- One mobilszolgáltatások
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
és látod pont erről beszéltem, amit sokan szajkóznak az előbb-utóbb egyszer csak megjelenik annál is akinél sosem volt jelen...itt van pl.: (#9495) GRomeo esete, semmit nem tettem annak érdekében hogy wifi nála így működjön, az a rész teljesen ugyanaz az IA1-ben és az IA2-ben is, és ő mégis úgy látja hogy az egyik jobb...
de már azt is mondtam hogy tudom hogy hol a hiba, de ha egyszer a hozzávalók nincsenek meg akkor nincsenek, rengeteg infó csere van a külföldi kollégákkal minden nap, mert pl. "szereztek" olyan rendszerösszetevőket - és direkt nem részletezem - aminek nincs múltja egyszer csak lett, és működik vmi...lásd be ezt igen nehéz kideríteni ha a tulajdonosa pl. "nem akarja elárulni"....esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem...
-
mrskatejoe
aktív tag
PNP
nagyon furcsán hangzik, de leírni sokáig tart ezért inkább azt mondanám, hogy rakd fel
...szinte mindent az izlésed szerint tudod állítani. Na de mit takar az a minden ? ...nos mindet
kelzsoca
fájdítsd csak a szívem
Nagyon jól néz ki NAGYON ..és tudom hogy ez még NAGYON lesz -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
Urak!
Elkezdtem az IceArmor témát tovább csinosítani, ezúttal ikonok terén történt változás.
Sajnos a különböző launcherek hiába témázhatóak, ha több alkalmazáshoz sincs meg az aktuális ikon, és felemás lesz a látvány.
Így néz ki most=> képek
Ha tetszik ez a vonal, akkor akit érdekelne, írja le, hogy mik azok az alkalmazások, amit minden rom telepítésnél biztosan felrak a készülékre (csak a fontosabb alkalmazások)
És akkor a témával cseréltetem ki az adott app ikonját (ebből a fajtából ~1200db áll rendelkezésemre) -
PNP
őstag
Véletlenül se flémkeltés, csak kérdezem, mert érdekel, viszont a jól belakott v2-t egyelőre nem akarom bántani:
IA mellett mindig a testreszabhatóságot hozzátok fel érvként. Mik azok a beállítási lehetőségek, amik miatt használjátok? -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Ugyan az a routerem(TP-LINK TL-WR1043ND 300M) van mint neked is és a mérések egyértelműen a SkaTe rom alatt a legjobbak. Az Icearmor alatt siralmas volt viszont a 2-es már valamivel gyorsabb ez nagyjából elég is lenne. Böngészni,youtube-ozni elég az Icearmor2 sebessége,de én mindkét rom vonalat(SkaTe-CM) favorizálom ,ezért időnként a romokat váltogatom és így elégedett is vagyok
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #9488 üzenetére
scyllarus
"sámánszertartás"
ez hídba vágott
tetszik
A V2 ez előtt is nagyon bejött, ez van . Nem "fejlesztői " hiba, mert szerintem szuper jó és párját ritkító ROM -ROM-okat varázsoltak Zsocáék
. Mindenki azt használja ami az igényeinek megfelel.
Nálam is az IA2-ben a beállítási lehetőségek és a testre szabás sokrétűsége fogott meg, ha ez az irány a V2 -ben is elmozdulna , tehát több beállítási lehetőség lenne benne , ...nos az lenne a csúcs. Ez szerintem nem Zsocáékon múlik hanem azon, hogy milyen forrás áll a rendelkezésre.
Szerintem ha lesz lehetősége akkor fogja fejleszteni a V2-tapeelme
szvsz scyllarus nem negatív kritika ként hozta fel. Valóban többször esett róla szó. Véleményem szerint onnan indult ki a dolog, hogy a "macska " rom szintén CM7 alapokon van, vagy onnan indult ki. Lehet ( én nem vagyok mágus ) de esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " megoldhatja vagy megoldja a wifi problémát ( már ha ott nincs ilyen. )
Azzal maximálisan egyetértek, hogy mindenki azt használja ami bejön neki , működik az igényei szerint
-
Indiant
addikt
válasz
miklos0308 #9489 üzenetére
Te vagy a mi emberünk, végre egy hiba. Ez már velem is többször előfordult.
1-el több indok a v2+1 re,Bár már tudom hol melyik gomb van..... és tényleg, bár nekem volt hogy full sötétben sem világított. De jogos...
(#9494) mrskatejoe: igaz, de a Mona Lisa-t sem fejlesztették tovább...
Más, ismeri valaki a FreeSpace progit? Ingyenes, feltettem, működik, DE.
Tudtommal a cache partícióm 2MB-os, ő meg azt mondja ,hogy 42MB. -
PNP
őstag
válasz
miklos0308 #9489 üzenetére
Környezeti fény függvényében kapcsolja be, takard le a szenzort a kijelző fölött. Ha így se jó, nézd meg a kalibrációt.
-
apeelme
addikt
válasz
scyllarus #9488 üzenetére
érdekes hogy mindig visszakanyarodunk egy már régen kitárgyalt, megemlített, hibával, problémával....valamivel ugyanoda.
Ha itt órákat, és napokat beszélgettek róla attól még nem lesz megoldva.
El lett mondva többször is (pl.:#7729,#8069) hogy a "hibáról" tudunk/tudnak, aki ezzel nem tud együtt élni az NE használja a rom-ot, mert sosem volt kötelező...
Ha lesz rá mód majd ki lesz javítva!
Persze gondolom ha addig nem adnánk ki a rom-ot amíg nincs megjavítva akkor meg itt "dörömbölne" mindenki hogy nem baaaaj csak legyen kint használjuk mi úgy..."egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem"
- elárulok egy annyira nem is nagy titkot, ez azért van mert minden telefonnak más a felhasználója és - hála Istennek - különbözőek vagyunk...az ilyen hibák minden esetben egy "hatalmas user error" és ezt nekem és zsocának nyugodt szívvel elhiheted, szörnyen elenyésző az a szituáció amikor egy átlag felhasználó olyan dolgot említ meg amiről nem tudunk és nem is kamu... -
miklos0308
tag
a SkaTe V2-vel kapcsolatban egy hiba ami lehet h csak nálam van de a gombok alap fehér háttérvilágítása nem működik az értesítéseknél villog ugyan és ha töltöm is világít de nincs meg az az alap fehér háttérvilágítás ez most fordul elő 2-jára először meg pár napja egy újraindítás segített de most már 2-jára indítom újra és mégsem tudom világításra bírni van erre vmilyen megoldás?
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Mindenki írta, aki ért hozzá (nem én), hogy ez általános CM betegség. Innentől nekem az IA sajnos használhatatlan, pedig én is kipróbáltam volna. És akkor még nem is beszéltem az "egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem" hibáról. A SkaTe mindkét verzióját feltettem, egyből működött minden, nem kellett segédprogram/kalibrálás/fórumozás/sámánszertartás valamelyik program/szenzor beüzemeléséhez
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #9486 üzenetére
callvote
Nekem nagyon csípte a szemem, mert igen pofára estem...de erről már írtam. A lényeg annyi volt, hogy amikor feltettem az IA 2 és ugye a marketből újra telepíteni akartam a programokat, nos szokatlanul lassan töltötte le azokat. Pedig itt voltam a wifi közelében. Nagyon nem foglalkoztam a dologgal. Aztán kimentem az étkezőbe, és pont egy videót akartam megmutatni a lányomnak ( youtube ). Ott ahol eddig rendesen és akadás nélkül ment a letöltés ott most szaggatott. A hab a tortán az volt amikor online játékkal akartunk játszani. A lányom barátjának is Skate van és gyári eredeti ROM A lányomnak HTC WFS . Nem nagyon tudtam játszani mert állandóan kapcsolódási és kapcsolati hibára hivatkozva kidobált a játékból.
No ez már bosszantott, mert mi az, hogy a gyári ROM -al megy a játék az IA 2 vel meg nem ?.
Mérgemben a különböző helyeken lemértem a wifi paramétereket ( bár az ilyen sebesség mérőkre nem igazán adok ) . Három különböző távolságon végeztem el a méréseket kétszer.
Ez után tiszta telepítéssel feltettem a V2.
No már a marketnél szembetűnően gyorsabb volt a letöltés (szinte 1-2 mp alatt )
Kipróbáltam a videózástól az online zene hallgatásig mindent, még a játékot is.Mondanom sem kell, hogy pörgött rendesen.
Már csak a wifi mérés volt hátra.
Ami a megdöbbentő (B)hogy közel azonos paraméterek jöttek
(/B)
...és mégis gyorsabb volt a letöltés és egyenletesebb volt a net kapcsolatnem tudom ezt mire véljem. Itt egy fórum társ ( bocs hogy nem tudom ki ) írta, hogy a CM rosszabbul kezeli a wifit.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #9485 üzenetére
Ehhez csak annyit hogy nekem is ilyen routerem van,neked már mondtam...
én sem hiszem hogy szar router lenne vagy szar beállításokkal,hozzáteszem eléggé testreszabható.
De tény..V2 alatt jobban teljesít a wifi,mondhatni többszörösét hozza...
Míg IA alatt mér pl 7 mb/s letöltést, V2 alatt méri a rendes 40mb/-st.
Itt is megy kábelesen 2 gép,wifin 1(wifi néha+1) és 3 telefon.
Véleményem szerint nem a router hibája,már csak azért sem mert másik routerrel is ugyanez van,ja és a többi telefonnak jó a wifije -
mrskatejoe
aktív tag
frozzyZTE
Nem vagyok egy android mágus, de nem hiszem, hogy a ruter a gond. Nálam TP-LINK van és simán visz 3-4 laptopot
Nálad milyen ruter van ?...(hátha valami okos dolog kijön belőle ) és milyen beállításokat használsz . A telefonon állítottál valamit ( wifi kapcsolatok alatt ) ?
callvote
+ 1
iGO amigo
-
Frozzy
őstag
válasz
scyllarus #9481 üzenetére
a wifit meg nem tudod használni
nem tudom miről beszélsz. nállam tökéletes a wifi. vegyél normális routert aminek tudása is van. és nem 3ezer forintos. nekem még a másik utcában levő haverom routerét is látom és tudok rá csatlakozni.
cyanogenmod romból készült az ia ezért jobb fényévekkel mint az eredeti gyári T-s rom
dehát ezt te biztos jobban tudod
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
joestone #9472 üzenetére
joestone
A helyzet jelentés az az általad alkotott ROM-ról szól ?
Másnak nem gyengébb a wifi IA2 alatt ? Nem tudom elhinni, hogy csak nálam gyengébb jó 10-15 % al . Most a V2 alatt rendesen megy, tehát kizártnak tartom, hogy a telefonnak lenne baja.
Nálam nagyon bejön az IA 2 , csak ez a wifi dolog aggaszt. Nincs valakinek ötlete, hogy mit kellene tenni ? -
pista59
őstag
Net kapcsolat nem mindig kell.
Az offline navikhoz nem kell, az online-hez kell.
A maps-nál is van már lehetőség térképszeleteket előre letölteni (pl. wifi-vel), utána offline módon tud működni.
Nem hiszem, hogy bármelyik navi program lassú lenne, bléden használtam már többet, ott nem akadnak, akkor ennél sem.
(google: offline navi, online navi, jó sokat fogsz látni) -
D34L3R
tag
Üdv all! Navigációval kapcsolatos kérdésem lenne!
1.- Melyk navit érdemes felrakni ami normálisan fut, nem röcög?
2.- A benne lévő GPS-hez feltétlen szükséges a netkapcsolat?A gyári navit próbáltam de csak wifi hálózaton, ezért is érdekelne hogyha netkapcsolat nélkül is múködik e!
Előre is köszi! bhékeh
-
Indiant
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem.
Mivel én is a SkaTe v2-őt használom és számomra tökéletes, így az érdekel Neked mi hiányzik belőle, vagy mi nem működik amit fejleszteni kéne?
Előtte én is CM7-et használtam egy évig Blade-en, de főleg a wifi sebesség miatt, egyenlőre nem tervezek visszatérni hozzá. Az ICS és a MUI engem egyenlőre nem mozgat.
Remekül működik minden. -
joestone
addikt
Egy kis helyzetjelentés :
Wifi működik (boardconfigba a module argumentumokhoz kellett beszúrni egy harmadik paramétert a fw és nv paraméterek mellé , hogy wlan0 legyen és ne eth0 , fmrádió működik , usb megosztás(tether) működik . Kamerával még nem foglalkoztam . Az fmrádió kihangosítást még nem teszteltem , mert elparamétereztem az appot és kikapcsoltam benne a kihangosítás lehetőségét . Ha lefordult az új verzió tesztelem azt is , reményeim szerint működni fog . Igazán a kamera és a wifi megosztás nem működik (ez utóbbit még nem paramétereztem be , valószínűleg ennyi hiányzik hozzá) . -
ux1
addikt
válasz
kelzsoca #9463 üzenetére
Esetleg, ha teljes macska rom nem is lesz, de a téma kezelést ill. egy-két dolgot a forrás megléte és nyíltsága miatt be lehet építeni a CM7 vonalba. ( a MIÁU-nak is CM az alapja - mindezt a többiek kedvéért mondom )
(#9468) callvote
Ezt sehogy... A fórum motornak is tudnia kell a tapatalk-ot....
-
giigz
veterán
Mi az a MIUI?
-
Adamis
őstag
Itt nem kellene szólni, hogy van Skate-re is CM7?
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9457 üzenetére
Most úgy áll a helyzet, hogy a MIUI-val nem lehet tudni mi lesz, és CM9-et, ahogy a CyanogenMod Team halad, úgy halad Tilal a rommal, illetve ide még a 3.x-es kernelt várják.
Ezek mellett van a hivatalos 2.3.5-ös gyári rom, és az ebből készült custom romok, illetve a CyanogenMod 7-es, amivel Tilal már nem foglalkozik tovább, és ő is az Ice Armor szériát ajánlja, tehát ez a vonal a miénk lett így.
Illetve van még egy Ligux vonal, ebből kijött már pár beta, szintén CM7-ből egy másik team által elkészített romcsaládról van szó.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9454 üzenetére
Itt vannak azok a készülékek, amire van MIUI=>link
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill #9454 üzenetére
Pont ezt akartam kérdezni
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #9452 üzenetére
Még a forrás sincs meg, de ha meg is lesz, közel sem biztos, hogy megoldható a MIUI, nem véletlenül nem készült nyilván eddig csak ARMv7-es SoC-al szerelt készülékekre.
(#9451) bluobluo75
Az alap gyári szoftverrel sincs semmi probléma, egy launcher csere is sokat tud dobni a dolgokon, a felhasználók csak kis százaléka az, aki szoftveresen piszkálja a készülékét. (~6-8%)
(#9454) skidrowkill
Soha nem volt Blade-re, maximum egy felskinezett valami, de sok köze nem volt a MIUI-hoz.
-
bluobluo75
őstag
válasz
kelzsoca #9424 üzenetére
Üdv!
Olvastam a fentebb rootolás gyári rom nem gyári rom mizériát, én csak egyet kérdeznék ami jelenleg a legjobban érdekel:
Te mint szakértő mit ajánlanál nem szakértő felhasználónak aki ZTE Skate telót venne, és aki rizikó nélkül szeretné úgy frissíteni gyorsítani telóját ami garantáltan rizikómentes és biztos?
Köszönöm előre is! -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #9448 üzenetére
MIUI ROM Now Open Source (now can be compiled for zte skate)
[link] -
apeelme
addikt
válasz
skidrowkill #9448 üzenetére
A MIUI forrás hogy áll? - sehogy...
Lehet már Romot készíteni belőle? - nem, de már kitárgyaltuk hogy Skate-re NEM lesz MIUI ha van forrás ha nincs!(#9450) callvote: ezt most miért? mi értelme?
-
Sanyi544
csendes tag
Értem. Köszi mindenkinek.
-
callvote
senior tag
válasz
Sanyi544 #9439 üzenetére
Mikor vetted a skatet? csak mert ha nem rég,akkor felesleges a frissítés,mert nem frissítesz vele semmit.
A beállításokban a készülékadatoknál megnézed az alapsáv verziót,ha az P743B01 akkor ugyanaz van a telefonodon mint amit a t-mobile kiadott.tehát nem kell frissítened.Ha meg nem gyári a romod és megcsinálod a frissítést akkor ujra gyári lesz DE ahhoz is a gyári recovery kell hogy legyen FTM..ellenkező esetben neki se állj,nem fog menni.
-
Fooler89
őstag
IA 2-ben hogy lehet megváltoztatni a lehúzott status bárnál a dátumnak a kijelzését? [link]
-
Sanyi544
csendes tag
Helló! Sziasztok! Megjelent a T-nél a SKATE ROM frissítése. Azt irják, hogy mindenféleképpen csináljunk frissítés előtt egy Backupot. Mivel a legérdemesebb azt csinálni? Milyen progit javasoltok? Vagy Recovery-ből csináljak egyet? De akkor nem kell az előző ROM-ot is Backupolni vele ugye? Vagy igen? Vagy csináljak egy ilyet is meg egy olyat is? Ja és ha Rootolt volt ujra rootolni kell a telót a ROM frissítés után?
-
kelzsoca
félisten
Pedig egyszerű a képlet, ha akár csak a gyári romot rootolod, már nincs is garanciád, tehát a készülék addig nem garanciális, ameddig nincs teljesen gyári állapotban.
Az, hogy van lehetőség a visszaállításra, nem zárja ki azt a tényt, hogy bármilyen root vagy ez feletti módosítás után már nem garanciális a készülék (még ha ez ideglenesen is van így, akkor sem)
ui: az egész addig nem érdekes nyilván, ameddig hibátlanul működik a készülék, a helyzet inkább akkor érdekes, ha valami oknál fogva meghibásodik a készülék, és nincs lehetőség a gyári állapot visszahozására otthoni körülmények között, de a szervizben még látható nyoma van a módosításnak/módosításoknak. (ez főleg firmware csere)
-
L4ller
tag
Sziasztok!
Én már annyit de annyit olvastam itt erről a tpt-zésről, hogy most már nagyon érdekel, hogy mit is takar ez valójában.
Tehát, durván leegyszerűsítve: a TPT az a folyamat, amikor másik firmware-t teszünk a készülékre???
Valaki homályosítson fel, legyetek szívesek!
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #9424 üzenetére
Én is ezt mondom
Az egyik ismerősöm is módosította a blade-jét...
1 idő után behalt valami,és nem tudta visszaállítani,távolról ugye helyette nem tudtam megcsinálni.
Szenvedett a visszaállítással,nem jött össze,aztán a t mobile mondta neki:
"Nagyon szívesen megcsináljuk,44000ft lesz"
Pár hónapos blade volt,elvben garis,és mégse -
Joshi
titán
válasz
callvote #9423 üzenetére
"A lényeg,teljesen mindegy hogy adamcsik milyen módosítást csinál,gari ugrik
"
De hát én pont most gariztattam és nem ugrott. attól hogy csereberélem a romokat meg tpt-zek attól még miért ugrana a gari? Csak akkor ugrik ha elb.szok valamit vagy olyan szinten tönkremegy a teló hogy már nem tudom visszarakni a gyári állapotot. -
Norbeee01
tag
-
kelzsoca
félisten
-
callvote
senior tag
"Már ne is haragudj de mitől ugrana a garancia egy TPT vagy romcserét követően ha az sikeres lesz? Megmondom, semmitől. "
"Hát ember pont ez a lényeg hogy van visszaállítási lehetőség. "
Kicsit a 2 üti egymást....
minek állítottad vissza gyárira a rendszered gariztatásnál,ha véleményed szerint amugysem ugrott a gari?A lényeg,teljesen mindegy hogy adamcsik milyen módosítást csinál,gari ugrik
(#9420) Norbeee01
Nem ugy állítottam be hanem bármilyen modosítás(ha nem állítod vissza) már az garivesztéssel jár...maga a modosítás..én így értettem.
Ezt is csak azért írtam mert ugye adamcsik "fél" a garivesztéstől,márpedig ha módosít,és nem állít vissza vagy nem tud,akkor bizony nincs gari -
Jano_023
őstag
Azt hiszem Zsoca írta még valamikor. Az egy dolog hogy TPT-vel hazavágod a telót, a baj az hogy azt nem lehet visszafordítani, sőt a nagyobbik baj az hogy a szervizesek megtudják nézni mi történt pontosan és hopp már ugrott is a csere gari.
Ha egy új ROM-ot és recovery-t tesz fel és azt rontja el, akkor az visszafordítható. Mostanában volt itt ilyen aki leformázta a recvery-t is véletlenül.
Ajánlom olvasd el az 1.hszt-t és ha valami kérdésed van utána is akkor tedd fel nyugodtan. -
Joshi
titán
válasz
callvote #9417 üzenetére
Hát ember pont ez a lényeg hogy van visszaállítási lehetőség. Szerinted én pénteken a SkaTe v2-vel gariztattam a telót? Hát persze hogy nem.
(#9419) kelzsoca: na várjunk csak, ha én nekiállok egy tpt vagy romcserének és kinyírom akkor nem fogom visszavinni az üzletbe hogy rossz a készülék. Ha pedig olyan szinten tönkremegy a teló hogy már semmit nem lehet vele csinálni akkor meg a szervíz se tud vele mit kezdeni. Legalább is én így gondolom.
(#9422) Jano_023: akkor még mindig marad a mikró.
-
Norbeee01
tag
válasz
kelzsoca #9419 üzenetére
Kelzsoca: A Titaniumos hsz-emre válaszolnál kérlek?
(#9418) apeelme : Szerintem Joshi pont arra gondolt hogy ha sikeres volt akkor teljesen mindegy,mert vissza is állítható a készülék gariztatáshoz...Arra utalt hogy a TPT és romcsere nem feltétlenül jelenti azt hogy elvesztetted a garidat,mert teljes mértékben visszaállítható ha sikeresen lefutott(ezt pedig ugyebár pont neked nemkell elmagyaráznom
),de Callvote úgy állította be mintha ez minden esetben garivesztéssel járna....
-
kelzsoca
félisten
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1
Annyira azért nem mind1, hiszen a garanciáztatás során 1 pillanat alatt áthúzzák a garanciapapírt, ha a készülékből idegen firmware-t tudnak kiolvasni a szervizben
...............
A TPT-ről pedig annyit, hogy az első Skate-em éppen egy gyári, módosítatlan firmware felrakása során ment tönkre, tehát tégla lett belőle.(#9420) Norbeee01
Nem használok backup alkalmazásokat, én a tiszta telepítés híve vagyok, viszont egy wipe után, ha nem rendszerre van telepítve a TB, annak le kellene mennie, a többi utólag telepített alkalmazással.
-
-
callvote
senior tag
hogy mitöl ugrik a garancia????
hát csak attól hogy nem a gyári romod van..szerinted minek van mindenhez mindig visszaállítás ha garanciálisan vissza akarod vinni az üzletbe???nem idetartozó csak egy kérdés:
észrevettétek hogyha töltőn van a telefon és nem fogadott hívás van,nem villog a vissza led?
SkaTe V2 alatt villogott#9417) callvote: az a gyári rom, a másik meg CM vonal...használj azt ha azt akarod hogy villogjon...ez ilyen egyszerű...és nem, nem fog villogni CM alatt.
Én elvagyok nélküle is csak "érdekesség" képpen említettem meg,ha esetleg visszaváltok V2-re az nem ezért lesz,hanem pl mert alig hallom a másik felet hívás közben
-
Joshi
titán
válasz
callvote #9413 üzenetére
Már ne is haragudj de mitől ugrana a garancia egy TPT vagy romcserét követően ha az sikeres lesz? Megmondom, semmitől.
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1, legyen az tpt vagy rom esetleg recovery? Nyilván a tpt hordozza magában a legnagyobb rizikót de hát férfiak vagyunk nem?
-
Norbeee01
tag
Szerintem ez memóriakártyafüggő dolog lehet,mindenesetre ilyennel még nem találkoztam...Én a MoDaCo-s Ice Armor I-et használom,Link2SD alkalmazással rengeteg program van már fent a telómon és még mindíg van vagy 100mb-om szabadon.Egy kérdés: Ha Titanium Backupolok és utána Wipe-olok...Akkor a titanium backup hogyhogy fentmarad a telefonomon(ha egyáltalán fent marad)??És az hogy nem felejti el a dolgokat??Ez nekem nagyon magas...Vagy memóriakártyára ment mindent??ext partíciót is??
-
callvote
senior tag
Az írásából következtetve neki már a garancia elvesztése is probléma...
így viszont teljesen mindegy melyik verzióval tegyen fel bármit is.
Ha garit akar,gyári rom marad
Hozzátéve amit apeelme is említett,már a widget kijelzőre kitétele is gond volt...
Nem azt mondom hogy ne cseréljen romot,de előtte olvassa el mit hogyan kell és esetleg a romok alatti kommenteket,sokszor az is segíthet,mert le van írva szájbarágósan is más felhasználók által(#9405) adamcsik
"Akkor én inkább maradnék a biztosabb megoldásnál. Az említett programot honnan lehet letölteni, és hogyan működik?"Itt [link] elkezded a topikokat,kommenteket olvasgatni és minden könnyebben fog menni
-
Danex
addikt
Hohó! Először inkább ext patricióval kezdjétek... ne próbáljatok téglát gyártani!
-
Norbeee01
tag
válasz
apeelme #9407 üzenetére
Jah mindenki rohamosan TPT-zte a telefonját aztán zsinórba kérdezgették hogy mégis hogyan fordítható vissza,mert beparáztak a veszélyessége miatt(bár ha már tpt-ztek totál mindegy,mert ha sikerült akkor valamilyen szinten már elmúlt a veszély,de ez is a hozzá nem értés egyik jele).
-
apeelme
addikt
"álmodj királylány..."
az EXE is kint van, az még rosszabb...olyan naív néhány ember...a kollégának azért hangsúlyoztam ki hogy különösen figyeljen oda mert egy lehetősége van...elég ha sz@rul tölti le, és azt akarja feltuszkolni a telóra, a TPT nem kérdez, feltolja amit kap...a kollégának viszont jóelőbb még widget kirakási problémái voltak home-ra, és ezzel nem bántani akarom félreértés ne essék!
csak túl könnyelműen ajánlgat itt mindenki mindenféle műveletet, a veszélyekről meg senki nem szól, lehet már nem emlékeztek az TPT-s atomic-ra? volt ám keverc ott is... -
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9400 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom a TPT-t mert tönkremehet a telefonod tőle. Amit tudsz csinálni gyári ROM alatt hogy felteszed a link2SD programot és átteszel pár programot az SD kártyára pl: nagyobb játékokat.
A másik megoldás a már általam említett új ROM feltétele és az EXT partíció használata. -
apeelme
addikt
válasz
adamcsik #9398 üzenetére
a garancia ugrik, és NAGYON nem kezdő szint a TPT művelet, gyorsan tégla lesz belőle ha nem sikerül...csak a saját magad érdekében, döntsd el hogy akarod-e vagy nem...
olvasd el a leírást és ha nem tiszta akkor neki se állj...
(#9401) bagyusz: sosem lehetett...
-
bagyusz
őstag
Hol lehet beállítani IA II alatt a hívás gombot, mármint a headseten?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szemüveges topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Akciókamerák
- PlayStation 5
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Xbox Series X|S
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged