- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
Z0C!
őstag
Tudtok-e esetleg olyan chat alkalmazást mint pl:
- Viber
- Whatsapp
- Kakao
- KiKolyan kellene ami popupban jelenítené meg az új üziket...
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz
GabeeeS #42699 üzenetére
általában azok szokták az ilyen dolgokat művelni(mint Te) aki kicsit se jár utána dolgoknak.
"A megoldás új ROM, rootolás,"
kaptam tesztelni most SE X10-et. Gyárilag 1.6 van rá, iletve lehetne frissíteni 2.3.4-re, de az SE PC alkalmazása szar, így kell rootolni, kell recovery és kell ROM, hogy JÓL tudjam használni...Vannak itt olyan userek akik kicsit mélyebben benne vannak az androidban, magyarítanak/magyarosítanak, hogy azoknak akik nem tudnak angolul/németül/oroszul azoknak picit jobb legyen.
Ha a kérdéseden átugranak az nem azért mert nem akarnak válaszolni, hanem mert épp nem tudják. Előfordult velem is, hogy kérdeztem és 2-3 napig nem kaptam rá választ, majd máshol is feltettem a kérdést és később mind2 helyen megkaptam a választ.
Az android szar?...kérlek szépen az iOS szar, meg a bada, meg a blackberry.
iPhone-on próbálj meg CSAK adatkábellel másolni fájlokat telefonról gépre...ójajj itunes nélkül nem lehet....ja hogy saját csengőhangot nem tudok úgy beállítani, hogy rányomok a zenére és set as ringtone?...app store kell hozzá?...na ezért kell android. Vannak betegségei mint mindennek, csak az szarozza aki nem tudja használniValódi életet élek, a munkám a telefonom, felváltotta a szgépet.
Azért fizetnek, hogy telefonozzakPeace! és sry a hosszú irományért
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz
toth_janika #40716 üzenetére
Battery Dr saver+a task killer
-
Z0C!
őstag
Keresek a WhatsApp-hoz hasonló alkalmazást, ami normálisan használható...
- MiTalk (jelenleg)
- KakaoTalk
- GeeVee
- Viber
- Zlangopróbálva, felejtősek....
-
Z0C!
őstag
van-e olyan alkalmazás ami elfordítja a kijelzőt 1 db alkalmazásnál.
tehát pl beállítom, hogy az SMS írást csak fekvő módban csinálja, akkor csak fekvőben legyen.tud ilyet vki?
-
Z0C!
őstag
rendesen összeszedte a srác. 1-2ről még nem is hallottam
-
Z0C!
őstag
válasz
Silencer83 #33675 üzenetére
Facebook hibája...
-
Z0C!
őstag
Bash.hu alkalmazás kellene....
-
Z0C!
őstag
válasz
kavics325i #31204 üzenetére
multi picture live wallpaper
-
Z0C!
őstag
kaptam egy ilyen csoda masinát.
angolul tud, viszont magyar menü kellene rá.
Hogy tudnám megoldani, úgy hogy sem gyártót se mást nem tudok róla? -
Z0C!
őstag
válasz
Drenadar #30689 üzenetére
"ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer"
(sajna a Jehova vallás pont ez...amíg ház, illetve lagzi nincs addig szex sem.)
Elég tré lehet úgy 50-60.000s telefonnal lenni, hogy csak telefon meg sms, se net se játék mert internet kell) -
Z0C!
őstag
válasz
frensys #30680 üzenetére
már ne haragudj, de neked akkor felesleges okostelefon.
Szolgáltatóknál már vannak olyan NET csomagok amik 100Mb felett lassítva tudsz használni nem kapsz horribilis számlát.
Ha már okostelefonod van, használd a funkcióit, ellenben add el vegyél Nokia 1800-t.
Az Android biteken él és ZABÁL.
Más 100Mb csomagját is ALIG használja fel, pedig neki is van Fancy Widget meg ilyen olyan widget. Ha annyira zavar a 15perces frissítés akkor írd át az APK-ban az időt. Járj utánna.
Az okostelefon akksija 1 - 1,5napot fogja bírni RENDES használat mellett. Ha azt akarod mint régen, hogy 1 hétig nem kellett tölteni, ismétlem a 3 mondattal ezelőtti telefont. Vegyél Nokia 1800-t. Fogd fel az agyaddal, hogy a mai telefonok, kib*tt jók, csak az akksijuk gyenge.
Ha van egy 50-60.000s telefonod, ne sajnáld tőle az 1000ft-os internetet...vagy gyűjtést szervezzünk neked?@ gyuszmó
Sry. Még keresgélek akkor neked
-
Z0C!
őstag
-
Z0C!
őstag
válasz
frensys #29630 üzenetére
Ami neked kell az egy Nokia 1800
most úgy őszintén?...melyik jobb?
Ha rákattintasz a facbukra és 1perc alatt betölti a posztokat, vagy rákattintasz és 5percel később kezd betölteni az app, majd 1perc és be is töltötte a posztokat?Memóriába elteszi a dolgokat, hogy ne órák kelljenek egy alkalmazás elindításához.
Mi lenne, ha elolvasnád az Android Működése cikket?
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #29615 üzenetére
a Teamviewer-rel az a bajom, hogy ha 1x fellépek telefonnal, később nem tudok.
+ olyan kéne amivel bármikor csatlakozhatok.már sokat kipróbáltam...de mind csak Wifi-n akar. Nekem 3G kell mert korlátlan netem van és nincs otthon Wifi routerem
-
Z0C!
őstag
válasz
hodostamas #26592 üzenetére
kell?
-
Z0C!
őstag
Neon Microcosm Free LWP
Defy-re sajnos inkompatibilis...megtenné vki hogy az APK-t feltöltené vhova vagy elküldi mailben?
már 20perce túrom a netet... -
Z0C!
őstag
van-e olyan alkalmazás ami 1x1-s méretben CSAK a hőmérsékletet írja ki widgetként?
(FancyW, BW kilőve)vki?
-
Z0C!
őstag
kérdés.
Teamviewer-el gond nélkül tudok csatlakozni a gépemhez. viszont ha már csatlakoztam és újra csatlakoznék, akkor nemtudok mert új jelszót kér.
Hajlanban szenvedtem a VNCvel...routerben állítgattam a portot, hogy ki legyen engedve, de time out-al ledob...
vkinek 5let?
-
Z0C!
őstag
hát mekkoramár. Ágyból fogom a filmet nézni
-
Z0C!
őstag
válasz
Psychonaut #22338 üzenetére
miui-ra keresek vmi szépet, de nincs 1 megfelelő sem
-
Z0C!
őstag
nincs meg esetleg vkinek a TypoClock-nak a széles változata?
csak mert nekem ezek a 2x2 méretben vannak csak. -
Z0C!
őstag
az mClock-ban van lehetőség arra, hogy a "tap"-ot letiltsam?
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest