-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jano_023
őstag
válasz
Groovebaby #17591 üzenetére
Engem is érdekelne az új ZTE, de miért nem a tegrás lesz a T-nél ?! Nagyon kár!
-
Jano_023
őstag
válasz
Groovebaby #17589 üzenetére
Nálam is hasonló a helyzet, csak egy alcatel ot 995-el . De szerintem én cserélni fogok.
-
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #17503 üzenetére
Biztosan jó lesz az is. Csak sajnos lehet az már olyan ár kategóriában lesz ami már kicsit magasabb mint mondjuk egy Skate. Bár most nagyon sok új telefon jött ki azok biztosan lenyomják majd az árakat.
Off:már ki is néztem a Motorola razr maxx HD-t. Bár állítólag nem jön hozzánk. Sajnos...^Clown: biztos, honnan tudod?
-
Jano_023
őstag
Hali, írtam a Tnek és azt mondják hogy kapható lesz náluk az új zte grand x csak nem tudják mikortól és melyik típus.
-
Jano_023
őstag
Valaki tudna nekem küldeni Telenoros vpn beállításokat? Köszi
-
Jano_023
őstag
Nyár végi akciós játékok
https://play.google.com/store/apps/collection/promotion_2012_08_27_SeasonEndSale -
Jano_023
őstag
Új ZTE Grand x, nem rossz.
-
Jano_023
őstag
Hali, mint láthattátok reggel meghalt kicsit az SD kártyám ezért újra raktam mindent (IA3 ROM,SD újra formázva és particionálva recoveryból ).
De valamiért nem működik a EXT partíció.
Vagyis feltettem a krokis játékot és 102mb lett 52mb (a játék 49mb). Tehát nem használta az ext partíciót, de a képen meg az látszik, hogy a játék alig több mint 1mb akkor most mi van ?SZERKESZTVE:
Újra indítottam és már jó!
-
Jano_023
őstag
Hali, meghülyült kicsit az SD kártyám , azt irja ki telefonban hogy biztonságosan eltávolítható.
A menüből ha hozzá akarom adni akkor előkészíti és utána ugyan ezt a szöveget írja ki. Mit csináljak vele? Köszi -
Jano_023
őstag
Hali, a telon IA3 van és mostanában azt csinálja, hogy edobja a WiFit,és nem csatlakozik vissza. A másik hogy itt ülök 3 méterre a routertől és minimális jelentőségét mutat. Valaki tapasztalt már hasonlót? Mit tudok vele kezdeni?
-
Jano_023
őstag
válasz
Keeperv85 #17366 üzenetére
Köszi, leszedtem a root explorert. Hol találom a progikat?
Találtam egy data mappát és abban app-okat. De ezek olyanok amiket már én raktam fel.
Ja és van itt még egy furcsaság ... minden mappában van még egy app mappa. Mint ahogy a fotó felső részén is látszik ... ezeket törölhetem ? -
Jano_023
őstag
Hali, két dolgot szeretnék:
1. Nekem is működik a Google Voice Search, de furcsa mód a market nem dobta ki csak egy cikknek a linkjén keresztül jutottam el hozzá és akkor feltette. Itt a link.
2. A telefonon IA3 van és azon gondolkoztam, hogy a telefonról eltávolítanék pár alap programot a kérdésem ezt hogy tehetem meg és hogy lenne-e belőle valami gond?
Ezeket törölném:Naptár (Jorte lenne helyette)
Régi camera app (ZOOM FX van helyette)
Keresés
Letöltéskezelő
Hírek és időjárás
Üzenetek (handcentsms helyette)
Google csevegő
Böngésző
Zenekb. ennyi
-
Jano_023
őstag
Sziasztok egy gyors off kérdésem lenne az Alcatel OT-995 erősebb hardverrel rendelkezik ugye mint a Skate ? Mert kb. egy árban van a kettő. köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
Dr_Senkihazi #16830 üzenetére
Szia, legalább class4es legyen. És szerintem is jobb a 8 gigás nekem is 4 van, de nekem is kicsi néha. Amúgy árban nem nagy a különbség köztük. Ajánlom az ipon.hu-t.
-
Jano_023
őstag
Hali, Köszi a tippet a mobo Player nagyon jó. Egy kérdés, hogy veszem rá hogy ismerje a magyar karaktereket feliratban?
-
Jano_023
őstag
Hali, eddig nem nagyon használtam a telefont film nézésre de most kellene. Milyen progi viszi szépen a filmeket. Mit érdemes használni? (sima avis filmek). Köszi
-
Jano_023
őstag
6u nap és lehet itt az új ZTE készülék?!
http://m.engadget.com/2012/07/12/zte-teases-advanced-gaming-smartphone/ -
Jano_023
őstag
Sziasztok, próbálom feltenni a PowerAmp ingyenes verzióját a marketről, és folyton azt az üzenetet kapom, hogy nincsen elég hely, szabadítsak fel több helyet.
(data) Rendelkezésre álló hely: 42,3 MB
(cache) Rendelkezésre álló hely: 42,3 MB
exten: 157 MBMi lehet a hiba ?
-
Jano_023
őstag
Samsung microsd 16GB Class 10-es 4500Ft-os áron. Hátha érdekel valakit.
-
Jano_023
őstag
Ez a megoldás is tetszik.[link]
-
Jano_023
őstag
Ha ebbe bele lehet tenni AA elemet (tölthető akut) akkor telókba miért nem ?
Oké tudom a mérete miatt, de a hosszúkás Skate aksi helyére simán elférne és akkor nem 1400 mAh lenne az aku hanem akár már kapható 2500-2700 mAh is. Azért az nem lenne mindegy. Arról nem is beszélve, hogy egyszerűbb egy tartalék AA elemet hordani magaddal mint mégegy aksit. -
Jano_023
őstag
-
Jano_023
őstag
Ebook olvasáshoz milyen programot használtok?
-
-
Jano_023
őstag
Újra raktam a romot. Vissza raktam a naptár programom jorte, de eltűntek belőle a névnapok, hogy csináljam vissza? Ja és a beautifful widgetet nem tudom kirakni. Pedig át is tettem a telefonra mit csináljak?
-
Jano_023
őstag
Zsoca, van ötleted a telepítős problémára?
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15810 üzenetére
Értem, köszi.
Más ami nem off:
Most megint ujra raktam az IA3-mat mert furán ment. Nem csatlakozott a wifi stb.
Msot az ext particióval van gondom.
Fel akartam dobni a FB appot. A mérete 7,19MB
Telepítés elött:
rendszer: 79,94 MB szabad
data: 103 MB szabad
cache: 103 MB szabad
EXT partíció: 237 szabadTelepítés után:
rendszer: 79,94 MB szabad
data: 95,29 MB szabad
cache: 95,29 MB szabad
EXT partíció: 237 szabadMintha nem működne ... mit csináljak hogy rendesen használja?
-
Jano_023
őstag
Ez már régi?
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/keszulekek/szoftverfrissites/telefon/zte_skate -
Jano_023
őstag
válasz
Torento #15696 üzenetére
Fehér szilikon tokban is ugyan így néz ki.
Más alapból 1100 vagy 1400 mAh aksija van a Skatenek ?
-
Jano_023
őstag
válasz
kelzsoca #15642 üzenetére
Jól hangzik.
Nem nagyon vagyok az a telefon váltogatós srác, jól meg vagyok elégedve ezzel a telefonnal is.
Ami lehetne jobb az max egy kicsit erősebb proci és nagyobb aku lenne jó! Az aku terén sajnos a többi gyártó sem produkál vlami jó eredményt. Mindenki arra megy hogy nagyon vékony legyen a készülék és az hogy fél nap alatt lemerül és használhatatlan az nem számít. (ezt most nem a Skatre értem)Ha jól olvastam akkro a Motorola Razr MAXX aminek 3300 mAh aksija lesz. Na ezt megnézném mit tud.
-
Jano_023
őstag
Köszönöm, hogy segíteni próbáltok, de tényleg maradjuk azon a vonalon belül amit itt meghúztak az emberek, hogy senkinek ne legyen baja belőle.
Sajnos mi nem értünk hozzá annyira és őszintén nem is ajánlom ezeket a dolgokat senkinek. Sajnos a barátom beleugrott ebbe a dologba és most így járt. Máskor okosabb lesz és jobban körülnéz vagy legalább kérdez mielött vásárol. Most kaptunk annyi segítséget amivel már tudunk mit kezdeni. Mindenkinek köszönöm!
MÁS:
(#15631) okoska74Nem látom rendesen mennyi a videon a végösszeg a két telefonnál ?
-
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #15573 üzenetére
Szia, mikor feltetted akkor rákérdezett, ha ott nemet nyomtál akkor tedd újra. Vagy próbáld ki azt hogy a progiban nyomsz egy menü gombot és ott is van olyan hogy update conacts.
(#15612) scyllarus:
Ja tényleg ... -
-
Jano_023
őstag
Hali, köszönöm mindenkinek a gyors segítséget. Jelzek ha megoldodott.
-
Jano_023
őstag
Hali, egy ismerősöm vett Skatet. Függetlenül vette, de már használt volt a készülék.
Olyan probléma van vele, hogy nem csatlakozik a Wifihez. Azt irja ki, hogy valami baj van a MAC címmel. "Cant write MAC address, pleas confirm" valami ilyemit ír ki. ötlet ?
Köszi. -
Jano_023
őstag
Hali, hol találok valami korrekt leírást a telefonokban lévő CPU-król? Milyen gyors? mennyit eszik ? stb...
-
Jano_023
őstag
Hali, lecseréltem az IA2őt IA3ra. Valami gond van a wifivel. Eldobja a jelet. A wifi ikon zoldről fehérre vált és csak fel és le csatlakozással tudom újra életre hívni. Mit tudok vele kezdeni?? Ilyen a 2 alatt nem volt. Köszi
-
Jano_023
őstag
válasz
Earl_Muttley #15174 üzenetére
Van benne egy fül amivel ki lehet húzni a telot és az adott az egyik oldalhoz van rögzítve. Mindig figyelni kellet, hogy jó oldalon van e a fül különben nem ment bele. De amúgy az igazi ok, hogy vékony a bőr és szerintem ez a tok nem igazán védi a telefont. Általában akkor esik le a telefon ha kézben van, ha ilyenben tartod akkor ki kell venned ha használod és akkor már nem véd. Az említett szilikon tokkal szemben pl. De ízléses válogatja a lényeg hogy vigyázni kell rá.
-
Jano_023
őstag
válasz
Earl_Muttley #15172 üzenetére
Szia, igen de én nem szerettem. Akkor már inkább a neoprén. De most szilikon tokot használok és azzal nagyon bevált. Főleg ha zsebben tartod.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, segítsetek.
Vettem egy ilyen kihajtható tokot. A problémám az vele ha beleteszem a telót akkor nem forog el. Abban az állapotban marad amibe beleteszem. Körben fogja egy keret, pont úgy mint a merev tokoknál. Ezért nem értem miért nem forog el a kép, hogy mi akadályozhatja. Valakinek valami ötlete van ?
Köszi -
Jano_023
őstag
Segítsetek. Már hülyére kerestem.
ICE Armor 3, százalékos akkumulátor kijelzést hogy csalogathatom elő ? köszi -
Jano_023
őstag
válasz
ouzohuto #14287 üzenetére
Nekem a hálós nem jött be. Írni fogok egy összehasonlítást mert már szinte minden tok volt nálam és nekem a szilikon tokok jöttek be. Még a linkelt oldalról a kihajthatos könyv szerű. De az sajnos nem fér el zsebben. Én a szilikon tokot tudom bátran ajánlani. És nem is drága.
-
Jano_023
őstag
Ha már úgyis annyit eszik mint a miénk akkor kicserélhetnék rá!!
-
Jano_023
őstag
Alinál kapható a zte Mimosa...
Lehet ezzel váltom a Skatet majd?! -
Jano_023
őstag
Tudja valaki, vagy lehet sejteni melyik lesz a következő ZTE telefon ami kis hazánkba érkezik?
-
Jano_023
őstag
Én is az Aliexpreszes témához szólnék hozzá. Én is már többször nem is kevés pénzért rendeltem dolgokat és nagyon megvoltam elégedve a postázással és a csomagolással.
Azét sem kell félni a pénz bebukástól mert náluk a dolog úgy működik, hogy csak akkor kapják meg a pénzt ha vissza igazolod hogy a csomagot megkaptad. Hogy addig hol tárolódik a pénz azt nem tudom.
Egyedül talán a kártya minősége lehet kérdéses de szerintem ennyiért megéri.
Ja és még egy dolog. Ami ebayen van annak egy része is innen van. Azért van hogy 100,200, 500 db lehet csak rendelni egyes dolgokból. -
Jano_023
őstag
Segítsetek! Erre valakinek ötlet ?
-
Jano_023
őstag
Hali, szerintetek megoldható valahogy az IA2 alatt hogy ne automatikusan forogjon a kép hanem gombnyomásra?
-
Jano_023
őstag
válasz
callvote #13788 üzenetére
Itt tudsz érdeklődni tablet ügyben.
Kelzsoca:
Amit készítettél Xtab-70-re a simára azok rámennek?
Te hogy használod rajta a netet hogy csak wifi van rajta ? Használsz mellé mobil Hotspotot vagy telefonról osztod neki a netet ? -
Jano_023
őstag
http://m.mobilarena.hu/hir/zte_40_millio_okostelefon_iden.html
-
Jano_023
őstag
Sziasztok,
Segítsetek IA2 van fent és kellene egy olyan progi amivel a rádió adást tudok hallgatni és ki is tudom hangosítani.
Köszi.Ja és még egy miért nem megy a BT headsettel a rádió? Erre van már megoldás ?
-
Jano_023
őstag
Hali,
Érdekelne, hogy ki használja futáshoz a teleont ?
Milyen futóprogrammal és milyen kézpánttal?
Kijött a jói dő és kezdődik a futás és kellene valami amibe berakhatom a Skatet.
Köszi -
Jano_023
őstag
Hali, a kérdésem a következő:
Megvettem a telóra a SwiftKey X-et és azt is használom, megoldható hogy kirakja az ékezetes betűket is mint a beépített Hugarian IME ? Ha így nem érthető akkor linkelek képet. Köszi -
Jano_023
őstag
válasz
bacsi2 #12337 üzenetére
Nekem IA2 van fent és nekem is ezt csinálta pár napja.Fent voltunk a várba párommal és csináltam vagy 12-15 képet egyet feltettem FBra az csak az van meg a többi eltünt.Bár neken csak akkor tüntek el mikor ùjra inditottam a rendszert.Addig csak telon voltak láthatòak.De most már jò és nem csinálja.Nem tudom miért gajdult meg.
-
Jano_023
őstag
OLCSÓ APPOK A marketen újra! Nézzétek meg őket!
-
Jano_023
őstag
válasz
aldebaran #11346 üzenetére
Ezt olvastam már én is. Ha jól emlékszem akkor ezek a dokkolós megoldások is almásak voltak. Én olyan Mac monitort is láttam amibe becsusztatható az Ipad és arról megy. Ez lenne a legfrankobb, egy cégnél mindenkinek lenne egy tabletje a saját személyes és céges dolgaival, persze jól elkülönített helyeken és egy nagyon hatékony munkára eszköz lehetne. Persze ilyet nálunk elképzelni, bilibe lóg a kezem.
-
Jano_023
őstag
Újabb tárhely lehetőség: 50GB ingyenes felhő alapú szolgáltatás. Csak regisztrálni kell.
http://androidhungary.com/2012/02/50-gb-ingyenes-tarhellyel-erkezett-a-box-legujabb-verzioja/(bocs mobilról vagyok)
-
Jano_023
őstag
Hali, azt nem tudjátok hogy be lehet e állítani a szinkronizálást úgy hogy a picassarol csak egyes mappákat töltsön le és ne az összeset?
-
Jano_023
őstag
válasz
Takilandbau #11138 üzenetére
Nekem a gyári mellet a camera zoom fx is fent van. És szerintem sötétben jobb képeket csinál mint a gyári.
-
Jano_023
őstag
Hali, miben más ez a miui rom mit más ? Nem ismerem. Itt találtam valamit róla. De csak szép színes képek. Egy egy harmadik ág ?
-
Jano_023
őstag
válasz
Indiant #10746 üzenetére
"ez valami elavult cucc lehet, mert van még rajta Menu gomb, amit a google már megszüntetett."
A cikk amit linkeltem most készült a Mobile World Congress-en. Szóval nem régi. Az hogy milyen a készülék arról nem tudok nyilatkozni, de a napokban ez a 3. ZTE telefon amiről hallok. Nagyon örülök személy szerint, hogy a ZTE jön fel és egyre jobb készülékeket gyárt. Én ezzel csak ennyit akartam jelezni.
Én nagyon várom az új készülékeket.
-
Jano_023
őstag
Újabb ZTE telefon (Minosa X): Tegra 2 procival, 4,3 kijelző, elöl hátul kamera, 4GB belső tár. Komolyan hangzik jön fel a ZTE. Lesz mire lecserélni a Skatet
Itt olvashattok róla még. -
Jano_023
őstag
válasz
viperabácsi #10732 üzenetére
Használj Handcent SMS-t abban működik!
-
Jano_023
őstag
Zsoca mi lesz a fő különbség az IA2 és a 3 között. Mitől lett több a 3 kaphatunk egy kis ízelítőt?
-
Jano_023
őstag
Hali, szerintem nincsen értelme nagyon nagy méretű kártyát venni, éppen azért amit irtak már többen. Egy kollégám is most akart 32GB-at venni de elbeszéltem róla. Nagyon sok adat szállna el ha egyszer tönkre menne. Szerintem max 8GB-os elég mindenre. Nekem 4GB-os van, de kényelmesen el férek rajta. Inkább érdemes jó minőségűt venni ha az ember hosszabb távra tervez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen program, ami...?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged