- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
válasz
pista59 #1058 üzenetére
Persze!
De ez már a múlt, leadtam a T-ben.
Tegnap este 10kor vettem le a töltőről, nyomtam egy kevés (max.10 perc) wifit repülőmódban, utána alvás, reggel 5kor már csak 35%volt! A Blade soha nem merült le így az elmúlt egy évben!
Amúgy abban a szobában voltam ahol a wifi is, de a Skate csak "jó" jelet látott, ellenben a Blade mindig kiválón volt! -
domerator
veterán
Bátyám... hallottad már azt az örökérvényű mondást, hogy a legjobb, leghasználhatóbb fényképezőgép, amit eddig valaha az egész világon készítettek, az összes gyártót és típust beleértve, mindegy, hogy filmes, vagy digitális, vakus, vagy nem, DSLR, bridge, kompakt, mindegy.... szóval a legeslegeslegesleghasználhatóbb fotómasina az....
... amelyik épp nálad van, ha kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest