- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyi544
csendes tag
10093-ra tudna mondani valaki valamit? Megköszönném.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Miért van az hogy kikapcsolt állapotban is kb 4-5 nap alatt lemerül az akksi? Vagy ez természetes? Eredeti T ROM van rajta. Rootolva van a teló. ZTE SKATE.
-
Sanyi544
csendes tag
Értem. Köszi mindenkinek.
-
Sanyi544
csendes tag
Helló! Sziasztok! Megjelent a T-nél a SKATE ROM frissítése. Azt irják, hogy mindenféleképpen csináljunk frissítés előtt egy Backupot. Mivel a legérdemesebb azt csinálni? Milyen progit javasoltok? Vagy Recovery-ből csináljak egyet? De akkor nem kell az előző ROM-ot is Backupolni vele ugye? Vagy igen? Vagy csináljak egy ilyet is meg egy olyat is? Ja és ha Rootolt volt ujra rootolni kell a telót a ROM frissítés után?
-
Sanyi544
csendes tag
OK! Működik!
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Ez mit jelent és mit kell tennem és milyen beállítást kell csinálni és hol?
"Az alkalmazás widgetként működik, azaz főképernyőre kitehető alkalmazásként. A használathoz keressünk üres helyet a főképernyőn és widget választó menüből válasszuk ki a kívánt méretet. 4x1 vagy 1x1. -
Sanyi544
csendes tag
Megoldódott! A hang levételét/elnémítást! jelenti.
-
Sanyi544
csendes tag
Helló! Mit jelent a Skate-nél az a sárga alapon levő sugárzó telefon, ami lezárás után és kinyitás előtt van? Csak most tapasztaltam. A lakat mellett.
-
Sanyi544
csendes tag
Lehet hogy buta kérdés. SIM kártya nélkül, csak navigációra lehet használni a SKATET?
-
Sanyi544
csendes tag
Helló! Sziasztok! Mit kell csinálni akkor, amikor azt irja ki, hogy megtelt az SMS tárhely? Kitöröltem minden bejövő SMS-t, de csak jelez hanggal és írásban is.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék egy olyan csomagot, vagy akár egyenként is letölteni a Marketről ami kezeli a Word és Excell fájlokat. Ami a gépen van szerintem már lejárt és regelni kellene. Lehetőleg free-t ha lehet. Köszi! Link is jó lesz ha tud valaki.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Az MD5-tel hogyan és melyik fájlt kell ellenőrizni?
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! A Google maps , kb mennyi adatforgalmat generál, ha le van töltve hozzá a térkép?És mennyit ha nincs letöltve?
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Skate-n aTC-ből szeretnék fájlokat másolni, de nem sikerül. Mit kellene tenni, hogy lehessen? Az egyik képernyőn megjelenik mindig egy Valami média lejátszó féle fekete felirat. Ha rányomok a lejátszásra akkor lejátszik valami Igo vagy más navigáció hangutasításokat. Mit lehetne csinálni hogy ez eltünjön? A kijelzőn hogyan lehet sorrendbe szedni az ikonokat?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2621 üzenetére
No ez már igen. Köszi! El fogom olvasni.Hátha nem leszek ilyen buta a dolgokhoz.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2619 üzenetére
Őszintén megvallva van kézikönyvem, de olyan apró betűk vannak benne, hogy elolvasni képtelenség. Olvasgatom én de hamar elfárad a szemem és még nem jutottam a végére.
Blutusszal kapcsolatban valami? 2618!
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2617 üzenetére
No, én vagyok a H.....e. Most esett le mit is mondtál. Amikor a Bluetoothon akartam másolni akkor tényleg nem volt benne az SD kari.
Köszi, hogy elnézitek a lámaságomat.A fájlkezelőben mindent tudok másolni az SD-re. Igen közben én is rájöttem, hogy nem kell bekapcsolni az USB cuccot.
Még egy dolog. Csak nem megy a Bluetooth,mert azt irja ki hogy a gépek párositva vannak, de nincsenek csatlakoztatva. Ez mit jelent?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
#40993792 #2610 üzenetére
Húha lehet hogy hülyeséget csináltam.Összekapcsoláskor, csak az SD-n levő fájlokat látja?Magát a telefon belső dolgait nem lehet kiolvastatni, csak ROOTolt gépnél?Mert ha ez így van akkor nekem is látja az SD tartalmat a fájlkezelőben.Miért is nem megy a Bluetooth? Kicsit többet mondanál erről?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2609 üzenetére
SD kari benne van, USB hibakeresés bekapcsolva, Milyen progit kell elinditani, hogy látható legyen a PC-n?Húha lehet hogy hülyeséget csináltam.Összekapcsoláskor, csak az SD-n levő fájlokat látja?Magát a telefon belső dolgait nem lehet kiolvastatni, csak ROOTolt gépnél?
-
Sanyi544
csendes tag
Olyan gondom van, hogy amikor összedugom a PC-vel a skatet azt irja ki, hogy nem sikerült csatlakoztatni és hiba léphet fel működés közben. Felraktam a PC-re a driverpackot.Mit kell még csinálnom, hogy összejöjjön a kért gép?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2589 üzenetére
Köszi rendes vagy hogy a faterodhoz hasonlítasz megtisztelő.Megfogadom a tanácsaidat, megpróbálom azt a progit és majd szólok.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2586 üzenetére
Értem köszi, nagyon kezdő vagyok, de szerintem mindenki így kezdte valamikor.Bocsi a lámaságért, at értetlenkedésért, de nem vagyok egy mai gyerek és kissé nehézkes ezeket a dolgokat megtanulni, de megfogom.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
atillaahun #2584 üzenetére
Ma délelőtt végignyomkodtam akkor biztos elkerülte a figyelmemet. A kis narancssárga jel mit jelenthet a bal felső sarokban. Hogyan lehet a futó programokat megnézni és bezárni? Bluetooth bekapcs, láthatóvá van téve a gép, PC-ről küldés, megkeresi a másik gépet párosít, jelszó beír, egy osztást megy a jel és az tirja ki hogy nem tudta átvinni a fájlt.
-
Sanyi544
csendes tag
Még 1 dolog. Ma azt vettem észre, hogy a Skate kijelzőjének bal sarkában megjelent egy kis narancssárga vigyori vagy milyen ikon az mi lehet. Volt valami hangjelzés is előtte. Hogyan lehet megnézni benne az SMS-eket? Hogyan lehet SMS-t irni vele?
-
Sanyi544
csendes tag
Kipróbáltam, hogy Bluetoothon viszi -e a fájlokat, de nem vitte át. Mit tegyek, hogy vigye? Blutyuk látható és be van kapcsolva.
-
Sanyi544
csendes tag
2550-re tudnátok mondani valamit? Nagyon megköszönném, mert nagyon fontos lenne.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Szép jó reggelt és napot! Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan kell feltelepíteni már letöltött progikatPl: Igo-t és hogyan lehet futtatni azokat? Feltétlenül kell a rootolás az Igo-hoz, vagy van már olyan Igo is ami fut rootolás nélkül is?
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
agressor12 #2539 üzenetére
Köszi értem.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
agressor12 #2535 üzenetére
Köszi! Ha letöltöttem a csomagot mit kell vele csinálni utána? És hogyan kapcsolhatom össze a PC-vel a gépet?
-
Sanyi544
csendes tag
Azt szeretném megkérdezni hogy milyen programot kell felrakni a PC-re hogy összejöjjön a SKATE.vel. Hogy belelássak a lelkivilágába.
-
Sanyi544
csendes tag
válasz
hodostamas #2510 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek a gyors választ.
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Valahol olvastam lehet, hogy ezen a fórumon, hogy hogyan lehet kikapcsolni az internetre való menést a SKATE-n. De nem találom. Megírná valaki? Ja és Ma Megérkezett az ÚJ ZTE SKATEM!!!!
-
Sanyi544
csendes tag
Sziasztok! Honnan lehetne megszerezni olyan ROM-ot amely Rootolja is a készüléket?Kérhetnék egy linket? És még azt hogy hogyan lehet lecserélni a gyári ROM-ot erre a ROM-ra.Konkrét leírást kérnék ha lehetne, mert nagyon új vagyok a dologban. Ez az első Droidos gépem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest