- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gabe96 #15872 üzenetére
Simán dugd be usb-re, akku nélkül és azt nézd meg az adb látja-e. Tehát az adb devices parancsot nézd meg légyszives. Ha az sem akkor gáz van...Ugyanis a Skate mellé nincs DFU módban működő flasher....
Még egy utolsó tipp: TPT.... Keress egyet és reménykedj, hogy az lefut még. Ha nem.. akkor vegyél érzékeny búcsút tőle, mert nem fog többé működni...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
gabe96 #15859 üzenetére
Az nem baj, mert nincs rajta éppen semmi, sem reco, sem semmi. Van egyetlen mód, amit nem ír felül az exe, a DFU. Próbáld meg egyszerre nyomni mindkét hangerő gombot. Akku ne legyen bent és így kösd a gépre. Ha még él, akkor van remény. Ha nem reagál semmit, akkor vége. Ennyi volt. Többé nem kapcsolod be.
-
tboldi
nagyúr
-
Adamis
őstag
válasz
gabe96 #14845 üzenetére
Úgy-úgy! Most tölt, aztán meglátjuk milyen. Eddig az a tapasztalat, hogy valóban működik a kamera, de nagyon lassan pozicionál a képe. Mondhatni - szaggat az előkép. De legalább látni, hogy mit fényképez az ember!
Egyéb bajom nincs eddig...
Szerk.: amúgy tényleg nem megy a hardveres videógyorsítás, de szoftver módban tökéletesen viszi az mp4-et. (MXPlayer)
-
Mr X
veterán
válasz
gabe96 #14244 üzenetére
Mivel sosem javíttattam Blade-et, így csak az E-Care honlapjára tudok hagyatkozni.
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni minden kedves ZTE Blade tulajdonost, hogy ezentúl szervizünk jogosulti a T-Mobilos készülékek garanciális és garancián kívüli javítására."
Gondolom nem azért szerződtettek szervizt maguknak, hogy továbbra is szó nélkül cseréljenek minden készüléket.
-
Badboys
őstag
válasz
gabe96 #13520 üzenetére
Nekem a HTC HD2 n repedt a digicizer 50000-60000 ezer közt akarták javítani ill.cserélni.Ebay 8000 az új érintő panel 3000 a csere ennyit az E-Careről.Szerintem vagy marad a házi javítás vagy jobban jársz,ha veszel másikat az meg marad alkatrésznek.Jó igaz nem egy súlycsoport,de ehhez lehet hasonlítani az áraikat.
Remélem ez nem úgy lesz,hogy ők javítanak mert akkor megette a fene az egészet.
Garanciába cseréltek anno kb.10 éve alaplapot az egyik PDA m ba 1 hónapig nem volt gépem ez egy ETEN X 500 volt.
Ha lehet nem kérek belőlük.Az SE X10i oldalán volt hasonló probléma mint a tiéd nem akarok hülyeséget írni,de 40-50 közé taksálták a javítást nem javíttatta meg a srác,de félre ne értsd nem elrettentési szándékkal írtam.
-
ouzohuto
senior tag
-
callvote
senior tag
válasz
gabe96 #10963 üzenetére
cm alapu romokon nagyobb százalékban megy rendesen mint a nem cm alapunál..
de mint látszik,van akinek megy V2 alatt is..nekem ott nem ment,..ice armor 2 alatt meg megy...
összevissza működik,mindenkinek ki kell próbálni,csak úgy derül ki..
amugy pont tegnap este frissített,lehet megoldottak benne valamit ami eddig nem volt jó,tehát érdemes megnézni. -
okoska74
senior tag
válasz
gabe96 #10930 üzenetére
A kamerája tényleg nagyon jó. A wifi hol jó, hol kevésbé. Utoljára a V4 -es volt úgy ahogy használható. Ami azóta kijött azoknál töltés alatt annyira melegedett a telefon, hogy nem mertem tovább rajta hagyni a töltőn, állandóan figyelnem kellet, úgyhogy két napnál tovább nem húzta nálam. Az akku ideje kb.: a fele legjobb esetben is a háromnegyede az IA -nak. Az IA ebben verhetetlen. Az R7 -est fel sem teszem.
Amire talán érdemes még odafigyelni az a TECHNIC-1 rom. Meglepően jól muzsikál. Két hibát találtam benne a hiányos magyarosításon kívül. Az egyik amitKelzsocáék
már javitottak az
IA
-ban a sim hiba, a másik a galéria lefagyassza a telcsit, ill. szerintem a displayt.
-
bagyusz
őstag
válasz
gabe96 #10904 üzenetére
Hát... a gyári bogyót egy fogó segítségével szét pattintottam. Leforrasztottam a vezetékeket, a Logitech fülest egyszerű volt szétszedni mert két részből áll a 'bogyó' . Miután ezzel megvoltam utána már csak átkellet bujtatnom a vezetékeket és forraszthattam vissza. Multiméterrel egyszer rá kellett mérnem, hogy melyik a föld (általában a sárga lakkozott vezeték). Logitech leforrasztása előtt egy tollal megjelöltem, hogy melyik "+ jel" (kék, piros volt az).
Nagyjából ennyi, elsőnek megijedtem, hogy elszúrtam mert rádugtam a laptopra és torz hangot adott. Utána ráraktam a telóra ott meg minden klappolt. Valószínű, hogy a 4 érintkezős jack nem tetszett a laposnak.
-
-
bagyusz
őstag
válasz
gabe96 #10211 üzenetére
Amúgy a hiba oka meg build.prop-ban van.
media.stagefright.enable-record=true <- értékre kell állítani.
Csináltam magamnak egy tiszta romot belőle.
Kemény 115Mb lett a system.
Másik, hogy ez tillaz gyerek csak ctrl+c ctrl+v tud build.propba. Hibáról hibára halmozza a dolgokat, egy konkrét érték pl net.bt.name=Android x2/3 szerepel a file-ban.
ro.product.locale.language= <-ezen jót röhögtem mikor ide a lokalizációt kellene írni, erre ő berakja a képernyő méretet
Harmadrészt szét van tweakelve, logcat-ben csak pörög a hibás infó mint a filmekben
-
bubus66
nagyúr
Sikerült neki ne kételkedj biztos igaz. Én elhiszem ) gabe96 ezt nem tudtad, hogy 1/8 jö mondjuk oda sem írta én tudom mert nem ezt az egyet csináltam
802.11a 1999 5 23 54 ~35 ~120
802.11b 1999 2,4 4,3 11 Modjuk az 54 a 23 az tényleg 1/8-da 6,75 helyet az tényleg
1/8Az apeelme által belinkelt link nézd meg
-
callvote
senior tag
-
Torento
tag
nemis hallottam még erről.. nekem az előző 3 hónapos volt tokot sose látott és nem porosodtott semennyire...
Más:
Szerintemis igazából a telefon értékét a szememben Zsocááék teszik egésszé..
1 napig a gyári romot kellet használnom (mielőtt visszavittem) de.... ami szaggatást leművel a gyári launcher stb... meg sztem ennél a telónál "kötelező" a procihúzás... -
Torento
tag
Ja,megsem nézte... (nemtudom a későbbiekben tervezte-e de már az új bontatlan készülék ott volt a pulton meg már a papírt is elkezdte kitölteni...ezért am a papírral eggyütt eltette a készüléket is
)
Annyit kérdezett h "ütést kapott-e/leejtés óta ilyen?"...mondtam neki h Nem vigyáztam rá,meglehet nézni teljesen karcmentes...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged