- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Aktív témák
-
frensys
tag
Amúgy miért istenititek a Juice Defender Free-t,én alapból 2g-n használom a telót,wifit meg magam kapcsolom be ha itthon vagyok és routerre csatlakozok net miatt,ha meg nem itthon akkor 2g-n megy a net az utcán,ennyi,a fényerő 30 százalékon van a telón és minden amit lehetett beállitottam hogy minél többet birja a telefon,szerintem a Juice Defender Free sem fog ezen növelni csak bonyolitja a beállitásaimat,mert eleve ott olyanok vannak hogy kikapcsolja azt bekapcsolja 15 percig ezt azt 3g-t meg wifit stb.,de mondom én alapból úgy használom ahogy leirtam,tehát semmit nem fog növelni a telefon üzemidején a program csak többet fog fogyasztani,mivel eleve bekapcsolva hagyja a wifit meg a 2 vagy 3g-t 15 percekre vagy ki be kapcsolgatja ami nálam ki van eleve kapcsolva és ismétlem csak akkor kapcsolom be ha kell.
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Igényes Gamer PC - Ryzen 5 9600X - 32GB DDR5 - 512GB SSD - Asus TUF RTX 3070 Ti - Vízhűtés - 850 táp
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest