- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Az összes cm 9-es rom kivágja a vakut? Mert akkor nem is probálkoznék.
-
Fooler89
őstag
Bedobom a témát, kihogy szokott ebookot olvasni a skaten? Probáltam pár pdf reader de vagy a nagyitással kellett szenvedni vagy akadozott lapozás közben.
-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe #10611 üzenetére
"128mb-os system partícióra " Gyári partició kiosztással úgy tudom, hogy 200mb hely van, szóval ez a probléma engem nem fenyeget.
A többit már leírtam és be is állítottam.
"Viszont a lib mappában van másik mappa..az abban lévő file-kat kell system/lib mappába másolni, különben a program indításakor FC-vel kilép az alkalmazás"
Ezt viszont nem tudtam, bár idáig még nem jutottam el.
-
Fooler89
őstag
Felszeretném rakni az IA3-at, de úgy, hogy berakok pár apk-t a data/app mappába.
Ez sehogy se sikerül, pedig frissen töltöttem le a total commandert, majd a tömörítési arányt is beállítottam egyéni:0-ra.
Lehetséges, hogy túl sok fájlt raktam be és ezért kapom a cw-től, hogy "E:can't open /sdcard/Ice_Armor_II.ZIP"
Mekkora a maximális a fájl méretének a limite, gyári partíció kiosztással?APK fájlok nevéből kiszedtem a space-eket és kisbetűssé tettem. A + és () jelek okozhatnak-eproblémát?
-
Fooler89
őstag
válasz
mrskatejoe #9648 üzenetére
Nekem is hasonlóak az eredmények.
Mondjuk nálam viszonylag magasak a pingek kb. 100 így nem teljesen mérvadó, de sajnos nem tudok most tisztán mérni egyet. -
Fooler89
őstag
IA 2-ben hogy lehet megváltoztatni a lehúzott status bárnál a dátumnak a kijelzését? [link]
-
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #9379 üzenetére
Azokat végig néztem és nagyon örültem a sok extra beállításnak amikkel megspóroltam kb. 15 app letöltését, beleértve a launchert is.
Nagyon elégedett vagyok a mostani rommal csak az a fránya wifi driver... Minden hibátlan vele, nekem csak annyi a problémám, hogy wifi keresztül szoktam felmásolni a heti mix adagomat ami most sokkal lassabb.Amugy a kérdésem erről szólt. [link]
-
Fooler89
őstag
IA 2-ben hogy lehet megváltoztatni a lehúzott status bárnál a dátumnak a kijelzését?
-
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #7700 üzenetére
Gondolom a ZTE pénzén megírt programból nehogy már más mobilos cégnek is haszna legyen elven nem osztja meg de akkor is, hogy tudná valaki azt a forrást felhasználni, hogy más gyártó telefonján ebből haszon legyen?
A másik, legalább egy-két lelkes bizonyítottan jó és megbízható moddernek kiadhatnák ezzel az ő telefonjuk is értékesebb lenne ráadásul óriási löketett adhatnának az olcsóbb updatelésnek azzal, hogy az ő programozóik is felhasználhatnák azokat a forrásokat.
Jelzem nálam hibátlan az ice armor. A javítást így fel se teszem.
-
Fooler89
őstag
[link]
Bonyolult a kérdés vagy nem érhető? -
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #4279 üzenetére
Ne haragudj, hogy ennyit nyaggatlak de még mindig nem értem, hogy minek van két opció (linkelés/mozgatás) ha mind a kettő műveletnél átkerülnek az sd-re a programok? Nem mindegy, hogy a /data/-ból mutat egy link a system/sd-re vagy közvetlenül az sd-ről indítom az appot?
Minimális linuxos ismeretemből azt tudom, hogy a linkelésnek némi cpu igénye van ami itt akár az aksi időbe is beleszólhat, persze ha sokszor használjuk. -
Fooler89
őstag
válasz
Fooler89 #4239 üzenetére
Na jó most van időm többször is feltenni ugyan azt a kérdést csak máshogyan.
Bár megjegyzem itt is az off topicos hsz vannak előnyben mint ahogy a Blade-es topikban is olvasható. Ja meg az ilyen nulla energia befektetéssel, magyarul kettőt nem bír tovább kattintani de telefont akarok tuningolni emberek hsz-ik élveznek prioritást akiknek ötször be kell ugyanazt linkelni. De mikor valaki komolyabb beszélgetést akar indítani azt vagy elkülditek, hogy ne ide írd mert a mezei userek ezzel fogják téglásítani a telefont vagy egyszerűen nem tudtok hozzá mit szólni csak azt, hogy azta.
Nem rólam van szó és nem én akarok itt komolyabb témákat indítani de viszont olvasni szívesen olvasnék. Higgyétek el vannak emberek akik azért nem olvassák ezt a topikot mert 22-dik lajos már megint leírja, hogy nincs a webshopba telefon és megkérdezi, hogy miért nincs? Elhiszitek, hogy mennyi embert nem érdekel, hogy nem tudja felfogni valaki, hogy ha valami nincs akkor azt nehéz eladni neked mint ZTE skate. Na mindegy, nem flémelni szeretnék hanem felhívni a figyelmet, hogy ha kevesebb lenne az off talán kevesebb hsz veszne el a topikban.Akkor a linkelés és a mozgatás között mi a gyakorlati különbség? Melyikkel tudok több helyett szabadítani a teló memóriáján. Sebességben van különbség?
Telefon memóriát particionálni nem szeretnék sőt ahogy keresgéltem még magyarul nincs is hozzá leírás. Remélem idővel lesz biztonságos módja mert a bladenél igazán szuper volt. -
Fooler89
őstag
Link2sd-ben mi a különbség a linkelés és a mozgatás között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest