Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vodafone mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Drenadar
veterán
És ha csak rámennél a contactra, és beállítanád, hogy send to voicemail? Én ezt használom azokra akiktől nem akarok hívást fogadni. Alap beépített lehetőség, nem kell hozzá semmi csak az android. nekem hangpostám sincs. de lebukós így is úgy is, mert ha felhív rejtett számról, akkor meg kicsörög, és nem áll módomban kérni a szolgáltatótól ennek tiltását.
-
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
válasz idegenufo #29236 üzenetére
igen, én azóta inkább telefonálok.
amúgy megfelelő billenytűzet (ill. megfelelő kijelzőméret) a kulcs.
Én is rengeteget tévesztek, de a sense alap rendszere kijavítja a hibát. Eleinte idegesített az xt9 vagy micsoda, de nagyon megéri. van hogy egy szónak csak a felét találom el(mert sietek), de úgyis kitalálja mit akarok -
Drenadar
veterán
-
Drenadar
veterán
egy dolláron szórakozni...
nekem az a felfogás tetszik, hogy ha megveszel egy appot, és azt törlöd bizonyos időn belül jön az email, hogy cancelled és már adják is vissza a pénzt.
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30308 üzenetére
te most direkt trollkodsz? ezt is írhattad volna az előző HSZ-be. Csodálom hogy még a fórumon vagy de tényleg!
Van olyan program PC-re, amivel androidot lehet irányítani olyan egyszerűen mint régen a myphone explorer? ami működik is? nem akarok ssh-val meg böngészőkkel rácsatlakozni a telefonra, csak elindítani egy progit rábökni hogy SMS és a gépen megírni az üzenetet.
Ha talált valaki működőt kérem jelezze.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30328 üzenetére
ezt mintha már kérdezted volna.
És el lett mondva, hoyg a google naptáradhoz add hozzá a magyar névnapokat és állítsd be a naptár widgetben, hogy azt a naptárat is mutassa.ha nem érted valamelyik szót, szólj és szívesen elmagyarázom, vagy adok google linket.
(#30327) TRob1 : Cable. Nekem igazából semmi másra nem kell, csak sms-t írni
Acsati :
Szerintem erre gondoltak : Camera360[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30333 üzenetére
ott az egész baj forrása, hogy ezt nem a telefonodon csinálod meg. hanem a számítógépen belépve a google calendarba. és ha androidos telefonod van akkor illene, hogy a gyári google naptárat használd. de ha nem androidos telod van, akkor meg rossz topicban vagy.
link... nem tudom működik-e a link, de ha nem, akkor se hatódom meg.
naptár beállítása > naptárak > tallózás érdekes naptárak között vagy valami hasonló és FELIRATKOZÁS a magyar névnapokra.
reméltem segítettem. továbbiakban már nem tudok mit tenni...
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30352 üzenetére
indítsd el az APP-ot.
LEGELSŐ menüpont baszod... CALENDARS
ott kijelölöd a magyar névnapokat. ha nincs ott akkor synceld azt a csodakészüléket amit tapizgatsz éppen... aztán dobjad ki képernyőre a calendar widgetet.ha ezek után sincs YOU WIN! vagy Fanfar, vagy Congratulations! dudaharsona, akkor keress egy felnőttet, vagy vidd vissza a telefont ahol vetted.
-
Drenadar
veterán
válasz #40993792 #30358 üzenetére
igen igazad van.
nehezebb elirányítani mint este éjfélkor helpdeskre betelefonáló 80 éves nagymamát routerbeállítással kisegíteni...
(#30357) frensys: mibe fogadjunk, hogy ha ideadnád akkor máris ottlenne? de már ottvan a smoothcalendar is... szinkronizáció nélkül nem megy..
ezt érdemelnéd :
nézd végig. és gondolkozz el eddigi életeden....
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30362 üzenetére
És amúgy mi jót ebédeltél? Mert ha babot akkor sztem az a baj. Meg iszol rendesen elég folyadékot naponta? Lecke megírva?
Soha nem hittem volna, hogy egy calendar widget beállítása kb ~60 HSZ-be fog kerülni.
Szerintem igaza volt Dara moderátor úrnak és HSZ vadász az illető...[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
lehet telefon függő...
SGSII -en simán megcsináltuk (gyári) hogy hozzáadtuk az én accountomat a telefonhoz, marketben kiválasztottuk az én accom, máris felajánlotta a fizetős appok letöltését is, majd utána eltávolítottuk az accot. mindenféle HR nélkül. Persze lehet megint én értek félre valamit.
Én tuti felkötném magam ha egy acc váltástól HR-t kell eszközölni...
de akkor hogy ON is legyek: szerintem érdemesebb előbb kipróbálni semmibe se kerül.
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz atillaahun #30451 üzenetére
nekem a 720-as mkv általában szétcsúszik, a sima avi meg mintha nem lenne meg a 23fps... vlc, mx playerrel tesztelve...
-
-
Drenadar
veterán
válasz pacman789 #30548 üzenetére
google ezt dobta ki : Grades: Student Organizer
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30675 üzenetére
te ezt tényleg komolyan gondolod? egy 500ftos netre is sajnálod a pénzt, hogy legyen "korlátlan" interneted?
ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer
ez így komolytalan...
semmi értelme manapság ilyen jellegű telefont tartani, ha nincs neted rajta... (igen az ingyen wifi nem minősül annak, főleg hogy rettentő veszélyes a nyílt wifi)(#30688) frensys : OMG! könyörgöm nézzed meg a frissítési beállításokat és szabd testre. tudod mit jelent? hogy beállítod ki mikor hogyan frissíthet. ha stabil a 3G akkor nem fogyaszt többet! (főleg, hogy nem mindegy hogy van egy Xvoltos feszültség 15 percig, vagy van egy Yvoltos feszültség 2 percig...)
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Dark Archon #30704 üzenetére
De azóta már kiderült, hogy van neki internet előfizetése... csak napi 2x kapcsolja be a widgetei miatt.
és a telefonra fizetsz díjat? pedig gondolom munkahelyeden és otthon is van telefon amiről tudnál olcsóbban beszélni. akkor a feletted levő hsz: minek okostelefon?
gondolom nem munkára kaptad a wifi hozzáférést a munkahelyeden. mert akkor be lenne állítva egy exchange elérés és akkor mondjuk azért a mobilnet, hogy vállalati emaileden elérhető legyél, stb.
(#30706) frensys: felmész a freemailedbe vagy midbe... megkeresed hol van leírva a pop3 beállításához szükséges infók. és beállítod. Értelemszerűen. Ennyi.
Most őszintén. bevallhatod, hogy HSZ vadász vagy.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz #40993792 #30709 üzenetére
Nekem úgy hogy nem érdekel mennyit eszik a mobilnet (mert korlátlan ugye csak dög lassú 200 mega után) így se szokott elfogyni. pedig böngészek, widgetek, Gmail figyelés, stb.
És azért ez erős paranoia, hogy hú de sokat fogyaszt a mobilinternet.
Frensysnek üzenem: a Kijelző fogyaszt legtöbbet. Ki kell kapcsolni és nem kell hozzáérni, a fényerőt le kell venni minimálisra.Másik kedvenc akik kikapcsolgatják a telefont hogy addig se merüljön
(Jó tény, hogy a "mélymerülést" mindenképpen el kell kerülni, de ők nem emiatt kapcsolgatják ki )(#30711) frensys:
a pc beállítások ugyanazok mint az android. Az android nem egy UFÓ hogy külön cím keljen neki. Kell egy: pop3 cím, kell egy SMTP cím, kell egy felhasznállónév és egy jelszó. A Google megmondja az első kettőre a választ, az utolsó kettőt meg te tudod.
ilyen egyszerű. tehát próbálkozz ha nem működik a freemail supportnál próbálkozz.
Jah és kapcsold be a mobilinternetet/wifit mert anélkül... nem megy...[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz frensys #30715 üzenetére
Akkor a kiszolgálód SMTP-jét kell beállítani. De nekem pl a Vodafone-nál még nem sikerült. De nem is Zavar a Gmail megy rendesen Freemail meg egy vicc.
Gmailben(PC-n) állítsd be hogy a Gmail letöltheti a freemailes leveleket, és hogy írhat a nevében e-mailt és akkor nagyon egyszerűen menni fog a Gmail-en keresztül.hsz vadász...
(#30716) suti_88: Android Market?
[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
válasz Dark Archon #30718 üzenetére
Sok munkahelyen nem is adnának wifit... mondván adatvédelmi kockázat.
Ízlések és pofonok. Nekem se a FB miatt kell, de előfizetéses vagyok, mert havonta olcsóbban kijövök vele. Jah én használom isAmúgy meg, ezek a beállítások alap SW-vel is elérhetőek. Illetve akkor még nem próbáltál ki egy HTC Sense felületet szerintem kenterbe veri a sony felületét. a defyét meg...
(#30719) frensys: Könyörgöm mielőtt ide beírsz egy kérdést, próbáld már megtalálni rá a választ! Lépj be szépen a Gmailbe PCről és a beállításoknál keresgélj. Ott a google is ami segít. Vagy írhatnál privátot is (semmi garancia nincs rá hogy észreveszem). De meg lettél kérve hogy ne offold szét a fórumot mindenféle kérdéssel ami tök alapvető és ufóként már körbejártad...
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Hálózati / IP kamera
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Otthoni hálózat és internet megosztás