- iPhone topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
apeelme
addikt
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
és látod pont erről beszéltem, amit sokan szajkóznak az előbb-utóbb egyszer csak megjelenik annál is akinél sosem volt jelen...itt van pl.: (#9495) GRomeo esete, semmit nem tettem annak érdekében hogy wifi nála így működjön, az a rész teljesen ugyanaz az IA1-ben és az IA2-ben is, és ő mégis úgy látja hogy az egyik jobb...
de már azt is mondtam hogy tudom hogy hol a hiba, de ha egyszer a hozzávalók nincsenek meg akkor nincsenek, rengeteg infó csere van a külföldi kollégákkal minden nap, mert pl. "szereztek" olyan rendszerösszetevőket - és direkt nem részletezem - aminek nincs múltja egyszer csak lett, és működik vmi...lásd be ezt igen nehéz kideríteni ha a tulajdonosa pl. "nem akarja elárulni"....esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem...
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #9494 üzenetére
Urak!
Elkezdtem az IceArmor témát tovább csinosítani, ezúttal ikonok terén történt változás.
Sajnos a különböző launcherek hiába témázhatóak, ha több alkalmazáshoz sincs meg az aktuális ikon, és felemás lesz a látvány.
Így néz ki most=> képek
Ha tetszik ez a vonal, akkor akit érdekelne, írja le, hogy mik azok az alkalmazások, amit minden rom telepítésnél biztosan felrak a készülékre (csak a fontosabb alkalmazások)
És akkor a témával cseréltetem ki az adott app ikonját (ebből a fajtából ~1200db áll rendelkezésemre)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest