- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
PNP
nagyon furcsán hangzik, de leírni sokáig tart ezért inkább azt mondanám, hogy rakd fel
...szinte mindent az izlésed szerint tudod állítani. Na de mit takar az a minden ? ...nos mindet
kelzsoca
fájdítsd csak a szívem
Nagyon jól néz ki NAGYON ..és tudom hogy ez még NAGYON lesz -
Apaxp
senior tag
Nekem v2 telepítése után a "folyamatos mobil adatkapcsolat engedélyezése" mellet volt pipa és pillanatok alatt merült le a telo mint nálad. Amikor a jelölést megszüntettem megszűnt az extrém merülés.
Tegnap este 59% volt az aksi és úgy ment aludni. Ma reggel ugyanúgy 59% volt. Most 31% úgy hogy ebben volt 1 órahossza rigo navigáció. -
mrskatejoe
aktív tag
A sok apró hibát lehet korrigálni, egyébként teszt verziót használunk . Hamar megcsinálják a "fiuk"
és szuper lesz
Saját példám :
Pihibe állítás előtt ránézek a futó programokra ... Amiről tudom, hogy nem fog kelleni az "alvó "időszakban azt leállítom.de ugye az is közrejátszik az extrém értékek kialakulásában, hogy az androidnak idő kell (2-3) teljes töltés ahhoz, hogy megtanulja kezelni az aksit.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7800) PNP
Akkor ez most amit írni fogok hihetetlennek fog hangzani.
Tegnap mielőtt lecseréltem a ROM-ot 100% töltettem az aksit. Az IA -t feltettem, ment a wifitől elkezdve a szinkronizálásig minden. Szórakoztam a beállításokkal, HD dolphin-nal, videót néztem, file-t másoltam és telepítettem az airdroiddal ...stb.
Éjszakára kikapcsoltam szinte mindent ( wifi, szinkronizáció stb ) 77% -on volt az aksi. No mondom reggelre mennyire esik ? Nem voltam itthon és nem néztem meg csak 10 óra fele.
A telefont "felélesztettem " és néztem az aksi százalékot . Nem hittem a szememnek !!! 75% volt .Hihetetlen ! Természetesen a proci minimum nálam , teljesen a minimumra van állítva, és a max is csak 806-on van.
de a v2-nél sokkal többet esett, az is igaz, hogy még nincs belakva a ROM(#7801) apeelme
+ 1
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7662) PNP
Elismerésem . Jók a képek, és ha ezt "kitámasztva " csináltad akkor érezhető, hogy otthon vagy a " fényképezkedésben."
én erre céloztam
"Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter."Írd le légyszíves a beállításokat
Köszönöm
-
mrskatejoe
aktív tag
(#7648) PNP
Igen szép képek
A gond nem akkor van amikor jól megvilágított témát rögzitesz, hanem akkor kezdődik amikor csökkent fény viszonyok mellett használod.
Tehát mesterséges megvilágítást használsz, vagy a villanó ledet.Mint írtam volt szerencsém kipróbálni egy sport csarnokban. Hidd el nem isteníteni akarom a camera 360 de hatalmas nagy különbségek vannak az alap kamera és ez között . A vő jelöltemnek alap kamera van , nekem camera 360, és fényképeztünk.
Én még mindig azt mondom, hogy nem hardver gondok vannak, hanem szoftveres.
Ha javasolhatom , készíts olyan felvételt amin a megvilágítás mesterséges. Ott majd kiderűl a turpisság
-
Indiant
addikt
Jah kérem kint, persze hogy mind jó.
Az FX-ben jobb a felhő effekt...
Ez a sok user mind hibás, vajon még garanciálisak
???
Igazából, sztem nem ezzel kell fényképezni. Bár én még jó digitális képet elég keveset láttam.
Semmilyennel. De rajtad kívül más nem tette még egymás mellé a képeket.
-
FeRkE
őstag
Én többször tapasztaltam olyat, hogy a gyári appal kevés fény mellett bemozdult képet tudtam csak lőni, míg ugyanonnan, ugyanakkor Camera 360-al sikerült éleset (mondjuk azt nem néztem meg, hogy lehet azért, mert a gyáriban mondjuk fixen volt az iso, a c360-ban meg auton).
-
kelzsoca
félisten
Comfortaa csak az órára maradt meg, egyébként stock font van most, de egy recovery-s csomagból 1 pillanat alatt cserélhető lesz comfortaa-ra az alapértelmezett font is
CRT animáció megvan.
Egyébként Tillaz is sokat dolgozik azokon a romokon-témákon, az hogy vannak hibák-problémák a romjaiban, hát ez ilyen, viszont a lelkesedése jó irányba tereli, lesz az még jobb is
-
Jano_023
őstag
Szia, használd a keresőt!
-
mrskatejoe
aktív tag
(#6963) PNP
szerintem maradjon a sohán
ha le akarod kapcsolni akkor a scorllok -on vagy az energiea gazdálkodás vidgetten ki tudod kapcsolni az összeset.
tehát azt használod ami neked szimpatikus.
Ahoz szokj hozzá, hogy az okos telefonok szeretnek fogyasztani (no nem sört ) ha használják őket.
Minél intenzívebben használod annál jobban meríti az aksit . Egyébként ez is felhasználó függő. Speciel én éjszakára mindent lekapcsolok és csak a GSM kapcsolat van , sőt azt is ellenőrzöm, hogy mik futnak, és ami nem kell azt "kilövöm " persze nem rendszerfunkciókat
-
tboldi
nagyúr
1. XDA-n van egy app, amivel mindenfélét be lehet állítani. GTA III Settings v1.4 a neve. (Egyik hsz-be pont egy Skate-es nyilatkozik.)
2. Úgysem fog menni.
Szerk.: az is sokat segít, ha a letöltött tartalomból (sdcard/android/data/com.rockstar.gta3) kitörlöd az audio mappát. Persze így nem lesz hang, de jelentősen nagyobb lesz a teljesítmény.
-
kelzsoca
félisten
- képernyőzárnál is kezelhető médialejátszó
Erre fent a válasz
- a lehúzható panel legyen áttetsző, ne full fekete
A kérdés a háttér, mert az rendben van hogy az általam bepakolt háttérnél látszik is, de egy más képnél lehet mást mutat.
- adblock
Reklámblokkoló lesz
- nálam nincs szükség 5 oldalnyi kezdőképernyőre, jó lenne ha tudnám módosítani
Másik launcher telepítése megoldja.
-----------------------------------------------
AMi biztos kikerül a romból az akksi kalibráló kis alkalmazás, ez ugye recoveryvel is megoldható, és mindenki ész nélkül nyomogatta a wipe batterystat-ot, bár egy google mérnök szerint semmit sem ér.
A másik a backup alkalmazás, a recovery backupja teljes rom mentésre egyszerűbb és jobb, ha program kell pedig a Titanium Backup-ot lehet használni. -
Jano_023
őstag
Én ajánlom neked ezt az appot, ezzel le lehet tölteni sőt még váltja is neked bizonyos időközönként.
-
apeelme
addikt
nem kell link2sd, az a rom A2SDvel "szerelt". ha a követelményeknek megfelelôen létrehoztad az ext partíciót, majd romot feltelepitetted, akkor szedd le Marketből pl. a Quick System Info Pro-t annak az elsô lapjàn A2SD Storage néven làthatsz ròla informàciòt. És értelemszerüen a kàrtyàra àthelyezés az SD FAT részére helyezi àt, a müködö EXT partíció a telefon belsô memòriàját bővíti.
-
apeelme
addikt
tedd meg ha tudod hogy az SD-ről mindent törölsz, csak a rom-ot hagyod fent...majd a fent leírt format-ok után telepítsd fel a romot mégegyszer...
(#4740) Böszi: rendesen leválaszottad PCről ahogy kell? ha rá van dugva PCre akkor ami a memkarin van azt nem éred el, mivel a PC látja...
-
apeelme
addikt
nekem első hallásra úgy tűnik hogy a rom telepítés előtti előkészületek nem voltak meg...
A romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest