- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magyarított Android alkalmazások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
Aktív témák
-
-
domerator
veterán
válasz
sittes79 #32524 üzenetére
Fogalmam sincs, hogy azzal mit tennék... az SD Formatter valószínű, hogy nem látná... nem tudom.
Valahogy azt is megpróbálnám ... tartalom kimentés és lehet, hogy formázás, vagy a cikkben említett defrag jönne szóba.Viszont az sem biztos, hogy a beépített tárhelyet ugyanúgy használja a tablet, mint az sd-t... lehet, hogy jobban bánik vele és nem fordulhat elő efféle lassulás, vagy hiba.
-
pikszel
addikt
válasz
sittes79 #29281 üzenetére
A Minimalistic Text tud ilyet. Én pont így használom. Hőmérséklet és szél, érintésre frissítve.
-
xSide
őstag
válasz
sittes79 #28327 üzenetére
Töröltem a progit és kezdtem elölről a területi dolgokat wifi, gps nélkül!
Terület fülön hozz létre egy újat [+], hosszan nyomj rá és válaszd ki Helyzet beállítása térképen.
Ekkor az utolsó cellára dob, amin fenn vagy (piros+kör). Ezt húzd oda, ahol vagy és alul a - + csuszkával állits be egy távolságot (mondjuk legyen a minimum 20m) és mentsd el.
Most menj a cellák fülre, majd Menü és Minden térkép pont mutatása.
Ekkor látsz pár cellát (nálam 3g-n 9db) és a közeledben még egy valamit kis sugarú körrel (az imént beállított helyed szürkével jelenik meg).
Esetemben ezen valami helyén játszótér van, és ahol lakom nincs bázisállomás tehát ez a hely az adótornyok adatait felhasználva a Llama által (háromszögeléssel) megállapított helyzetemLáthatod a térképen, melyikhez vagy közelebb és a 2g illetve 3g adótornyok egymástól függetlenül kezelendőek abban az esetben, ha kizárólag a cellák adataira hivatkozol.
A legjobb megoldás, meghatározod a területed és megadsz neki a két torony által határolt területhez képest egy olyan sugarú kört amibe mindkettő éppen, de beleesik. -
-
xSide
őstag
válasz
sittes79 #28051 üzenetére
Semmi extra beállítás csak egy négyes feladat kombináció, amik kapcsolódnak egymáshoz!
Bocs a méretért, de már nem volt türelmem kicsinyíteni
A munkahelyem több km-re van, így nem volt gond a beállítás.
Sokkal egyszerűbb, mint amint hangzik
Nálad is lehetne valami "és" "or" kombót alkalmazni vagy tanulómódban kilőni azokat a cellákat, koordinátákat amik alapján megkattan -
Fateys
tag
válasz
sittes79 #28051 üzenetére
Én olyan beállítást csináltam neki,hogy ha 10% alá megy az aksi,akkor amin lehet spóroljon az aksi,mondjuk,hogy még kibírja,amíg hazaérek és töltőre tegyem
(fényerő alacsonyra, rezgővisszajelzés ki, wifi, adatforgalom, szinkronizálás, stb kikapcs). Min lehetne még spórólni aksi ügyben?
Meg ami nagyon hasznos,hogy ha bedugom a headset-et,a médialejátszás hangereje felmegy jó hangos-ra (amúgy mindig leveszem) Üvöltsön a rockValamint a beszélgetési hangerőt is beállítottam olyanra,ami jó headsetnél,így magától átállnak a dolgok.
-
RootRulez
félisten
válasz
sittes79 #27937 üzenetére
Egyszerű, tud magyarul. Ez a Simple Sound Profile Widget 1.4.8.3.
-
TRob1
veterán
válasz
sittes79 #27475 üzenetére
a
Tiny Flashlight + LED-nek.
-
xSide
őstag
válasz
sittes79 #27313 üzenetére
Időjárás:
- widgetként Fancy 2x1
ha ráklikkelek a kijelzett városnévre Foreca előrejelzés indul (van mühold és csapadék térkép),
ha a hőmérsékletre akkor a profi kis Weather Services Pro (van műhold, radar, csapadék térkép),
ha az időjárás ikonra előjön a Fancy, ahol szintén klikkelve az aktuális helyzet képre a Palmary előrejelzését látomKicsit bonyolultnak tünik, de nem az és a több app-ból ki lehet szűrni mi várható...
Ja és a köpönyeg kint van egy másik lapon a riasztás miatt
Jó lenne, ha végre az időkép előrukkolna valami profi alkalmazással és vsak az lenne használva, vagy a köpönyeg átesne egy jó nagy plasztikai műtéten (térkép, radar, felhő, csapadék kijelzéssel).
Naptárnak a Simple Calendar widget, amire klikkelve a Calendar Pad Pro heti nézete jön elő...
Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest