- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Redmi Note 13 4G
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Ugyan az a routerem(TP-LINK TL-WR1043ND 300M) van mint neked is és a mérések egyértelműen a SkaTe rom alatt a legjobbak. Az Icearmor alatt siralmas volt viszont a 2-es már valamivel gyorsabb ez nagyjából elég is lenne. Böngészni,youtube-ozni elég az Icearmor2 sebessége,de én mindkét rom vonalat(SkaTe-CM) favorizálom ,ezért időnként a romokat váltogatom és így elégedett is vagyok

-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe
üzenetére
Mindenki írta, aki ért hozzá (nem én), hogy ez általános CM betegség. Innentől nekem az IA sajnos használhatatlan, pedig én is kipróbáltam volna. És akkor még nem is beszéltem az "egyik telón működik ez vagy az a dolog, a másikon mókolással, a harmadikon úgy sem" hibáról. A SkaTe mindkét verzióját feltettem, egyből működött minden, nem kellett segédprogram/kalibrálás/fórumozás/sámánszertartás valamelyik program/szenzor beüzemeléséhez

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Jelszókezelők
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Szólánc.
- Battlefield 6
- Villanyszerelés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ford topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- IPhone 13 128GB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Xioami Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest