- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Exchange levelezést használ valaki? Főként Mini Pro-n?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
body007 #39455 üzenetére
Futó folyamatokat kell nézni, hogy melyik az amelyik "eszi" a hardvert...
Ha nincs túl sok alkalmazás, akkor reset-et kell neki adni, aztán az valszeg megoldja a problémát.
Ha így van, akkor reset-et neki... Ha utána is csinálja, akkor újra kell flash-elni a romot, vagy ha esetleg van elérhető frissítés hozzá, akkor frissíteni kell.
-
hackeeeee
Jómunkásember
User ellen nincs megfelelő védelem, pc-n sem.. A legrosszabb vírus maga a felhasználó, ez köztudott...
Tedd fel a mobil eset antivirus-t, biztosan megvéd.
A másik, néha érdemes böngészőben, nem app-ban olvasgatni az angol store kommenteket, mert van amikor írják, hogy tele van reklámmal meg ilyen-olyan sz@rokkal az alkalmazás...
(#39446) RBJ: Már egy ideje, Én is futottam már bele olyan alkalmazásba, ami alapból reklámott tett a "rolóra". Szerencsére nálam nem, de olvasgattam a hsz-eket, volt akinél megtette..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Ferenc1989 #39326 üzenetére
Nem, amit meg akarsz nyitni, azt tölti le.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #39316 üzenetére
Ejj.. Kár..
És ez csak az android-os verzióban van így?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés.
Instagram-mal csak a "vágott" képet lehet alakítani? Tehát arra gondolok, hogy a teljes, fényképezett képet sehogy nem lehet benne szerkeszteni csak azt a mondhatni négyzet alakú részt amit enged kijelölni?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi a neve a "képlopó" alkalmazásnak?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kíváncsiság.. Magát a play store-t böngészőn belül valahogy át lehet állítani magyarra?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35072 üzenetére
És mindezt gondolom akkor, amikor leállítod.
Értem.
Ma kipróbálom, rövidebb távon, h h is dolgozik.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35070 üzenetére
Nah, király.
Akkor a térképet azt alapból "rajzolja" amikor elindítod a távot, és odáig, amíg meg nem állítod, és azt is megtartja, ha jól értem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hodostamas #35068 üzenetére
Az belefér..
Ki akarom próbálni, hogy milyen is ez valójában..
Ugye a feltöltés számomra nem annyira fontos, mármint h feltöltse az oldalra, ki is vettem a pipát onnan, viszont az előzményeknél megtartja az adott út térképét is?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Az ingyenes endomondo csak funkcióban tér el a fizetős változattól, vagy van valami egyéb korlátozás is benne?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
fatal` #34234 üzenetére
Olvastam, csak nem láttam, ezért kérdeztem..
A swift-ben nem lehet kikapcsolni a szótárat. Annó Én is kérdezgettem, és azt a választ kaptam rá asszem pont ebben a topic-ban, hogy meg kell szokni.. Mondjuk Én már megszoktam. Az elég jó benne, hogy lehet tanítani sms-ekből.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Mi az új market verziószáma?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Willhunting #34194 üzenetére
~100Ft.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Swiftkey X-ben a free verzió miben különbözik a fizetőstől?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
atillaahun #30636 üzenetére
Arra ott az Airdroid. Nekem ilyen szempontból az jött be a legjobban.
Bár ugye az kívülről nem érhető el.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Okés, akkor a launcherek kimaradnak a szórásból.. Jelenleg most ezek a kedvencek..
Mondjuk az SMS backup és a Call log backup is 2 app, csak ugye 1 "gyártótól"... Szal akkor viszont az sms backup..
Csak, hogy akkor tiszta legyen a lista.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Pl. S7 slim-nél fagyasztással folyamatos fagyások, újraindulások voltak.. Ugyan annak az appnak az eltávolítása után viszont nem voltak..
Annó a GT540-nél próbáltam ki, ott is hasonló volt a tapasztalat, azóta nem próbálkoztam vele.. Ha tudom, hogy olyan, ami nem kell, inkább uninstall..
De mint mondottam, ezek eddigi saját tapasztalatok.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az ingyenes MX Player és az MX Player PRO között mi a különbség?Rájöttem, az, h reklám mentes.. Ezen kívül van még valami?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gyári sms app, és pl. SwiftKey X nem jó? Vannak benne rendes magyar ékezetes karakterek is, plusz tanítható a már leírt szavakkal.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tudtok olyan alkalmazást, amivel összeadást, kivonást lehet tanítani?
Főként gyerekeknek valóra gondoltam, ofkorsz
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy SwiftKey X Keyboard-ban ki lehet kapcsolni valahogy az ajánlott szavakat? Tehát, amikor pl. az üzenet területre "bökök", akkor ne írjon Nekem semmiféle javasolt szót, akkor sem ha elkezdek írni.
Előre is köszi a válaszokat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Erről mik a vélemények?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Most kérdezték tőlem is, úgyhogy gondoltam megkérdezem.
Szóval, adott egy Alcor táblagép, többet sajna nem tudok, csak annyit, hogy 2.1 fut rajta.
A gond az vele, hogy nem fut rajta sem a Skype, sem pedig az FB kliens. Szerintetek mitől lehet?
Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- EAFC 25
- Parfüm topik
- Milyen házat vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Ahh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest