- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
Most, hogy már egy hete gyári állapotban van a telefonom és abban is marad, amíg a garanciális hercehurca lezajlik, azt kell mondjam, hogy ennél bármi jobb.
Mellesleg ez mennyire hivatalos, ahogy a garanciális cserét intézik? Bevittem, szervizes ember felmarkolja a telót, elszalad vele egy negyedórácskára, visszahozza, majd a telefonszámomat felírja egy kék postitre és azt ígéri, hogy megnézi, hogy van-e cserekészülék és majd hívnak. Sem egy kontakt, sem egy hivatkozási szám, sem egy cetli, hogy akkor most megkezdődött a foglalkozás az ügyemmel... Kicsit furi.
-
Joshi
titán
Azért sikerült összehoznom.
Nekem csak úgy működött hogy újraindítottam Bootloader módba a telót és így futtattam a leírás alapján az install-recovery-windows fájlt. Ezután felraktam a gyári T-mobile romot, mosz már gyári eredeti holmi van a telón. -
korneliusz6
csendes tag
Grand X IN
Viszont itt 8MP-es kamerával árulják... -
ouzohuto
senior tag
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali
Joshi ez így van .
Az enyém is elment többször 5 napot, söt mostanában 6-7 napot is simán elmegy.
No nem azért mert mert annyira csúcs szuper hanem mert nincs igénybe véve. Egyébként V2 van fent nálam. 1-2 futó programot amire nincs szükség azokat is ki szoktam lőni.Viszont ha gyűröm akkor ez is lemerül fél nap alatt
Jó ez a telefon, nekem igazából nincs panaszom rá
ennyi pénzért ennyi jár
-
scyllarus
veterán
Egyetlen előnye van a 4.x-nek: vannak ICS exkluzív appok, amik csak azon indulnak el. Ezek száma még nem nagy, a kérdés, hogy a jövőben mennyire növekszik. Én pl. csak a MIUI Launcher miatt raktam fel (de már visszaálltam), de másoknak lehet fontos valamelyik. Ilyen pl.az Apex-Nova-MIUI launcher, a GS3 Touchwiz UX launchere (mondjuk annak ARMv7 is kell).
Torento: az ilyen weboldalakon kb 2-es betűmérettel fent van (mert muszáj fent lennie) hogy ez egy előfizetéses szolgáltatás, díja heti x ezer Ft. Telón még nehezebben olvasható... Jártak már így páran sajnos. Én is kattintottam már ilyenre, de ahol meg kellett volna adni a számom, ott kiléptem azonnal.
-
szponzor
senior tag
Igazából 2.3.x akart lenni.
Nexus S topikban is sokan lázadtak, hogy miért nem jött ki még az ICS, aztán miért ilyen bug-os az ICS, de a GPU gyorsításon kívül értelmes dolgot ott sem hozott. AnTuTu listán a vezető Nexus-ok mind 2.3-as OS-sel mentek...gondolom ugyanez a helyzet ennél a telefonnál is. -
kelzsoca
félisten
Még az se biztos hogy az új ZTE jövevényekre olyan egyszerű lesz romot főzni.
Ez bizony meglehet, főleg ha kezdésnek mondjuk zárt bootloader-el jönnek a készülékek, és annak feloldása csak garanciavesztéssel oldható meg, és a visszazárás nem lehetséges, igen...akkor lesznek problémák
-
madexx
tag
Így van, ahogy Zsolt_72 mondja, aliexpressen rendeltem egy 32 Gb-os micro sd-t 11 dolcsiért (jó üzletnek tűnt, hátha bejön...). Megérkezett, teszteltem, aztán észleltem, hogy nem igazán 32 Gb-os, hogy valójában mennyi, arról lövésem sincs, tovább nem próbálkoztam vele, talán 2-4 Gb-os lehet, nem is érdekel, ott van a fiók aljában azóta is.
Írtam panaszt, háborogtam, csalóztam, ahogy kellPanasz írása után 2-3 nappal már a számlámon is volt a pénzem.
hunaqua:
Igen, tényleg korrekt, és gyors is. Találtam egy GPS-t, 20e ft körül (link másik gépen van elmentve), csak nem tudom, hogy bele merjek-e ugrani megint... Érdemes ilyen "drágább dolgokat" rendelni onnan? Ára nagyon kedvező, hardverileg is jó, képméret 7 col (kamionba lesz faternak), hazai boltban nem hiszem hogy 20e ftból megúsznák egy ilyen vételt, de sztem a duplájából sem. -
Exelsior
őstag
Amint a képen is látszik Windows 7-et használsz így nem kell Motorola Driver. Csak ki kell választanod a driver telepítésnél hogy automatikusan az internetről töltse le és telepítse a szükséges eszköz illesztő programokat. és lám egy Windows Restart után már tovább is lép. Ez az egyik előnye a Win 7-nek.
-
kelzsoca
félisten
Pedig egyszerű a képlet, ha akár csak a gyári romot rootolod, már nincs is garanciád, tehát a készülék addig nem garanciális, ameddig nincs teljesen gyári állapotban.
Az, hogy van lehetőség a visszaállításra, nem zárja ki azt a tényt, hogy bármilyen root vagy ez feletti módosítás után már nem garanciális a készülék (még ha ez ideglenesen is van így, akkor sem)
ui: az egész addig nem érdekes nyilván, ameddig hibátlanul működik a készülék, a helyzet inkább akkor érdekes, ha valami oknál fogva meghibásodik a készülék, és nincs lehetőség a gyári állapot visszahozására otthoni körülmények között, de a szervizben még látható nyoma van a módosításnak/módosításoknak. (ez főleg firmware csere)
-
callvote
senior tag
"Már ne is haragudj de mitől ugrana a garancia egy TPT vagy romcserét követően ha az sikeres lesz? Megmondom, semmitől. "
"Hát ember pont ez a lényeg hogy van visszaállítási lehetőség. "
Kicsit a 2 üti egymást....
minek állítottad vissza gyárira a rendszered gariztatásnál,ha véleményed szerint amugysem ugrott a gari?A lényeg,teljesen mindegy hogy adamcsik milyen módosítást csinál,gari ugrik
(#9420) Norbeee01
Nem ugy állítottam be hanem bármilyen modosítás(ha nem állítod vissza) már az garivesztéssel jár...maga a modosítás..én így értettem.
Ezt is csak azért írtam mert ugye adamcsik "fél" a garivesztéstől,márpedig ha módosít,és nem állít vissza vagy nem tud,akkor bizony nincs gari -
Jano_023
őstag
Azt hiszem Zsoca írta még valamikor. Az egy dolog hogy TPT-vel hazavágod a telót, a baj az hogy azt nem lehet visszafordítani, sőt a nagyobbik baj az hogy a szervizesek megtudják nézni mi történt pontosan és hopp már ugrott is a csere gari.
Ha egy új ROM-ot és recovery-t tesz fel és azt rontja el, akkor az visszafordítható. Mostanában volt itt ilyen aki leformázta a recvery-t is véletlenül.
Ajánlom olvasd el az 1.hszt-t és ha valami kérdésed van utána is akkor tedd fel nyugodtan. -
kelzsoca
félisten
Ha hazavágja a telót akkor úgy is mind1
Annyira azért nem mind1, hiszen a garanciáztatás során 1 pillanat alatt áthúzzák a garanciapapírt, ha a készülékből idegen firmware-t tudnak kiolvasni a szervizben
...............
A TPT-ről pedig annyit, hogy az első Skate-em éppen egy gyári, módosítatlan firmware felrakása során ment tönkre, tehát tégla lett belőle.(#9420) Norbeee01
Nem használok backup alkalmazásokat, én a tiszta telepítés híve vagyok, viszont egy wipe után, ha nem rendszerre van telepítve a TB, annak le kellene mennie, a többi utólag telepített alkalmazással.
-
-
callvote
senior tag
hogy mitöl ugrik a garancia????
hát csak attól hogy nem a gyári romod van..szerinted minek van mindenhez mindig visszaállítás ha garanciálisan vissza akarod vinni az üzletbe???nem idetartozó csak egy kérdés:
észrevettétek hogyha töltőn van a telefon és nem fogadott hívás van,nem villog a vissza led?
SkaTe V2 alatt villogott#9417) callvote: az a gyári rom, a másik meg CM vonal...használj azt ha azt akarod hogy villogjon...ez ilyen egyszerű...és nem, nem fog villogni CM alatt.
Én elvagyok nélküle is csak "érdekesség" képpen említettem meg,ha esetleg visszaváltok V2-re az nem ezért lesz,hanem pl mert alig hallom a másik felet hívás közben
-
Norbeee01
tag
Szerintem ez memóriakártyafüggő dolog lehet,mindenesetre ilyennel még nem találkoztam...Én a MoDaCo-s Ice Armor I-et használom,Link2SD alkalmazással rengeteg program van már fent a telómon és még mindíg van vagy 100mb-om szabadon.Egy kérdés: Ha Titanium Backupolok és utána Wipe-olok...Akkor a titanium backup hogyhogy fentmarad a telefonomon(ha egyáltalán fent marad)??És az hogy nem felejti el a dolgokat??Ez nekem nagyon magas...Vagy memóriakártyára ment mindent??ext partíciót is??
-
callvote
senior tag
Az írásából következtetve neki már a garancia elvesztése is probléma...
így viszont teljesen mindegy melyik verzióval tegyen fel bármit is.
Ha garit akar,gyári rom marad
Hozzátéve amit apeelme is említett,már a widget kijelzőre kitétele is gond volt...
Nem azt mondom hogy ne cseréljen romot,de előtte olvassa el mit hogyan kell és esetleg a romok alatti kommenteket,sokszor az is segíthet,mert le van írva szájbarágósan is más felhasználók által(#9405) adamcsik
"Akkor én inkább maradnék a biztosabb megoldásnál. Az említett programot honnan lehet letölteni, és hogyan működik?"Itt [link] elkezded a topikokat,kommenteket olvasgatni és minden könnyebben fog menni
-
apeelme
addikt
"álmodj királylány..."
az EXE is kint van, az még rosszabb...olyan naív néhány ember...a kollégának azért hangsúlyoztam ki hogy különösen figyeljen oda mert egy lehetősége van...elég ha sz@rul tölti le, és azt akarja feltuszkolni a telóra, a TPT nem kérdez, feltolja amit kap...a kollégának viszont jóelőbb még widget kirakási problémái voltak home-ra, és ezzel nem bántani akarom félreértés ne essék!
csak túl könnyelműen ajánlgat itt mindenki mindenféle műveletet, a veszélyekről meg senki nem szól, lehet már nem emlékeztek az TPT-s atomic-ra? volt ám keverc ott is... -
callvote
senior tag
én elvok vele nekem ennyi elég,amugy kiprobáltam a kamerát streamelve,ip kameraként..webcamnak használtam és akadás nélkül ment,ha játék jön le kivárom mig végez...nincs is nagy szükség hogy a teljes sávszélességet vigye a telefon..ugysem használsz olyan dolgokat ezen amihez feltétlen kell a 20/10
majd barkácsolnak valami fixet és akkor majd meg lesz oldva
ja viszont a jelerőséggel nincs bajom..ugyértem hogy mindenféle jelet befogok vele,amit pl az N-es routerrel vagy a 108mbites laptop wifivel is látok.azokat is akik pár házzal messzebb vannak és/vagy betonfalak tömkelege választ el.tehát ilyen szempontbol nincs gond.
na mentem jocaka -
callvote
senior tag
nekem is ugyanennyit mér..
amugy épp most olvasom a modacon,valakinek pont ugyanez a baja és tilal nyomott neki valami fixet..most pont azt nem találom,amugy itt a topik..[link].spacamnak is ez a baja.
érdemes körülnézni,hátha lesz valami megoldás ott
kb oylasmiröl ir ott tilal vagyis kérdezi hogy állitott-e vissza adatokat valami backupbol,mert akkor nem működik....vagy valami hasonlo,csak hirtelen átfutottam az oldalt.."I just restart my router and put different security rules on it and it works! "
szal ujrainditotta a routerét más biztonsági beállitásokkal és megoldodott a gondja... -
callvote
senior tag
most mértem egyet ugyanezzel a beállítással,(particio modositás nélkül)kb 100al kevesebb lett,de azért mert a kártya sebességek kevesebbek,ebben egy vacak class0 ,2gb kártya van,minden más magasabb kicsit
szal jo eredmény ez(#9213) Joshi
én is most nyomtam egy speedtestet nekem is digi van de a nagyobbik és nekem meg sem közelitette a 40/20at..mondjuk 20nál feljebb nincs is számozva az alkalmazás
ezt én is furcsálom,mert amugy nem tűnt fel hogy gond lenne.
de ezek szeret szerint mégsem szakít -
mrskatejoe
aktív tag
Nem tudom mi lehet ennek az oka , miért dobált le
Állandóan ki írta, hogy kapcsolati hiba. A srác akinél a gyári ROM os telefon volt az meg ott ült mellettem fél méterre.
Ma is másoltam file-t az air droiddal és rendesen gond nélkül ment a wifin keresztül az adat.De azt nem értem, hogy akkor miért tudok online rádiót hallgatni ?
Lehet butaság de azt vettem észre, hogy gyengébb sokkal a wifi hatásköre ezzel a ROM al ( IA2 )
mondjuk holnap kiderül , mert vissza teszem a V2-t
-
rizso
addikt
De miért jó, ha magyar webshopból rendelsz? Mire egy magyar webshopból kiszállítanak neked egy tokot, az lesz vagy 4000Ft. Ebay-ről meg kb. 1000Ft-ból megvan szállítással együtt. Hardveraprón is találni nem egy hirdetést, ami arról szól, hogy ebay-es rendelésben segítenek - pl. ez is egy olyan
-
Indiant
addikt
(#3181) Joshi: Üdv a klubban. Mivel (PH! addikt) vagy így gondolom nem ismeretlen a topicok használata itt. Légy oly kedves és olvasd el a Skate topicot. Minden létező rom lelőhelye többször is szerepel, CM is... ha nem lenne használható rom, akkor nem tudnák árulni a Skate-et.
Bocs, ha kicsit lekezelő a hozzászólásom, de olyan a hozzászólásod, mint ha mondjuk az előtte levő írásokat Te nem látnád. Respect!
-
kelzsoca
félisten
-
Depression
veterán
Méghogy a samut nem kell visszavinni! Galaxy spicám volt, olyan sok különböző hiba jött elő benne, hogy azt megszámolni sem tudom, és ez nem egyedi eset.
Mellesleg meg a galaxy mininél nemcsak az a baj a kijelzővel, hogy csúnya a felbontása, hanem a felbontás appokbeli támogatottsága is gyalázatos. -
Depression
veterán
Akkor én is kifejtem az én véleményemet: a blade és a skate az a telefon, ami alá nem érdemes android vonalon menni. Erre a kettőre mindenképp érdemes még gyűjteni, mert ami ezek alatt van, az mind szemét mint pl. a galaxy mini és társai. Alulról közelítve ez a kettő angy ugrás. És idehaza az olcsó telefonoknak hatalmas piaca van. Volt olyan ismerősöm, akit a blade-re sem lehetett már rábeszélni, pedig határozottan jobban járt volna. Tehát részemről inkább ezek a legolcsóbb 'még jó' telefonok.
-
Sommi
aktív tag
Egyébként igazad van, hogy a Defy jobb.
Én is azt néztem ki első körben, és 2 év hűséggel LIKE díjcsomaggal meg is vettem vola, csakhogy !! és itt a jön a bibi, a tmobile már nem forgalmazza. Szóval maradt a gsmline-os független 59 ezerért. Ami azért jóóval drágább, nem dobálózik mindenki 15 ezer forintokkal, ami a 2 közti különbség.
az 59-60e forint nekem már kívül esik a kereten, sőt lélektnailag is sok annyit adni egy telefonért ami már most sem elég korszerű.
Akkor már inkább a skate ami közel olyan jó, viszont 15 ezerrel olcsóbb -
Indiant
addikt
Én sem értek veled egyet, mert igen is van újítás. Ha pl. a San Francisco-t(Blade) a San Francisco II-vel(Crescent) hasonlítod össze, na ott nincs újítás, csak a külseje más. Na azt tök felesleges kiadni. Viszont negatívum is van, a műanyag hátlap, na az egypálcás, gagyi.
-
kelzsoca
félisten
A Blade kifutó modell, és helyre a Skate jön be, éppen annyival több, hogy még érdekes lehet, főleg azoknak akik NEM rendelkeznek még Blade/Libra készülékkel, de ettől függetlenül lehet olyan Blade/Libra tulajdonos, aki már csak a 4.3"-os kijelző miatt is leváltja jelenlegi készülékét.
A szolgáltatóknak sosem a feltöltőkártyával eladható készülék volt a nagy üzlet, hanem az, ha 1-2 évre elkötelezed magad egy előfizetéssel, ami mellé akár 0ft-ért is adják ezt vagy bármelyik készüléket, vagy ha nem 0ft, akkor igen kedvezményes áron
Remélhetőleg a ZTE is elfelejti jövőre már az armv6-ot, és minimum armv7-el érkeznek az ilyen ársávban elhelyezkedő készülékek is, de azért a Skate használható készülék, annak ellenére, hogy elavult hardverrel van felszerelve.
Motorola Defy:
T-Pontokban és partnereinknél:64 990 Ft
Webshop ár:58 491FtZTE Skate:
T-Pontokban és partnereinknél:49 990 Ft
Webshop ár:44 991Ft -
tboldi
nagyúr
A Skate-nek hosszúkás akksija van, tehát nem.
(#316) Tomi0703
Én a Skate-ez választanám, mert:
- a Blade és a One Touch csak 600 MHz-en megy, de a Skate és a Galaxy Gio 800-on
- a 2 ZTE-nek 480x800-as a felbontása, míg a többinek csak 320x480
- kelzsoca-support
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged