- iPhone topik
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nem lesz iPhone 19
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Nem tudom linkelte -e valaki: review.cyanogenmod.com
Jobb oldalt és Translators.
-
-
Tobika1
senior tag
Nekem is ezt csinálja a teló, de ha után megint csinálok egy képet és meg akarom nézni gépen akkor ismételten nem tudom csak újraindítás után. Próbáltam másik sd-vel és azzal jó volt... szal szerintem az sd haldoklik.
-
2008Kft
tag
válasz
skidrowkill
üzenetére
(#10691) skidrowkill:
Kész vicc az-az ember...és a romja egy kalap sajnálat
kb 2 naponta adja ki a javításokat a romjához.Már 7-nél tart...Osztom a véleményed, én is próbáltam már a romjait, de nagyon nem jött be, lassú és szerintem nem stabil, és kevés a beállítási lehetőség stb... de rengeteg külföldi isteníti... amit kicsit nem értek...meg írják, hogy ilyen gyors meg olyan de szerintem semmi extra.
Maradok a kelzsoca által készített romoknál mert idáig nem csalódtam benne, és van egy olyan érzésem hogy nem is fogok
Hiába aki profi az profi! 
(#10690) mrskatejoe:
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .
Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.A leírás alapján meg csinálom, most még várom, hogy feltöltsön zöldig. Mert idáig nem ezzel a módszerrel csináltam. Ezzel szerintem "nagy" bajt nem tudok csinálni mert csak szoftveresen lesz "belenyúlva" a wipe battery stat-ba.

A SDK-s parancssoros megoldás nagyon nem szimpatikus, maradok a cwm-nál. Köszönöm még1x a választ!
-
gabe96
aktív tag
válasz
skidrowkill
üzenetére
Látom már tényleg a 7. Kiadásnál tart....
Én felraktam a v5-öt aminek a neve final volt....
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
2008Kft
üzenetére
(#10688) 2008Kft
Azért hirtelen ne ugorj bele, mert gond is lehet belőle .Fusd még át a hivatkozásokat is.
Nem lenne jó ha túltöltene, bár elméletileg rendelkeznek "védő áramkörrel " kapcsolóval .Az enyémen nem csináltam ilyet, csak lemerítettem, és feltöltöttem. Amikor feltöltött kikapcsoltam és megvártam amíg zöld lesz. Kb még 1-2 óráig töltőn hagytam.
Bagyusz
A hozzászólásokból azt olvastam ki, hogy a kinti T-mobil és Orange szolgáltató támogatja csak, illetve ott megy csak. (nem vagyok jó Angolos lehet rosszul értelmeztem , akkor sory )
-
2008Kft
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
(#10682) mrskatejoe
Köszönöm! Hasznos info! Már csinálom is a leírtak alapján!

(#10686) bagyusz
Megpróbálom én is ezt a verziót! Azt meglátjuk, hogy mit hozz ki belőle...remélem javít rajta nekem is! Kösz az infót!

XD (#10687) bagyusz Programmal lemértem, semmit nem segít.
Akkor hanyagolom! xD
-
bubus66
nagyúr
válasz
callvote
üzenetére
Itt a leírás az Orange San farncisco II-ről
Jellemzői: San Francisco 2 Android Orange Pay As You Go Mobiltelefon - Fehér
Fizikai Tulajdonságok
Méretek: 117 x 58,5 x 10,6 mm
Súly: 120 g
Kijelző: TFT kapacitív érintőképernyő, 256K szín
Méret: 480x800 pixel, 3,5 inch
Multitouch
Kamera
5 MP, 2592x1944 pixel
autofókusz, LED vaku
Geo-tagging
Videó
Másodlagos kamera
Kapcsolatok
GPRS: Class 10 (4 +1 / 3 +2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE: Class 10, 236.8 kbps
Wi-Fi: 802.11b / g
Bluetooth: v2.0 A2DP
microUSB
Akkumulátor
Gyári akkumulátor, Li-Ion
Készenléti idő: 240 óra
Beszélgetési idő: Akár 4 óra 30 perc
Általános Jellemzők
Android OS v2.3 (Mézeskalács)
CPU: 800 MHz
Gyorsulásmérő, közelség, iránytű
SMS, MMS, Email, Push Email, IM
Böngésző: WAP 2.0/xHTML, HTML
Sztereó FM rádió RDS-el
GPS A-GPS támogatással
Java MIDP emulátor
Rezgés MP3, WAV csengőhangok
Hangszóró
3,5 mm jack
SNS integráció
MP4/H.264/H.263 lejátszó
MP3/WAV/eAAC + lejátszó
Google Search, Maps, a Gmail
YouTube, Google Talk, a Picasa integráció
Szervező
Hangjegyzet
A prediktív szövegbevitel
Emlékezet
Külső: microSD, akár 16 GB-os
Belső: 512 MB RAM
Telefonkönyv, Photocall -
2008Kft
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az aksit le kell meríteni 2-3x hogy megtanulja a rendesen kezelni, ez oké, DE számít neki a használat? Mármint hogy mennyire használom? Ha kevésbé használom nem lesz hosszabb a készenléti idő mint ha 2óra alatt lemerítem?
Egyébként most nekem is baromi gyorsan merül, pedig csináltam már egy wipe battery statot...mert nem tudtam első körben megcsinálni a teljes feltöltés merülési szakaszt.
Egyébként jó nagyon az Ice Armor III.!!!!
Megjegyzés: Nekem jelenleg a GYÁRI camera app csinál a legjobb minőségi képet, még jobbat csinál mint a Camera 360, és ugyan azt a méretet tudja!
Ma nekem is csinálta, ezt a SD kártyán képek eltűnnek, de a reboot megoldotta. Egyébként szerintem nem haldoklik a kártya...más gondja lehet.
Kérdés: Mit csinál ez a beállítás: Allow purging of assets (System can free more RAM when needed if asset bitmap memory can be reclaimed.
Be kell pipálni avagy sem?
Köszi a segítséget!
u.i.: a hívás listában nem lehet beállítani hogy mutassa h mennyi idő telt el az adott telefonszám hívása fogadása óta? (pl, 063011111111 4perce)
-
callvote
senior tag
vajon az orange san francisco 2 avagy crescent miért nem jutott el még hozzánk

-
mrskatejoe
aktív tag
-
malwy
senior tag
Hátlapnál én körömmel végigmegyek, tehát nem feszegetem. Egyébként ebayről filléres tétel (lesz) egy hátlap, sőt, egy egész köntös.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Indiant
üzenetére
(#10671) Indiant
Én is azt hittem, hogy az SD kártyám, haldoklik, nekem a telefon kártya olvasójával volt a baj.
Először azt hittem én is, hogy kártya probléma, de mikor 3 SD kártyával is ki lett próbálva, és ugyan az a probléma fen állt, gondoltam vissza viszem a telefont a T- Pontba is kipróbálták, és ugyan azt csinálta, mint nálam a 3 kártyával. Ezt nem akartam el hinni, hogy a kártyaolvasó is tönkre mehet. Igaz az egy rejtély marad, hogy mitől tud tönkre menni. -
callvote
senior tag
kelzsoca!
a "nép" szeretne egy V3 romot,lehetőleg a hónap végéig
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megoldható lenne?

-
bagyusz
őstag
válasz
viperabácsi
üzenetére
Ugyan ilyen kártyám van lassan 2éve, és még nincs baja, pedig használom rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha már előjött a barkácsolás.
Mint tudjuk a zte skate-nek a wifi jel nyeresége nem éppen a legjobb. Az antennája a mini usb csati mellett van és azon filózok, hogy alufóliából csinálok egy antenna hosszabítást.
Ilyenben gondolkozok, csak fóliából. Az eredig antennára akarom rárakni, hátha segíteni fog.
-
n00n
őstag
-
krisz1994
csendes tag
Sziasztok! Aki XP-vel szeretné rootolni a telóját annak mit tanácsoltok? T-mobilos a kelzsoca féle rootolással szeretném, letölöttem a drivereket, és azzal nemcsinál semmit. (gondolom azért mert win7hez van.) Van erre vmi megoldás? Köszi a választ!
-
callvote
senior tag
csak 1 észrevétel...
amit itt említenek sokan,hogy hiányzik a képböl valamennyi,az nem az IA3-nál van csak..
a 2-nél is hiányzik némelyik képből.(számítogépen rendesen látszik).
gyári kamera alkalmazással fotózva,legalábbis annál vettem észre.
sőt,van olyan kép a dcim mappában,ami még V2 alatt készült,de visszanézve abból is hiányzik a jobb oldala.
másik,a memóriakártya hibák...
nem tudom van-e összefüggés,de amint olvasgatom,azoknak hal be a memóriakártya,akik használják az ext3 particiót.
nekem több memóriakártyám van,sosem particionáltam egyiket sem,és soha nem is halt meg eddig egyik sem,pedig van köztük 2-3 éves kártya is.
lehet hogy a folytonos particionálás,vagy az ext partició "folyamatos" használata miatt mennek tönkre?...na ez az amit nem lehet tudni...de minden esetre érdekes..
-
Indiant
addikt
válasz
hunaqua
üzenetére
Igen, pont ebben a tévhitben voltam én is.
Blade-el, amin ugye egyszerűbb a hátlap levétel.
Vigyáztam rá, alig vettem le a hátlapot. Majd mikor egy majdnem 1 év után, kevés kilométerrel oda akartam valakinek, az alsó köröm egyben kitört a hátlapból, illetve kivált. Talán az elgyengült a jó kifejezés. De a többi része, azaz az alsó körmök szinte nem is tartanak.(#10665) n00n: Azért, ha megáll a zöld robotnál, akkor le kell venned, sd cserénél (mint olvashatod, lassan hetente halnak az új SD-k), stb... FTM.... SIM csere... , rom frissítés....
Jó, az igaz, hogy ha egy évente 1x szeded le akkor nem fog eltörni, de én is kb.20-30-szor szedtem le, ami sztem nem sok. -
Majci
tag
-
n00n
őstag
Mostanában nem ad semmi hangjelzést a telefonom, ha sms-em érkezik, pedig nincsenek lehalkítva az értesítések. Mi lehet a probléma? Egyébként, ha már itt tartunk le lehet valahogy cserélni a gyári értesítés hangokat? Mert a vibrálás is gyenge, a hang se túl hangos, így szinte soha nem veszem észre, ha üzenetet kapok.
-
giigz
veterán
IA III ejszakara benthagyott valamit, pedig semmi különöset nem hasznaltam... A 0 helyett 15%-ot merült.
-
pusihusi
addikt
Ahány progi annyi mappa a fényképezőnél, én is kerestem, az Airdroiddal simán megtaláltam!

-
pusihusi
addikt
válasz
gumiantilop
üzenetére
2020
-
RtgLaci
tag
Készítettem néhány fotót a Skate-tel, gondoltam átmásolom a PC-re. USB bekapcs., ott a kártya tartalma a TC-ben, de a DCIM üres...Megnézem a telefonban file kezelővel, ott vannak, meg is lehet nézni őket. USB vissza, TC: üres a mappa...(a rejtettek látszanak).
Új, 4 GB-os Samsung kártya. Most mi van...? -
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Mondasz valamit, mert jár a szád! (illetve a kezed...
). De akkor is jó kell, hogy legyen mp3 is... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
itt egy ingyenes converter [link]
u.i: én csak azért teszem rendszer alá, mert ha cserélek kártyát akkor is megmarad (vagy behal a kártya )

-
mrskatejoe
aktív tag
-
Szotyi47
csendes tag
Sziasztok! Sehogy nem jövök rá hogy állítsam át a szöveges üzenet érkezésének az értesítő hangját a saját SD kártyámon lévő zenére valaki segítene leírni a lépéseket?

előre is köszönöm!! 
-
gumiantilop
csendes tag
üdv mindenkinek!!
elsőként hatalmas tisztelet, és elismerés a fórumban érzéklehető
maximális segítőkészség, és értelemmel párosult türelem meglétéhez!nagyon sokat segítettek nekem az itt fellelhető információk a telefonról,
ennek eredménye abban látszik, hogy sikerült az összes valamirevaló
romot kipróbálnom a deszkán..jelenleg feltelepítettem az IA 3-at de még töltőn van megvárom míg feltölt..***
tapasztalatom az eddigi romokról, h érdemes lecserélni mert szinte
az eredeti rom összes hiányosságát orvosolni lehet vele egyszerre
(hang, grafika, külalak, kezelés, személyre szabhatóság)...persze ezeket el lehet érni a recorvery csere nélkül egy sima root joggal
és az alap t-és rom mókolgatásával, de arra még nem vállalkoztam..kérdésem az lenne hogy a processzor teljesítmény növelésekor,
a cpu "tulajdonságok" (powersave, interactive, conservative, smartass)
közt mi a különbség, melyik mód melyik felhasználáshoz optimális..***egyetlen kifogásolható dolgot tapasztalat a costum romokkal kapcsolatban,
az akku felhasználás.. eddig nekem az alap t-és rom ette a legideálisabban
az akksit, lehet azért mert már az első bekapcsolásnál 100% on volt a töltettség
és nullára merítettem azonnal..
szerintetek ez mennyire befolyásolja a további működést?szerk:
ha valaki nyomna majd egy qadrant/anuntu tesztet,
4gb kingston class4-es karim van,
(támpontnak hasonlót) -
apeelme
addikt
válasz
HowardStern
üzenetére
az értesítési redőnyben is az IceArmor II-es felirat szerepel - ha az egyéni szolgáltatói névre gondolsz akkor igen ez kimaradt...javítom
a másik dolgot ellenőríztük, ez olyan esetben fordulhat elő ha a teló fekvő állapotban ébreszt kizárólag a gyári ébresztővel...javítás érkezik majd valamikor...egyébként kösz a részletes leírást és a képet tényleg sokat segített!

(#10629) Jano_023: megy privi...
-
Drbonci
aktív tag
válasz
HowardStern
üzenetére
Nálam is volt hasonló problem , engem hívtak csörgött de nem volt gomb amit huzogassak viszont elhuztam ott az újjam ahol a gombnak kellet volna lenni és tudtam fogadni a hívást . Működött a láthatatlan gomb .

-
HowardStern
csendes tag
Az IA3-ban megmaradtak az IA2-ees hátterek, és az értesítési redőnyben is az IceArmor II-es felirat szerepel. Nem zavaró, csak egy észrevétel.
Tapasztalt már olyat valaki, hogy fel akarná oldani a telefont, de semmi nincs a képernyőn a háttér középső részén? Forgó képernyőzárfeloldót használok, system témát. Proci alapbeállításon. Telepítés óta volt már újraindítva a telefon, és témát se váltottam.
Ha ez még segít: ébresztés volt beállítva 17.30-ra... csörgött is... aztán fogalmam sincs mit nyomtam (kómás voltam), és most néztem rá újra a telefonra, de nem tudtam már feloldani! Próbáltam repülő módba tenni, és vissza normálba, de nem kérte a PIN kódot.. újraindítottam.. de előtte tudtam képet csinálni: íme
+1 kérdés: Az AnySoftKeyboard milyen apropóból léphet ki magától X óra elteltével/újraindításkor? -
Tobika1
senior tag
A telefonnal készített képeknek a jobb széléből vág le, a levágott rész csak akkor látható ha ránagyítunk a képre, + a képeket nem jól dátumozza a gyári kamera progi.
-
apeelme
addikt
válasz
Tobika1
üzenetére
Észrevettem hogy az Ice Armor III ban a képek szélét nem jeleníti meg a galéria csak ha ránagyítok... - ennél egy kicsit pontosabb leírás kellene, pl.: milyen képek, a kamerával készültek vagy felmásoltak...
ha nincs térerő akkor a visszajelző gomb pirossan villogjon - ez egy igen komoly fejlesztés lenne...
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tobika1
üzenetére
Akkor esetleg a Marketes verzióját kipróbálhatod.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Tobika1
üzenetére
Vagy használj inkább QuickPic-et.

Szerintem a másodikat a gyári rom forrásának hiányában nem lehet megoldani.
-
-
Tobika1
senior tag
Te tudnál ezekre a kérdésekre válaszolni?
Észrevettem hogy az Ice Armor III ban a képek szélét nem jeleníti meg a galéria csak ha ránagyítok és nem jól dátumozza a képeket. Ezeket lehetne valahogy orvosolni?
illetve ha nincs térerő akkor a visszajelző gomb pirossan villogjon?Előre is köszönöm a választ és neked is köszönöm az új romot!

-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
"128mb-os system partícióra " Gyári partició kiosztással úgy tudom, hogy 200mb hely van, szóval ez a probléma engem nem fenyeget.
A többit már leírtam és be is állítottam.
"Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás"
Ezt viszont nem tudtam, bár idáig még nem jutottam el.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Fooler89
üzenetére
(#10604) Fooler89
több probléma is van
"Fontos még az is, ha 128mb-os system partícióra települ fel a rom, akkor csak 1-2mb szabad hely marad a system-en, viszont a programokon belüli lib mappában található fájloknak is van méretük, így arra mindig figyeljünk oda, hogy az összes lib mappába másolni kívánt fájl össz. mérete ne legyen nagyobb mint a rendelkezésre álló szabad hely, mert abból problémák keletkezhetnek! (adott esetben törölni kell fájlokat a system partícióról pl: csengőhangok, vagy olyan .apk csomagok amire biztos nincs szükségünk és a rendszernek sem a működéshez)"
a TC -nél
"Az .apk fájlokat nyissátok meg egyszerűen Total commanderből, és azonnal látható hogy van -e lib mappa vagy sem.A legjobb ha az .apk fájlokat és a zip állományokat is betársítod a total commanderre (általában windows alól vannak a legtöbben, aki linuxot használ az meg tudja magától is hogy s mint kell csinálnia)"
ha ezeket figyelembe veszed nagy gond nem lehet .
Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás -
skidrowkill
aktív tag
-
scyllarus
veterán
Egy kérdésem lenne: az IA3-ban hogy alakul a wifi érzékenysége a SkaTe_V2-höz képest? Engem nem a letöltés sebessége izgat igazán, hanem a hálózatok láthatósága és jelerőssége.
-
skidrowkill
aktív tag
segítene valaki hogy a 3.4.4 es market-ben hogyan kell kikapcsolni a frissítést?
mert evvel a programal visszaállítottam a régi marketet és reboot után újra az új market jelenik meg -
Fooler89
őstag
Felszeretném rakni az IA3-at, de úgy, hogy berakok pár apk-t a data/app mappába.
Ez sehogy se sikerül, pedig frissen töltöttem le a total commandert, majd a tömörítési arányt is beállítottam egyéni:0-ra.
Lehetséges, hogy túl sok fájlt raktam be és ezért kapom a cw-től, hogy "E:can't open /sdcard/Ice_Armor_II.ZIP"
Mekkora a maximális a fájl méretének a limite, gyári partíció kiosztással?APK fájlok nevéből kiszedtem a space-eket és kisbetűssé tettem. A + és () jelek okozhatnak-eproblémát?
-
dawee_1
csendes tag
medig fogja kiirni hogy waiting for device?
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- új iPhone Air 256GB sky blue égkék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 256GB mist blue párakék független Apple 1 év garancia
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - gyári tartozékokkal - szép állapotban
- Apple iPhone 15 Pro Max, független, megvigyázott, karcmentes állapotban
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Hiába aki profi az profi! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)