Hirdetés
- Android szakmai topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Fotók, videók mobillal
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
miklos0308
tag
Sziasztok a gyári romot szeretném visszarakni a telóra kérdésem h honnan tölthetem le? előre is köszi a választ

-
miklos0308
tag
válasz
mikiking1991
üzenetére
Sziaasztok tudnátok segíteni mit tegyek ha ice armor 3 felrakása után a képek ráközelítődve jelennek meg a galériában, ill. ma előfordult az is h a készített képek amikor fényképeztem még visszanéztem, de vhogy nem mentette el őket mert itthon vissza akartam nézni de már nem vtak meg.. :S előre is köszi a segítséget

-
miklos0308
tag
Üdv Mindenki Ice Armor III Rom esetén a proximity szenzor kalibrációját hogyan végezhetem?
-
miklos0308
tag
Vki tudna mondani egy az iPhoneon levő siri hangvezérlőhöz hasonló alkalmazást androidra? Lehet hülye kérdés nem tudom van e egyáltalán ilyen és működik e normálisan de ha vki tud ilyen alkalmazást szívesen kipróbálnám csak úgy a hecc kedvéért

-
miklos0308
tag
a SkaTe V2-vel kapcsolatban egy hiba ami lehet h csak nálam van de a gombok alap fehér háttérvilágítása nem működik az értesítéseknél villog ugyan és ha töltöm is világít de nincs meg az az alap fehér háttérvilágítás ez most fordul elő 2-jára először meg pár napja egy újraindítás segített de most már 2-jára indítom újra és mégsem tudom világításra bírni van erre vmilyen megoldás?
-
miklos0308
tag
-
miklos0308
tag
Sziasztok. Ti milyen launchert ajánlotok a telefonra? Ki mit használ, melyik a legjobb esetleg melyik mennyi memóriát használ?
-
miklos0308
tag
válasz
miklos0308
üzenetére
kiegészítem: a choose zip from sd card-ra nyomva azt írja h no files found és nem nyitja meg ilyenkor mi a teendő
-
miklos0308
tag
megint elakadtam lévén kezdő vagyok és a segítségeteket kérem szóval minden előzetes dolgot megcsináltam és ott járok h a romot szeretném telepíteni és tallóznám az sd kártyáról a zip fájlt de amikor kiválasztom a chose zip from sd card menüpontot nem nyitja meg előtte csináltam ext partíciót és le is formázta a kártyát így gondolom a kártyára másolt zipet is törölte vagy nem tudom de most h juttassam a készülékre a zipet és h nyissam meg ?
-
miklos0308
tag
sziasztok az lenne a kérdésem h amikor a clockworkmod recovery-t telepítem és újraindul a készülék bootloader módban (kis zöld robot látszik) az mennyi idő míg végez? a gép a waiting for device feliratot ír de elvileg a driver meg minden telepítve van, de már nem tudom hány perce csinálja... indítsam újra a gépet vagy ez normális h ilyen sok idő?
-
miklos0308
tag
Kaptam ma egy MMS-t a barátnőmtől és nem tudom megnézni mert nem akarja letölteni a képet kérdésem miért nem vagy mit kell engedélyeznem a beállításokban?
-
miklos0308
tag
Milyen programmal tudom formázni a memóriakártyát?
illetve lenne még egy olyan kérdésem is a gyári rom miért fagy be? néha csak az segít ha újrandítom a telefont máskor meg annyira szaggat h nem állapot ja és a gyári böngésző sem tölt wifin keresztül szoktam használni az msn facebook megy szal nem a jellel van a gond de a böngésző nem kipróbáltam az opera minit is de az is csak tölt és nem csinál semmit... a válaszokat előre is köszönöm -
miklos0308
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi

-
miklos0308
tag
Ti milyen böngészőt ajánlotok a telefonra?
-
miklos0308
tag
azt szeretném kérdezni h műanyag vastag vákuumos fólia felhelyezése előtt mivel takarítsam meg a képernyőt az ujjlenyomatoktól és a zsírtól? mert a szemüveghez használt törlőkendővel pl nem jön le :S és h a fóliát hogy helyezzem fel légmentesen vmi tipp? előre is köszi a választ

-
miklos0308
tag
kell süttetni az aksiját vagy nem szükséges már ezeknél?
-
miklos0308
tag
vki tudna adni egy linket moboplayerhez mert nincs wifi h andriod marketről tudjam letölteni
-
miklos0308
tag
mobo playerből nekem egyik verziót sem viszi :S
-
miklos0308
tag
válasz
atillaahun
üzenetére
köszi

-
miklos0308
tag
vki tudna linkelni egy videólejátszó progit a skatere amivel rábírhatom a telót avi formátom kezelésére? vagy ha ilyen nincs akk milyen formátumba konvertáljam h élvezhető sebességben vigye?
-
miklos0308
tag
sziasztok új vagyok még az android világában és csak annyit kérdeznék h az alap gyári romon hogyan lehet (ha belehet egyáltalán) állítani h csak a wifit használja internet elérésére mert nem szeretném ha a tudtom nélkül frissítene vagy adatforgalmat generálna
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Autós topik
- Napelem
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- weiss: Autó költségek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest