Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
firedani
tag
Atomicmod is jó igaz már nem frissítik de jó mindennapi használatra 2.3.5 stockbased
. -
Danex
addikt
A kis suzuki swift is suzuki swift marad hiába raknak rá nagy kemény kipufogót és hiába mondod, hogy ettől még nem lesz 2* gyorsabb..., de ha neki az tetszik akkor az tetszik, ebbe felesleges belekötni

-
tekevics
tag
azt meg tudnatok mondani, hogy ics-tol az fm radio es wifi tether miert nem mennek?
probaltam mar paranoid, aokp, cm9 es sehol. mondjuk irjak is de nem ertem miert! -
krystman
őstag
Miért nem próbáltok már meg valami értelmes ROM-ot is ki, mint ezeket a ICS kotyvalékokat?
Én most jelenleg a [ZTE Skate - Android 2.3.5] H3 Blues (Official Dolby Audio)] használom és nagyon szépen működik. Tudja a hangerővel is léptetni a zenéket kikapcsolt képernyő mellett is, és hasonlókat tud mint a CM7 is.Mellesleg elég gyakran frissítgetik.
Mellé meg érdemes feltenni az ADW Lanchert amit a napokban frissítettek, és brutálisan jól pörög. Nagyon be lett optimalizálva, ICS hatás is van benne. [ADW]
-
scyllarus
veterán
Én nem tudom, melyiket kellene felraknod
Én azt tettem fel, amelyiket linkelted. Jó párat kipróbáltam már, némelyiket többször is, de nekem igazából csak a GB alapúak jöttek be. Zsoca 2 romja, a Mokee és a CM7 jó pár verziója -mindegyik jó volt, csak a kísérletező kedvem miatt cseréltem le őket. A CM9-10-es romok mind valami probléma miatt kerültek leváltásra nálam. Ettől még másnak más lehet a véleménye 
-
firedani
tag
Én csak annyit tudok mondani hogy ICS-től felfelé a Fejlesztői lehetőségekben van.
-
GAbre
veterán
Üdv!
Van 1 skatem,amiben nem volt lcd,most azt kicseréltem,de a kép el van csúszva.
Van vmi megoldás,vagy hibás a kijelző?
Kép -
scyllarus
veterán
Igen, az utolsó. Mondjuk én alapból ráhúztam C3C0 s4-es kernelét és kamera update-jét, lehet, hogy az kavart be, de az ő műveiben eddig még sosem csalódtam. Mindegy, nem is tetszett, nem is kísérletezem JB-nel, felment a CM7 Nightly, szintén C3C0 előadásában, az működik kiválóan.
-
Dexter68
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
nahát sem a kisegítőnél (ott a bekapcsológombos hívásmegszakítás van, amit szintén szeretek), sem az alkalmazásfejlesztésnél (ahol a többiben szokott lenni) nincs ilyen.
Engem olyan callrec megoldás érdekel, hogy automatikusan felvételt csinál. Van is ilyen alkalmazás, ami mokee alatt ment, de itt nem csinlája jól.
-
Indiant
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Talán állítsd be a beállításoknál, a kisegítő lehetőségek környékén a hosszú vissza gombot....
A call rec. meg nekem úgy működött, hogy felhívtam valakit és mikor kicsörgött megnyomtam a menü gombot és akkor bejön egy menü és ott lehet elindítani a felvételt.
(A gyári tárcsázó maradjon fel mert az egy jó alap, de én shellnek az exDialer-t használtam a telefonhoz.)
De szerintem a call record a gyári funkciója. -
Dexter68
addikt
Nahát érdekes... a Skate-t IA III-mal kezdtem, utána jött a Mokee, ezek után a Skate V2 kissé spártainak tűnik, de valószínű ettől gyors és stabil. Ami hiányzik (mert megszoktam) a visszagomb hosszú megnyomására nem lép ki, illetve az energiagarázdálkodási widget konfigurálhatósága. Ezekre van valami megoldás?
-
-
scyllarus
veterán
válasz
winse7en
üzenetére
Nekem az volt a bajom vele, hogy:
1. szintén sokáig fekete volt a képernyő
2. az idióta módon megoldott híváselutasítás válasz sms-sel miatt, ha zsebből vettem elő, 5-ből 4x előbb az sms-t kellett lenyomnom, hogy fel tudjam venni
3. a hívóképek iszonyú homályosak voltak -
Dexter68
addikt
válasz
winse7en
üzenetére
Én az ilyesmi dolgok miatt cseréltem le a Mokee-t... bár a hasonló jellegű belassulások megszűntek, amikor pl. töröltem fél gigányi fényképet, mert akkora cache-t generált, hogy púposodott tőle a teló háta

És pont a Mokee az, mint nem sokkal feljebb megtudtuk, amelyik nem tartja külön tárolóban a cachet, hanem csak úgy maga körül szétszórva. -
N_A_S
veterán
Sziasztok!
Ezt a romot használja valaki esetleg: [JB] [CM10] ColdFusionX 2 for the ZTE Skate [UPDATED - 18/10] ?
-
winse7en
csendes tag
Sziasztok!
1.1-es Mokee os-t használok, egy problémám van vele, hogy hívás előtt sokáig nem kapcsol be a képernyő és utána is a lockscreen jön be. elég nehéz így felvenni a telefont, valaki nem találkozott ezzel a hibával? -
elmouse
aktív tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Csináld úgy, hogy a zenelejátszód lássa az mp3-at. Mindegyik lejátszó fut a háttérben. És akkor a hallgatása közben meg tudod nyitni a PDF-et.
-
tboldi
nagyúr
Praktikusabb lenne egy adaptert beszerezni. Pontosan nem tudom melyikek, de valamelyik kettő része meg van cserélve az Apple-féle jacknek a normálhoz képest. Egy ilyen adapterrel vissza lehetne alakítani és így rendesen szólna gombnyomás nélkül, sőt még használhatnád a mikrofont is.

Amúgy szerintem a leírás is rossz, mert tudomásom szerint csak az Apple-nek van ilyen kiosztású jackje. Ergo HTC-vel, és Nokiával sem működne, hiába írták oda.
-
Indiant
addikt
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Csak egy ötlet, de esetleg gyúrd össze powerpoint-ba.
-
jtzk
tag
http://www.youtube.com/watch?v=IBEtNKqqSyk
Tesztelgetek unalmamban. Felraktam ezt a romot... hát szerintem elég hulladék. Nekem nagyon nem jött be.
-
mrskatejoe
aktív tag
Sziasztok !
Van egy kis problémám , és igazából nem találtam rá megoldást ezért kellene a segítségetek.
Skate V2-es ROM van fent a telefonon, de probléma nem a ROM -al van összefüggésben .Szóval , hogyan tudok egyszerre két programot futtatni ? Ugyanis van egy mp3-as hanganyag és van mellé egy PDF anyag . Ezek külön külön vannak. Tehát ha az mp3 hallgatom nem tudom megnyitni PDF fájlt .
Hogyan lehetne ezt a problémát kiiktatni ?
Köszi
-
jtzk
tag
Skate-hez vettem vettem egy Urbanears Plattan fülest. Bele van építve a mikrofon is, mint egy headset-be. Csak az a baj, ha zenét hallgatok a telefonnal, akkor nagyon visszhangzik, gyengén szól, DE ha nyomva tartom a mikrofonnál a gombot, akkor meg minden további nélkül, tökéletesen szól. Ez szerintetek valami szoftveres úton kiküszöbölhető, vagy a fülessel lehet vmi baj? Köszi

-
n00n
őstag
Eddig Kelzsoca SkaTe v1.0-ás ROMját használtam, viszont szeretnék áttérni valami újabbra. Mit ajánlanátok? Paranoid Android nagyon bejön kinézetere, de annál nem működik a kamera vakuja, igaz?
Más: SMS-eket mivel lehet lementeni a telóról? Majd visszatölteni?
-
firedani
tag
Paranoid is művel furcsa dolgokat pl. Ma többször elforgatta a képernyőt utána nem áll vissza ( igen bevan kapcsolva az el forgatás ) meg angry birdsözök gondol egyet és kilép. PA 2,1 meg bezárodik az app drawer.
-
firedani
tag
--
-
Danex
addikt
válasz
Adamis
üzenetére
Paranoidot használok, akksi eddig nagyon jó, végre megy benne a hardveres videógyorsitás, a villanó meg...
mivel lámpaként nem lehet használni, a kamera meg alig érzékel belőle valamit vagy épp beég az egész kép tőle ha van, ha nincs szerintem használhatatlan részét képezi a telefonnak
(persze attól függetlenül dühítő érzés) -
Adamis
őstag
Amúgy az ezen az oldalon található CM7.2 egész friss és használható! A többi közül amit ismerek:
- Mokee: nem jött be
- ColdFusionX: most ez van fent, de hw videogyorsítás nem működik egyik CM9 alatt sem!
- ColdFusionX 2: Ez már JB rom, de nagyon gyatra még, nekem folyamatosan nem akar csatlakozni a wifi kapcsolatomhoz, pedig már logcat-ot is küldtem a problémáról, mégse...
- ParanoidAndroid CM9: C3C0 viszi tovább a CFX szériát, egész ügyes, de villanót ez is kicsaphatja...
- MIUI v4: nem tudok telefonálni (pedig egy telefon nem baj, ha ilyet is tud...
)
- Skatie: szintén C3C0 kreálmány, állítólag egészen használható, én nem próbáltam...Hirtelen

-
Adamis
őstag
Nekem IA II vált be, a III valahogy nem volt olyan jó... Az ICS romokat nem ajánlom feltenni új telóra, mert tönkre vághatja a villanót (mint ahogyan nekem és még jópár embernek). Egy új telót rögtön gariztatni megint, hát... Nem tudom. Egyébként az ICS messze gördülékenyebb, mint a többi/régebbi romok (beleértve a v2-t és a CM7-et is!)
-
jtzk
tag
Üdv. Végre (5 hét után) kicserélte a T-mobil a skate-met. Most szeretnék új romot feltölteni. Eddig ice armor III-at és skate v2-t használtam. Olyan kérdésem lenne, hogy ezek óta van ami jobb lehet? Eléggé le vagyok maradva

Kinek melyik vált be legjobban? Köszönöm

-
Adamis
őstag
válasz
ztekskatee99
üzenetére
Sikerült visszarakni az eredeti recovery-t. Tedd fel újra a CWM-et!
-
ztekskatee99
csendes tag
Ujra akartam rakni a romot és a recovery helyett fehér kis kockába FTM felirat:| mit csináljak?
-
Indiant
addikt
válasz
Adamis
üzenetére
Hát ez az, eddig sem volt fent, de most meg kell mindenhez, ezek szerint.
..azért majd még megpróbálom, hogy mit szól a leszedéshez.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
ui.: mivel nem vagyok irigy, így megosztom az infót. Találtam egy nekem új launchert, ami nekem eddig tetszik, a neve Nemus Launcher. Esetleg próbáljátok ki.
-
Adamis
őstag
válasz
Indiant
üzenetére
Próbáld meg azt, hogy a PA settingsben a mix-mod-ot úgy ahogy van, kikapcsolod... Ekkor teljesen alap ICS-ed lesz, és elvileg kell látnia. Amivel baj lehet, a tab-mód, ami miatt nem láthatja...Ez szép!
Akkor gyaluld is le rögtön, nehogy beragadjon neked is, mint sok embernek, aztán fél nap alatt leszívja a telót! 
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Kérdezném kinek lenne eladó alaplap?Kérem pü-ben.Köszönöm.
-
Indiant
addikt
Aki ért a Paranoid Android-hoz, mondja már meg mit kell tenni azért ,hogy a G Play jól működjön.
Példának okáért: Rákeresek a "gps essentials"-ra és csak a pluginek jönnek be találatra a progi nem.
Akkor beírom, hogy "viber" és ilyet nem talál. De kiszúrok vele, ott van az appjaim között amiket megvettem.
Erre bejön a lapja ,de az van ráírva, hogy : "Az eszköz nem kompatibilis ezzel a verzióval"Mit és mire írjak át a build.propban??
-
Agyzuzo
addikt
válasz
Dexter68
üzenetére
Nekem mondjuk azt pont nem csinálta, de az épp elég hogy 25 mega szabad hellyel már nem tudtam egy 3-4 megás app-ot se telepíteni a marketből, mert rinyált, hogy elfogyott a hely... Nem is értem milyen barom ötlet hogy nincs a cache-nek egy saját 30 megás helye, tök alap lenne. Nem próbáltam a call recording-ot, de elv. működik, mintha lett volna a fórumban már szó róla.
-
-
storm3
senior tag
válasz
ztekskatee99
üzenetére
Ha a recoveryig eljutsz ,akkor onnan már gépről tudsz felrakni rá romot és flashelni.
-
ztekskatee99
csendes tag
Elkezdett kidobálni mindenhonnan hibával. Ujra indítottam. Android jelig bejött. Aztán Factory resetet csináltam, aztán reboot. Ezek után már csak a zöld android jelig jön csak be! Mit csináljak?
-
Agyzuzo
addikt
válasz
lukaszokni
üzenetére
Nekem a leggyorsabb, legstabilabb és üzemidő szempontjából is okésabb (2 napot bír simán) a kelzsoca féle Skate v2 mod... Az Ice Armor 2-3 nálam bug-os volt (ha bekapcsoltam a wifit kb. 2 óra alatt leszívta az aksim és ha kikapcsoltam nem kapcsolt ki - újra kellett indítani a telefont), a CM-ek se jöttek be (a Mokee pl. elbaltázott volt abból a szempontból hogy a cache-nek nem volt külön része, egy idő után semmit nem tudtam telepíteni). Szóval ha nem akarsz nagyon buherálni akkor Skate v2 mod és nem fogod kitépni a hajad mindenféle hülye bug miatt.
Én vagy 6-7 modot próbáltam, de a gyárinál konkrétan csak ez volt ténylegesen jobb és stabilabb... -
firedani
tag
válasz
lukaszokni
üzenetére
Szia!
Ajánlanám az Atomicmod-ot nekem bevált. Hát ICS kb. egy negyed-fél évvel ezelőtt ColdfusionX-em volt és ugye az a első kiadás szóval 4.0 elég jó volt de azt írják hogy kezd elavult lenni. Cm10-et meg végképp nem ajánlok vannak már jó fajta ICS-ek pl. PA 1,6, talán még Lezo de az nekem nagyon nem jött be (magyar nyelv sem volt benne). Kipróbálhatod a PA 1,6-ot (ParanoidAndroid) az elég jó ICS bár én is csak ma raktam fel

-
lukaszokni
aktív tag
Sziasztok!
A hozzáértőbbektől kérném, hogy ajánljatok nekem légyszíves egy olyan rom-ot, ami gyorsabb a gyárinál, de legalább olyan stabil is; működik rendesen!
Szeretnék felrakni valami moddoltat -már ha létezik olyan, ami gyorsabb-, mert már a tököm tele van ezzel.
IA 3, vagy már van normális ICS is?Nem vagyok nagy buherátor, általában az időm is kevés, ezért szeretnék egy olyat felrakni, amivel nem kell majd foglalkozni, tutujgatni.
-
Adamis
őstag
válasz
korneliusz6
üzenetére
wifi tethering lehetséges külső appal...

-
korneliusz6
csendes tag
válasz
Adamis
üzenetére
Sziasztok!
Tudnátok írni erről a romról kicsit bővebben? Pontosan mi az ami nem működik vele? (Pl. Fm rádió... Ill. ha jól látom a Wifi megosztás sem? Csak mert ez nekem fontos lenne!)
Gondolkozom a felrakásán, de előtte még szeretnék róla pár infót, tapasztalatot azoktól is akik használják már egy ideje. Nem akarom mindenképp a jól belakott IA3-at legyalulni, de mégis kíváncsi lennék erre a romra is!
Köszi!
-
krystman
őstag
válasz
korcsillio
üzenetére
Ezt múltkorában én is kipróbáltam, de az a HQ Youtube nem az igazi! Ugyan úgy a HW-es támogatottság hiányzik, elég megnézni a videót, amibe le van butítva a színkezelése. Csak így tudja vinni a HQ videót szoftveresen. Ez így gyenge nagyon.
-
firedani
tag
Akinek fontos a szoftveres támogatás ott a nexus
.
Amúgy szerintem ilyen oldalról nem áll rosszul a skate.
Sok custom rom van. Cm 9 már közel tökéletes. -
dodo7608
csendes tag
Sziasztok!
Független rom van??melyik az?
Bocsi csak nem vagyok ezzel képbe
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- IPhone 14 Pro max Deep Purple 128GB gyári független 2026.01.27. MM jótállás akku 85% megkímélt!
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (101A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- Iphone XR világoskék szinben
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) és ettől megtáltosodott a telóm
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)