- Poco F7 – bajnokesélyes
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Megérkezett végre a várva-várt órafrissítés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
badmad #20573 üzenetére
Esetleg a T-mobile oldaláról letöltött szoftverfrissítéssel? Azzal próbálkoztál már? Vagy volt egy zip, amit a zte oldaláról töltöttem le anno, az egy flash-selhető image mappát és image.bin fájlt tartalmazott. Ilyened nincs? Mert nekem az ment fel, ha vissza akartam állítani mindent eredetibe. Ilyenkor visszapakolta a stock recovery-t is, meg az alap rendszert és mindent kezdhettem nulláról.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
badmad #20570 üzenetére
Van egy QPST nevű szoftver, amivel (ha meglenne az nvram tartalma), vissza lehet állítani gyári állapotba. Azonban igen kevés esélyét látom, hogy az a qcn fájlba csomagolt mentés ott lapul, és bizony az egyedi: abban lakik az IMEI szám. Én eléggé ismerem ezt a típust, de azt, hogy azt itt milyen kódolással kell szerkeszteni, arról fogalmam nincs. Mert hogy egy egyszerű hexa editorral nem írod át, azt már fél éve megtapasztaltam. A WiFi MAC címe sem a legegyszerűbb, de az még megoldható
-
Norbeee01
tag
válasz
badmad #12728 üzenetére
Felteszed a Chainfire 3D programot(Csa root-olt készüléken működik!), a zip-eket(pluginok),felmásolod a memóriakártyádra,belépsz a chainfrie 3D programba,ott istall CF3D Driver vagy ilyesmi asszem,azután rebootol a telcsid,amikor felállt a rendszer ismét belépsz a chainfire 3d-be és ott kikeresed hogy install plugins...magától megkeresi őket(a zip fájlokat) rájuk nyomsz hogy telepítse,újraindítod a chainfire-t miután telepítette,és beállítod hogy melyik plugin-t akarod a default opengl settingsben...Asszem így kell,de én már rég használtam ezt a progit,mert nemsok hasznát vettem(ugyanis amelyik játék nem erre az architektúrára készült,az nem is fog rajta tökéletesen,laggmentesen futni még chainfire 3d-vel sem).
-
callvote
senior tag
válasz
badmad #11004 üzenetére
felteheted torrentre de ott is egyedül seedeled max...de ott is fennál a veszélye hogyha torrenszabályzatba ütközik akkor törlik egyből...
azt meg tudod pl csinálni hogy 2 vagy 3 felé szeleteled és mammutmailon vagy toldacuccot-on elküldöd részletekben.
mit akarsz elküldeni? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
badmad #10418 üzenetére
(#10418) badmad
A gond az, hogy itt is be kell állítani a nyelvet "Call Announcer"
tehát nem elég telepíteni hanem be is kell állítani . Ha a marketről töltötted le akkor jelölgesd be szinte ugyan azt ami a képen van és ha a " Language "- hez érsz akkor állítsd be a magyart. -
callvote
senior tag
az original recovery visszaállításhoz usb-vel kell összekötnöd a telót, és elindítani az install-recovery-windows fájlt.
nem kell a memokarira tenni.utána már mehet a T frissítés,szervízben meg a sóder "nem tudom mi lett vele,csak nem megy" duma
(#9771) tboldi
én nem egy másik tipusra gondoltam élből hanem azt hittem van valami 3ik modszer a chainfire, és a htc átírás után -
mrskatejoe
aktív tag
badmad
kapod a jó tanácsokat, de azért szerintem ne kapkodj.
Lehet, hogy "csak az SD-d falcolt be , ha ez így van akkor azt még lehet pótolni.
Ha nagyon beázott és tényleg jelez az indikátor ( bár ezt nem ismerem ) akkor mindegy mi van rajta .ellenőrizted az sd kártyád ?
Keeperv85
...ezt az indikátor dolgot kifejtenéd ? ha nem puplikus akkor jöhet priviben ispor alakú vagy impregnált a dolog ?
-
bubus66
nagyúr
Szia próbáld meg a T-Mobil oldalán a frissítést ahhoz nem kell memória kártya meg van a leírás is. De én úgy tudom beázást nem hiszem hogy garanciába meg csinálják mivel a tehibád az. Itt a link tedd vissza a gyári recoveryt és utána csináld mert a FTM fel irat csak akkor jön be. Igen ahogy olvasom erre biztos, hogy nincs garancia max pénzért meg csináljak. De azért ezt meg próbálhatod ha minden képpen vissza akarod vinni, de mivel ugrott a gari mindegy milyen ROM van rajta.
-
Indiant
addikt
Nekem is lenne egy kérdésem.
Mivel én is a SkaTe v2-őt használom és számomra tökéletes, így az érdekel Neked mi hiányzik belőle, vagy mi nem működik amit fejleszteni kéne?
Előtte én is CM7-et használtam egy évig Blade-en, de főleg a wifi sebesség miatt, egyenlőre nem tervezek visszatérni hozzá. Az ICS és a MUI engem egyenlőre nem mozgat.
Remekül működik minden. -
callvote
senior tag
passzolom,állitolag az arizona az 1-1ben racer II.
de olvastam olyat is hogy a blade cuccai vannak benne....
minek akarjátok rootolni?
lehet ha sokat olvasgatsz találsz megoldást,külföldi oldalon persze,mert sztem azt a telót nem nagyon fogják támogatni mindenféle romokkal stbstb.(#9142) apeelme
nem láttam
am legtöbbször nem tudok szerkeszteni mert kiirja 00.05 lejárt... -
bubus66
nagyúr
Sziasztok Jó reggelt mindenkinek!
(#9024) badmad
Szia sikerült meg oldanod a gondodat? Próbáld meg így én nekem sikerült, én is voltam úgy ahogy te, meg próbáltam azt, hogy bekapcsoltam amikor bejött a zöld robot rádugtam a gépre, és meg próbáltam vissza rakni, a gyári recoveryt.Sikerült is. Ezután a telefon kikapcsoltam, SIM SD kártyát kiveszed , valamint az akkumulátort és a hangerő+ gomb nyomása közben rádugod a gépre amíg meg nem jelenik az FTM felírat. majd a letöltött programban START és meg várod még végez utána van egy gyári Romod T-Mobile honlapján lévő frissítést vissza tettem leírás alapján. Utána ment vissza a CWM és mehetett a kiválasztott rom. A leírás alapján csináld meg.
Itt a Link: SKATE T-Mobile
Innen letöltöd a Skate recovery pakkot és kicsomagolod a leírés alapján a az Original recoveryt felrakod (Gyári)
-
kelzsoca
félisten
Mi történt vele?
A firmware ugye nem volt semmilyen formában piszkálva?
------------------------------------------------------------------------------Szürkévé változik a statusbar:
Ha van az adott launchernél wallpaper hack (háttérkép hack) azt kapcsold ki, amelyiknél nincs, ott a magas megjelenést kell bekapcsolni.
pl: ADW EX=>MENU-Egyebek-ADW Beállítások-Általános viselkedés-Rendszerbeállítások-Háttérkép Hack
-
mrskatejoe
aktív tag
(#8438) badmad
akkor nekem elég gyenge telefonom van. Feltelepítettem, de nem igen üvölt
, sőt még annyira sem tudom vele a hangszinteket szabályozni mint az EQ-val .
Kíváncsi vagyok adamcsik -nak javított-e valamitkelzsoca
Kérdezném, hogy az Ice Armor 2-ben is kék lesz a Téma ? (Nekem tetszik)
adamcsik
jobb ficakban ha Chromod van ott a "sing "
Magyarul bejelentkezel a google fiókodba és töltheted is le a telefonodraendre33
Ez azért van mert nagy az alkatrész szórás. Többen is vannak akik nem tudják a szenzort kalibrálni. kelzsocáék dolgoznak a probléma megoldásán
Meglátjuk mire jutnak DRUKKOLUNK nekik
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest