- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
Norbeee01 #13249 üzenetére
Nem akarják többen elfogadni,hogy a ZTE-vel számolni kell a jelenben is, pláne a jövőben mennyire kell majd
De ha nem ismerik a ZTE telóit,hogy mondhatnak véleményt róluk
Én nem ismerem az SE telóit nem is mondom rájuk,hogy s.arok
Ár-Érték ,ez határoz a vásárlásnálHa ebben jobb lesz a ZTE kínalata...
ezt fogom megvenni
-
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #13196 üzenetére
Ezért nem kényszerítettem magam, ugyanúgy 0 ft lett volna az SE Mini, mint a Skate, amikor megvettem. Mivel alig játszom, engem nem zavart a régebbi hardver, de netezésnél óriási a különbség. Az előző telóm is 3"-os volt, lehetett használni azt is, de a nagyobb azért ebben az esetben (is) jobb
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12919 üzenetére
Zsííír... Aki CM9 ICS-t szeretne próbálgatni:
Ismét frissült, elvileg nem is keveset, ráadásul végre van camera preview!! Viszont YouTube-on HQ videok továbbra is laggolnak, videofelvétel nincs, panoráma funkció is kilőve a camerából+Bluetooth továbbra sem megy! Aki ezek nélkül megtud élni kipróbálhatja
-
kelzsoca
félisten
-
Badboys
őstag
válasz
Norbeee01 #12765 üzenetére
Köszi akkor nem próbálom ki.A múlt heti GPS nyavaja miatt kipróbáltam több romot is jelenleg az IA2 van fönt ezzel és a másik romokkal ment a GPS egyedül az IA3 al dobja el a jelet tehát abban a romban valami nem ok.Olvastam,hogy többen is jelezték nekik is eldobja a jelet.Ment Pü is.
-
bubus66
nagyúr
válasz
Norbeee01 #12745 üzenetére
Oké köszi nem próbáltad a skate_root-ot amit CWM.ből lehet feltenni. Vagy ez jó ehhez. Ami linken szerepel, vagy a GooglePlayből frisiteted. A gyerek akarja le cserélni.pedig mondtam neki, hogy használja a V2 mert az tetszett neki, most meg ezt akarja. Azért kérdeztem.
ZTE-Skate; custom ROM: SplashMOD v2.2 (2.3.7)
-
balpeter04
tag
válasz
Norbeee01 #12720 üzenetére
A telefon T-Mobile üzletben lett véve, még bőven garanciás. Rendben, megpróbálom a gyári ROM-ot, de ha az sem segít akkor megy szépen vissza garanciába! Köszi a választ!
(#12721) scyllarus:
IA III-at tettem fel, a legfrissebbet! Majd holnap megnézem a gyári ROM-mal mit csinál a telefon! -
scyllarus
veterán
válasz
Norbeee01 #12720 üzenetére
Egyetértek gyári ROM vissza, nézd meg, azzal mi van. A kérdésem még az, hogy melyik IA-t tetted fel? Mert az egyessel voltak SIM gondok, ha jól emlékszem (nekem egyből a III-as ment fel, azért nem tudom biztosra). Ha a gyárival jó, mindenképp a III-assal próbáld újra.
-
RtgLaci
tag
válasz
Norbeee01 #12715 üzenetére
"nem értem miért csinálja,a bootanim eszméletlenül laggol,..."
Azért, mert képtelen győzni a ZTE.
Ja, bocsi, az a focicsapat. Az én ZTE-m kiváló versenyző -
-
Danex
addikt
válasz
Norbeee01 #12679 üzenetére
hmm, majd ha már kijött hozzá az új verzió kap még1 lehetőséget, ha a root nem megy alapból kitudja mi van benne?
az ICS-hez meg az a baj, hogy "As discovered by the members of our own the ZTE Blade forum though, the release seems to only work on ARMv7 devices, so it looks like the Blade and Monte Carlo will not be supported. Sorry to break the news."
Tehát elvileg csak ARMv7-esek kapják meg, habár biztos portolják majd.
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12669 üzenetére
Ez a splashmod nálam egyenlőre kaka...
Nem enged se SD kártyáról,se playről telepíteni
Ahogy elindul a telepítés,lefagy,bootanim és ismét feláll a rendszer...Még egy telepítés próba...Szintén ez a hiba. Most csinálok egy full wipe-ot,ha ezek után is ezt csinálja részemről kukába vele...
-
hunaqua
addikt
válasz
Norbeee01 #12445 üzenetére
"1-2 program indítása után azt a hibaüzit kapom hogy nem válaszol, de le OK-ézom aztán újból indítom és már megy is "
Az még szerencsés eset,mert kapsz hibaüzit.Nekem sokszor előfordult,hogy nem kapok "üzenetet" csak a fekete képernyő. Nem fagy le az egész,mert újra indítani tudtam,de a képet "visszacsalni" nem. Ezért vettem le.
-
Adamis
őstag
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12377 üzenetére
Jah és ami még problémám volt vele...Az appjaim fele amiket használok (leginkább játékok) sajnos semmilyen formában nem voltak képesek elindulni(GTA III, Asphalt5 ilyenek)...Mielőtt kérdeznétek igen azt a verziót tettem fel ami már ICS kompatibilis,manufacturer át van írva a bulid.propban HTC-re. Ezen kívül még rengeteg app is furán működött pandaapp pl. belépés után 1perccel már fc-zett is,reboot sem segített. A legnagyobb bajom konkrétan pont ez volt hogy az appjaim nem tudtam használni,de ha valaki ad egy használható ötletet pl. te Zsolt_72 annak örülnék,mert a zip fájl még mindíg itt csücsül a memkarimon,mivel nagyon megfogott engem ez a rom.
Megfelelő hw-s telefont sajnos a pénztárcám nem enged...vagyis...számomra tökély a skate,és naggyon tetszik ez az ICS, csak használni is lehessen már!!!
(#12381) skidrowkill
De igen tett említést,neki nem eszi az akkut,nekem zabálta,de lehet azért mert nálam valamiért szarakszik a fényérzékelő és ezért mivel sokat vagyok kint és bent így 70%-ra felvan húzva a fényerőm. Egy próbát mindenképp megér,hidd el meglátod és te is beleszerelmesedsz,de azért egy backupod legyen -
Danex
addikt
válasz
Norbeee01 #12341 üzenetére
IA-ban saját magad állitsd be mekkora fénynél mekkora legyen a fényerő
(Beállitások, Extra beállitások, megjelenés, automatikus háttérvilágitás, Egyéni használat pipa, a többi szint szerkesztése)A-GPS igaz kellhet hozzá internet, de ha indulás előtt Wi-Fi mellett csak bekapcsolod a GPS progit, hogy keresse a holdakat a készülék 1-2 sec alatt letölti a következő pár napra is a műholdak pozicióját/pályáját és egyből csatlakozik. (nálam IA3 egy panelházban a szoba közepén egyből csatlakozik is a műholdakhoz (igaz régi vasbeton épület szóval csak az ablak irányába lévőket látja innen a szobában)
ezt manuálisan is megcsinálhatjuk a (GPS Status & Toolbox progival)
-
Norbeee01
tag
válasz
Norbeee01 #12299 üzenetére
ICS további fejlemények...Szerintem még mindíg gyerekcipő, törlöm is...Kamera nem ad képet(nem látod mit fotózol),videót nem lehet készíteni, beállítások egy kisebb művelet után random kifagy,home gombbal lassan életre lehet kelteni,viszont onnantól csak reboot után tudsz belépni a beállításokba, GPU legalább 5fps-el lassabban muzsikál még a modaco-s egl update-el is(Ice Armor III-hoz viszonyítva), néha a kijelző 4sarka közül valamelyikben kb. 1x1 cm négyzetben elkezd villódzni a kép, wifi jelerősség eszméletlen gyenge(közvetlen a router mellett is csak 3 egység a 4-ből, 3m-el odébb már csak 2 kb. 10m-re meg már meg se találja), netsebesség szintén, számomra a színek mintha fakóbbak lennének, töltés közben rohadtul melegszik,akkut szerintem zabálja, marketról néha gondol egyet és a keresés gomb lenyomására kidob, nagyon nehéz rávenni arra hogy usb tárnak használhasd...Néha érthetetlen hülyeségeket csinál ezzel a rommal a telefon ezért számomra jelenleg használhatatlan. Ami pozitívum hogy a marketre való belépés után rögtön frissített google playre,a menüje gördülékeny,szép és rohadt jó a bootanim,de nekem itt ki is fújt az élvezet. Később még biztos valami jól sül ki ebből én egyenlőre megvárom hogy már majdnem teljesen kiforrja magát. Remélem pár emberben felmerülő kérdésre adtam választ!
Jah és a végén 1-2 benchmark pontszám:Zte Skate 960mhz, 4gb samsung microsdhc class4:
Antutu: 1852pont (IA-n 2075pont)
Linpack: 10.456Mflops (IA-n 12.078mflops)
Quadrant: 1297pont (IA-n 1696pont)
Neocore: 37fps (IA-n 43fps) -
kelzsoca
félisten
válasz
Norbeee01 #9803 üzenetére
Hamarosan érkezik a ZTE Tania, igaz nem Androidos, de ez bizonyos szempontból még jó is, egy átlag ember nem fogja hetekig-hónapokig tanulni az Androidot, és annak minden előnyét-hátrányát, egyszerűen egy olyan készülékre van szüksége, amit kivesz a dobozból, és azonnal tud használni általános dolgokra.
A kulcs tehát nem is feltétlenül a hardverben, hanem a szoftverben van, nem véletlen akkora a sikere az Apple készülékeknek, és már a WP7-es telefonok is rendben vannak.
Ha megjelenik a Tania, szerintem próbaképpen teszek vele egy kört (persze az androidos cuccok is megmaradnak
)
-
-
Torento
tag
válasz
Norbeee01 #8236 üzenetére
Nekem ez a 2. Skatem nemhiszem h kétszer is kifogtam a csiga szoftvert... ráadásul az elsőn azis akadós volt amivel vettem meg az is amit visszavitelkor tettem rá én a T-mobile oldaláról... 800mhz-el meg az "élvezhetőbb" launcherek mindegyik akad.. ha kicsit is de akad... (pont arra elég az a minimális akadás h azt a kis élményt elvegye)Másrészt meg Skatev2,CM7,ICE ARMORRAL harapkapar úgyh nemhiszem h a készüléknek lenne vmi olyan bajsága ami csak nálam van...
-
gabe96
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Stellar Blade
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Autós topik
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Samsung Galaxy A12 4/64 - szürke
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest