- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Fotók, videók mobillal
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
RootRulez #30590 üzenetére
Nekem is van 71 app telepítve, de elég könnyen nyomtam a 3as listát, mivel azok abszolút (egyelőre örök
) kedvencek, mindig azokkal kezdek Romolás után, ezek nálam alapok, a legfontosabbak. A többi úgymond "töltelék", persze túlzással.
Direkt ezért nem is azt kértem hogy ki milyen appot használ, mert ugye azokról már voltak ömlesztett listák, hanem arra vok kiváncsi, hogy ténylegesen ki mit szeret a legjobban (de csak 3ra). Én is tudnék tutira 10es, meg 50es listát is "felállítani"...szerk: Jah, krokodilos. Megvettem óccsóér, de meguntam kb. 12-13 pálya után.
(#30592) petipetya:
Aktív témák
- Hardcore café
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Jogász topic
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Crypto Trade
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- PlayStation 2 /Két karral!/Játékokkal!/Memórikártyával!/HDMI Átalakítóval!
- PS4 Slim
- Eladó Xbox One + Kinect +2 kontrollerrel!
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3264, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest