- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dawee_1
csendes tag
oké akkor ujra kezdem vki nem tudná nekem részletesen leirni??
-
dawee_1
csendes tag
kivettem az aksit és most?
-
dawee_1
csendes tag
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=332
innen letöltötem
aztán telepitetem instal recorvery windows-t
és kikapcsoltam a telom és hangerö le és a kikapcsolo/bekapcsolo gombot megnyomtam és ezt irja ki nagybetükel hogy FTM -
dawee_1
csendes tag
kérlek segitsetek
mitcsináljak ha csak egy ftmes feliratot hozott be ??? -
Tobika1
senior tag
Kelzsoca!
Észrevettem hogy az Ice Armor III ban a képek szélét nem jeleníti meg a galéria csak ha ránagyítok és nem jól dátumozza a képeket. Ezeket lehetne valahogy orvosolni?
illetve ha nincs térerő akkor a visszajelző gomb pirossan villogjon?Előre is köszönöm a választ és köszönöm az új romot!
-
pusihusi
addikt
Sziasztok az új romnál hol kell beállítani a hardveres gombokat hogy világítsanak használat közben? Lehet hogy én kapcsoltam ki csak nem tudom hol, köszi!
-
xtr3m3
tag
Sziasztok!
Vastag foliat keresnek, mint amilyent a Nillkin tokhoz adnak. Ha valaki tud valami jo helyet kerem ossza meg.
Koszi -
HowardStern
csendes tag
Sikerült megoldani a bajomat. Visszatettem a gyári recovery-t és a gyári romot a T-s frissítéssel, majd a telefonnal formáztam megint a memkártyát. (EASEUS-al hiába csináltam, a CW recovery-je nem ismerte fel.)
Aztán feltettem a CW recovery-t, először megnéztem, hogy be tud e tallózni zip-et kártyáról! Felismerte. Storage módban felcsatoltam a gépre a kártyát, majd a végéből lecsíptem 512 megát az EXT3-nak. Mounts and storage menüpont alatt formáztam amit kell, és végül feltettem az IA3-at gond nélkül.Gondoltam leírom a szenvedésem, hátha más is "bakizik" így menet közben... hát így sikerült megoldani.
Tehát javaslatom szerint frissítés előtt érdemes a telefonnal leformázni először a kártyát, majd lecsípni belőle az EXT-nek részt... aztán jöhet a recovery és a többi...1 órája nyúzom a rendszert, nagyon jó! Ezer köszönetem érte!
Minden tiszteletem a készítő szakiké! Csak így tovább!
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10579 üzenetére
Ha nem garanciális a router, pillants rá a kondikra, hogy nem púposak-e.
mp
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
aldebaran #10578 üzenetére
(#10578) aldebaran
Nem
Tiszta telepítés és eredeti ROM
Szerintem egyedi a probléma . Sajnos IA2 alatt sem nagyon szerette a wifit. Viszont IA3 alatt határozottan jobb
Valahol a ruter környékén , vagy a telefon wifijénél lesz a gond. Nem tudom, csak logikázgatok , mert érteni nem értek hozzá . Az sokat javított, hogy a rutert újra indítottam, stabilabb a wifi jel.
-
aldebaran
addikt
válasz
mrskatejoe #10576 üzenetére
az IA3-at módosítás nélkül tetted fel, vagy cserélgettél benne ezt-azt, mint korábban mondtad? pl böngésző... stb.
-
kelzsoca
félisten
Ez azt jelenti, hogy ROM csere után letölthetőek a Marketről az eddig megvásárolt alkalmazások?
Igen, ott lesznek a saját alkalmazások között, onnan tudod őket telepíteni.
Láttam, hogy van olyan Backup lehetőség, ahol az alkalmazások lementhetők. Ha egy ilyet ROM csere után visszateszek az működni fog, vagy jobb, ha mindent ismét a Marketről telepítek?
A biztos mindig a tiszta telepítés, de akár backup alkalmazást is használhatsz.
A ROM csere után már nem lesz szükségem a Link2SD-re ahhoz, hogy használja a rendszer az Ext-et?
Ha van ext partíció az SD kártyán, és ez után teszel fel egy olyan custom romot, ami támogatja az ext partíciót, akkor nincs vele több dolgod, használni fogja.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10571 üzenetére
Nézd meg ITT hogy támogatva van-e routered,ha igen,érdemes itt frissíteni.Az itteni fw-k olyanok,mint telónak a romcsere
-
Apaxp
senior tag
válasz
mrskatejoe #10568 üzenetére
(#10568) mrskatejoe
Esetleg még egy router firmware frissítést megpróbálhatnál. Nekem ugyan nem volt gondom a wifi sebességgel de miután felraktam az újabb firmware-t észrevehetően javult.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Adamis #10562 üzenetére
(#10562) Adamis
Igen
Nálam is hasonló módon oldódott meg ( eddig )
Azt tudtam, hogy ROM probléma nem lehet , így végig gondoltam a lehetőségeket. Arra jutottam, hogy behalt a telefon , vagy valami gond van a ruterrel. A telefonon megszakítottam a wifi kapcsolatot ( töröltem ) , majd rákerestettem. Ekkor már "majdnem " jó volt a kapcsolat. Hagytam a telefont bekapcsolva és kikapcsoltam a rutert. Hagytam hogy feljelentkezzenek ( a többi gép ) Majd megnéztem a telefont.
Most mondhatom, hogy megy rendesen a wifi ( de még tesztelgetem ) -
Navy
csendes tag
Sziasztok!
Erre #10553 tudnátok válaszolni?
Előre is köszi! -
Adamis
őstag
válasz
mrskatejoe #10556 üzenetére
Ola.Érdekes, nekem is volt ilyen probléma. Alig jött le egy-két dolog, nem tudtam, mi van... Teló újraindít, de semmi változás. No ekkor usb stick a gépről leválaszt, mivel usb-s wifivel küdöm át a netet. Ekkor újracsatlakoz és viola, rögtön minden megy, mint a karikacsapás. Szóval egy router újraindítás esetleg...
szerk.: IA2
-
malwy
senior tag
IA3 győzőtt nálam.
(V2-nél minden vagy nyögvenyelősen ment, vagy körülményesen. Market hibáztatott néha, sebességben is lassabb, meg-megakadt. Érintőképernyőnél sem hiszem, hogy placebo áldozata vagyokWifi is jó.)
Teló most tökéletesen rendben van, csak én nem, mert nehezen megy egyelőre egy egyszerű app programozása is.
-
atus7377
aktív tag
Erre valaki esetleg?
[link]
IA 2 van fent. -
Tobika1
senior tag
az új romban be lehet állítani hogy ha nincs térerő akkor a vissza gomb pirosan villogjon? a v2ben ilyen volt
-
mrskatejoe
aktív tag
kelzsoca
Kezdek komolyan kétségbe esni
IA3 telepítése előtt SD kártya törlés stb.
Kártyára másoltam IA3 (eredeti ROM ) Tiszta telepítéssel felraktam. Első dolog volt, hogy a wifit bekapcsoltam , hálózatba beléptem. Ezután szinkronizáció, és egy-két beállítás.
Marketből program letöltés ...és itt kezdődtek a gondok. Hosszan vár a betöltésre, hosszú a letöltési idő . Nagy nehezen lejött az airdroid. Kapcsolatot nem tudtam létrehozni. Újra indítás (mondom lehet ez a gond ) ekkor sem jött össze a kapcsolat . A böngészőt elindítottam a telefonon (gyári ) nagyon lassan ment.
youtube szaggat, nem kicsit. Hálózati kapcsolódási hibák vannak, illetve ezt írja kiszóval
mi lehet a gond ? Már azt sem tartom nagyon kizártnak, hogy a telefonnal van a baj , csak ugye V2 alatt megy illetve ment eddig rendesen. Nem értem mi lehet az oka ?
-
bottini
csendes tag
Még nem volt alkalmam megnézni nem vodás kártyával a Skate-et, de megteszem majd. Követtem a nagyon részletes és precíz leírásokat, sikerült minden, (mondjuk kellett hozzá a Motorola Handset USB Driver) most SkaTe 2 van fent. Nagyon igényes munka, köszönöm az alkotóknak.
-
Navy
csendes tag
válasz
#40993792 #10552 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
Ez azt jelenti, hogy ROM csere után letölthetőek a Marketről az eddig megvásárolt alkalmazások? Láttam, hogy van olyan Backup lehetőség, ahol az alkalmazások lementhetők. Ha egy ilyet ROM csere után visszateszek az működni fog, vagy jobb, ha mindent ismét a Marketről telepítek?
A ROM csere után már nem lesz szükségem a Link2SD-re ahhoz, hogy használja a rendszer az Ext-et? -
Navy
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy túl amatőr a kérdés, de még új vagyok az Androidban.
Van a Skate-emen már sok alkalmazás, köztük fizetősek is. Megcsináltam rajta az Ext-et és Link2SD-vel használgatom (ezúton is köszönöm a leírásokat). Gondolom ennél a megoldásnál hatékonyabb lenne agy ROM csere.?
Lecserélte már az Üzeneteket (mivel gyakran nem küldte el az SMS-eket) és a névjegyeket (mert hibát írt, ha pl. egy névjegyet akartam SMS-ben továbbítani).
Hogyan kell azt megoldanom, hogy Rom csere után a vásárolt alkalmazások tovább működjenek? -
joestone
addikt
Tegnap befejeztem az utolsó simításokat is az aosp romomon . Mivel minden igényemet kielégíti az elkészült rom és a gyári ICS a Nexus S -en is problémás (korábban hibátlanul működő appok időnként elszállnak stb) így annak portolását a skate-re abbahagytam és a következő játszós telefon megvásárlásáig már nem tervezem, hogy romot fejlesztek (várhatóan június, július hónapban vásárolok új készüléket a hűségidőm lejártakor) . Mivel nem tervezek egy ideig fejleszteni és a kiadott romokhoz támogatást nyújtani ezért a publikált romok és blogok - az LG -re készültek kivételével - törlésre kerültek az általam karbantartott helyekről. Megértéseteket köszönöm !
Joe -
krystman
őstag
És mennyivel lesz gyorsabb, ha 800 helyett 960on megy a telefon? Érezhető ez?
-
pusihusi
addikt
Köszönöm mindenkinek!
-
tboldi
nagyúr
válasz
pusihusi #10541 üzenetére
Minden proci más és más. Ki kell tapasztalnod, a tiéd meddig bírja. Amíg nincs újraindulás és stabilan működik, addig jó. De vigyázz, a "Használat bootoláskor"-t ne pipáld be! Csak akkor, ha már meggyőződtél arról, hogy ezen az órajelen minden okés.
Amúgy olyan 1 GHz körüli értékre húzható átlagban.
Banyek, de lassú vagyok
-
pusihusi
addikt
Kelzsoca elnézést! Akkor a procit tökig?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10534 üzenetére
Tegnap este meg mértem a speedtestel, 4,75 MGb mutatót mérgemben még képet is elfejeltettem csinálni, de észre lehetett venni, hogy letöltésnél is sokkal gyorsabb volt.
-
kelzsoca
félisten
válasz
2008Kft #10532 üzenetére
Megjegyzés: engem egy dolog zavar egy kicst ebben is meg a másik kettőben is..mégpedig: nem tudom kikapcsolni a USB-s Hibakeresést...
A Beállítások-Alkalmazások-Alkalmazásfejlesztés menüpont alatt:
Alapból be van kapcsolva az USB hibakeresés és az alatta lévő USB hibakeresési értesítések..
Először szedd ki a pipát az USB hibakeresési értesítések mellől, majd vedd ki a pipát az USB hibakeresés mellől is, és a probléma megoldva
Egyébként mi a helyutánzatok kezelése? Erre még nem jöttem, rá...
Mondjuk fényképezéskor fake gps helyzetet határoz/ment el meg a kép mellé.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #10528 üzenetére
Én azt javasolnám, hogy módosítás nélkül rakd fel a romot, ha tetszik és azt hozza amit elvártál tőle, akkor készíts egy saját csomagot belőle a leírt módon.
ui: egyébként ha windows és TC, nem kell kicsomagolni sem, egyszerűen megnyitod a zip fájlt (megnyitod nem kicsomagolod)
Ezzel a módszerrel törölsz, beleraksz stb..és mehet fel a telefonra.
Ugyan ez egy eléggé kezdő megoldás, de kárt nem csinálsz vele, a csomagot aláírni sem kell, a recovery itt nem követeli meg, tehát nagy problémát nem tudsz csinálni appok hozzáadásával/törlésével.
-
2008Kft
tag
Megjegyzés: engem egy dolog zavar egy kicst ebben is meg a másik kettőben is..mégpedig: nem tudom kikapcsolni a USB-s Hibakeresést...
Annyira nem nagy gond, csak esztétikai "hiba"...
Egyébként mi a helyutánzatok kezelése? Erre még nem jöttem, rá...
Köszi -
adamcsik
aktív tag
Helló!
Azt szeretném kérdezni, hogy azt hogyan lehet megoldani, hogy miközben játszom a SHIFT-el ne kapcsoljon ki a képernyő. Köszönöm. -
giigz
veterán
Szóval igen, így 1 nap távlatából hibátlan a rom, de folyamatosan keresem, remélem nem fogok találni egyet sem!
Nagyon király, hogy ilyen romot csináltatok, köszi!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10518 üzenetére
(#10518) kelzsoca
No ez elég nyomós érv
Azonban egy kis segítséget kérnék, illetve megerősítést. Amint a leírásban olvastam figyelni kell a "bepakolt " programok mennyiségére. Ki akarok szedni belőle csengő hangokat ( felesleges, ha úgysem használom )
szóval kérdés
- ha kicsomagolom a ROM-ot TC-vel, majd kitörlöm a system /media /audio - mappákból azt ami nem kell az így jó ?
- Le akarom cserélni illetve másik file kezelőt rakok bele system /app /FileManager.apk helyett (ES File Explorer 1.6.0.6 Hun by RootRulez) elég ha itt cserélem ki ? Gondolom át kell nevezni illetve nem lehet benne szóköz.
-Ki akarom cserélni a böngészőt is HD dolphin-ra ( de ezt gondolom nem ajánlod )
Ha ezeket megcsináltam akkor TC-vel zip-be csomagoljam vissza úgy hogy a tömörítés 0-ra legyen állítva ?..no és még egy . Nem raktam fel a ROM-ot még tehát nem tudom, hogy az " hírek és időjárás jelentés "benne van-e ? ha igen azt is szeretném eltávolítani . El lehet ? Ez lenne az ? "GoogleCalendarSyncAdapter.apk " ?
köszi a választ
-
2008Kft
tag
Képek a wifiről:
ICE ARMOR III.
ICE ARMOR II.
Szerintem mind a kettő hibátlan egy telefonhoz -
2008Kft
tag
Sziasztok! HIBÁTLAN az Ice Armor III. is! Egyébként a wi-fi nekem a kettőn is jó volt...CSAK nem szabad azt a fos Speedtest-es alkalmazást használni. 20megával jött a wi-fi,de még a hárommal nem próbáltam.
Ha tesztelni akarod a wi-fid, akkor Böngésző->Google->Speedtest (beír a keresőbe)
A második találat, a Datanetes speed test, flash kell neki, de az legalább pontos!
Köszönjük a munkát!!!
Üdv, Takilandbau -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #10516 üzenetére
(#10516) mrskatejoe
Egy kis biztatás.Cseréld le, mert különben soha nem fogod meg tudni mi a különbség a V2 és az IA3 között. Feltettem és használom, amit észrevettem, az, hogy a wifi sebesség gyorsabb lett, a hibák ki lettek javítva meg vagyok vele elégedve.
Köszönöm kelzsoca&apeelme
-
Indiant
addikt
Olyan szinten bosszant ez az android védelem, mint az állat. Ha nem eredeti az aláírás, nem működik rendesen a program. Kapja be aki kitalálta! Bezzeg a megvásárlást simán át lehet verni, remek rendszer.....
(#10520) giigz: ..így pár óra távlatából
-
giigz
veterán
válasz
Szerintem ez az eddigi legjobb rom a Skate-re.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Bagyusz kollega még kiadás előtt tesztelte, és maximálisan kihasználta nála a wifi-t.
-
Yura
csendes tag
Üdv Néktek!
Éjjel feltettem és elsőre minden klassz. Lányom játékai gyorsan lejöttek Wifi-n, nem érzem lassabbnak SkaTe II.-nél.
Eddig egy fura történt, finom rezgéssel szeretem a betyűlenyomást kontrollálni. Néha gépelés közben elfelejti, majd később újra rezeg.
De ha ez a legnagyobb baj (lehet hogy nem is a ROM hibája), akkor én "megvettem" tartós használatra!
Köszönet az alkotóknak!!!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #10515 üzenetére
Zsoca
Nagy csábítást érzek arra, hogy kipróbáljam
Azonban annyira jó a V2 (nekem ) , hogy kellene egy kis rábeszélés a cserére.
Mint tudod, nekem egy igazi nagy kínom volt az IA 2 -vel az meg a wifi átvitel. Döntően csak wifit használok ezért lényeges. Főleg most, hogy a laptopon van egy megosztott mappa, és ott találhatóak a zenék, filmek....viszont valószínű, hogy csere lesz, mert ugye a kíváncsiság , az újítás viszi előre a világot
Bár még nem tettem fel de én Előre is Köszönöm a fáradozásodat, a munkádat, illetve a munkátokat
-
mrskatejoe
aktív tag
Szép napot és jó étvágyat az ebédhez.
Valami vélemény az IA III-ról ?
-
bubus66
nagyúr
válasz
HowardStern #10511 üzenetére
Én ezzel 4.0.1.4 a recoveryvel tettem fel és semmi probléma nincs az IA III.
-
HowardStern
csendes tag
Ki melyik recovery-vel tette fel az IA3-at? 4.0.1.4 nem tudja betallózni az sd-ről a zipet... formázni persze tud.... mondjuk az EXT-et meg nem csinálja meg magától...
A 4.0.1.5 nem tud usb storage módban csatlakozni... a tillah féle 5 ös verzióban a menüben nem tudok lépkedni...
Memkártya csere gyanús a dolog? Valamelyik szaki mondhatna valami "bíztatót". -
pusihusi
addikt
Jó reggelt, olyan program van, amivel a processzor órajelét feljebb lehet húzni? Vagy nincs értelme? Ha van is , attól gyorsabb lesz a telefon?
-
bagyusz
őstag
Srácok a speed test progit rakjátok performance-ra. Alap beállításon nekem is max 5mbps.
-
kelzsoca
félisten
válasz
HowardStern #10503 üzenetére
Ugye nem az SD kártya elejére csináltad meg az ext-et?
-
HowardStern
csendes tag
Igen, azt értem, hogy nem tudja csatolni, de miért? Rosszul partícionáltam?
-
HowardStern
csendes tag
4.0.1.4-es CWM van fennt.
16 gigás memkártya, EASEUS-el formázva (CWM nem csinálta meg rendesen az EXT-et "magától"), 512-es EXT3 partícióval.
IA3-at szeretném feltenni. ZIP a FAT32-es partíción, telepítéskor ezt a hibát írja ki: "E: Can't mount /sdcard!"
Mit csinálok rosszul?Mi a megoldás? Köszi a segítséget előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest