Hirdetés
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viperabácsi
addikt
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
nekem sygic van fenn csak nem "Virágbolti " verzió úgy működik!
-
nate82
csendes tag
Sziasztok
Olyan problemam van kelzsoca v2-es romja alatt hogy amiket kiteszek fökèpernyöre azokat nemtudom sehova mozgatni (a kukába se). Valamit nemjòl àllìtottam be? Market, youtube, hivàsok òra vannak kint. -
Indiant
addikt
Jó reggelt!
A hátlapról van valami fejlemény?
A kamera alatt az 5.0MP fölött minek van egy lyuk? Inkább a reset helyén lenne, asszem oda fogok egy custom lyukat tenni. -
Adammer
csendes tag
válasz
Dr_Senkihazi
üzenetére
Nav free a marketről ingyen letölthető. Térképet a progrsmmal ingyen le tudod tölteni a telefonra. A cimkereséshez kell net, de utána offline is működik vagy ha a címet berakod pl. kedvencek közé onnan offline is előszedhető és mehet a navi. Msgyar nyelv nincs, de ingyenességéhez képest jó. Google mapsnál az offline mód miattjobb, ha vanneted skkor viszont a googles jobb
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv.
ajánlanátok nekem egy gps progit?
(csak Mo. térkép kellene)
amit a skate elött használtam (sygic) az nem hajlando elindulni most...jöhet priviben is.
thx
-
kristof_
tag
hát pedig ezt írja ki 2 program is, egy újratelepítés megoldhatja?
-
kristof_
tag
feltettem az új SkaTe romot és az szerintetek normális, hogy amikr elindítottam 80mega belső memória volt, kb egy nagyon kicsi appot feltettem már csak 50meg és most már csak 30
-
joni20
csendes tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy nem lehet szinkronizálni a facebookal a telefont?. Már mindent kipróbáltam, de nem szinkronizál! A SkaTe v2.5 van fent. de amikor a 2.0-ás volt akkor sem tudtam szinkronizálni!
-
snecizero
senior tag
Én olyan problémával küzdök ,hogy mióta felraktam az új romot. Nem tudok adroid marketről letölteni. Le kell még valamit tölteni ? A gyári rommal ment a dolog.
A telefont látja a gép csak épp az androidmarket weblap nem.

-
Jano_023
őstag
Hali, érdekelne ki milyen BT headsetet használ. Engem olyan érdekelne ami vezeték nélküli, zenehallgatáshoz kellene, futáshoz, és kondiba. Ki mit használ ?
-
matec7
tag
Két kérdésem lenne: Érdemes launchert használni? a zteskate.wordpress-en voltak fent a telefont tuningoló kódok, de nem elérhető az oldal, azok elérhetők valahol, illetve a SkaTe ROM-al is hasznosak?
-
snecizero
senior tag
Megvan nekem is az új ROM. Eddig még jó !
Remélem így is marad. A mi elsőre nagyon tetszik az a fentről lehúzható scrolnál ,hogy ott lehet Bluetooth ,wifit stb állítani. -
gabe96
aktív tag
sziasztok!
skate v2 rom van fent nekem, ès a bluetooth egyszerûen nen akar küldeni semmit. Egyszer volt már nekem ilyen, de akkor a baj az volt, hogy nem a küldèsre, hanem a bluetooth-ra nyomtam rá. Most megmondom, hogy hova küdje, kiírja hogy küldès, majd azt hogy nem tudta elküldeni. ez csak nálam van így? -
apeelme
addikt
válasz
bubus66
üzenetére
nem oldalakat kell visszaolvasni csak pár hozzászólást: (#6054) kelzsoca
-
bubus66
nagyúr
válasz
kelzsoca
üzenetére
Szia zsoca az egyik ismerősöm kérdezi, hogy a leírás alapján meg ,maradt-e neki a garancia? Mert én az írásaidból azt vettem ki, hogy az Atomic Rom felrakása után nem, marad a garancia
A honlapon lév? atomic v2.5öt tettem fel, utána pedig a 3ast.
v2.5: http://androidunderground.info/zte-skate/atomic-v2-5-a-folytatas
és a 3.0 ami a legújabb cikk. Akkormost garis vagyok még? :l -
Adammer
csendes tag
Helló!
Ha nem a marketről szedek le egy programot, mert nincs fenn hanem a fejlesztő honlapjáról ingyenesen letölthető, akkor hogyan lehet ellenőrizni, hogy nem káros e a szoftver mielőtt felteszem? lehet védekezni valahogy? nod32 van fenn alap rommal
köszi -
kelzsoca
félisten
válasz
Jano_023
üzenetére
Erre ott van a ZTE oldalán a T-Flash megoldás, az mindent visszarak gyárira.
A TPT-n kívűlit inkább nem kellene erőltetni, így is sok esetben clockworkmod recoveryvel viszik vissza garanciáztatni a készüléket, azt meg azonnal visszadobják, és a garancia elveszett.
Továbbá sok esetben a user sem teljesen biztos a dolgokban, mondok egy példát:Felrakja az Atomic romot, rendszer alól, majd ha megkérdezed tőle, ugye nem csináltál TPT-t a telefonon, azt mondja, az micsoda, és ő biztosan nem.
Tehát a gyári csomagnál nincs biztosabb visszaállító módszer.
-
Jano_023
őstag
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12
üzenetére
Csak jelzem, hogy ezek az Orange firmware-re épülnek.
A ZTE Skate T-Mobile-os készülék, csak a gyári firmware esetén garanciális, minden egyéb buherált és módosított, vagy készülékidegen firmware használata a garancia azonnali elvesztését okozza!
-
kelzsoca
félisten
válasz
agressor12
üzenetére
136mb-os systemre is felmenne, ha lenne ilyen kiosztás.
-
kelzsoca
félisten
-
ux1
addikt
válasz
boogyman11
üzenetére
Firm documentáció és támogatás hiányában szvsz nem lehet..
-
boogyman11
csendes tag
Sziasztok.Kelzsoca egy olyan kérdésem lenne,hogy a cpu beállításokhoz nem lehetne-e egy olyan funkciót beletenni,ahol a cpu feszültséget lehetne beállítani és így ha felhúzzúk a procit,de leveszünk a feszültségből akkor lehet,hogy tovább bírná az aksi.Amúgy nagy jó a rom!!A válaszodat előre is köszönöm.
-
storm3
senior tag
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy custom ikonpakk-ot hogyan töltök fel? Tudom,hogy témákhoz is vannak ikonok,de ha én sajátot szeretnék (xy oldalon,nem emlékszem már hol,láttam hogy lehet letölteni) azt hogyan tudom feltelepíteni?
Más: GO launcherben nem tudom beállítani,hogy 5 helyett csak 3 ikonom legyen a dokkon? -
eszti0926
csendes tag
válasz
Sendrov
üzenetére
Helló
Énis ugyanezzel a problémával kűzdök-küzdöttem..de hosszas keresgélés után találtam egy megoldás!
Mégpedig: Beállítások-Kisegítő lehetőségek..ilyenkor felajánlja a telefon, h tölt felolvasó programot..azt ne fogadd el..menj a mégsére és a háttérben megbújik egy olyan funkció, h a bekapcsoló gomb megszakítja a hívást!
Kipróbáltam és így hibátlanul működik..
Remélem tudtam segíteni.
Üdv. -
Danex
addikt
Dec 23. Tilal6991
Made some real progress on this - more details soon.Ma.
I'm going to poat more info on this tosaay or tommorow.Remény a lámpára?

-
DessertFox
aktív tag
Sziasztok ! Szeretném megkérdezni, hogy a gyári képernyőzárat valahogy ki lehet - e venni a V2-es romból ? Én egy naplót megjelenítőt használok, de néha összeveszik a két lockscreen egymással. Előre is köszi.
-
snecizero
senior tag
Találtam egy nagyon jó csengő dallamot ami hangos környezetben is halhatóvá teszi a telefont.---------->[Data.hu]
-
apeelme
addikt
válasz
snecizero
üzenetére
ezzel a menüponttal a TPT frissítést csinálsz, tehát u.a. mint [menü]+[vol+]+[power], csak az SD-n a megfelelő mappában a megfelelő fájlnak kell lennie...
zsoca rom-ját így nem fogod és ne is akard telepíteni ugyanis nem győzzük hangsúlyozni:A TPT veszélyes művelet!!!
Maradj a jól bevált reco-ból telepítésnél!
-
snecizero
senior tag
Sziasztok a telefonba találtam egy olyat ,hogy (Beállítások/telefonról/Rendszer frissítések/).
És amikor eljutok idáig akkor itt azt írja ki ,hogy : Kérem, másolja be a frissítési csomagot az SD kártyán a megfelelő folderbe, majd nyomja meg az OK gombot. Ezt a végén értem is.
De honnan tudok letölteni hivatalos csomagot a memória kártyámra ? És létezik e hivatalos frissítés e ? Jó lenne ha Kelzsoca új romját csak bemásolnám az sd re és itt tudnám telepíteni. De sajnos ez ügye nem megoldható ?!
Mert én már nagyon felszeretném rakni a V2 verziót.
-
giigz
veterán
SkaTe v2 alatt néha nálam olyat csinál, hogy a kijelzőn "elfelejti" érzékelni a tapicskolást. Ilyenkor egy képernyő ki-be megoldja a dolgot. Viszont a Fruit Ninja v1.6.2. nem tetszik neki, ott is, mintha meghülyülne az érintőfelület.
Nálam lehet megy vissza az első SkaTe rom...
-
benobi
csendes tag
Szasztok! Ennyi ROM csere-bere után már meg se merem kérdezni, de megteszem. Mitől függ, hogy a wifi-térerő jelzés, illetve adatkapcsolat-térerő jelzés zöldre váltson?
-
Exelsior
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
hát a sima CM7-en ami a 2.3.7-es verzió számot viselő ott már minden működik csak javítgatások lettek rajta.
A ICS-ben ezek lettek kijavítva:
05/01/2012:
Browsers and Gmail fixed!!!
Proximity calibration
WiFi Signal Strength
USB mountingMég sok munkájuk lesz vele az tuti így még biztos több hónap mire elkészül.
A hardveres gyorsítás 3.0 kernel hiánya miatt még közel nem tejes. Ha jól olvastam ki.
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill
üzenetére
Nagyon szívesen ha kell még akkor csak szólj
-
bubus66
nagyúr
válasz
skidrowkill
üzenetére
Melyikkel sikerült amit küldtem vagy a TPT-vel?
-
skidrowkill
aktív tag
Nehéz szülés volt de sikerült visszaállítani a gyereknek a Gyári ROM-ot
aki segített annak köszönöm szépen -
Grobyc
csendes tag
válasz
apeelme
üzenetére
jah hogy ennyi? Zsír új 2 napos tegnap bontottam ki. Egyébként az előbb bejött megint annyit csináltam hogy kivettem a karit majd vissza örültem is hogy pc-n látom a kártyát, de utána megint próbáltam a format sd ext-et és megint nem tudja moutolni vissza pc-re megint kéri a formatot. Tehát ott vagyok hogy veszem a vödröt és falazok.
-
Exelsior
őstag
válasz
skidrowkill
üzenetére
Igen az és látom az ICS és a CM7 is frissült. De én most már maradok kelzsoca romjánál. EZ a best

-
Frozzy
őstag
Na bevittem a T-mobilehoz a telefonomat cserélik és jövőhét szerdán érkezik meg a csere készülék! És akkor is cserélik ki.

-
Grobyc
csendes tag
mindjárt letéglázok wazze!
tegnap éjjel írtam hogy valami nyavajás formatot kért a pc-re moutolt telo, ma belépve semmi ilyesmi csoda történt müködik minden ok folytatom a lépéseket a leírás szerint. CWM-be csináltam backupot minden ok, jól van jöhet a rom, zip ok rányomok azonnal visszarakott a CWM menübe ok jöhet a reboot, ja ott hagytam 20 percre még mindig zöld robot, próbálom kinyomni semmi. Ok akksi ki majd megint 10 perc semmi, jól van olvasom hogy kezdjük előlről a menetet, CWM format minden majd hoppá sd-ext nem tudja formatálni. Hát nyelek egy nagyot oké akkor kössük össze pc-re ott meg kéri megint az sd formatot, pc újraindít ugyanaz a hiba.
Kicsit elegem lett a tökölésből nyomom vissza a gyárit, vissza CWM-be ja hogy nem tudja moutolni az sd-t. Nyekk
kéne vmi ötlet, mert mindjárt beépítem a falba ezt a téglát!
Köszi -
kristof_
tag
és mit kell tennem, h el tudja menteni? nem igazán sikerül sehogy
-
Indiant
addikt
válasz
kelzsoca
üzenetére
Ez biztos? Csak mert van egy ilyen topic is:
[MIUI (like)] [CM7 BASED] LewaOS Port for the Blade [ROM] [UPDATED - 06/01] - ezt mondjuk nem is értem. A Skate topicban miért van Blade rom?
Valamint frissült a CM7 is.
Fixed proximity calibration
Fixed camera not taking 640x480 videos -
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill
üzenetére
Ha a gyári T-flash card megoldást (ez a hivatalos neve) teszed fel, az visszaállít mindent gyárira.
Mivel ez TPT eljárás, ezért veszélyes is.
(#6003) kristof_
SD kártyára menti, ha nem írta ki, hogy sikeres a mentés, akkor nem tudta megcsinálni.
-
kristof_
tag
sok szenvedés után de végre sikerült feltennem a CWM-t, csináltam is egy backupot és az lenne a kérdésem, h ezt sd kártyára menti vagy belső memóriába? mert a belső memóriában nagyon kevés a helyem, az sd-n vagy vagy 3giga, és amikor rámentem a backup-ra és visszadobott a főképernyőre kiírt alulra egy olyat, h Can't mount /sdcard, szerintem előtte ez nem volt ott, de nemtudom....most megcsinálta a biztonsági mentést?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 512GB 5500M macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 94% Akkumulátor
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Remélem így is marad. A mi elsőre nagyon tetszik az a fentről lehúzható scrolnál ,hogy ott lehet Bluetooth ,wifit stb állítani.

De honnan tudok letölteni hivatalos csomagot a memória kártyámra ? És létezik e hivatalos frissítés e ? Jó lenne ha Kelzsoca új romját csak bemásolnám az sd re és itt tudnám telepíteni. De sajnos ez ügye nem megoldható ?!