- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
-
Adamis
őstag
válasz
7Heads Drago #47391 üzenetére
Ésszerű letöltés és csak semmi tiltott oldal. Ez a kulcs! És nem kell vírusírtó!
-
Adamis
őstag
3.5.19
Na az enyém le van maradva egy kicsit!
-
Adamis
őstag
válasz
csatakacsa #44403 üzenetére
A hirados teszt is mukodott... - nem mondod, hogy begépeltetted vele a híradót?
Amúgy erre valaki?
-
Adamis
őstag
kérdés: letöltöttem a swype telepítőjét, de mikor az elején ellenőriz, nem hajlandó tovább menni. ennyire akadozós másnak is?
-
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
válasz
Balázs1621 #37862 üzenetére
-
Adamis
őstag
Gyors kérdés: hol lehet azt beállítani az Android-ban, hogy ha lezárom a képernyőt, akkor egy fél óra múlva is lehessen feléleszteni? Mert ennyi idő eltelte után mindig az elejéről tölt be, ami nagyon kényelmetlen, pláne akkor, ha gyorsan kellene valami... Van erre valami szoftveres megoldás, vagy át kell írni valamit valamiben?
Az eszköz egy Flytouch 2 tablet, de igazából jelen esetben mindegy azt hiszem...
-
Adamis
őstag
Na ezt ki kell próbálnotok! Ez valami királyság!
MiLocker -
Adamis
őstag
Launcher Pro, Mort Player, Root Explorer
-
Adamis
őstag
Nem tudom, jó helyre ment-e, de lenne egy kérdésem: meg lehet-e azt csinálni, hogy tabletemhez usbs billentyűzetet kötve úgy gépeljek, hogy az ékezetes betűket kapásból írja? Mert most az van, hogy spec magyar karaktereknél amerikai kiosztást használ. A tableten anysoft kb hun van...
-
Adamis
őstag
válasz
Something_ #23695 üzenetére
De gonosz...
-
Adamis
őstag
válasz
jozsi252 #21160 üzenetére
TV-t használok én is, teljesen jó progi (tanításnál a kölykök csak néztek, hogy mi a rossebet csinálok én hátulról, és hogy mozog a kurzor, pedig csak a tab volt nálam...
) Nem a teljes képernyőt látom ugyan, mert a felbontás a monitoron/projektoron nagyobb, de ahogy húzom az ujjamat, megy a kép is!
-
Adamis
őstag
Egyik napról a másira a tabletem elkezdett úgy merülni, hogy öröm nézni... Van, hogy 10 mp-enként merül 1%-ot, és feltöltés után is rögtön visszaesik 80-70%-ra. Kérdésem: van olyan progi, ami az akku kondicióját mutatja? Kezd idegesíteni. Vagy mástól is csinálhat ilyet?
-
Adamis
őstag
válasz
Psychonaut #15415 üzenetére
Ezt nem tudtam, bocs. Azt hittem, a progi hivatalos. De akkor biztos másra emlékeztem. Még egyszer bocs!
-
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
Szoftveres úton valahogy megoldható, hogy a fizikai billentyűzetet rákötve a tabletre az ékezetes betűket is tudja írni? AnySoft keyboard megy magyar billentyűzettel, de ékezetes betűt nem tudok írni fizikaival...
-
Adamis
őstag
válasz
Arween #15114 üzenetére
Így van, jól mondja schawo! Megnyomod, leteszi. Majd miután visszamentél alapképernyőre, hosszan megnyomod a home gombot és feladja a legutóbb megnyitott programok listáját. Innen kiválasztod a Market-et, és viola. Nekem ott szokta folytatni, ahol abbahagytam kilépés után!
-
Adamis
őstag
válasz
Fireman67 #15092 üzenetére
Főképernyő... Megvan? Na akkor most lépj be a menübe. Sok kis ikon. Megvan? Na akkor most nyomd meg a menü gombot, felugrik egy lista, mit tudsz tenni. Alul. Megvan? Ott az első menüpont lesz a nekünk való, lesz egy lista, és ott kell lennie a Skype-nak! Megvan?
Nálam a menü gomb a jobb felső sarokban a vissza gomb mellett van (három vonal egymás alatt). -
Adamis
őstag
Hello! Lehet, hogy kicsit off, de nem találtam jobb topicot.
Szóval a problémám a következő: adott egy tablet, amelyen 2.1-es android volt. Na most, erre felment egy 2.2-es, de az a baj, hogy a betöltés után mindig lefagy, nem tölt be a rendszer, szóval semmit sem tudok csinálni... Kérdés: vissza lehet valahogyan állítani az eredeti állapotot? Remélem igen, mert már megőrülök. Neten már nézegettem, de mindenhol olyan leírást találtam, ami azt írja, hogy a rendszeren belül kellene egy factory resetet csinálni, de én ugye nem tudok belépni a rendszerbe, mert nem tölt be. Segítség!
-
Adamis
őstag
Üdv! Nem tud valaki véletlenül egy olyan progit, amelyik kezeli a Skype fiókomat és tud video-telefonálni is? Mert a mostani Skype-om nem tud ilyet, nekem meg kellene... Kösz!
Aktív témák
Hirdetés
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest