- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magyarított Android alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Agrox
tag
tudna valaki olyan képmegosztó alkalmazást ajánlani(picplz-félét), amely facebookra nem miniatűrben hivatkozásként posztol? vagy erre marad a gyári galéria/facebook alkalmazás
-
tomy86
addikt
Arra esetleg nincs ötleted (vagy valakinek), hogy egyéb naptárakat hogy lehetne importálni a saját naptárba? Nálam a névnap, ünnepnap és hasonló naptárakat szinkronizálja a telefon. A gondom a sport naptárakkal van. Azok nem is jelennek meg a telefonon a szinkronizálható naptárak között és a weben az URL címnél is csak html kód van, ical nincs. Úgyhogy a mentés-importálás sem járható út.
-
-
spiritex
veterán
Tessék akkor egy olyan:
Advanced Telephone -
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #29590 üzenetére
Már rá is jöttem: Be kellett volna kapcsolnod a szinkronizálást.
Az érmet köszi de nem fogadhatom el,meg különben is, kaptam jobbat.
-
F-ECT$
titán
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
Olyan programot keresek mint a BarCode Scanner, csak annyi különbséggel, hogy telefonszámokat ellenőrizzen le és tegye a tárcsázóba hívásra.
Ismer valaki ilyet? Nagy szükségem lenne rá.
Köszönöm!
-
stefi68
addikt
válasz
petipetya #29587 üzenetére
Köszönöm, megkaptam....
(#29588) TRob1: Hát nekem nem volt 100 ROM a Blade-men, csak kb. 6 és csak azokon próbáltam, nyilván nem ez volt a fő életcélom, hogy a Névnapokat megjelenítsem, de mindegyiken kipróbáltam. Volt amelyiken simán leszinkronizálta, minden varia nélkül, volt amelyiken nem.
Foglalkoztam eleget ezzel elhiheted.Ha rájössz a rejtélyre te leszel a "Nap Hőse" még érmet is szerzek hozzá...
-
VD
őstag
Devils at the gate
[link]
Ingyenes
Tower Defense játék. -
TRob1
veterán
válasz
stefi68 #29586 üzenetére
Csak megjegyezném, hogy bármilyen Rom is volt a Blade-emen, mindig megjelentek a Név- és ünnepnapok a naptárában (pedig volt már rajta jó sok féle, 2.2-ből és 2.3-ból is, ha beleszámítjuk az 1-2 naponta cserélődött CM nightlykat is, akkor legalább 90-100 Rom, de anélkül is 10 féle biztos
)
ui: De egyébként nem is hallottam még ilyenről, hogy vkinek ne jelenne meg (komolyan). Pont most is volt 1 diskurzus Blade totyikban hogy mi tud megjelenni a CM-es zárképernyőn, és többen is írták hogy kiírja az aznapi névnapot (vagyis megjelenik a naptárukban)
-
stefi68
addikt
Köszönöm!
Hogy miért is fontos ez? Nos igen egyszerű oka van...
Már a Jorte-val és a Smooth calendar-al való kísérletezéskor rájöttem, hogy a Google naptárral való szinkronizálás erősen készülék és ROM függő.
Annak idején még én magyaráztam el embereknek, hogyan kell megjeleníteni a Magyar név- és ünnepnapokat a készülék naptárában.Nos azóta alig akadt olyan ROM a Bladen amin ez sikerült volna.
Közben készülékváltás is volt, de ezen sem jelennek meg a Saját naptáron kívül más naptárak.
Ezt már elég jól kibeszéltük a Galaxy W topikban. Valakinek megjelenik, valakinek nem.
Azóta sem tudok rájönni mi a fenétől függ. Sőt jelezték, hogy más készülékeken is van ez így.
Volt adatok törlése a naptár, naptár szinkonizáció, naptár tároló appoknál, még új Google acc-ot is létrehoztam azzal sem jó...
Nem csak a név- és ünnepnapok nem jelennek meg de tetszőlegesen létrehozott egyéni naptárak sem!Na mindegy, a lényeg, hogy ha manuálisan beimportálom, akkor tutira benne lesz
Más...
Van valaki wifi közelben vagy van mobilnet elérhetősége most?Leszedhetné nekem ezt: BetterSleep és feltehetné valahová...
Most fedeztem fel a frissítést, régen várok a hibajavításokra.
Kíváncsi vagyok jól működik-e már... (csak este leszek wifi közelben) -
megint én
őstag
Mondjatok PLS egy jó logikai játékot.... (ingyenest)
-
-
xSide
őstag
Igen másra irányult a kérdés
Nem ilyen jellegű átírásra, de ha a készítő úgy gondolja törli a naptárát, akkor mindenki névnap nélkül marad
Mikor először iratkoztam fel rá, volt benne automatikus értesítés , hiba és hiányos napok.
Ezért szedtem le magamnak és javítgattam... -
TRob1
veterán
válasz
petipetya #29578 üzenetére
Én se értettem mi ez a túlbonyolítás... de talán kapunk rá magyarázatot.
(#29579) xSide :
Nem a saját naptárakba mutatja a bal menünél hanem a más naptárakban, de attól még beírja a naptáradba és le is szinkronizálja telefonra. Vagy mást szeretnétek?szerk: Szerkeszteni a neveket? Bélát átírni Juliskára?
-
xSide
őstag
válasz
stefi68 #29535 üzenetére
Áruld el légyszíves, hogy a bánatba tudtad exportálni a magyar névnapokat a Google naptárból.
Már mióta rágódom ezen, de nem tudtam rájönni.Csak a saját naptáraknál van export lehetőség, a 'Más naptárak'-nál nincs
Ne exportálást keress
Iratkozz fel a Magyar névnapok naptárra, menj a naptárbeállításokhoz, alul látod mire iratkoztál fel (bal oldalt a naptár neve, jobb oldalt Leiratkozás), klikkelj a Magyar névnapok-ra, a megjelenő oldalon keresd ezt:
Naptár URL-címe:
Itt ha ráklikkelsz a "ical"-ra kapsz egy ablakban linket, ezt már letöltheted és importálhgatod a saját naptáradba -
spiritex
veterán
válasz
Eternitys #29572 üzenetére
Mondjuk ez vagy ez. De rengeteg másik is van.
Nekem viszont olyan app kellene, amivel az ágyról tudnám látni a pc monitorát és egérrel irányítani, de ne kelljen a pc-re feltelepíteni és mindig elindítani egy programot, mint ahogy a Teamviewer esetében kell. Jó lenne csak simán rálépni wifi-n keresztül a Desktopra (mint ahogy az ES File Explorer is teszi a file-ok esetében).
-
k.daniel91
tag
Sziasztok,
Tudom, hogy ez egy szoftver kibeszélő topik, de itt találtam a legtöbb esélyt hogy megtaláljam az általam keresett programot. Egy olyan alkalmazásra lenne szükségem amivel beállíthatom hogy a készülékem (én esetemben tablet) X idő után leálljon (root szükséges program is lehet). -
Mika1227
őstag
Valami jófajta launchert tudnátok ajánlani a go launcheren kívűl!?
-
Eternitys
aktív tag
Sziasztok
Keresek egy egyszerű app-ot amivel bluetoothon keresztül ki tudom kapcsolni a pc-t. Csak ennyi lenne. Köszi
-
spiritex
veterán
Ha valakit érdekelne, hogy melyik app-al tudná hardware-es gombokkal felvenni, letenni a telefont, akkor ez nekem nagyon bevált.
Hangerő fel: felvesz,
Hangerő le: kinyom,
Ki-Bekapcsoló gomb: némít
ez a gomb nem állítható, de amint a Hangerő le gombot (ami ugye gyárilag a némító gomb) kinyomásra definiálja az ember, a némító funkciót ez a gomb veszi át. -
fatal`
titán
Pár napja jött egy frissítés a go launcher exhez és a notificationjéhez, és azóta az értesítések megint nem mennek (se gmail, se fb, a hívásokat és az smst még nem néztem), másnál mi a helyzet evvel?
-
SilverToM
tag
anysoftKeyboard-ból hogyan lehet kikapcsolni azt a hang izét?
(ha a következő feliratot is el lehetne tüntetni az enterről az is jól esne...kicsit hosszú....)
Köszi szépen!
-
basaja
senior tag
válasz
sbernardo86 #29559 üzenetére
lost phone
-
spiritex
veterán
válasz
-
punky10
addikt
válasz
A belsözsebem...
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Közben megpróbáltam kíváncsiságból a Beautiful Wiidgets-et mint getjaros appot frissíteni, sajnos nálam sem engedte a Market mert "Még nem vásárolta meg." de a progi attól még használható maradt.Úgyhogy a Getjarnál marad az időről időre leszedni a friss verziót megoldás.
Bár azt nem tudom, hogy a Getjaron hogy frissítenek, ti hogy tapasztaltátok, frissítik a fent lévő appokat szóval az van fent mint a Marketen (esetleg valamivel lemaradva), vagy egy verziót ingyenessé tesznek, és az van fent náluk fél év múlva is?
-
sbernardo86
csendes tag
Sziasztok!
Velemenyetek szerint melyik a legjobb anti theft program? Ti mit hasznaltok?
-
Mag__
tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
-
thesound
addikt
válasz
fatal` #29494 üzenetére
Annyit mondtak nekem linux-hoz értő kollégák (mivel ugye az android-on kb. linux-os kernel megy), hogy linuxban úgy működik, hogy minden process kap egy process id-t és ezt kezeli a rendszer zombie processként, azaz nem csinál vele semmit, "nem is fér hozzá maga a rendszer sem" és mivel a linuxban a háttérben elvannak a programok szépen csendben erőforrást sem használnak. Ezért nem tudnak a jegelt alkalmazások/folyamatok mászkálni, elvannak szépen csendben kvázi erőforrás nélkül. (és gondolom ezért van az, hogy telefon újraindítás után is megmarad az a process id zombiként....)
-
flash-
veterán
sziasztok
az angry birdsöt áthelyeztem az sdkártyára move2sd enablerrel.
az sd-n hol keressem az angry birds-öt és a mentéseket? -
Foose
addikt
válasz
pepe10.10 #29548 üzenetére
erre gondolsz?
Nekem működött,csak az én telómon laggol a játék.
"Magyarosítás titka:
a gépeden a gta3 apk-ját megnyitod Winrarral és kitörlöd az american.gxt-t
utána rárakod az sd-kártyádra majd feltelepíted.
Utána a gamedatába, tehát az sdcard/android/data/com.rockstar.gta3/files/gta3/text/ és ott felülírod az american.gxt file-t
és elvileg működik. (ha kitörlöd a file-t akkor nem találja az apk-ban és a memóriakártyán kezdi e keresni)
Én ezt a német nyelvel teszteltem, tehát azt töröltem ki és azt írtam felül és nekem működik." -
pepe10.10
tag
valaki nem tudna egy linket adni, hogy hol tudom letölteni a gta III-hoz a magyarosítást? sok helyen írják hogy hogyan kell berakni, de a fájlt seholsem találom.
-
volvoguy
addikt
Üdv! Ilyen Akksi kijelzőre (vagy ehhez hasonló) vadászok az ICS kékes színe miatt, amit ki lehet rakni a Notifi-re.
- Battery Percentage & Temp proVmi tipp?
-
Edi77
őstag
Sziasztok!
Meg tudjátok nekem mondni, hogy az energiatakarékosság bekapcsolva jelet a notibarról hogy tudom eltüntetni?
Köszönöm a segítséget
-
neo-geo
senior tag
Ha készítettem biztonsági mentést a PC suittal a 2.3.4 elötti droidról, és visszakarom a mentést rakni akkor a droid rendszer is visszaáll 2.2-re? Vagy marad a mostani 2.3.4-en?
-
jano_77
nagyúr
DroidWall mennyire meríti az akksit? Tapasztalatok....?
-
Sanyi.mTs
addikt
-
S e t h
nagyúr
A pár nappal ezelőtti időképes radarhoz való app, a world kamerásnak ma volt frissítése, viszont azóta a widget nem enged kamerát választani, csak New Yorkot mutatja, amire viszont a fülzsírom se kiváncsi, viszont amikor mást akarok választani, akkor összeomlik.
Másnál nem jelentkezett ez esetleg? -
canniball
nagyúr
Ezt vágom, a gondolat alapja az volt hogy a jelek szerint a gyári sms app-al egyes telefonoknál "működnek" a magyar karakterek, másoknál pedig nem (azaz többnek vannak számolva). Ezért gondoltam arra hogy esetleg a honosított készülékeket belőtték megfeleleően de az angol nyelvűeknél ez hiányzik.
-
Geby
senior tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresek, ami meg tudja mondani, hogy az adott készülék melyik toronyra van felkapcsolódva, valamint milyen egyéb tornyok vannak még a közelben. Régebben használtam már ilyen appot, de most nem ugrik be a neve, na meg az sem hogy mire keressek.
Köszi.
-
twine
veterán
válasz
Fehércápa #29516 üzenetére
....komplett tárcsázóval együtt....."exDialer" nekem tökéletesen átlátható a hívásnapló "része"...Írja hány percel vagy órával ezelőtt kerestek,,,etc..etc...
Nem biztos hogy ezt kerested,,de ötletnek gondoltam bedobom....Én jó tárcsázót kerestem, ami nem akad meg görgetésnél ha tele van képekkel a kontaktlistám,,,átlátható etc...
Szerintem az egyik legjobb tárcsázó.... -
basaja
senior tag
hali
jaxtrsms-t használ valaki?
nem enged regisztrálni... -
TRob1
veterán
válasz
canniball #29519 üzenetére
Nem sok köze van a honosításnak ehhez (semmi)
Kb. még 2003-ban indult a dolog, mikor elkezdték nyomatni az unicode alapú karakterek támogatását a telefonokban, volt is nagy felháborodás hogy 2 meg 3 sms-ben megy el 1 üzenet (még vmi per is volt asszem) Aztán jött hogy át lehet kapcsolni a telefonokban csökkentett karaktertámogatásra... így már oké volt újra az sms küldés, igaz, nem is lehetett a mi jobbra dőlő ékezeteinket használni.
De az egésznek az alapja kb az, hogy annak idején létrehoztak egy ún. GSM ABC-t, ami 7 bites, ezért 128 karakter fért bele (a mi ékezeteseink pont nem, természetesen). Ezután jött az unicode amibe már minen más nyelv speckó karaktere is belefér, csak éppen ez már 16 bites rendszer, és ez miatt több helyet foglal.
Magyarul: amikor írsz egy nem GSM ABC-s karaktert mint pl: Á, átvált unicod-ra és ezért kb. feleannyi fér 1 sms-be (innentől már mind1 hogy hány ilyen karaktert írsz, mikor átváltott, akkor már csak 1nek fogja számolni, de ugye eleve az egész kevesebb lesz a több helyfoglalás miatt)Bocsi ha hosszú, de rem. valamennyire érthető.
-
viperabácsi
addikt
tudtok ajánlani egy működő magyar nyelvű home switchert?
-
Luissimo
veterán
ezt a GreenPowert valaki alkalmazza?
mi a tapasztalat ?
szerintem ez éppen azt teszi, ami miatt én küzdök, hogy alvómódban elaltatja a wifit is és azzal is spórol, én viszont feltettem a Keep Alive-ot, hogy a net akkor is menjen és jöjjenek a leveleim.
(vagy ez a percenkénti lekérdezés ez azért müxik benne? Valaki próbálta, van tapasztalata róla, hogy segít az akkuidőn de minden megjön rendesen továbbrais ??) -
Fehércápa
aktív tag
Valaki ajánljon már please egy jó hívásnaplót, ami nem a RECENT CALL LOG, mert az nem jött be!
Egy sima egyszerű hívásnapló kéne iátlátható kinézettel, pl ILYEN
Ez jó is lenne ,de a Starred contact csak kedvenceket kezel,nekem pedig hívásnapló kéne, de nagyon
Help -
dokee78
félisten
Bekakálok.
Lassan 1 hónapja megvettem a widgetlockert és nem tudom használni.
Oda 724FtA mobilmarketen ott van hogy purshaced.
Tölti lefele és Azt írja: "Az alkalmazást nem sikerült letölteni egy hiba miatt. (403)Mit tehetek?
-
Luissimo
veterán
válasz
vinikorn #29497 üzenetére
Mondcsak EZT ITT olvastad már, próbáltad már, ha OFFLINE akarsz navig állni ??
-
stefi68
addikt
válasz
vinikorn #29497 üzenetére
Az a baj, hogy ingyenesen nem igazán fogsz találni jó vektorgrafikus térképet ami offline.
Azok amik képesek térképrészleteket tárolni mind raszteresen (képkén) tárolják az adatokat úgy hogy kijelölöd a tárolni kívánt területet, a nagyítási szinteket és 'csempéket' készít az adott területről.
Ez persze igen helyigényes és időigényes művelet.Érdemesebb számítógépen elkészíteni ezeket...
Én régen kísérleteztem a MOBAC (Mobile Atlas Creator -al és elég jó térképeket sikerült egész Magyarországról készíteni, mondjuk 17; 15; 13 nagyítási szinteken.
Tud pl. Maverick, Oruxmaps, stb. formátumokba menteni.
Oruxmap-ot magyarítottam is!Az újabb verzióiból kivették a jobb térképeket, mint Microsoft-, Yahoo-, Google Maps támogatás, valamilyen jogvédelmi vita miatt, de a régi v1.8 verziójával még mindig lehet ezeket használni.
Jó kísérletezést!
-
Mag__
tag
Hali!
Android 2.3-nál hol van a youtube player ?
Sajnos nem találom,és az Android Marketröl sem lehet letölteni.A 2.2-es telefonomon volt egy elöre telepitett külön player a yutubenak,de a 2.3-ason sehol sem találom.
Köszönöm. -
troller
senior tag
Sziasztok
Az a problémám, hogy bár régebben már többször is vásároltam sikeresen a marketen, az utóbbi időben mindig ezt az üzenetet kapom:Hiba történt, kérjük próbálja újra
[link]
Van ötletetek hogyan tudnám megoldani?
Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Androidos tablet topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Fujifilm X
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest