- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adamis
őstag
válasz
WatsonSponge #22826 üzenetére
Link2sd... az tuti jó!
-
Adamis
őstag
4.0.4.-et nem ajánlom, mert a vakut kicsapja... IA egy jó rom és utoljára abban van működő vaku. A felette levőkben már nincs. Ha pörgős kis romot akarsz, akkor Paranoid Jelly 4.1! Vaku nincs, de egyébként sem ér sokat!
skate.modaco.com - itt nézelődj! Vagy ha a nevemre kattintasz, akkor a blogomban van egy leírás, ami segíthet..
Illetve a nevem alatt van egy link..
-
Adamis
őstag
válasz
Gabor1092 #22789 üzenetére
Ha nem lenne áttéve SIM-ről, akkor is meg kellene jelennie a névnek. A google fiókhoz nem sok köze van. Nézd meg a névjegyzékben, hogy ott rendben vannak-e a névjegyek (van-e név a telefonszám mellett)! Ha igen, és még nincs nagyon belakva a telefon, akkor hard reset és nézzétek meg még egyszer!
-
Adamis
őstag
válasz
Medical #22698 üzenetére
Na most egy gyors kérdés: a gyári visszaállító image.img-vel próbálkoztál már? Mert van egy gyári rendszer+gyári recovery csomag, amit feltéve tiszta gyári állapotot kapsz. Ha volt root, azt is gyalulja... Ha kell, előtúrom, de valahol itt már linkeltem egy párszor, csak most mobilról vagyok és nekem bajos keresnem.
-
Adamis
őstag
válasz
Dr. Romano #22673 üzenetére
Attól, hogy megvan a particionálás, még nem megy, amíg nincs linkelve!
Tedd fel a Link2SD-t, majd kapcsold be a linkelést és menni fog!
-
Adamis
őstag
válasz
Dr. Romano #22669 üzenetére
CM7: www.modaco.com/topic/354463-romzte-skate-cyanogenmod-720-stable-android-237-311012/#entry1958966
vagy CM7: www.modaco.com/topic/350945-rom-zte-skate-cm7-ice-armor-iii-ice-armor-iii-download-now/#entry1887252
PJ: www.modaco.com/topic/360020-romskate-paranoidjelly-paranoidandroid-281cm10-android-412-03042013/#entry2071184
ext+fat: www.forum.kelzsoca.hu/androidfans/viewtopic.php?f=31&t=371
Bocs a dupláért, de telóról vagyok és meghülyült...
-
Adamis
őstag
válasz
Dr. Romano #22669 üzenetére
Jelly Bean 4.1-es rendszer, szerintem erre a telóra ez az, amit maximum ki tudtak hozni az újabb droidokból...
-
Adamis
őstag
válasz
Dr. Romano #22666 üzenetére
Mint ahogy siddis írta, kellene egy cwm, valamint egy olyan sd kártya, amiből le tudsz csippantani mondjuk 1 gigát. Mivel flash is kell neked, a CM7 lesz a te barátod, mivel a felett már nem működik a villanó. Ha tudsz nélküle élni, akkor tudom ajánlani a ParanoidJelly-t. Zseniális rom!
-
Adamis
őstag
-
Adamis
őstag
válasz
Adamis #22608 üzenetére
Gyári rendszer - Ezt tedd az SD-re, aztán Hang Fel + Menü + Bakapcs. Ha ez nem megy, akkor Hang Le + Menü + Bakapcs! Figyelem: a menü a középső! Csak azért, mert volt már, aki benézte...
-
Adamis
őstag
válasz
angelius #22587 üzenetére
Most nézem, hogy a PAC-Man-t használod. Milyen?
Keresem, azt a stabil romot, amelyiket fel tudnám tenni, hogy a feleségem használhassa. Most a PA 4.6-os van fent, de abban nincsenek még részletes beállítási lehetőségek. Amúgy stabil, csak azt nem értem, hogy hogyan lehet PA?
Amúgy tetszik, hogy 2 és fél nap után 70 %-on áll az akksi!
Jó, mondjuk minimális használattal.
Szóval néztem, hogy van CM11, erre épülő PA és PAC-Man. CM és PA már volt fent...
Más: azt nem tudja valaki, hogy Jenkins-ék hogy állnak?
-
Adamis
őstag
válasz
BaluArc #22540 üzenetére
200 MB system-es TPT, próba cseresznye!
-
-
Adamis
őstag
driver pack: Letöltés...
Skate gyűjtemény: Letöltés...
-
Adamis
őstag
válasz
denes04 #22506 üzenetére
Használd ENNEK a leírásnak a menetét, de EZT töltsd le. Kitömörítve megtalálsz benne mindent, annyi különbséggel, hogy nem 4-es recovery van benne, hanem 6-os...
Ha ez fent van, akkor ajánlom, hogy tegyél fel egy másik rendszert, mondjuk a IceArmor-t. Ehhez a telepítés menetét ITT találod, a fájlt pedig ITT.
-
Adamis
őstag
válasz
Zednel #22398 üzenetére
Valószínűleg olyan panel érkezhetett hozzád, amit a főzött romok kernele nem támogat.. Melyik rom nem megy? Melyikkel próbáltad már? Illetve lehet, hogy olyan rom kellene neked, ami normál, illetve SFR kernellel is forgalomban van.. Fagyi 4.4-ese azt hiszem ilyen... SkaTe V2 egy alternatíva, mert a gyárira épül, vagy az IceArmor romot lehet még érdemes kipróbálni, bár az csak CM7-es!
-
Adamis
őstag
válasz
vizslakutya #22265 üzenetére
Remélhetőleg előbb-utóbb hozzánk is érkezik valami...
Ha lenne egy agyas, aki tud érdemben segíteni, előrébb lennénk, de sajnos még nincs..
-
Adamis
őstag
válasz
bsanya #22136 üzenetére
Tedd vissza a gyári rendszert, lássuk azzal mit csinál! Megvan?
ZTE Skate gyári rendszer - zip változat.
Az image mappát tedd az sd gyökerébe, majd kikapcsolás után vedd ki az akksit 3-4 mp-re. Tedd vissza, majd Hang Le + Menü + Bekapcsolás kombóval kapcsold be. Ekkor végig fut egy zöld csík, és a gyári rendszer fogad! Remélem jó lesz...
Ha a hang le nem megy, próbáld a hang fel-lel!
-
Adamis
őstag
válasz
Attesz #22110 üzenetére
Na hát én még ilyet nem hallottam...
Minek két linkelő, mikor külön-külön is teszik a dolgukat? Link2SD nekem hibátlan, soha nem volt még gubanc vele, pedig megjárt már pár rendszert és kitartottunk egymás mellett 2 évig! (a mostani telónál már nincs rá szükségem, mert ebben van tár rendesen! Végre!
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- BOINC: compute for science
- Viccrovat
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Fujifilm X
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged