- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
és látod pont erről beszéltem, amit sokan szajkóznak az előbb-utóbb egyszer csak megjelenik annál is akinél sosem volt jelen...itt van pl.: (#9495) GRomeo esete, semmit nem tettem annak érdekében hogy wifi nála így működjön, az a rész teljesen ugyanaz az IA1-ben és az IA2-ben is, és ő mégis úgy látja hogy az egyik jobb...
de már azt is mondtam hogy tudom hogy hol a hiba, de ha egyszer a hozzávalók nincsenek meg akkor nincsenek, rengeteg infó csere van a külföldi kollégákkal minden nap, mert pl. "szereztek" olyan rendszerösszetevőket - és direkt nem részletezem - aminek nincs múltja egyszer csak lett, és működik vmi...lásd be ezt igen nehéz kideríteni ha a tulajdonosa pl. "nem akarja elárulni"....esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
Urak!
Elkezdtem az IceArmor témát tovább csinosítani, ezúttal ikonok terén történt változás.
Sajnos a különböző launcherek hiába témázhatóak, ha több alkalmazáshoz sincs meg az aktuális ikon, és felemás lesz a látvány.
Így néz ki most=> képek
Ha tetszik ez a vonal, akkor akit érdekelne, írja le, hogy mik azok az alkalmazások, amit minden rom telepítésnél biztosan felrak a készülékre (csak a fontosabb alkalmazások)
És akkor a témával cseréltetem ki az adott app ikonját (ebből a fajtából ~1200db áll rendelkezésemre)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Synology NAS
- Autós topik
- 3DMark (2013) eredmények
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Filmgyűjtés
- Everest / AIDA64 topik
- Stellar Blade
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest