- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
skidrowkill
aktív tag
Úgy idegesít hogy hardveresen nincs gondd a Skate-emmel és a hátlapja recseg-ropog!
Mit tegyek? -
Military
csendes tag
Hello mindenki
A Skate-nél Micro SD kártyával meddig hány Gb-ig lehet bővíteni? Mekkora kártya a max. bele?
Köszi
hi -
bubus66
nagyúr
válasz
foldermate #8167 üzenetére
foldermate
Bejelöltem neked, a képen. Persze, hogy nem megy fel amikor a Ice Armor II az Zte Bladera készült és nem Zte Skatera.
-
callvote
senior tag
válasz
TazLeacher #8192 üzenetére
szedd le ezt:[link]
a csomagban benne van az original recovery...
- A telefonban navigáljunk el a Beállítások-ba, majd keressük ki az Alkalmazások, azon belül az Alkalmazásfejlesztés menüpontot, nyomjunk rá, és az első USB hibakeresés menüpontot pipáljuk be.
- Kössük össze a telefont a PC-vel USB kábel segítségével, lehetőleg közvetlen kapcsolat legyen a PC-vel, tehát USB toldót, vagy USB hub-ot ne használjunk.
- Ha megvagyunk menjünk be az aktuális mappába, és keressük ki az install-recovery-windows fájlt, majd nyomjunk rá.ha ez megvan akkor igy már fel tudod tenni a t moblie frissítést
-
Indiant
addikt
válasz
mr.tamasbiro #8185 üzenetére
A CM az a CyanogenMod.
Nincs másik Ice Armor, még. -
TazLeacher
nagyúr
Hali!
Múltkor megkaptam a linket a gyári T-s romhoz (t-mobile-so oldal). De mivel módosítva lett a recovery, így nem tudom, hogy a sima felrakás segítene-e, hogy visszaálljon 100%-ban gyárira a telefon. Tehát ha megcsinálom azt a folyamatot, ami fönt van a T-s honlapon, akkor utána már simán vihetem vissza garanciába, vagy még előtte a recovery-t is vissza kell állítani? Ha igen, akkor hogy, mert azt nem találtam...
-
Indiant
addikt
válasz
foldermate #8172 üzenetére
Most akkor neked Blade-ed, vagy Skate-ed van???
-
Military
csendes tag
Hali
Érdeklődnék.
A Turbo Sim a Zte Skate-nél működik?
Köszönöm! -
apeelme
addikt
válasz
mr.tamasbiro #8176 üzenetére
gyàri rom-on nem megoldhatò emlékeim szerint, viszont az àltalunk készìtett IceArmor-on igen...
-
mr.tamasbiro
őstag
Üdv.
Az lenne a kérdésem, hogy itt van-e lehetőség a zárolt képernyőhöz más kép beállítására? Az előző telefonomon volt ilyen.
A másik kérdésem, hogy mikor felhívok valakit és felveszi vagy engem hívnak és felveszem rezzen egyet. Ez hol tudom kikapcsolni?
Köszi,Anita -
callvote
senior tag
válasz
keress rá erre: z4root.apk
-
tboldi
nagyúr
válasz
Ezt olvasgasd: [link]
(#8175) callvote: Ha GEN2-es, akkor csak a kallt_kaffe által módosított z4root működik - ez megtalálható a fent linkelt leírás segítségével.
-
foldermate
csendes tag
Tudna valaki segíteni hogyan kell ROOT-olni ZTE BLADE telot? Nekem nem megy sehogyan sem
-
hunaqua
addikt
válasz
Mert az nem jó a Skate-re,az a Blade-re való
-
callvote
senior tag
válasz
amit linkeltél..felül láthatod...
Fórum kezdőlap ‹ ZTE Telefonok ‹ ZTE Blade ‹ apeelme portája ‹ CM7 romok
ZTE BLADE..tehát ez nem jó skatere....
-
Torento
tag
válasz
Military #8165 üzenetére
Minnél drágábbat
...
Én sonyericson fülessel használom (mert pont volt itthon 1) és kb 3* jobb mint a gyári (mondjuk a gyári sztem nagyon gyenge)
Nekem az a tapasztalatom h a Sony-k a legjobbak am ilyen téren (a sonyericsontól is)
AKG nemtudom milyen lehet ilyen agybadugós változatban de sztem biztos jó -
Torento
tag
Tegnap meglett az új Skate-m... ment is rá az ICE ARMOR...
ugye én a másikat hangszóróproblémával vittem be... már új korától nem bírta a nagy hangerőt.. maxon berecsegett,1-el vagy 2-vel lentebb kellett venni zene válogatta.. (én már akkor betökéltem h lehetne nagyobb teljesítményű hangszóró benne... )
Ami még lényeges h ez nálam sose volt romfüggő...(amikor elérte a "kritikus" határt berecsegett) olvastam régebben is h többen panaszkodnak a hangerőre meg h ez javítva lett a későbbi romokban stb... akkor úgy gondoltam biztos mégiscsak tévedek és szoftveres a probléma nempedig a hangszóró a gyenge.. (ilyen berecsegésre utaló panaszt meg nem is olvastam soha... a Tmobile-ba is megkérdeztem hoztak-e ilyen hibával vissza telót aztmondták nem)Az új telónál majdnem ugyanezt tapasztalom... max hangerőt a legtöbb mp3-al nem bírja el még a gyári csengőhangoknál is hallatszik (azokat ugyan elbírja) h ha még eggyet tennék a hangerőre (100%+) tuti recsegne...A gyári rom addig volt rajta amég ezt kipróbáltam...ICE ARMOR-al ugyanazt tudja hangerőbe is meg ugyanott recseg be mint a gyári..
Még annyit hozzáteszek ha így marad nekem tökéletes csak ne végezze úgy mint a másik(lentebb veszem 2-vel és kész) de amit leadtam telót a TMobile-ba az már ott tartott h 50%-os hangerőn is szinte folyamatosan recsegett...
Azért írtam le ezt ilyen hosszasan mert kíváncsi vagyok h másoknál mi az ábra
Nekem már olyan ez a hangszóróprobléma mint valami mumus -
Military
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Új ZTE Skate felhasználó vagyok.
Segítséget kérnék, hogy milyen Headset-et vásároljak hozzá, ami olyan "agybadugós", s kompatibilis a készülékkel?
Várom a szíves válaszokat, nagyon köszönöm -
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8156 üzenetére
az ICE ARMOR II. miért nem tudom telepíteni sa SKATEM-re?
Mert még csak két példányban létezik, nem került sokszorosításra
Viccet félretéve, még nincs is kész
(#8161) Indiant
Persze, várható volt, de nem adhatok neki bugylibicska nevet
-
PNP
őstag
Névjegyzék a telefonomban most úgy néz ki, hogy SIM kártyán nem tárolok semmit, gmail és facebook kontaktokat szinkronizálja. Hogy tudom ezeket PC-n szerkeszteni, csoportosítani, részben elrejteni?
https://www.google.com/contacts oldalt néztem, de ott nyilván a facebookos bejegyzések nem láthatóak. -
Gorky01
tag
válasz
foldermate #8156 üzenetére
Mert még ki se adták kelzsocaék? Véletlenül nem a Blade verziót akartad feltenni? Vagy ha a sima IA nem megy fel akkor mit ír ki hibát?
-
roli_636
csendes tag
Sziasztok!
Miért nem játsza le a Skatem a filmeket? (avi). Gyári T-s rom van rajta.
Előre is köszönöm a választ!roland
-
aszika
csendes tag
Headset problémára lesz megoldás? :s
-
kelzsoca
félisten
válasz
foldermate #8150 üzenetére
Névjegyek-MENU-Importálás/exportálás-Importálás a SIM-kártyáról
-
apeelme
addikt
válasz
foldermate #8150 üzenetére
Névjegyek - Menü gomb - Importálás/exportálás...
-
Gorky01
tag
válasz
kelzsoca #8113 üzenetére
Köszi a választ kelzsoca látom megértetted a kérdést. Jah és a normális hangnemet!
(#8115) mrskatejoe
Igen nem neked címeztem a kérdést...
(#8132) Indiant
Nem volt Blade-em így nem tudhatom igazad van...
Egyébként nekem is tetszenek a rom-ok mindet leszedtem és feltettem. Meg is köszöntem, mint mindenki más és ha tudtam segítettem is másoknak. (és nem hiába volt beleírva, hogy nem kötekedek érdeklődtem!)
-
Adamis
őstag
Egészen jól bírja...
(SkaTe V2)
-
Frozzy
őstag
válasz
Indiant #8132 üzenetére
nem tudom te milyen hangnemről beszélsz kedves Indiant. Mivel én leírtam egy hibát. vélhetően gondoltam, hogy szoftveres probléma abból okulva, hogy más rendszerrel jó a speaker. erre apeelme fórumtárs elkezdte mondani, hogy ha így gondolom akkor várják a megoldást. Ezért szerintem nem így kellet volna reagálni a hiba "bejelentő" írásomra. ezek után gondolkozz el a hangnemen!
-
aszika
csendes tag
30 perc telefonálás- 17%-os merülés? normális?
-
malwy
senior tag
válasz
Indiant #8132 üzenetére
Nem kötelező váltani. El kell olvasni a changelog-ot, ha van valami érdemes, tessék energiát belefeccölni.
Én személy szerint nagyon örülök munkájuknak. És ez a munka rengeteg szívást tartalmaz magában, tekintve, hogy én itthon mennyit kínlódok egy egyszerű appal, nem h rommal. -
matec7
tag
Kerestem 5 percet a telefonon, meg ötöt a fórumban, de nem találtam, szóval: minden névjegyet kétszer jelenít meg, vélhetően azért mert rajta van a többség már a SIM-en is meg a telefonon is..SkaTe v2-n be tudtam állítani, hogy ne mutassa mindet, itt viszont nem..valaki tudna segíteni?
-
Indiant
addikt
Gorky01: ..mi lett volna veled egy éve a Blade topicban... naponta volt 2-3 új rom.
Szerintem a rom készítői nem csak azért adnak ki új romot, mert mondjuk már 2 napja nem publikáltak újat. Egyébként én személy szerint csodálkozom, hogy az itt olvasható pár hőzöngő hozzászólás dacára még adnak ki fejlesztést és csinálják a szájba rágós supportot.
Minden tiszteletem az ővék!frozzyZTE: azért ne menjünk át követelőző stílusba, gondolok itt a nekik kell megoldani-ra , gondolhatod, hogy a felmerült hibákat, nem azért nem javítják, hogy téged bosszantsanak. Ha nem vált be a rom ,akkor használj másikat és ha egyik sem vált be, akkor ott a gyári.
Ui.: nem bántásnak szántam a hozzászólást, de nem tetszett a hangnem
-
joestone
addikt
Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat !
-
viperabácsi
addikt
válasz
mrskatejoe #8129 üzenetére
fentebb azt írja skaTe v2 van fent AZ ALAPBÓL ROOT-olt!
A srác nem jár élen ebben
joestone Én is jobbulást kívánok így ismeretlenül is!! -
sfbukfenc
tag
SkaTe V2 rom van fenn, ami alapból támogatja.
Csak kíváncsiságból akartam(om) megnézni, hogy használja-e az ext-et.Titanium backup-t feltettem, de a problémák közt ezt írja:
"Először is győződj meg róla, hogy a telefonod rootolva van enélkül semmi sem fog működni"Egyébként a kezdőképernyőjén látom, hogy van ext, és használja is:
SD-kártya (a2sd): 495MB (456MB szabad)Ennyi most elég, egyenlőre nem akarok rootolni.
-
joestone
addikt
Köszönöm !
Elestem megcsúszva a körynéken fellelhető egyetlen 50 cm hosszú jégen . Bevágtam a fejem , de olyan szinten , hogy teljes filmszakadás és egy kb 5 forintos nagyságú bevérzés az agyamban lett a vége . Szerencsére nem nőtt a vérzés így nem kellett operálni . Haza is engedtek , de ha jelentkezik vmelyik tünet akkor irány vissza . Most szigorú pihenésre vagyok utalva . Szerencsére a computert püfölhetem . Mondjuk túl sok időt nem tudok eltölteni előtte , mert gyorsan fáraszt . A mai napot már nem aludtam végig , de a hajolgatástól rendesen beszédülök ezért ezt hanyagolom is.
-
tboldi
nagyúr
válasz
sfbukfenc #8118 üzenetére
Root-mentes telefonon ext? Kicsit sántít...
Vagy gyári rom rootolva (+ Link2SD), vagy vmelyik custom rom, ami már alapból rootolt.Root Explorerrel meg lehet nézni.
------------------------------------------------------------------joestone!
Jobbulást!
Megkérdezhetem, miért vagy kórházban? -
aszika
csendes tag
Miért van az, hogy a legördülő ablak a nekem mindig befagy? :S ha kapok valami értesítést akkor az ablakot le tudom gördíteni, de az értesítésre nem tudok kattintani sem a rendszerikonokra...mindig újra kell indítanom a telefont :S
Továbbá miért nem tudom ma hadesettel vezérelni a telefont? :S gondolok itt a hívás felvétele lerakása és a zene lejátszó sem reagál rá :S
-
joestone
addikt
válasz
apeelme #8101 üzenetére
audiohardware.cpp ben javítani kell a következőket (blade/skate libaudio forrás):
int vol = lrint(v * 21.0);
LOGD("setVoiceVolume(%f)\n", v);
.
.
.
status_t AudioHardware::setMasterVolume(float v)
{
Mutex::Autolock lock(mLock);
int vol = ceil(v * 21.0);meg lehet próbálni elmenni 25 ig ha túl sok akkor az az effekt , hogy emelve a hangerőt vagy lehalkul teljesen vagy csökken a hangerő .
-
sfbukfenc
tag
Nem root-lt telefonon meg lehet nézni valamelyik filekezelővel az ext partíció tartalmát?
-
kelzsoca
félisten
A hang problémára is ránézünk.
(#8115) mrskatejoe
ui: Igen, volt az első verzió, aztán teszt jelleggel kijött a javított kiadás, sajnos nem jövünk rá minden hibára magunktól, nem is tudunk mindent letesztelni, ezért is adjuk ki a romokat (meg persze más is) hogy a userek teszteljék, ha gond-probléma van, azt jelezzék, amit lehet megoldunk.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Gorky01 #8108 üzenetére
(#8108) Gorky01
Nem nekem címezted a kérdést, és nem nagyon akarok belevauuuúúúzni, de volt az 1-es IA és jött a javított verzió amit ugye kelzsocáék teszt verziónak szántak. Logikus, hogy a IA 2 lesz az általunk tapasztalt hibáknak ..és az általuk tapasztalt hibák javítása. Volt olyan közlés, hogy ne nagyon lakjuk be , mert jön az újabb.
Ennek mondjuk én nagyon örülökmert mint írtam egy dolog kivételével nekem nagyon bejön és szeretném használni mert nagyon egyben van, és nagyon jól lehet alakítani a saját felhasználói stílusomra .
Szóval várom az IA2 -t
-
kelzsoca
félisten
Nem is erről van szó, meg ott volt a hangulatjel szerintem
(#8108) Gorky01
Nem lesznek ilyen sűrű kiadások, most vannak olyan dolgok, amit javítani kell, de olyan dolgokhoz is hozzá kell nyúlni, ami már nem fér el patch-ként, jobb a tiszta telepítés, ezért lesz friss rom, ha rendben lesz, egy darabig nem fog érkezni
-
Gorky01
tag
Üdv kelzsoca!
Csak kérdezem, hogy ha ilyen rövid időközönként adtok ki romokat van lényegi fejlesztés is az egyes romok között? (Nem kötekedés csak kérdezem, mert mire belakok egy romot addigra már jön is egy újabb)
-
okoska74
senior tag
válasz
apeelme #8101 üzenetére
Tudom, hogy érdemben nem a legjobb, de én a DSP helyett a Volume+ -t használom és az alapértelmezett 8 -as hangerőről 10 -re állítom amivel olan hangerőt lehet kicsikarni belőle ami mindenkinek elegendő lenne.
Tudom hogy fizetős a progi de van belőle free is. A basszus amúgy is csak fülesen lehet érdekes mert a teló hangszóróját berezegteti.
Én is az Ice Armor -t használom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged