Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- MIUI / HyperOS topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- VoLTE/VoWiFi
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz Drenadar #29166 üzenetére
Ezt inkább ne tanácsold neki.Olvass el pár HSZ-t töle...Láthatod,hogy a legalapvetöbb ismeretei is hiányoznak erröl az OS-rol.Ha belepiszkál,akkor minden 2. HSZ az övé lessz,mert tuti,hogy el...i.Hiába van lépésröl lépéste leirva,az eddigi kérdéseinek a 60%-ra valoszinüleg a használati utmutato elolvasása is választ adott volna,de az sem volt meg...
A memoria pedig hamar elfogy,hiszen az olyan "fontos"appok,mint pl az IBeer free is 8 megát kér,és simán nem lehet SD-re tenni...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
TRob1
veterán
válasz Drenadar #30324 üzenetére
Mármint működik minden, csak üzenet írásnál dobja ezt, vagy már eleve nem tudsz csatlakozni vele PC-re? (gondolom kliens a telefonon és be is van kapcsolva )
(#30326) Drenadar:
Nálam minden szép, minden jó. Még sosem írtam PC-ről sms-t (meg amúgy is 1 évben a havi keretem felét se, ami 60 ingyé' ), de most kipróbáltam asszony felé.[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
frensys
tag
válasz Drenadar #30331 üzenetére
IEzt esetleg leirnád nekem részletesebben ha megkérhetlek hogy hol mit nyomjak meg?Mert a naptárnál nincs névnap hozzárendelésféle és forditva se..gyári widget naptáram van meg egy névnaposat letöltöttem a marketből.
Igen csak nem hiszem hogy google naptáram van...már nem tudom lehet hogy ezt is letöltöttem..
[ Szerkesztve ]
-
frensys
tag
válasz Drenadar #30337 üzenetére
Köszönöm!Megtörtént,most már csak az a kérdés hogy a telefonomon hogy tudom elővarázsolni a google calendar widgetjét,mert nem találom sehol a telefonomon,le kell töltenem rá?
+jajjjj.......most már értem a telefonon utána felkell menni a google calendar oldalára,de könyörgöm...én nem akarok netezni és felmenni oda és ott megnézni a naptár/névnapot,én csak egy mezei widgetet akarok ami tudja a naptárat és névnapot egyben...jajjj[ Szerkesztve ]
-
frensys
tag
válasz Drenadar #30345 üzenetére
most mivan...mondom a neten megcsináltam a google naptárnál amit mondtál a google fiokjánál..de most a telefonomon akarom ezt élvezni és használni widget formájába,hogy kirakja a névnapot és naptárat is valahogy,nem neten akarok felmenni majd a telón a google calendar oldalára ha nézegetni akarom,érted,de mondom pc-n megcsináltam amit mondtál már bevan a naptár integrálva.
Zsolt72 tudom hogy kell widgetet kirakni nem erről van szó!!!Hanem hogy arról hogy oké hogy PC-n megcsináltam amit kellett,de telefonon most widget formájába ezt hogy tudom megoldani,mert megint csak a saját naptárat tudom csak kirakni ami nem googles..nem lehet ilyet kiválsztani a telón
+Drenarad most meg küldtél egy linket aminek meg a google naptárhoz meg semmi köze,most már végképp nem értem..
lehet hogy ezzel fog a google szinronosan menni..?Mindjárt kipróbálom,gondolom tudtad mit küldesz linket felteszem a smooth calendart amit linkeltél ok.
[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
válasz Drenadar #30453 üzenetére
Mármint a Mobo csinálja ezeket?
Igazán én is erősen fontolgatom mostanába a lecserélését, mert egyetlen hibája van, de az kurva idegesítő - ha kilépek belőle vissza gombbal, akkor dob egy FC-t, hogy hibás leállítás. 2 különböző telefon alatt is, nem tudok vele mit kezdeni.(#30457) flash-
És esetleg közzé tennéd ezt a listát?(#30458) zarew
Ez sajnos hiánycikk. 2-3 alkalmazás létezik hasonló, amikről tudok, de mind elég ostoba.(#30460) zho-lee
Lehet méretezni, csak sajnos a kép nem nő hozzá, csak a helyzetét változtatja.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
válasz Drenadar #30689 üzenetére
"ANDROIDOS okostelefonnal napi kétszer van csak neted? ez akkora butság, mint hogy házasságig nincs sex felfogás utána is csak háromhavonta egyszer"
(sajna a Jehova vallás pont ez...amíg ház, illetve lagzi nincs addig szex sem.)
Elég tré lehet úgy 50-60.000s telefonnal lenni, hogy csak telefon meg sms, se net se játék mert internet kell)----- www.zoci.gumroad.com -----
-
addikt
válasz Drenadar #30689 üzenetére
Abban azért igaza van, hogy minek fizessen havi fix 500Ft-t (ami inkább 600 vagy 1000), ha nem használja? Én itthon is, melóhelyen is tudok WiFi-zni, azért meg nincs kedvem fix havidíjakat fizetni, hogy vagy kihasználom vagy nem, mert mondjuk 2 havonta egy hétvégén használnám a mobilnetet - de így elvagyok nélküle. A patkányság a szolgáltatóknál, ha meg nem fizetsz elő netre, akkor horror áron mérik a használatot.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
frensys
tag
válasz Drenadar #30708 üzenetére
A freemail oldalán csak pc-s beállitások vannak fent,az androidosak nincsenek,de nem sok minden állitás van amúgy a telón se,email cimet jelszót beirod meg kiválasztod hogy pop3 vagy imap aztán ennyi,és nem megy,mindig azt irja ki a beállitások nem fejeződtek be,miután véglegesitettem és keresni kezdte a kiszolgálot.
-
frensys
tag
válasz Drenadar #30712 üzenetére
A k-9 mail appal már egyből állitásnál mentek a bejövő leveleim,jöttek,de a kimenő beállitásnál az smtp-nél nem megy,valahol olvastam hogy az smtp a freemailnél elég gázos..mást kell megadni mint amit gondol az ember,se nem smtp.freemamil.hu,se nem mail.freemail.hu,se nem simán freemail.hu hanem valami mást mert nem megy a kimenő és visszadob a beállitásokhoz.
-
addikt
válasz Drenadar #30708 üzenetére
Telefonra sincs előfizetésem, nem véletlenül vagyok feltöltőkártyás (szeretem tudni, hogy tényleg lebeszélem, amiért fizetek és ez nem nullázódik havonta). Mivel itthon is, cégnél is van net, útközben (gyalog 10 perc a munkahelyem ) pont lesz*rom, hogy jön-e mailem vagy sem, akárcsak azt, hogy ír-e valaki valami hülyeséget iwiw-en. Bőven nem vagyok már az a generáció, amelyik csak iwiwen meg f*szbúkon képes egymással kommunikálni. Minek okostelefon? A játékok miatt, valamint GPS pótlékként (természetesen offline navival). Ha úgy tetszik, színtiszta hobbiból.
A telóm nem céges, tehát, ha azt akarnák, hogy elérhető legyek mailen (ami a távolságból, illetve a munkám jellegéből adódóan egyébként is felesleges), akkor a cég fizetné, tehát nekem mindegy lenne. Ha valamire kíváncsi a főnököm, s nem vagyok bent, felhív és kész A céges wifi meg mindenkinek van.
Egyébként most, hogy X8 után Defy+-t vettem, jöttem rá, hogy egy normálisan megírt felület esetében semmi szükség mindenféle kretén kiegészítő alkalmazásokra, a gyárinak is illik tudnia: forgalomszámláló, sync over WiFi only beállítás, normális e-mail kliens, akku energiakímélés beállítások, stb.
[ Szerkesztve ]
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest