Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
a linkednek volt egy további levelezése ami nem került fel oda amit te linkeltél de így folytatódott:
("Update: Vagy mégse lesz külön alkalmazásként?)
"Kedves xxx!Az iGO Navigáció Androidra fejlesztett változata csak az NNG üzleti partnerei számára érhető el. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók előre telepítve vásárolhatják meg bizonyos készülékekkel együtt.
A vállalat jelenlegi tervei között nem szerepel, hogy önálló alkalmazásként is elérhetővé teszi az Android Marketen.Üdvözlettel,
Péter Nóra
junior account manager" -
hunaqua
addikt
Biztos ebben is van különbség,de nekem a v2,ia3,de a nightly is tökéletesen kezeli az IGOrt.
-
callvote
senior tag
nem jön...
felreppentek hírek hogy lesz,de nem lesz(hivatalosan)
mint ahogy androidra az IGO sincs hivatalosan....
de mint ahogy a mellékelt ábra mutatja,ha megoldhato lesz,ugyis kijön a primo nem hivatalosan androidokra isigo oldal(myway) :
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy pillanatnyilag nem lehetséges az iGO My way alkalmazás letöltése Android platformra.
Az iGO My way navigációs megoldás ezeken a platformon üzleti partnereink számára érhető el. "másik igo oldal :
"Android-os telefonokhoz, illetve iPhone készülékekhez bolti forgalomban nem érhető el iGO szoftver. Ezen készülékekre a gyártó telepítheti a térképeket (OEM), illetve a gyártói oldalról tölthető le az iGO." -
Takilandbau
csendes tag
Akkor lehet rosszul fogalmaztam, én arra gondoltam, mint amikor alkalmazások közt lépkedsz, és úgy van olyan ami a háttérben marad, pl, böngésző stb... én arra gondoltam, hogy hátha vissza tudsz váltani az IGO ra h közben aktív marad a másik...nem tudom h a GPS Test bent marad-e vagy sem. De ez csak egy ötlet volt...
A rom cserét ajánlom, mert a sima CM 7-es nem olyan jó...van benn hiba rendesen...Ajánlom az Ice Armort mert ugyan olyan csak 100x stabilabb!
-
Apaxp
senior tag
Na majd ha kiadják az androidos primo-t még jobb lesz.
Állítólag tavasszal jön. -
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10991 üzenetére
és ha widgetként teszed ki az energiagazálkodást?ott is lehet ki-be kapcsolgatni
-
Vivec
csendes tag
válasz
Takilandbau #10983 üzenetére
Az nem világos, hogy az iGO-t miért indítom el még egyszer. Úgy tűnik amúgy, hogy akármit csinálok, ha a GPS test kikerül az előtérből, akkor automatikusan bezárja az Android. Olvastam valamit, hogy ez programfüggő, és sok progit bezár az Android, ha nincs leprogramozva, hogy ne tegye. Esetleg valami kiegészítő alkalmazással, ha meg lehetne oldani, hogy ne zárja be, de nem tudom milyennel lehetne ilyesmit csinálni.
Ice Armor III-at meg fogom próbálni, kösz a tippet.
-
callvote
senior tag
válasz
Takilandbau #10988 üzenetére
jah..skatenek a gps-e jobb mint a blade gps-e az tuti..
nekem is hamar talál
söt a 179971-ben ha lekapcsolod az animációt,akkor méggyorsabb...és az sem rossz hogy ez már működik tts hangokkal is...bemondja az utcaneveket is..mondjuk nekem a mariska nyávogva mondja be,kicsit vicces..de azért jó hogy ez is elérhető ezen a verzión.az első indulást arra értettem amikor feltelepül és először megy a telefonon..utána már rendesen megy.
ha kilépek az utcára,bekapcsolom,pár másodperc alatt tudja hol vagyok#10987) Vivec
az sem baj ha kéz alól vetted,de ha az előző tulaj kiütötte a zárat belőle,akkor a garanciapapir max porfogónak jó neked -
Takilandbau
csendes tag
válasz
callvote #10979 üzenetére
(#10979) callvote:
iGO My Way v8.4.3.179971 verziót használtam és a mai napig használom is.
mindkettő első indulásra sokáig keresi a jelet..de utána tökéletesen működik.Nekem kb 2perc alatt pozícióra áll, mint a villám! Nagyon kemény, gyorsabban mint egy navi! Teszteltük múltkor IGO valn és 1,5 perc alatt pozicionált és már tervezett és mondta, h merre hogyan!
Szerintem a GPS-e nagyon gyors és pontos,és jól eltalált, tökéletesen megfelel a célra! Jah és pontos! -
krystman
őstag
Alapból mennyi memória van szabadon nektek? Nekem most 153Mb-t a foglalt. Feltettem a Task killert, azzal szedtem ki sok programot, ami edte a memóriát. És egy olyan kérdésem lenne, hogy olyan alkalmazás van, ami a régi mobil billentyût is tudná? T9 érdekelne.
-
Takilandbau
csendes tag
(#10976) Vivec:
CyanogenMod 7-1132011-Nightly van fent.
Elsősorban egy rom csere... Ice Armor III.-ra, ha szereted a cyanogenMod-romokat.
A GPS-t nekem csak akkor használja ha van kiegészítése pl, IGO...Ha legalább erre tudna valaki megoldást nekem, már az is jó lenne ilyen megkerülő megoldásnak, bár nem az igazi.
Erre egy ötletem van, elindítod az IGO-t majd a GPS Test programot, majd ismét az IGO-t, és utána letartva nyomod a home gombot és ott kiválasztod az IGO-t és akkor az elötte lévő programot háttérbe rakja( DE nem biztos, csak egy ötlet!!!)Más nem jut eszembe...
Vissza függősítés....hmmmm....nem hiszem hogy menni fog... -
callvote
senior tag
tudtommal a sim zár az nem a romokban van megoldva hanem egy "zárt" másik helyen a telefonban..ki lehet ütni belőle a zárat de vissza már nem lehet..legalábbis megoldást erre sehol sem láttam.
tehát ha azt egyszer kiütöd belőle,az biztos garanciavesztés.ellenben amikor megveszed a telefont a t-mobile-nál,akkor kérheted függetlenül is..persze az kb +10ezer ft környékén mozog,és úgy garis marad.
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10969 üzenetére
amugy minek neked oda a mobilnet(gondolom a mobil adat ki-be kapcsolásra gondolsz)
azt az értesítések között a widgetben be tudod állítani,ki-be kapcsolgathatod(#10976) Vivec
én az igoból elöször az :
iGO My Way 8.4.2.139242 verziót használtam bladen is és skaten is cm alapu romnál (is)
utána az:
iGO My Way v8.4.3.179971 verziót használtam és a mai napig használom is.
mindkettő első indulásra sokáig keresi a jelet..de utána tökéletesen működik. -
Vivec
csendes tag
Sziasztok!
Most fogyott el minden ötletem 2 nap szenvedés után. Jó lenne, ha valaki tudna segíteni.A problémám az lenne, hogy nem megy normálisan a GPS. CyanogenMod 7-1132011-Nightly van fent.
Úgy néz ki a dolog, hogy jobbára látja a műholdakat, és használja is, de nem lockol. iGO alapból képtelen használni, csak néha fogja meg a jelet pár percre, akármennyit várok, majd eldobja. Próbáltam vagy 4 féle GPS csoda programot, végül a legjobbnak a GPS Tesz bizonyult, mert ez legalább viszonylag gyorsan (kb. 3 perc) megtalálja a műholdakat. De az érdekes az, hogy hiába használ akár 8-10 műholdat, nem pozícionál. Itt egy kép erről:(a képen most valamiért nem látszik a "jelet nem találó villogó GPS jel" fennt, de ott szokott lenni az, itt valamiért már az se ment)
Agyonszerkesztettem a gps.conf filet, és annyira sikerült jutnom, hogy ugyan az iGO még mindig nem tudja használni a GPS-t, de a GPS Test, ha lát 6-7 műholdat, akkor legalább pozícionál.
Nem tudom mennyi a jó pontosság, ez olyan 250 lábat ír. De néha eldobja a jelet...Ha iGO fut, és kozben megy a GPS teszt, akkor hallom, hogy a háttérben karattyol az iGO, tehát tudja hol vagyok, tudja használni a GPS teszt által befogott műholdakat. Az a bajom, hogy ha átváltok az iGO-ra akkor a GPS teszt meg bezár. Akárhogy váltok, lépek ki, nem tudom megoldani, hogy a GPS teszt fusson a háttérben, elöl meg az iGO. Ha legalább erre tudna valaki megoldást nekem, már az is jó lenne ilyen megkerülő megoldásnak, bár nem az igazi. Szóval help, mert elég fontos lenne nekem a navi, és nagyon szar, hogy nem tudom használni.
csak halkan kérdezem, hogy van olyan, hogy visszafüggősítés?.... ha esetleg tényleg hibás lenne.
gari miatt...
-
kelzsoca
félisten
válasz
Gyári romokban? a power menüben??
Mobilnet bekapcsolása?
-
callvote
senior tag
válasz
skidrowkill #10971 üzenetére
én azt tudom,olvasd ujra amit írtam
-
callvote
senior tag
válasz
a V2-be(V3?) meg a képmentést kéne odatenni,ott jobb,kényelmesebb,mint ahogy jelenleg van benne az a screenshoot er lite
-
skidrowkill
aktív tag
Kelzsoca....
Nem tudom hogy hívják ezért körülírom...
amikor megnyomom hosszan a power gombot bejön egy ablak
-oda betetted a Képmentést
-Ha megkérhetlek a javításba beletennéd oda azt,hogy a mobil netet is be lehessen kapcsolni...gyári romokban benne van
előre is kösz :9 -
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
válasz
gabe96 #10963 üzenetére
cm alapu romokon nagyobb százalékban megy rendesen mint a nem cm alapunál..
de mint látszik,van akinek megy V2 alatt is..nekem ott nem ment,..ice armor 2 alatt meg megy...
összevissza működik,mindenkinek ki kell próbálni,csak úgy derül ki..
amugy pont tegnap este frissített,lehet megoldottak benne valamit ami eddig nem volt jó,tehát érdemes megnézni. -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10961 üzenetére
nemrossz ahogy elnézem
-
mrskatejoe
aktív tag
Hali mindenkinek
Olvasgatok más fórumokat , így találtam egy nagyon ígéretesnek tűnő zenei alkalmazást. Még béta verzió, de ha kész akkor fizetős lesz. Szerintem verni fogja az eddigi alkalmazásokat. Akit érdekel itt megnézheti a videót a tesztjéről (nagyon látványos )[link]
Azért is tettem off-ba mert nem igazán megy a témához, de láttam sokan kerestek lejátszót
innen letölthető [link] -
grotib
tag
Sziasztok! Olvastam már a VIBER-ről itt az oldalon, csak nem emlékszem, megoldható-e az, hogy ne a kihangosítót használja /V2 van fenn/?
-
Badboys
őstag
Köszi
-
Badboys
őstag
Kérdezném mekkora a háttérkép mérete 960x480?
-
kelzsoca
félisten
válasz
Takilandbau #10941 üzenetére
Csak sima patch lesz, és nem másik rom.
-
krystman
őstag
Köszi mindkettõtöknek a segítséget! Tényleg csak az alkalmazást tettem fel!
Most már oké minden!
-
krystman
őstag
Lehetséges, hogy ha telepítek egy programot, és nem jelenik meg sehol? Feltettem a BS playert, Armv6-hoz, de egyedül a feladatkezelõben jelenik meg. Máshol nem. Mi lehet?
-
Takilandbau
csendes tag
Szia Kelzsoca!
Mikorra várható a napokban említett IA3 patch?
Ez sima recovery-s telepítő lesz vagy komplett rom? (szerintem az első verzió)
Azért vagyok kicsit türelmetlen, mert újra kéne raknom a romot, és nincsen kedvem még 1x megcsinálni, ha teljes rom jön ki...
Köszönöm -
Böszi
csendes tag
Sziasztok! Kb 2 napja van egy olyan gondom, hogy nem tudok semmit se letölteni, vagyis lenek letölti, de fel már nem tudja telepíteni, "nem áll rendelkezésre elég hely" indokkal rukkol elő, mikor az app 1,5 mb és 23mb helyem van a telón. Van valami ötlet?
-
zerdelyi
tag
KÖSZ, FIÚK A HASZNOS INFÓKAT ATOMIC KAPCSÁN!
-
kelzsoca
félisten
Tillaz - Atomanti v7 verzió
- Airplane módban a: (nincs szolgáltatás) helyén ez jelenik meg: kép
- A framework és a systemui még mindig bugos
- Nincs alapból fájlkezelő -
okoska74
senior tag
válasz
gabe96 #10930 üzenetére
A kamerája tényleg nagyon jó. A wifi hol jó, hol kevésbé. Utoljára a V4 -es volt úgy ahogy használható. Ami azóta kijött azoknál töltés alatt annyira melegedett a telefon, hogy nem mertem tovább rajta hagyni a töltőn, állandóan figyelnem kellet, úgyhogy két napnál tovább nem húzta nálam. Az akku ideje kb.: a fele legjobb esetben is a háromnegyede az IA -nak. Az IA ebben verhetetlen. Az R7 -est fel sem teszem.
Amire talán érdemes még odafigyelni az a TECHNIC-1 rom. Meglepően jól muzsikál. Két hibát találtam benne a hiányos magyarosításon kívül. Az egyik amitKelzsocáék
már javitottak az
IA
-ban a sim hiba, a másik a galéria lefagyassza a telcsit, ill. szerintem a displayt.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10926 üzenetére
Rámész az app nevére, és lesz egy gomb, hogy áthelyezés SD-kártyára, ha az adott alkalmazás támogatja a dolgot
mp
-
zerdelyi
tag
Már 7-esnél jár az Atomic.
http://android.modaco.com/topic/347169-rom-atomicmod-r7-released-200212/
Valaki esetleg rakosgatja fel? Ígyhát van vélemény?
Akár az általunk használtak fényében?
Köszi, üdv. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10922 üzenetére
Nameg még olcsóbb is, ha netről veszed
mp
-
bluobluo75
őstag
válasz
kelzsoca #10920 üzenetére
na most lebuktam
kénytelen voltam netről mivel az itteni bolt már a negyedik látogatásomra sem tette be a készletébe a Skatet
Már méregből rendeltem csakazért is, "hátha" elb*sznak valamit...de nem ...bejött
Tegnap délelőtt 11-kor rendeltem és kb délután 3 körül hozta a futár, de a szokásomon nem valószinü, hogy változtatok e miatt...max egy pizza -
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10917 üzenetére
Most nézem az aláírásod.....
Sikerült boltból végül venni Skate-et?
Egyébként ismerkedni az Androiddal a gyári rendszer is teljesen jó, a launcher csere valóban nem árt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
Én is class4-es kártyákat használok, nincs is értelme komolyabbat venni (nekem) mert hullanak mint a legyek, de az ajánlott valóban a class6-os.
A class10-es inkább akkor ha nagyobb fájlokkal szeretnél dolgozni, de kis fájlok mozgatása esetén nem éppen ideális. -
bluobluo75
őstag
válasz
bubus66 #10913 üzenetére
igen, remélem jó lesz, márcsak azért is mert valahol azt olvastam, hogy ha a telepítés meg minden a kártyára van irányítva akkor nem lessul be annyira a teló,
kérdezni is akartam a szakértőket, hogy hol lehet beállítani azt, hogy a kártyáról induljanak a progik meg lehetőleg minden ami terhelheti a mobilt?
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10912 üzenetére
8-as nincs 6-os és 10-es igen kicsivel drágább. De ha Class4-esed van, akkor azt használd, mert a zsoca is azt írta minimum Class4-es. De előttem apeelme linkelt neked valamit.
-
bluobluo75
őstag
válasz
bubus66 #10910 üzenetére
amúgy épp kelzsoca ajánlotta, meg ha jól emlékszem a 8-ast 10-est de az gondolom drágább is
...nézegettem a telót, kopkop k*rvajóó!!A routert már korábban megvettem mint ahogy a microSD kártyát is
kíváncsi leszek a netre, hogy megy!amúgy itthon 8 megás a net
beállítottam a hátteret is, kib*tt jó az őszi leveles "víz" élő háttér! -
apeelme
addikt
válasz
bluobluo75 #10908 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #10908 üzenetére
(#10908) bluobluo75
Az is jó a class4-es nekem is az van. Miért ne lenne jó.
-
bagyusz
őstag
válasz
gabe96 #10904 üzenetére
Hát... a gyári bogyót egy fogó segítségével szét pattintottam. Leforrasztottam a vezetékeket, a Logitech fülest egyszerű volt szétszedni mert két részből áll a 'bogyó' . Miután ezzel megvoltam utána már csak átkellet bujtatnom a vezetékeket és forraszthattam vissza. Multiméterrel egyszer rá kellett mérnem, hogy melyik a föld (általában a sárga lakkozott vezeték). Logitech leforrasztása előtt egy tollal megjelöltem, hogy melyik "+ jel" (kék, piros volt az).
Nagyjából ennyi, elsőnek megijedtem, hogy elszúrtam mert rádugtam a laptopra és torz hangot adott. Utána ráraktam a telóra ott meg minden klappolt. Valószínű, hogy a 4 érintkezős jack nem tetszett a laposnak.
-
-
krystman
őstag
válasz
bluobluo75 #10899 üzenetére
Hát valószínü én is azt fogom tenni, hogy veszek egyet.
-
callvote
senior tag
válasz
Indiant #10900 üzenetére
nem is kell kiprobálni,alapbol ugy megy..ha használod a rendes kihangositást,egy fokkal hangosabb...
tehát élböl nem a füledhez teszed hanem a hátso hangszórón hallod a másik felet..ez volt a bajom nekem is a viberrel,de az IA2nél ez megoldódott a fent említett okok miatt..
de írtam egyénfüggő ez is,van akinek alapbol jol megy van akiknek nem
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szemüveges topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest