Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
scyllarus
üzenetére
scyllarus
"sámánszertartás"
ez hídba vágott
tetszikA V2 ez előtt is nagyon bejött, ez van . Nem "fejlesztői " hiba, mert szerintem szuper jó és párját ritkító ROM -ROM-okat varázsoltak Zsocáék
. Mindenki azt használja ami az igényeinek megfelel.Nálam is az IA2-ben a beállítási lehetőségek és a testre szabás sokrétűsége fogott meg, ha ez az irány a V2 -ben is elmozdulna , tehát több beállítási lehetőség lenne benne , ...nos az lenne a csúcs. Ez szerintem nem Zsocáékon múlik hanem azon, hogy milyen forrás áll a rendelkezésre.
Szerintem ha lesz lehetősége akkor fogja fejleszteni a V2-t
apeelme
szvsz scyllarus nem negatív kritika ként hozta fel. Valóban többször esett róla szó. Véleményem szerint onnan indult ki a dolog, hogy a "macska " rom szintén CM7 alapokon van, vagy onnan indult ki. Lehet ( én nem vagyok mágus ) de esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " megoldhatja vagy megoldja a wifi problémát ( már ha ott nincs ilyen. )
Azzal maximálisan egyetértek, hogy mindenki azt használja ami bejön neki , működik az igényei szerint

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AliExpress tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Arc Raiders
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ez hídba vágott
tetszik