Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
skidrowkill
üzenetére
Én csak youtube-on láttam videótalálatokat, de nem néztem meg őket, annyira nem érdekelt

-
skidrowkill
aktív tag
-
scyllarus
veterán
Ha jól olvastam valahol, Ace-re már van működő ICS

(Nem hivatalos, persze) -
Jano_023
őstag
Ha már úgyis annyit eszik mint a miénk akkor kicserélhetnék rá!!

-
skidrowkill
aktív tag
Nem akarom nyitni a témát,csak ma kaptam meg az e-mail-t
T-ré -
-
asdexed
tag
Köszönöm a válaszokat.
-
scyllarus
veterán
Na, a kísérletező kedvem csak nem hagyott nyugodni

Felraktam a MIUI romot, nem a tákolt ICS-n alapulót, hanem amit az IA3-ból faragtak.
Eddig tetszik, főleg, hogy a MIUI témák mennek rajta
-
asdexed
tag
T-mobilnál cserélték már ki valakinek a telefonját? Én ma bevittem, mert a füles fele nem szól, a távolságérzékelője nem működik és por megy az lcd panel és az érintőpanel közé, de nem hajlandóak kicserélni. Szervizbe küldenék, kérdeztem addig kapok-e más telefont a válasz: nem! Nekem szükségem van a legkevesebb 15 napos szervizelési időben is, hogy legyen androidos telefonom xy munka miatt.. Mit lehetne tenni?
-
roli636
csendes tag
Szia!
Köszi szépen!
Roland
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
ICE ARMOR III-ban hogyan kell beállítani mp3-t csengőhangnak?
Egyszerűen nem találom!Roland
-
callvote
senior tag
válasz
pgemil
üzenetére
Flash_Player_11.0.1.152 pl ezt

-
Tobika1
senior tag
tsf shell-el van már valakinek tapasztalata? megéri feltenni?
-
roli636
csendes tag
Sziasztok!
IA III-mal kapcsolatban lenne az a kérdésem, hogy hogyan lehet beállítani úgy, hogy ha be van dugva a headset, akkor csak a headseten keresztül csörög, a főhangszóró nem. Hol lehet beállítani, hogy a főhangszórón csörögjön?
A másik ,hogy amikor beütöm a tel számot és hozzáadom az új névjegyekhez, akkor amikor készre nyomok a névjegy hozzáadásánál és visszalép a tárcsázóba, akkor 2 tárcsázó jelenik meg egyszerre. Az egyik alul, a másik az eredeti, csak feljebb tolja egy kicsit. Erre van valamilyen beállítás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Egyébként grat a ROM-hoz a készítőknek!
Roland
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Szerintetek mennyi lesz itthon a mimosa es erdemes ra varni, mivel most jelent meg az Alcatele OT-995 59K ft ert fuggetlenul mar lehet venni a Saturnban.
Valakinek valami jo hozzaszolasa

A Skatel csak 2 problemam van nagyon halk es a webes videok kozul nem mindegyiket tudja lejatszani gondolom a gyenge proci miatt (mivel boszme nagy felbontasban teszik fel
). -
pgemil
aktív tag
Szia callvote!
Melyik flash-t szedjem le?
(Korábban volt, de most nem találom.) -
Jano_023
őstag
Alinál kapható a zte Mimosa...

Lehet ezzel váltom a Skatet majd?! -
ouzohuto
senior tag
Maradt még egy darab fekete tokom az utolsó adagból, ha valakinek kéne írjon és küldöm!
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ha csak ősszel érkeznek a friss telefonok akkor még jó darabig a Skate nem lesz kifutó vagy kifutott termék
Szerintem sokat eladnak még belőle és azért ha még csak óvatosan is de valamelyest fejlesztenek rá valamicskét
persze nem a gyártó zte-re gondolok
,hanem ApeElme & Kelzsoca 
-
-
bacsi2
csendes tag
válasz
bacsi2
üzenetére
Válaszolva magamnak; úgy tűnik nem működik.
Death Rally requires an Android device with:
- Multi-touch display
- OpenGL ES 2.0 graphics acceleration with the performance of Adreno205, Mali400, SGX540, Tegra2 or better
- ARM v7 compatible CPU
- Android operating system version 2.2 or later. -
pusihusi
addikt
Elődöntő, Bayern München-Real Madrid. Nézzük a Skaten

-
bacsi2
csendes tag
Death Rally FREE-t próbálta már valaki?
MarkPlay szerint kompatibilis. (PC verziót szerettem régen nagyon.) -
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023
üzenetére
Nem lehet tudni, illetve ez olyan dolog, hogy amiben az adott hazai szolgáltató valamelyike (többnyire a T-Mobile) fantáziát lát, az lesz elérhető.
A friss telefonok érkezése szerintem valamikor ősszel vagy év végén várható (lásd Blade és Skate is csak év végén jelent meg adott évben)
-
Jano_023
őstag
Tudja valaki, vagy lehet sejteni melyik lesz a következő ZTE telefon ami kis hazánkba érkezik?
-
Badboys
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Tisztelt kollèga Ön rosszul gondolja nem üzlet szempontjàbòl rendeltem a kettőt,hanem kèt telefon van a csalàdban.Àmbàr üzletnek sem lenne rossz talàn,de a mai pocsèk időkben nem mindenki költ ilyen lukszusra pènzt. Meg vannak akiknek kisebb az ilyen jellegű igènyük mert elèg a kisebb is.
hunqua: Akkor kèrjük szìveskedjèl elintèzni,hogy legyen tovàbbi fejlesztès a telefonunkra.
-
hunaqua
addikt
.....ha jó minöségű kártyák érkeznek,akkor lehet engem nagyon dicsérni!!!!
(de ha sz@ar ne rám haragudjatok)

Most nézem,pár nap alatt vagy 150-200 rendeltek. Mondjuk csak 1usd a haszna,akkor sem rossz pénz!
-
T1k3
tag
-
madexx
tag
válasz
Badboys
üzenetére
Nekem is volt ugyanilyen probléma, rendeltem egy fülest, kifizettem, rá 5 napra lelépett az eladó. Írtam az ebay ügyfélszolgálatának hogy mi a szitu, felvették valahogy a kapcsolatot az eladóval (vagy nem tudom hogy mit csináltak), de 2 nap múlva már a számlámon volt a vételár (kb 5e Ft). Rá egy hétre pedig a füles is megérkezett
)
Elég sokat rendelek Ebay-ről, nekem eddig csak pozitívumaim vannak (150+ vásárlás), egyszer rendeltem 10 bluetooth headsetet, abból 1 hibás volt, elvileg küldtek újat, de postán elkallódhatott valahol...
Amúgy rendeltem én is egy sd kártyát AliExpressről, majd írok ha megérkezett
-
scyllarus
veterán
válasz
Csocsó111
üzenetére
Igen, a free verzióval nem tudod elmenteni a custom beállításokat. Pedig igazából az a hasznos, felhúzod mindegyik potit egy kicsit (nem maxra!) és elmented pl. "hangos" profilként, és aktiválod. 223 ft a fizetős, annyit szerintem megér. De a fórumtárs utánam adott linket egy másik programhoz, ami ingyenes. Azt nem ismerem, de mivel ingyenes, egy próbát az is megér. Próbáld azt ki, ha jó, akkor szuper, ha nem válik be, akkor ott az én tippem. Azt használom, tudom hogy érezhetően hangosabb vele a teló.
-
Jano_023
őstag
Én is az Aliexpreszes témához szólnék hozzá. Én is már többször nem is kevés pénzért rendeltem dolgokat és nagyon megvoltam elégedve a postázással és a csomagolással.
Azét sem kell félni a pénz bebukástól mert náluk a dolog úgy működik, hogy csak akkor kapják meg a pénzt ha vissza igazolod hogy a csomagot megkaptad. Hogy addig hol tárolódik a pénz azt nem tudom.
Egyedül talán a kártya minősége lehet kérdéses de szerintem ennyiért megéri.
Ja és még egy dolog. Ami ebayen van annak egy része is innen van. Azért van hogy 100,200, 500 db lehet csak rendelni egyes dolgokból.
-
Csocsó111
csendes tag
Sziasztok! Valahol olvastam talán itt a fórumon, hogy a Skate-ből valamilyen kis progi segitségével nagyobb hangerőt lehet kicsikarni. Nagyon jó lenne ha ezt meg lehetne csinálni, mert eléggé halk a navigációnál és a Televízió nézésekor. Segítsetek már megoldani ezt a problémát. Köszi!
-
hunaqua
addikt
Sokszor rendeltem már az aliexpress-ről,és semmi gondom nem volt.Elvileg az utalás nem a kereskedőnek megy hanem "letétbe". Amikor megírod a visszajelzést akkor kapja meg a pénzt,ha sz@rsz a visszajelzésre akkor 30 nap után jut a pénzhez.Érdemes csinálni 1 "játszó" kártyát (visa,mastercard) amit utalás előtt feltöltesz arra az összegre (+ egy kicsi)
-
Badboys
őstag
Az Ebay sem fenékig téföl ezt elhiheted mert már szívtam az Ebay el is.Sajnos egyre több a szaralak ott is csak utána kell olvasni.F....sza csókának föltüntetve és valójában hát inkább nem mondom.Digicizert rendeltem a HD2 höz igaz meg is jött nuku posta költség csak az volt a gáz,hogy rossz volt és utána eltünt a csóka pedig 90% os jelölése volt.
-
-
-
asdexed
tag
Hali. Valaki tud arról valamit, hogy egy 3.5.7-es rendszerben meg lehet-e oldani, hogy a hangerő gombokkal lehessen a kurzort léptetni a szövegmezőben?
-
apeelme
addikt
válasz
Jano_023
üzenetére
Pontosan erre nincs lehetőség mert hatalmas meló lenne, de mégis milyen gombbal állítanád? Hiszen alapból minden létező fizikai gombnak - jó esetben - minden pillanatban van funkciója...esetleg hosszú bill. nyomásra...
de az Extra beállításokban - Felület - Értesítési energia widget - Widget gombok - Tájolás állítása-t ha bepipálod akkor máris ki-be kapcsolhatod a plusz gombbal hogy legyen-e képernyőforgatás vagy ne... -
Jano_023
őstag
Segítsetek! Erre valakinek ötlet ?
-
krystman
őstag
A rádióra lehet valami megoldást találni, hogy kihangosítva is lehetne hallgatni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,hanem ApeElme & Kelzsoca

Bocs, nekem már túl egyértelmű a dolog. Mindig elfelejtem, hogy vannak olyanok, akik nem értenek még annyira hozzá. Bocs!