NEKED igényed van és ne mások szabják meg ,hogy mire is lenne neked szükséged.
Ha hiányzik vmi app, vagy szolgáltatás, akkor kérdezz rá, de így általánosságban nekivágni az androidnak, hááááát.
Ne azt nézd ki milyen "csiri viri" programokat használ, gondold végig, hogy te miért is vettél ilyen telefont(tényleg, miért is?), szükséged volt-e rá, ha igen miért és mire kívánod használni.A kb. egy napos készenléti időre jó ha készülsz, nekem volt már négy nap is, de akkor csak időnként botlottam bele a telefonba a sok meló miatt és a hívásokon kívül mást nem csináltam ,de azt is kevésszer.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
domerator
veterán
válasz frensys #29845 üzenetére
Na ezt a velemenyt nagyra ertekelem... ez is egyfajta haszna az okostelefonnak, nemcsak az, hogy dolgozni lehet vele.
(azert a helyesirasnak legalabb az alapjaira oda lehetne figyelni, en is telefonrol irok legtobbszor, ez nem lehet indok... na meg a duplareget tessek megszuntetni, mielott baj lesz belole!)Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
RootRulez
félisten
válasz frensys #29862 üzenetére
Nos, akkor is fut, benne van a memóriában, a processzor "áldoz rá is néhány MHz-et". Így valamit számít, a proci ici-picivel akkor is többet dolgozik, ergo többet eszik. Az hogy a + pár kB memória használat többletfogyasztást jelent-e nem tudom, de a procié tuti.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
-
F-ECT$
titán
válasz frensys #29862 üzenetére
Szerintem egy jól megírt widget észrevehetetlen többletfogyasztást okoz. A gond az, hogy a kis fogyasztókat pontosan mérni lehetetlen.
Próbáld ki azt, hogy egy estére (tehát legalább 6-8 órára) leteszed az asztalra a telefont és megnézed, hogy mennyit merül. Következő estére szedd le az összes widgetet, és nézd meg úgy is.
Dive ever, work never.
-
toth_janika
őstag
válasz frensys #29877 üzenetére
Sajna már én sem bírom megállni a dolgot!
Figyelj! Mért foglalkozol azzal, hogy mi mennyit és miért fogyaszt? Kit érdekel? Működik? Ha igen, akkor ne túráztasd magad!
Örülj neki, hogy nem fogyaszt semmit!
Bár lehet hogy egy picit összekeverted, mert az OS a processzor használtatot jelzi %-ban! Az, hogy 0%-ot mutat azt jelenti, hogy ABBAN A PILLANATBAN 0%-ot fogyasztja PROCESSZER ERŐFORRÁSÁT és nem az akkumulátor fogyasztást!
A widgetek akkor használják a procit, ha frissítik magukat![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
toth_janika
őstag
válasz frensys #29880 üzenetére
Ha nincs neten a készülék, akkor az online kapcsolatokat igénylő alkalmazások nem fognak működni. Időnként megpróbálják frissíteni magukat (meg lehet határozni a frissítés gyakoriságát), de ez tört része a processzor idejének, így az akksihasználat is elhanyagolható!
Egy dolgot ne felejts el! Amit TE is írtál! Ezek a telefonok már számítógépek! Mennyit bír egy notebook, netbook ma? Egy notebook 3 óra, egy netbook 8 óra, egy tábla max 12 óra.
Mit akarsz egy hordozható számítógéptől? Amin még telefonálsz is? Fogadd el! Legjobb esetben 2 napot megy a telefon! Ez az átlag!
Rendezkedj be arra, hogy minden este ráteszed a telefon töltőre és nem fogsz remegni, hogy lemerül![ Szerkesztve ]
Flickr - http://www.flickr.com/photos/toth_janos/
-
domerator
veterán
-
-
punky10
addikt
-
-
Aktív témák
Hirdetés