- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbeee01
tag
válasz
Frozzy #12317 üzenetére
Nem akartam elhinni míg ki nem próbáltam...növeli a 3d teljesítményt...benchmarkoknak sem akartam hinni(mivel ott is nagyobb pontszám jött ki),ezért teszteltem pár olyan játékkal ami laggolt a skatemen...Nem mondom hogy csoda történt mert akkor hazudnék,de bőven volt teljesítményjavulás(pl. GTA III stb...). Persze nem lett rögtön tegrás a masina,de javult ténylegesen.
Előtte mindenképp csinálj egy backup fájlt,mert összeomolhat tőle a rendszered...Ja és én Ice Armor III-on és az új CM9 ICS-en teszteltem,tehát a többi romhoz nem tudok véleményt nyilvánítani...
-
bacsi2
csendes tag
válasz
Frozzy #11741 üzenetére
Szerintem itt már szoftveresen nemigen lehet mit javítani a hangzáson. A custom romokban alapból van DSP Manager. A Player Proban is van külön equalizer, + tölthető hozzá DSP Pack. Hardverileg meg nem túl jó a hangkimenet a Skate-en, jel/zaj viszony nem túl jó, van egy alap zúgása, stb. Ha a hangzáson akarunk javítani, akkor érdemes inkább egy jobb fülest venni, de még így is el fog maradni egy nevesebb mp3 lejátszótól. Ez van.
-
Takilandbau
csendes tag
válasz
Frozzy #11675 üzenetére
Lehet akkor nekem nem remegett anyira a kezem a második képnél...egyébként mint irtam elöbb összkevertem a exmor r technológiával...a kettő nem ugyan az, elnézést mindenkitől akit félre vezettem, elvileg a Bravia Engine a kijelzőn szűri/élesíti a képet...a fotóhoz semmi köze! (ELVILEG)
-
tboldi
nagyúr
válasz
Frozzy #10393 üzenetére
Mindenképpen kelzsocát akartam megkérdezni. Mivel privátra és e-mailre nem válaszol - mint ahogy az aláírásában is látható -, így marad az, hogy vmelyik topicba írom a kérdésemet. Gondoltam a leghamarabb itt fogom őt elérni, ezért írtam ide. (A második hsz-emet meg szimplán elfelejtettem off-ba rakni.)
Tulajdonképpen az eredeti 2 kérdésem bármelyik androidos eszközre is érvényes lehet.Azért, mert nem deszkával járok, nem kell lehurrogni.
(#10394) ux1
+1 -
badmad
senior tag
Sziasztok!
Neked lehet,hogy ütősebb az Amor én nekem nem igazán jött be .Vagyis ez így nem teljessen igaz mert fent volt még a kifejezetten modacos is.Nekem az müködött rendessen a magyar verza már hibákat produkált.Tegnap teljessen lefagyott csak zöld robotig töltött be a SkaTe rommal semilyen gondom nem volt edig azért is tettem visza,enyi.
A SkaTe romnál elsősorban a dizájnosabb megjelenésre ,testreszabhatóságra gondoltam a fejlesztésnél.Zsoca is igérte,hogy ez a vonal folyamatossan fríssül -
callvote
senior tag
nekem is ugyanez van az eltérés nálam:
channel : auto
Channel Width:auto
Max Tx Rate: 150Mbps
Version: WPA2-PSK
Encryption: auto
mac szűrés : vanminden más egyezik
(#9524) kelzsoca
jöhet a csomag.apeelme
kicsit mégis elbeszélünk,mert azok akivánalmak amiket itt kérnek az a v2 alatt is megoldott volt,pl skin,képmentés stbstb..de tényleg hagyjuk mert itt írásban nem lehet elmagyarázni vagy nem teljesen érthető és így órákig lehetne erről beszélni. -
mrskatejoe
aktív tag
frozzyZTE
Nem vagyok egy android mágus, de nem hiszem, hogy a ruter a gond. Nálam TP-LINK van és simán visz 3-4 laptopot
Nálad milyen ruter van ?...(hátha valami okos dolog kijön belőle ) és milyen beállításokat használsz . A telefonon állítottál valamit ( wifi kapcsolatok alatt ) ?
callvote
+ 1
iGO amigo
-
kelzsoca
félisten
Zárképernyő beállítások-Stílus specifikus beállítások-Gyűrű stílusa=>Penge
(#8797) Apaxp
(#8798) bubus66A rom teszt verzió, amint kiderül, miként viselkedik a friss kernel, jól vagy rosszul, értelemszerűen ha rosszul, akkor jön vissza a régi, ha jól akkor marad.
A lényeg, hogy a tesztfázis után lesz csak "felszerelve" A2SD, ext támogatással a rom, addig nem támogatja.
Alternatív megoldásként használjátok a link2sd-t a Marketről, de nagyon nem érdemes "belakni" a romot.
-
Drbonci
aktív tag
-
Torento
tag
Az is sokat számít az időzítés mienre van állítva... Nekem ez a 2. skatem és ezis ugyanúgy bírja mint az előző.. 960Mhz még performance-on is stabil (bár nekem smartassV2-n van) mind1 mien rom van fent... OC kernel van v nincs ez számít
az h 1017Mhz-n egy nap egyszer induljon újra elég hihetetlen -
scyllarus
veterán
-
Indiant
addikt
Recoveryből telepíthető verzió
Sajnos a plusz No-k benne vannak a kezdőknek. Már kértem a mellőzésüket.
Nem részletezi az újításokat, de a legfrissebb forrásból van és bogárjavításokis vannak benne.
Visszaállításhoz a recovery.img-t cseréljétek ki az update-ben a régire.
(#8435) joestone: Simán!
-
kelzsoca
félisten
A hang problémára is ránézünk.
(#8115) mrskatejoe
ui: Igen, volt az első verzió, aztán teszt jelleggel kijött a javított kiadás, sajnos nem jövünk rá minden hibára magunktól, nem is tudunk mindent letesztelni, ezért is adjuk ki a romokat (meg persze más is) hogy a userek teszteljék, ha gond-probléma van, azt jelezzék, amit lehet megoldunk.
-
kelzsoca
félisten
Nem is erről van szó, meg ott volt a hangulatjel szerintem
(#8108) Gorky01
Nem lesznek ilyen sűrű kiadások, most vannak olyan dolgok, amit javítani kell, de olyan dolgokhoz is hozzá kell nyúlni, ami már nem fér el patch-ként, jobb a tiszta telepítés, ezért lesz friss rom, ha rendben lesz, egy darabig nem fog érkezni
-
xtr3m3
tag
Csak egy kicsit elment a kedvem mert lehet a kovetkezovel is hasonlo keppen jarok es akkor megint csere lesz a vege. Pedig most nagyon beleeltem magam a v2 romba es minden szuperul mukodott.
A heten vegigragom magam a gyari visszaallitas meneten es megprobalom csereltetni.
koszi a segitseget -
kelzsoca
félisten
a Beállításokban az ikonokat nem tudod szinesebbé tenni ? mint pl egy htc sensen?
Ahhoz olyan színes téma is kell ám, különben papagáj lesz az egész
vagy esetleg háttért állítani mint az xperia sorozatokon van ?
Ezt majd meg kell nézni, nem ígérem.
(#6321) Drbonci
Miért milyen romba vagy témába szeretnéd még látni?
(#6322) mrskatejoe
(#6324) Adamyno
Már van ilyen megoldás, nem is egy, azért azt ne felejtsd el, hogy veszélyes művelet, 1 pillanat, és volt telefon<->nincs telefon
(#6323) snecizero
Nincs.
-
mrskatejoe
aktív tag
(#5825) frozzyZTE
Nem barátom de nem is haveromcsak mint írtam egy ismerősöm. Tudomásom szerint "finger" fólit tett fel
(bolti forgalomban nincs ilyen )
Szerintem túl hidegben rakta fel és rendesen ledermedhetett a ragasztó.Elég jól bírta az aksi erős 3 és félórát ment egyhuzamban ( 48% ról indult ) nem rossz
-
dodo76
tag
Szia!
Én a Blade-nál jártam így,az egyik üzletbe,megnézték,működött attól rendesen azt mondták hogy ez nem garis hiba,elmentem egy másikba s ott is megnézték s szó nélkül cseréltésk,mondták is hogy ez így nem jó mert ez csak még jobban elngedhet s akkor teljesen használhatatlan lessz s ezért jogos a garancia!!
Szerintem probáld meg kicseréltetni.!!Sok sikert!! -
mrskatejoe
aktív tag
Na ezért húzom a sejhajom a "ragasztós " fólia felrakásától . Egy ismerősöm is rakott fel egy fóliát és amikor valahol középen járhatott vissza kellett bontani . Neki kiemelte a ragasztást. Elmondása szerint nem volt durva de nagyon könnyen elengedi a ragasztó a kijelzőt.
Mondjuk az sem mindegy milyen a hőfok a környezetnek. -
-
malwy
senior tag
Igen, tényleg, 100%, hogy jobb oldalon van. A leírásban majd esetleg át lehetne írni majd akkor.
(#5710) tboldi: A kalibrálós képernyőn is lehet tesztelni. Yes--No között.
És valóban, jobb oldal van, és látszik is a cucc. A rom leírásában volt rosszul, amit kimásoltam.(#5712) xtr3m3 : De nekem jobb oldalt kell tapiznom.
-
balazs.fefe
csendes tag
atya, gatya.......müxik a dolog, remélem végleges a megoldás, ha nem akkor megint megyek cserélni......skacok nagyon, nagyon, nagyon, nagyon köszönöm!!!!!!!
nem szeretnék megválni ettől a jó kis telótól!!!!
napokban próbálgatom:-)
valóban döbbenet, hogy a szervizes ezt nem tette, meg háromszor sem.-) -
kelzsoca
félisten
-
apeelme
addikt
nem szívom a véred...nem akarok veszekedni csak mikor valaki nekimegy a falnak és másokat is nekilök akkor az nem korrekt szvsz...
akkor hogy mindenki értse nem érdekel a következménye, ez az Atomic jelenleg egy NULLA, ha valaki hozzáértő belenyúlna - de nem fog - akkor még EGY is lehet belőle, ennek a NULLA-nak a készítője mondta neked hogy cseréld le egy régebbi boot.img-re a jelenlegit...GRAT!!! Jaaa de tudom a lényeg hogy te azt lásd hogy megy! Ehhez is GRAT!!!
témát lezártam...elnézést ha valakit megsértettemnézz már utána mi az a boot.img...jó?
a hazai ROM modderek kiröhögik ezt a srácot....
-
kelzsoca
félisten
Az már beszélgetés, csak remélni lehet, hogy egy korábbi, vagy az aktuális boot.img egy módosított verziója
(#5449) skidrowkill
Akkor cserélj recovery-t, vagy formázz fastboot-al.
Ha ezeket végigküldöd, biztos hogy letakarít mindent:
- fastboot erase system
- fastboot erase userdata
- fastboot erase boot
- fastboot erase cache(#5448) frozzyZTE
Mit tudsz egyébként az Atomic romról, mi ez a hülyeség, hogy át kell TPT-zni hozzá a telefont??
-
kelzsoca
félisten
Igen, lesznek..amint időm engedi majd csinálok hozzájuk, de nekem nem ez az egy készülék van, amivel foglalkozom.
Illetve párhuzamosan van még pár okosság ehhez a romhoz, amit csináltam, majd megnézem hogy állnak, aztán azokat is adom ki mellé.
(#5401) Many26
Lehet tudni miről van szó?
(#5403) Tobika1
Nem, nincs RDS.
(#5405) skidrowkill
Az RTL support az nem más mint különböző nyelvek írási támogatása.
RTL=right-to-left, vagyis jobbról-balra írás
Ha minden igaz így írnak az Arabok is (számunkra totál felesleges dolog ez) -
kelzsoca
félisten
Inkább még hozzá is van adva.......
A korábbi hozzászólásban lévő "kipakolás" szó a gyári romhoz képest volt említve.
(#5384) mrskatejoe
Inkább mentsd le a mostani romot recoveryvel, és dobd fel az újat
(#5388) frozzyZTE
Mi volt tegnap ez a javított atomic rom?
Miért is kellett csinálni? -
Lacko32
tag
Mit tudnál mesélni erről a ROM-rol? Normálisan viselkedik?
(#5338) roli_636 Attól függ. Egész éjszaka wifi on,Tom és Jerry-t lestem youtube-on,Facebook,törölgetés,telepités,letöltés,olyan éjfél környékén vettem le töltőről,hajnali fél 5-kor még 82%-on volt az akksi.Mostmeg 47%,úgy hogy egész éjjel ment rajta a GPS. Attól függ ki hogy használja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest