Aktív témák
-
bohoc71
aktív tag
válasz
callmeakos #35916 üzenetére
Hali!
Qtabd progi is megcsinálja, gépre menti. -
bohoc71
aktív tag
válasz
atillaahun #35031 üzenetére
Hali! Én kettő helyszint sem bírtam beállítani. Nem váltott az otthon és a melóhely között. Pedig két különböző település 12 km-re egymástól,és mégis egy cellának mutatta.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Szeretnék segítséget kérni a Tasker progival kapcsolatban. Szeretném beállítani, hogy óránként bekapcsolja adott időre az APNDroidot és ki is kapcsolja.De sajna eddig még erre nem jöttem rá, igaz nagyon gyenge az angol tudásom.Megköszönöm ha valaki segít, akár priviben is.
-
bohoc71
aktív tag
válasz
frensys #30675 üzenetére
Nem bírom....Elég már....A widgetek frissülési ideje nem az, hogy mennyi ideig frissül( negyed óra, fél óra) hanem milyen gyakran frissül, keresi a szervert...Add el a telód...Ha kell adok helyette egy siemens mt 50-t ingyen...Semmi ilyen gondod nem lesz vele..
Hagyd már békén ezt a topicot a nem hozzáértő beszólásaiddal...
-
bohoc71
aktív tag
válasz
ata007 #22374 üzenetére
Mikor másolok, telepítek a telóra a gépről, nem szeretném, hogy töltsön.. Feleslegesnek tartom, hogy az alatt az 5-10 perc alatt töltődjön pár százalékot, szerintem nem igazán növeli az akksi élettartamát. Ez az én egyéni véleményem!
Lehet ezzel megint elindítok egy hatalmas vitát, de nem szeretném.
-
bohoc71
aktív tag
Hali!
Picit fura lenne a kérdésem...Olyan app-ot keresek,ami letiltja a teló töltését (csak azt),ha csatlakozom usb-vel a pc-re..
-
bohoc71
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest