- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #11998 üzenetére
Akkor lesz ami lesz, felteszem az IA III -at.
-
-
aldebaran
addikt
Szóval melyik legyen?
IA 3 vs SkaTe 2
Mi alapján döntsek?
A recovery már fenn van. -
bobooo
addikt
-
okoska74
senior tag
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudok egy programot alapértelmezett programmá tenni?
Tehát, Pl.: ne a z igo -val nyissa meg a telefonkönyvben lévő címeket hanem a sygic -el. Pillanatnyilag egyik sem alapértelmezett de mégis az igo -t favorizálja. -
callvote
senior tag
válasz
Regiee #11981 üzenetére
a skate 4,3"..a minik 3"...tehát kevesebb mind a 3/4-e..
pont a netezés,fb,viber(sms) miatt kicsi a kijelzője....hiába van billentyűzete,amivel smst-irhatsz,de ha érinteni kell a kijelzőn,netes oldalaknál akkor szinte biztos hogy muszáj lesz zoomolnod hozzá.
arra is csinálgatnak ICS-t de azon sem tökéletes még.
hivatalosan május felé lesz ICS frissítés..de ez majd kiderül akkor amikor már valóban letölthető -
^Clown
addikt
-
Regiee
aktív tag
Igazabol csak zenet hallgatok, netezek, fb chat es viberezek. Nagyon ritkan valami kis logikai jatek.
Kb mekkoranak kepzeljem el azt a 3as kijelzot? Ics eselytelen a minire jol gondolom ugye? -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #11942 üzenetére
6nap?
Ezt alig merem elhinni!
Véletlenül nem 2akksi van benne?
Netalán 2000-es lenne az akksi? :-))) -
Badboys
őstag
Nos túl vagyok a cserén azoknak akiknek porosodik a kijelző alatt simán pár perc alatt ment az egész.Vissza gyárira mindent,de semmit sem néztek csak azt a szomorú tényt,hogy gáz a kijelző alatt.Szerintem lehet vissza vinni.Mai naptól újra gari 2 év.
-
^Clown
addikt
Ha már handcent: azt be lehet állítani valahogy, az ez a program legyen az alapértelmezett? Ha kapok egy sms-t, azt a handcent és a gyári üzenetkezelő (vagy mi a szösz a neve
) is megjeleníti.
-
Regiee
aktív tag
Szerintetek megerne cserelni a skatet egy SE Xperia Mini White HD-ra?
-
skidrowkill
aktív tag
azt hogy lehet megcsinálni,hogy ha íok egy hosszabb SMS-t akkor ne 2 SMS ként küldje el...
-
bubus66
nagyúr
válasz
vrsptr #11962 üzenetére
(#11962) vrsptr
Próbáld meg ezt AnySoftKeyboardot. Azért vesz le, mert az ékezet balról jobbra dől. Azt hiszem azt kettő karakternek kezeli.Ezért van csak 160 helyett 145 karaktered. Én AnySoftKeyboardot használom, és a jobbról balra dőlő ékezeteket és nem vesz le karaktert, Marketből le lehet tölteni.
-
scyllarus
veterán
válasz
Indiant #11961 üzenetére
Ha jól emlékszem, alapból nem működik, kellett hozzá a [Bluetooth File Transfer] nevű program.
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Feltettem a IA3-at, szép meg minden ok
, csak az üzenetküldésnél egy "á,í,ó,ő,ú,ű" betűért levesz x karaktert
, van ez ellen valami megoldás? És ha átlépek a 2.sms-be, akkor már 145karakterről számol visszafelé. Fent van még a SlideIT billentyűzet is (fizetős), de annál is ugyanez van. Beállításoknál nem találtam karakterekre vonatkozó beállítást.
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #11959 üzenetére
Én sem tudom áttenni a képet. A BT működik a v2-ben? Mert a párosodás megvolt, de fájlt nem tudok átküldeni.
-
pusihusi
addikt
válasz
mrskatejoe #11959 üzenetére
V2
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11936 üzenetére
A telefonom már magától rakja fel a Romokat,
-
pusihusi
addikt
válasz
mrskatejoe #11954 üzenetére
Légyszíves linkeld be a Romot, hátha elnéztem valamit, köszi
-
Danex
addikt
válasz
Ha jobban megnézitek a pici töltés előtt a telefon TERMELTE az áramot...
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
pusihusi #11951 üzenetére
Ez csak sima GSM mód. A scrolloknál ha kell valami bekapcsolom azt ami kell, majd kikapcsolom. A proci minimumra van állítva 122 Mhz-re. Ha hívnak felveszem. A kb 6 nap alatt kb 40 perc telefonálás.
Indiant
klikkelj a diagramra (felül ) tehát aku használatnál .
pusihusi
szerintem mindegyik tudja azt. Ezért mondom, hogy a gyors merülés 99%-ben nem hardver hiba hanem juzer szokás probléma
Danex
hol ? az a töltésnél volt
-
pusihusi
addikt
válasz
mrskatejoe #11949 üzenetére
Hát hallod ezt a telót el ne add, mert énnekem is fent volt a v2, de még kikapcsolt állapotban sem bírta eddig
Nézd már meg légyszíves az akkut, nem-e reaktor van a helyén
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe #11949 üzenetére
Értem én, hol lehet ezt előhozni, mert nekem az alja nem ilyen.
(#11950) Skipper: "Mit lehet ilyenkor tenni?" - Nyomni a gázt!
-
pusihusi
addikt
válasz
Ez csak készenlét? Telefonálás stb?
-
Skipper
tag
Sziasztok!
Valaki már belefutott abba, hogy a GPS teljesen randomszerűen néha eldobja a jelet?
Össze-vissza helyez vagy párhuzamos útra dob?
Mit lehet ilyenkor tenni?
Teljesen gyári rajta minden (T-Mobile), nem is szeretnék rátenni semmit. -
Indiant
addikt
válasz
Csak hogy jól értem-e.
6 és fél nap alatt 50%-ot merült az akksi? Igaz a teló bekapcsolva nem volt. Tehát nem használtad semmire.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11944 üzenetére
Széééép!
Amúgy úgy vettem észre, az IA3 tényleg alig fogyaszt, ha nem vagy kicsit használom a telefont. Ha reggel 6-kor bekapcsolom, délelőtt lebonyolítok pl. 8-10 rövidebb hívást, akkor délután 2-kor még 100%-on van. De ha hazamegyek, és megy a wifi, nyomkodás stb, akkor azonnal megindul és 40%-ot is esik egy délután. -
viperabácsi
addikt
válasz
mrskatejoe #11944 üzenetére
Nekem is hasonlót produkál skaTe v2 NEKEM EZ A NYERŐ ROM
-
giigz
veterán
válasz
Bírni fogja ezt a megterhelést a teló hosszútávon is?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11943 üzenetére
Akadt egy kis juzer error
Ugyanis a képet elkészítettem a telefonon , majd csatoltam Linux géphez de nem látta a képet a Linux
Más képeket látott de ezt nem. No mondom sebaj, majd áthelyezem expolerrel . Kitettem gyökér könyvtárba de ott sem látta
A megoldás az volt, hogy a " kinai veszedelemmel " telefonról töltöttem fel
A végeredmény a fontos
és nem a hogyan
már fent van az előző hozzászólásban
-
scyllarus
veterán
válasz
Hol van?
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus #11941 üzenetére
na ja
ilyen az élet
itt egy kép az aksi használatról.Normál használat
A lila csík felül nem vérmérgezés tünete hanem a rendelkezésre álló aksi %-k
Tegnap volt egy pici töltés , mert megnéztem USB-n keresztül hogyan csatlakozik a Linuxhoz ( 3-4 perc volt csak )Ezért mondom mindig, hogy az aksi fogyasztás felhasználó és felhasználás függő dolog
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11940 üzenetére
Csak 3 hete van IA, előtte V2-V1 volt. Teljesen elégedett voltam velük, csak hát a fránya kísérletező kedv
-
mrskatejoe
aktív tag
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #11936 üzenetére
Nem tudtam mi hiányzik....
-
Takilandbau
csendes tag
Akit érdekel már megint megjelent egy új R9 névre hallgató Atomic-ROM...
Forrás:[link] -
scyllarus
veterán
válasz
pusihusi #11932 üzenetére
Az appsaver miben is segítene? Ránéztem a marketen, de nem találtam olyan funkcióját, ami megoldaná a gondom.
Mindig az egyszerű megoldás a jó
Egy uninstall-reinstall segített a launcher gondon. Most már csak reménykedem, hogy a többi megoldódok, vagy SD kártya csere lesz.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #11918 üzenetére
Idegeneket nem engednek be?
Amúgy vacakol a telefonom. Pénteken eltűnt belőle néhány fénykép, amiket aznap csináltam.
Hétvégén reklamált, hogy kevés a hely a telefonban, ami igaz is, csakhogy 374 MB szabad helyem van ext3-on. Az utóbbi időben úgy is tűnt, mintha nem használná.
Ma meg összeomlott a Go Launcher, újraindítás után működik minden, kivéve a dockon a menü gomb, ott a Go Launcher embléma is jelenik meg a szokásos ikon helyett. A gyári launcher működik, de a menübe belépve ott is előfordul, hogy nem tudom a főmenüt görgetni. Valami tipp? -
Timyyy
őstag
Köszi a gyors válaszokat
Sörrel nem szolgálhatok. -
Regiee
aktív tag
Nekem pedig az lenne a kérdésem, hogy mielőtt visszaviszem garanciára vissza akarok állítani mindent eredetire. A sorrend ez legyen?
TPT visszaállítás
Recovery visszaállítás
Gyári rom visszaállítás -
imrefos
tag
a telefont szervizbe kell vinnem mert a handszoro igen recseg és érthetetlen amit mond a másik fél,és azt szeretném kérdezni hogy mindent sikereden vissza állítottam és a superuser nem tunt el azzal mit lehet kezdeni??
-
Timyyy
őstag
Egy nagyon hülye kérdés, de ne nevessetek ki mert mégnem volt androidos telefonom
ha a marketen akarok nézelődni az ingyenes dolgok között, akkor maga a nézelődés pénzbe kerül?
-
imrefos
tag
valaki nemtudná belinkelni nekem a gyári romot! elöre is köszönöm!
-
krystman
őstag
válasz
mrskatejoe #11908 üzenetére
Bocs, nem neked akartam írni!
Véletlen volt.
-
krystman
őstag
válasz
mrskatejoe #11908 üzenetére
Van valami program, amibe be lehetne állítani, hogy amikor bekapcsolom a telefont, akkor milyen alkalmazások indulnának el? Mert most több olyan program is elindul, amit csak néha használok.
-
mrskatejoe
aktív tag
támad a ZTE
[link]
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11903 üzenetére
Veszel egy másik Skatet
-
macilacus
senior tag
De jó matekozunk
egyenlőre még nem értem a egyenletet, de igyekszem -
aldebaran
addikt
válasz
12k és fizetek kedden egy sört.
-
kelzsoca
félisten
válasz
8k, mert custom rommal használtad
-
pusihusi
addikt
válasz
Takilandbau #11897 üzenetére
Porosodik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged