-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DessertFox
aktív tag
válasz
miklos0308 #17146 üzenetére
Beállítások - Készülék beállítások - Proximity szenzor kalibráció
-
PNP
őstag
válasz
miklos0308 #9708 üzenetére
google "android siri"
-
Indiant
addikt
válasz
miklos0308 #9489 üzenetére
Te vagy a mi emberünk, végre egy hiba. Ez már velem is többször előfordult.
1-el több indok a v2+1 re,Bár már tudom hol melyik gomb van..... és tényleg, bár nekem volt hogy full sötétben sem világított. De jogos...
(#9494) mrskatejoe: igaz, de a Mona Lisa-t sem fejlesztették tovább...
Más, ismeri valaki a FreeSpace progit? Ingyenes, feltettem, működik, DE.
Tudtommal a cache partícióm 2MB-os, ő meg azt mondja ,hogy 42MB. -
PNP
őstag
válasz
miklos0308 #9489 üzenetére
Környezeti fény függvényében kapcsolja be, takard le a szenzort a kijelző fölött. Ha így se jó, nézd meg a kalibrációt.
-
ux1
addikt
válasz
miklos0308 #9324 üzenetére
A memóriában van a nem futó példány. Ez más mintha futna... Ismerni kellene az android működését...
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#9324) miklos0308
Szia Én Az ADW Launcher EX használom próbáld ki. Ha kell PV át küldöm
-
Norbeee01
tag
válasz
Én a LauncherPro-t használom és eddíg minden klappolt vele
-
Genius007
őstag
válasz
miklos0308 #8081 üzenetére
rámész, a "mounts and storages" menüpontra, és az alján a "mount"-ra.
Rádugod a gépre, felismeri szépen, TotalCommanderrel (-vagy bármi mással)
rámásolod a romot (.zip) az SD-re, utána nyomsz egy "unmount"-ot és folytathatod is.(Ui.: Lehet rosszul írtam, mert fejből írom, de biztosan megfogod érteni / találni)
Remélem tudtam segíteni!
Mod.: Igazán nincs mit!
-
miklos0308
tag
válasz
miklos0308 #8079 üzenetére
kiegészítem: a choose zip from sd card-ra nyomva azt írja h no files found és nem nyitja meg ilyenkor mi a teendő
-
apeelme
addikt
válasz
miklos0308 #8072 üzenetére
a "driver meg minden" nincs telepítve...és azért áll ott, keress rá itt a fórumon napi téma egyébként...
-
kelzsoca
félisten
válasz
miklos0308 #3916 üzenetére
Formázni az SD-t akár Androidon belül is lehet, vagy felcsatlakoztatod PC-re és windows-al, vagy windows-al, és külső alkalmazással (pl: EASEUS)
Arra látatlanba senki nem tud válaszolni, hogy Nálad miért fagy a rendszer, alap esetben nincs vele semmi gond.
Elsőre egy gyári visszaállítás kellene. -
giigz
veterán
válasz
miklos0308 #3243 üzenetére
Opera.
-
^Clown
addikt
válasz
miklos0308 #2785 üzenetére
Pl. Clin (ablaktiszító), egy kicsit rácsepegtetsz puha papírtörlőkendőre, és azzal áttörlöd. Érdemes párás helyen feltenni a fóliát (fürdőszoba), mert ott kevesebb a szálló por, kisebb az esélye annak, hogy por kerül a fólia alá. Buborék nélkül nem nagyon lehet feltenni (nekem még nem sikerült) de no para
: puha ronggyal kell a buborékokat a kijelző széle felé "terelgetni", menni fog.
Érdemes a YouTube-on néhány videót is megnézni előtte, mert többféle módszer is van (pl. bevizezés, vagy a hitelkártya-módszer, stb.).
-
Acsifun
aktív tag
válasz
miklos0308 #1772 üzenetére
Elsö alkalommal nemárt csupaszra meríteni,de ha netán ezt nemteszed meg beáll késöbb is az ideàlis "teljesitményre".
-
Sommi
aktív tag
válasz
miklos0308 #1772 üzenetére
dehogy kell !
már vagy 5 éve kb minden akksi lítium ionos emberek !másrészt sajnos elég keveset süt a nap mostanság ... :S
-
Jano_023
őstag
válasz
miklos0308 #1594 üzenetére
Ha nem akarsz hagyni semmi esélyt a telonak hogy mobilnetre menjen fel akkor telefonon az ügyfélszolgálatnál kapcsoltasd ki, de van sms kód is rá valami xnet de nézz utána google tudja.
-
Sommi
aktív tag
válasz
miklos0308 #1594 üzenetére
MObilhálózatokban a folyamatos adatkapcsolatot kikapcsolod, meg nálam az adatbarangolás is ki van.
Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogyan tudom feltelepíteni a docs to go full verzióját rootolás után. (köszönet a rootolásért Zsolt_72 nek) Előtte nem engedte, te továbbra sem engedi. Leszedtem innen-onnan egy 3003 meg egy 3004 es verziót is, és root explorerem is van, és letöröltem az alapot, de továbbra sem megy fel, pls vki help !!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged