- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apaxp
senior tag
-
Apaxp
senior tag
válasz
Pogika #21651 üzenetére
Easeus partition masterrel: prog elindít, kártya kijelöl, delete partition, utána az unallocated partition jobb klikk, create partition. Itt primary és fat32 beállít. A teljes méret legyen így. Apply pipára klikk. Ha kész akkor a partíción jobb klikk és resize/move partition. Itt a végéről húzd vissza az eleje felé a csúszkát a megfelelő méretig, ok, utána az unallocated részre jobb klikk, create partition, itt ext3 és primary beállít, ok, apply pipára klikk.
Program végez. Örülsz.
Az ext partíció nem lehet a kártya elején mert akkor a windows nem ismeri fel. -
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21648 üzenetére
Én előtte leellenőrizném egy teleírással hogy nem fake az a 32Gb
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Hát eljött a nap amikor első okos-telefonomtól érzékeny búcsút vettem és lecseréltem egy LG G2-re.
Búcsúzóul köszönök mindenkinek minden segítséget.
Elsősorban kelzsoca és Apeelme áldozatos munkáját kezdetekben a romolás terén. -
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21369 üzenetére
Székesfehérváron vittem be a szervizes t pontba. Srác megnézte meghallgatta és megírta az új megrendelőjét.
Egy hét múlva mehettem a készülékért. Addig a régit el se vette, csak mikor mentem a másikért.
Megkérdeztem a garit és erre mondta hogy két év rá és ezért nem hosszabbodik. csak ha egy év garis akkor.
Nem értem én sem de mindegy. -
Apaxp
senior tag
Én 1 hete vittem szervizbe hangszóró hibával. Kaptam helyette egy újat. November közepén járt volna le a 2 év gari. Kérdeztem a szervizes srácot hogy akkor most erre az újra mennyi garancia lesz? Erre azt mondta hogy amennyi a régiből még hátra van. Pont egy hónap.
A röhej hogy a hátlapot sem cserélték. Hátlap és az akku a régiről ment az újra. Most már csak egy vevőt kell találni és csere az LG G2-re. -
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21107 üzenetére
Csak hívás indításkor és hívás fogadáskor nincs hang.
-
Apaxp
senior tag
Közben kiderült hogy hívás fogadáskor is süket a telo.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok.
Találkozott már valaki olyan hibával hogy hívás indításkor nincs hang? A hívott fél észleli a hívást csak én aki hívom nem hallok semmit.
Minden más hang működik.
Skate v2 rom volt fenn, most visszaraktam a gyári romot de így se lett jó.
Még másfél hónap gari van. Mire számíthatok? -
Apaxp
senior tag
válasz
vizslakutya #21048 üzenetére
Nekem egyszer hasonló gondom volt egy rommal. Abban a dpi felbontást lehetett állítani. Ha nem a megfelelőt állítottam be akkor reklamált a play
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan hogy a next launchert nem lehet telepíteni? Állandóan "nincs elég hely" hibaüzenet jön. A teló TPT-zve van. 230 system és 2 cache. Az alkalmazásoknál 102MB foglalt, 105MB szabad. A titanium szerint: rendszer rom 241 ebből 101 szabad, belső 217/108, sd kártya (a2sd) 495/447
Mi a bánat hiánya van. -
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne
Ezt hogyan lehet telepíteni skate v2 romra? Olyan hibajelzés jön hogy "összeegyezthetetlen más, ugyanazon megosztott felhasználói azonosítót használó alkalmazással/alkalmazásokkal" -
Apaxp
senior tag
válasz
DessertFox #20274 üzenetére
-
Apaxp
senior tag
Szóval a mach speed III ma legyalultam. Külalakra tetszik de ahogy Indiant fórumtárs írta "merül mint a beton bakancs". Pedig az állítólagosan energiatakarékos kernel volt alárakva. Használata sem különbözött az előző romoktól. Visszament az IA3. Eddig ez jó akkuidővel ment nálam.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Indiant #20231 üzenetére
A tpt helper végig ment a leírás szerint? Létrejött az sd kártyán az image mappa?
-
Apaxp
senior tag
válasz
DessertFox #20221 üzenetére
Szia DessertFox
Nekem is csinálta ezt és a 240 DPI-s felületet felrakása segített.Dexter mester jelentem felrakva, beállítva tökéletesen működik. Köszönet a segítségért.
Mostmár csak az üzemszerű működésre leszek kíváncsi. -
Apaxp
senior tag
Dexter mester!
Néhány kérdésem lenne a mach speed telepítéssel kapcsolatban.
1 kell-e TPT-zni telepítés előtt, vagy ráfér a gyári partícióra?
2 melyik nitrot kell felrakni és hogyan rom telepítés előtt vagy után? ha után akkor a v2.2 után vagy az összes update felrakása után?
3 ha már van sdext partíció a kártyán akkor elég formatálni? ilyenkor is létre lehet hozni a 256mega swapot vagy csak ha partícionálom ujra a kártyát?
4 erre a romra ha a nitrot felrakom akkor nem kell link2sd app?
5 ha a TPT helpert futtatom akkor a meglévő rom ezzel le is lesz gyalulva?Bocs a sok kérdésért de eddig csak skate v2 és IA3 volt a gépen. Ezeknek a telepítése egyszerű volt. Itt nem kellett a TPT és elég volt az easeussal partícionálni a kártyát. CVM-ben még soha nem partícionáltam.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68 #20040 üzenetére
Szerintem ott beakadt valami app és az gyilkolja az akksit.
Próbaképpen told fel a battery doctort -
Apaxp
senior tag
Annyi lenne még a gondom hogy az eredeti skate v2-ben volt sdext támogatás. Ez a v2+-ból hiányzik. Nem lehetne visszarakni valahogyan?
-
Apaxp
senior tag
válasz
angelius #20027 üzenetére
Sziasztok!
Mostanában nem követtem a változásokat ezért megkérdezem hogy ez a skate v2+ a kelzsoca v2 rom újabb változata?
Arra is kíváncsi lennék hogy a letöltött zip állományban lévő dolgokat milyen sorrendben kell telepíteni?
Ill. a téma zipeket is fel kell-e telepíteni vagy a romban van használható téma? -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #19804 üzenetére
Semmi újdonság. Egy régóta belakott skate v2 hülyült meg amit újra raktam de már appok nélkül megint elszállt. Ekkor tettem fel az IA3-at. Ez kb. egy hétig jó volt majd jött ez a nem szándékolt újraindulás (kísérlet) és a hurok. Ebből az állapotból már csak rom újrarakással lehetett visszahozni. Most a gyári rom ment vissza. Eddig (2napja) ez jó
-
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68 #19795 üzenetére
Apaxp: az akksi stat-fájlt próbáltad resetelni? Hátha ott kavarodott be valami...
Ezt lefordítanád magyarra?
Ha teljes rom csere és új telepítésű apk-k mennek vissza akkor az akku statisztika is 0-ról indul nem? Azt nem értem a merülésben hogy miért csak éjszaka merül amikor nincs használva, szinkronizálás kikapcsolva. Ugyanilyen beállításoknál nappal normális. De a végtelen hurok ami idegesít mert már csak hardver hibára tudok gondolni. Lehet hogy szerviz lesz a sorsa.
-
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Segítség kéne.
A telefonomon eddig skate v2 (amegjelenéstől eddig) ill. IA3 rom volt. A problémák mostanában kezdődtek. Először éjszakánként 0-ra merült az este feltöltött akksi. Nappal soha nem volt extrém merülés. Rom csere kb. 2 napig volt jó. Ezután IA3 romot tettem fel. egy hétig minden ok. Ma reggelre 20%-ot merült az előző este feltöltött akksi. Amikor a menübe beléptem újraindult volna a telo. Na innentől a zöld droid után megjelent az icearmor felirat és itt mintha végtelen hurokba került volna a gép. Icearmor felirat eltűnik újra előjön eltűnik újra előjön. Akksi ki-be és újraindításnál megint csak a icearmor feliratig jut. Most visszaraktam a gyári szoftot, eddig még működik.
Valaki esetleg találkozott már ilyen hibával? Mire számítsak ha a gyári szoft is meghülyül? -
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kéne. Hogyan ill. milyen appal lehetne kiszűrni hogy mi eszi meg az akksit egy éjszaka alatt? A romot újra raktam, a szükséges appokat újra telepítettem és este teljesen feltöltött akksi reggelre 0-ra lemerül.
Az érdekes hogy napközben a feltöltött akksi normál használat mellett 10-20%-ot merül.
A rom skate v2 -
Apaxp
senior tag
válasz
Klayman #19257 üzenetére
Ezt próbáld ki. Nekem ez rendesen erősített a hangon
-
Apaxp
senior tag
válasz
qamu74 #19070 üzenetére
Először is üdv közöttünk.
Az első hozzászólás elolvasását ajánlom. itt találod -
Apaxp
senior tag
válasz
buszospeter #18905 üzenetére
Esetleg a skate v2 romot próbáld meg. Ez a gyári rom módosítása. Nem akad, gördülékeny, gyors és minden megy rajta.
-
-
Apaxp
senior tag
TPT-vel kapcsolatos kérdésem. Ha TPT-zem a skatemet akkor utána a cvm backupból vissza tudom állítani a jelenlegi rendszeremet vagy mindenképpen új telepítés kell?
Esetleg erre valaki tudja a választ?
-
Apaxp
senior tag
Szép napot!
TPT-vel kapcsolatos kérdésem. Ha TPT-zem a skatemet akkor utána a cvm backupból vissza tudom állítani a jelenlegi rendszeremet vagy mindenképpen új telepítés kell?
A másik kérdésem hogy működik-e valakinek a Vocre mert nálam a nyelv kiválasztásnál nem tudok görgetni. -
Apaxp
senior tag
válasz
Dexter68 #18596 üzenetére
Szilveszterkor én is felraktam
Szépen beállítottam mindent, felraktam a belakott programjaimat. Jó és gyors ROM. Ami miatt mégis töröltem és visszaraktam a skate v2 romot az grafikai probléma.
Ez az egyetlen játék amit használok de sajnos grafikai hibásan jelenik meg, skate v2 alatt viszont jó. -
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
Tud valaki hozzáférést a google play apphoz. Ugyanis a skate v2 romon nem frissül automatikusan. Letöltési lehetőséget meg (mivel béna vagyok) nem találok.
-
Apaxp
senior tag
Akkor valószínű hogy a gyári rom van rajta.
Ezt *#26***# a tárcsázóba begépeled és utána a calib gombra nyomsz. Ha ez megvan akkor a hangszóró fölé rakod a kezed fölemeled lesüllyeszted és figyeled a calib feletti szöveg változását. Ha kiírja hogy sensor ok akkor az ok gombra nyomsz és örülsz. -
Apaxp
senior tag
Sziasztok!
A voice search működése ügyében érdeklődök.
V2 rom és a play inkompatibilis hibát ír. Egy tényleges hozzáértőtől kérdezem hogy miért nem vagyok képes telepíteni mikor másnál ugyanerre a romra másnak simán engedi a play a telepítést. Ha valaki akinél működik feltenné az apk-t (nem a play linket) azt megköszönném. -
Apaxp
senior tag
Szép napot!
Érdeklődnék erről
Skate v2 romon hol lehet ezt beüzemelni. A voice search appot nem kompatibilisnak jelöli a play. máshonnan leszedtem, telepítettem de nem működik. -
Apaxp
senior tag
válasz
andyTM #16632 üzenetére
Igen feltelepült. Itt leírtam hogy mit csinál
Ezek amiket látok
-
Apaxp
senior tag
Hozzáértőket kérdezném dropbox ügyben.
win7 64 bites op rendszerem van és telepítettem a dropbox klienst (több telepítőt is).
A gondom hogy nem tudok a kliensel kapcsolódni a dropboxhoz. connection error problémát ír, de még olyan lehetőség sincs hogy beírjam valahova a bejelentkezési adatokat. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
Apaxp
senior tag
válasz
callvote #16170 üzenetére
Nem beszólogatásképpen írtam az előbb de te voltál aki azonnal a romcsere felé irányítottad az usert. Ha legalább megkérdezted volna azt hogy honnan van a készülék ha pannonos kártyával használja akkor nem is reagáltam volna. Kérdezni nem szégyen mert ezáltal a tudásunk fejlődik. Csak a biztos tudás hatalmazhat fel a segítségre.
-
Apaxp
senior tag
válasz
callvote #16167 üzenetére
Feltételezve azt hogy a pannon nem forgalmazza ezt a készüléket szatyiati ezt írta:
pannonos vagyok amugy,és amit szeretnék megtudni hol tudom megnézni hogy root-va van e a telom?
Ha ez igaz akkor feltételezhető hogy nem gyári a rom. De azért jó lenne több infó mielőtt belezavarod egy rom cserébe.
-
Apaxp
senior tag
Szerintem meg egyszerűen vidd be egy T szervizbe és mond meg nekik fizetős javítást kérsz hangszóróra. Ebben az esetben szerintem nem nézik hogy függő vagy sem. Ha megcsinálták akkor ráérsz a talk progival kínlódni. Ha nem csinálják meg akkor pedig két markos haverral megkeresni az eladót/csere partnert.
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #15756 üzenetére
Ha beszállhatok a sorba 185cm 100kg és 25 év bányászat gyúrás helyett.
-
Apaxp
senior tag
válasz
skidrowkill #15216 üzenetére
Én nem is állítottam hogy rom.
"vodafonos újdonság" ezt írtam pontosan -
Apaxp
senior tag
kelzsoca ránéznél [erre a linkre]
Valami vodafonos újdonság
Nekem sajnos az angol is kínai -
Apaxp
senior tag
http://www.hwsw.hu/hirek/48416/flipboard-apk-android-okostelefon-tablet.html
Felraktam a skate-re és nagyon jó.
Amiben segítséget szeretnék kérni hogy hogyan lehet vele magyar oldalakat megnyitni, ill. rss-t hozzáadni. -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #14598 üzenetére
"Már hogy bánatba lenne optimalizáltabb egy kész rom,..."
Bocsi hogy az "optimalizálást" félreértetted. Valóban arra gondoltam hogy a felesleges dolgoktól megtisztított rom amit én pl. nem tudtam megcsinálni mert a tudásom egy nagy nulla volt hozzá. Igaz még mindig 0 de talán már kisebb. -
Apaxp
senior tag
válasz
Keeperv85 #14594 üzenetére
Úgy vagyok vele hogy van egy optimalizált tökéletesen működő rom (skate v2 köszi kelzsoca) ami nekem bejön. Az IA3 egy pitiáner hiba miatt nekem nem jön be.
Szerintem sokan itt nem is arra használják a telefonjukat amire való.
Itt folyamatosan a "csicsa" amit hiányolnak. Pedig a felhasználói programok futása ami a lényeg. Azok pedig szerintem tökéletesen futnak. Igaz én pl. nem akarok hiper-szuper játékokat és desktop gépeket is megizzasztó programokat futtatni.
A skate telefon tökéletes arra amire való. Természetesen a hardveres hibák árnyékolják a dolgot de ez minden típusnál megvannak. Aki meg nem tud meglenni ics és miui nélkül az hadd cserélgesse a romokat szakmányba.
Nekem az a legnagyobb igényem hogy bármikor tudjak telefonálni, működjön a bluetooth, fusson a kimondhatatlan navigáció és valamilyen office program. Ennyi -
Apaxp
senior tag
válasz
scyllarus #13684 üzenetére
Akkor nálam vmi gebasz van mert kizárólag google fiók lehetőség van. A gyári email progiban meg nem tudom megnézni mert az szőrén-szálán eltűnt. Lehet hogy újra kéne raknom a romot.
Pedig ahhoz most nincs kedvem.
Konkrétan a fájl kezelő és az email appokat keresem? ha valaki megszánna nem kéne romot raknom.(#13690) Csocsó111
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használomEzt megnézted mert erre nem reagáltál
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13677 üzenetére
Indítsd el a böngészőt utána nyomd meg a telo középső gombját. A megjelenő ablakban egyebek/letöltések, itt nézd meg hogy van-e letöltés. Ha van akkor letöltötte. Ez a gyári böngésző. Én ezt használom
(#13678) scyllarus
Basszus, mióta szenvedünk, eszembe sem jutott, hogy böngészővel próbálod...
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13673 üzenetére
És ezt kb hány hete nem mondtad el? Ilyenkor nem megnyitni hanem letölteni kell a csatolmányt és akkor a telóra kerül a word vagy excell állomány amit pl. smart office vagy quick office progival lehet megnyitni.
A Titaniumban hogyan kell letiltani a böngészőt?
Ne tiltsd le hanem keresd meg a menüben az email progit és állítsd be a fiókot. Ha az nem megy akkor meg fent a válasz.
-
Apaxp
senior tag
Közben én is kérnék szépen. Valaki fel tudná tenni a gyári email appot mert nekem eltűnt a skate v2-ből.
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13669 üzenetére
A titanium backup programban tudod jegelni a böngészőt, vagy uninstallálod.
Ezután az email csatolmányra klikk. Itt fog (elméletileg) kérdezősködni hogy mivel akarod megnyitni.Ha le van tiltva vagy el van távolítva hogyan tud felajánlani valamit is?
Ez most azt jelenti hogy a böngészőben nézed az emailokat és nem email klienst használsz?
-
Apaxp
senior tag
válasz
Csocsó111 #13667 üzenetére
Jól értem az email csatolmányt akarja a telo böngészővel megnyitni?
Ha igen akkor ideiglenesen tiltsd le vagy távolítsd el az összes böngészőt és úgy próbáld meg megnyitni. Figyelj oda hogy mit ajánl fel aztán először próbáld ki és utána a következő megnyitáskor adj neki alapértelmezett jogot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest