Hirdetés
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Mobil flották
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szemtelenül olcsó lett a Nubia Fold
Aktív témák
-
frensys
tag
válasz
bohoc71
üzenetére
Én is ezt irtam,hogy mennyi időnként frissül,NEM AZT hogy mennyi ideig frissül!!!!!TEHÁT ha a juice bekapcsolja a netet 1 percre,akkor semmit nem ér hiszen maga a widgeteknél a frissülési idő minimum 15 perc,fél óra 1 óra...tehát még 14 percig bent kéne hogy kapcsolva hagyja a netet hogy frissülni tudjon az a fránya widget!
Úgy érthetőb hogy 15 percenként fél óránként 1 óránként néznek rá a szerverre a widgetek??Azaz 1 percre felmegy a juice hogy frissüljenek a widgetek mondjuk,semmi rételme,mert még 14 percet várnia kéne arra hogy frissüljön minimum!
jer1cho:
Pedig akkor is igaz amit irok,ugyanis én eleve minimumon használok mindent a telón hogy birja ameddig csak lehet az aksi,azaz 30 százalékos fényerő,meg napi kétszer felmegyek netre pár percre amig frissül a widget azt jónapot!És 2g-re van állitva eleve a netem.A juice csak jobban fogyasztaná az aksit,mert napi 40-szer felmegy 1 percre szinkronizálni meg ilyenek,ismétlem,ez csak azoknak jó,akiknek menne egész nap a net,és a juice meg lekapcsolja azt néha bekapcsolja,DE ez még mindig sokkal több fogyasztás mint ahogy én használom,ennyi
Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest