Hirdetés
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
badmad
senior tag
A múltkor láttam 1-2 tesztképet ami a Skate-val csináltak csináltam már én is egy közelit,szerintem nem is olyan rossz
[link] -
Indiant
addikt
válasz
scyllarus #11390 üzenetére
ZTE Mifavor UI
http://115.com/file/aqkka8ah 2,7Mb
http://115.com/file/clsg18jw# 2,8Mb
http://115.com/file/e6p5hbkb 8,3MbJobb szürke gomb kibontva a szélső.
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11393 üzenetére
igen valami van..de csak lost+found mappa van benne,de azt is akkor látom amikor a progi akarja vagy a total commander...
az a pár mega már ott volt amikor a romot elsöre elinditottam... -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11391 üzenetére
2x raktam ujra a romot,,friss telepitéssel formattal stbstb...
de valamiért mégsem jo....én is linkeltem a képet ugyanaz mint a tied és mégse... -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11387 üzenetére
nem várom hogy minden ott legyen...de SEMMI nem megy oda..minden a belsőbe megy....
még csak egy része sem....
ugyanugy megtelik a belső hely mintha,nem lenne ext....
áthelyezni még én is át tudom sd-re..igy tök értelmetlen az ext ha nem akar működni... -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11387 üzenetére
azzal használom,azt tettem most fel....
itt a kép: -->KÉPlátszik hogy van ext3,már látszik de az istenért sem akarja azt használni,hanem az sd többi részére helyezi át amit épp áthelyez..sehogysem akarja használni az ext particiot és már kib***ul nem értem miért:@
particionáltam a kártyát,recoveryböl...utána rátettem a skate tip-et...
utána feltettem a friss romot....
és sehogysem akarja használni az ext-et... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11386 üzenetére
használj SkaTe V2 ROM-ot
ott klappol minden
de ha jól emlékszem IA3 alatt van egy olyan beállítás, hogy megválaszthatod a telepítés helyét (sd, automatikus, belső )
nálam IA3 alatt rendesen bepakolta az ext3 pedig automatikusra állítottamu.i: Nem mindent pakol ext3 csak bizonyos %-ot. Tehát ne várd, hogy minden ott legyen
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11385 üzenetére
igy van minden ahogy leirtad..most megprobáltam telepiteni akármit,és az a belső memoriába települ..nem az ext3ra....
ha link2sd-t teszek mellé az észreveszi,meg is kérdezi hogy oda tegye-e de nem oda teszi hanem ugyanugy a fat32 részére,simán az sd-re...
ehhez meg nem kell particio sem,igy én is át tudom rakni....
elméletileg élböl kezelnie kéne rom telepités után de mégsem teszi,uj sd és frissen telepitett tom és mégsem jo:@
kezd idegesiteni... -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11383 üzenetére
Valami gebac lehet ott a kártyán.
próbálj ki valamit oks ?Az SD- kártyád tedd a telefonodba ( ha ott van akkor tárgytalan )
Kösd össze a gépeddel kábellel USB módban
indítsd el az Easeust
Ha nincs gond a kártyával akkor az easeusnak látni kell mind a kettőt az Ext3 és a FAT32 is.
Amennyiben nem látja akkor ott létre tudod hozni
ugyan az a formula ( de ezt Te is tudod ) elöbb FAT 32 elsődlegesnek , majd az ext 3 szintén elsődlegesnek -
Indiant
addikt
A ZTE Mifavor Android UI miért nem települ a Skate-en?
Mijáú kell hozzá?
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11382 üzenetére
nem látja az ext3at..megvan a home és a fizetös is,egyik sem látja....
most ezt csináltam meg :
"Custom recoveryben az Advanced menüben a Partiton SD card menüpont alatt lehet megcsinálni.Először adjuk meg az ext partíció méretét, 512mb-nál nem kell több.
Swap size-nál adjunk meg 0-át!Miután végzett a Mounts and Storage menüpont alatt a mount USB storage menüpontra nyomva csatoljuk fel az SD kártyát a PC felé, majd másoljuk fel a custom romot.
Miután végzett az átmásolással telepítsük a romot (pl: SkaTe) a készülékre, és készen is vagyunk, ez után a további telepített alkalmazások már az ext partíciót fogják használni, és nem vagy csak részben fog a telefon belső memóriája telni."pontrol pontra és utána bármit is telepitettem fel,nem használta az ext3-at...
-
callvote
senior tag
vissza lehet valahogy nyerni az SD teljes kapacitását?
mert látszolag van 512 ext3 demégsincs...ellenben azt az 512-öt elvette a memokaribol...:@@@
mivel vagy hog lehetne visszanyerni a teljes kapacitást hogy esetleg ujra lehessen kezdeni a particionálást? -
Indiant
addikt
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=0fSJyQYW_6U
-
callvote
senior tag
a linkt2sd miért nem teszi át a telepitett dolgokat az ext3 particiora?pedig rá is kérdezett és ki is választottam hogy oda mentse,ujrainditás is megvolt....
mindent ugyanugy a telo saját tárhelyére telepit...
(skate v2) -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11371 üzenetére
-
mrskatejoe
aktív tag
azért lesznek meglepik a 4 magos procik terén
de ez nekünk lesz jó
[link]
-
Frozzy
őstag
Atomicmod R8 mi ez a sony bravia engine ?
nehogymár..
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11366 üzenetére
Hát akkor rakd fel a KLM playert jobbat nem tudok
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11363 üzenetére
a netes irásom sem neked szolt csak a te meződbe irtam hogy ujat ne kelljen irni...
majd ugyis felteszed a flasht-amikor kéri a rendszer,mellesleg maga a nethez semmi köze..
érdekes hogy egyik lejátszo sem viszi neked a filmeket,ezeket több ezren használják mindenféle videok lejátszására...
nem létezik hogy 4-5-bő semelyik sem jó...ott valami más(esetleg user) hiba lesz. -
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11361 üzenetére
az a hsz nem is rólad szólt
aki meg androidról akar netezni annak ez jó
[link]
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
kelzsoca #11350 üzenetére
Alapból mindkettőtöknek igaza van
( callvote )Valóban kértem , azonban azt is írtam, hogy mivel tudom, hogy elfoglalt ezért nekem az is jó ha kapok egy linket " ahonnan megtudok egy-két dolgot " no nem pont ezeket írtam de ez a lényeg.
Zsoca
"Én inkább a SkaTe rom buherálását javasolnám, egyrészt azért mert abban már minden be van építve, viszont appokat lehet cserélgetni, lehet vele kísérletezni stb."na így már teljes
Köszönöm
(#11357) DessertFox
feltettem a mariskát . Le kellett állítani a pico-t, ugyanis alapnak kérte a SVOX-ot. Ebből gondolom, hogy a pico ebben a konkrét esetben kihagyható mint alap alkalmazás. De gondolom megcáfolnak azok akiknek mélyebb az ismerete ( ha netán rosszul gondolom )
(#11361) bluobluo75
nekem illetve rólam volt szó callvote hozzászólásában a ROM al kapcsolatban
-
DessertFox
aktív tag
válasz
DessertFox #11338 üzenetére
Igazad van, de ahhoz hogy menjen a Mariska is, úgy tudom hogy kell az alap PicoTTs. Anno huawei-em volt, ahol egy főzött romban nem volt benne a pico és nem is ment semmilyen módon a beszélő Mariska.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11353 üzenetére
-
Jano_023
őstag
válasz
aldebaran #11346 üzenetére
Ezt olvastam már én is. Ha jól emlékszem akkor ezek a dokkolós megoldások is almásak voltak. Én olyan Mac monitort is láttam amibe becsusztatható az Ipad és arról megy. Ez lenne a legfrankobb, egy cégnél mindenkinek lenne egy tabletje a saját személyes és céges dolgaival, persze jól elkülönített helyeken és egy nagyon hatékony munkára eszköz lehetne. Persze ilyet nálunk elképzelni, bilibe lóg a kezem.
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11340 üzenetére
ha netán kiprobálod az mx video playert,akkor ez is kell majd mellé
[link]
-
aldebaran
addikt
Hamarosan itt tartunk... vagyis már itt tartunk. Aki nem játszik a gépen, annak elég lesz egy telefon és egy monitor, meg egy dokkoló...
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11340 üzenetére
nézd meg az mx playert is,azt is szokták favorizálni
[link]
(#11342) kelzsoca
neki az lenne a legjobb ha feltöltenéd neki a szűz V2est,amiben nincs semmi az alap romon kivül,mindenféle extra alkalmazás nélkül -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11334 üzenetére
Ez a lista maximum HTC topicban állja meg a helyét 95%-ban olyan alkalmazás csomagok vannak említve, amivel egy ZTE user talán soha nem fog találkozni.
Ha már ilyet szeretnél, akkor nagyobb segítség ez lehet=>>[link]
Ez már jóval közelebb áll az igazsághoz
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
DessertFox #11338 üzenetére
#11338) DessertFox
egyenlőre , természetesen semmit sem akarok eltávolítani...csak közzé tettem. Természetesen a ZTE nem HTC...csak vannak hasonló alkalmazások.
...igen a Pico TTs beszéd motor...de ugye van másik is pl.: SVOX Classic TTS ami a Mariska alapja ...tehát aki például úgy dönt , hogy mariskázik
az nyugodtan használhatja ( szerintem alapból ) a SVOX classic TTS-t . De ez csak egy példa volt
-
callvote
senior tag
válasz
bluobluo75 #11337 üzenetére
én nem tettem fel se mx playert se mobo playert semmiylen codec csomagot sem..simán marketröl a QQPlayer-t és nekem eddig mindent lejátszott
amugymeg nem attol függ hogy mekkora a felbontása vagy a mérete,inkább függ hogy miylen bitsűrűségű az adott avi/xvid,miylen tömöritési eljárással csinálták a ripet. stbstb
lehet pár alkalmazásnak nem tetszik a BDrip/BRrip/HDrip. -
DessertFox
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11334 üzenetére
A TTS Service és a PicoTTS a beszédmotor, ahhoz kell hogy "beszéljen" a telefon és a navigáció utcaszinten. Ha jól tudom. Lehetőleg ezeket nem kellene eltávolítani.
-
bluobluo75
őstag
válasz
mrskatejoe #11329 üzenetére
most feltettem újabb 5 videót vegyesen, ebben van egy 700 Megás film (három testőr 640×272 pixel)
van egy wmv 1250×702
van egy 1280×720-as avi
meg egy 720×304-es (vasököl című film)
meg még egy rövid film 1280×720 wmv
na ezekből csak a vasököl megy rendesen
A három testőrt be sem tölti, a többi akadozik
Annyi még, hogy korábban a fájlkezelőből nyitottam meg, most a mobo playerből, de nem sokkal jobb, szinte semmivel
Próbálkoztam már teló újraindításával is! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11331 üzenetére
azért csak megtaláltam
Természetesen annak könnyű és nincs rá szüksége aki ezt "tanulta " de aki annyira átlag alatti júzer annak jól jöhet némi ismeret . Természetesen én sem azt mondom, hogy mindent ész nélkül kell törölni , de legalább van valami sejtésem...tehát a " tudáshoz vezető úton teszek egy lépést "
Szeretnék kicsit segíteni azoknak akik még újak az androidban, illetve lehet azoknak is jól jön ez a cikk akik már régóta romolgatnak
Rövid kis szösszenetben leírom, hogy milyen rendszerprogramokat lehet törölni a telefonról, anélkül, hogy bármiféle hiba felmerülne.
Figyelem, mindenki csak saját felelősségére távolítsa el a neki nem kellő programokat, felelősséget nem vállalok!
A programok eltávolításához, Rootolt telefonra, illetve pl Titanium Backup pro-ra van szükség, meg persze egy biztonsági mentésre a jelenlegi romunkról!
A programok törölhetőek a még fel nem telepített romból is (zip fájl)Nem kötelező minden programot eltávolítani. Kinek mire van szüksége
Jelenleg egy HTC Desire HD telefonom van frissen telepített RunnyDrOiD v5.0 rommal, néhány lentebb írt program, csak HTC telefonokon találhatóak meg!, de a legtöbb az összes Androidon ott ékeskedik.
Aminél tudtam vagy épp nem tudtam hogy mi annál mellé írtam, érdemes elolvasni!
Na szóval nézzük
Először a programoknál megjelenő alkalmazások
Átvitel [transferrunnymede...apk] - Régi telefonunkról lehet át tenni az új telefonra a telefonkönyv tartalmát, naptárbejegyzéseket stb...
Beállítás (HTC)[htcsetupwizard.apk] - Ez az első amit egy friss rom telepítése után látunk, vagy egy új telefon vételekor, itt állíthatjuk be az emaileket, Facebook-ot, android nyelvét stb... Mivel ezt szinte mindenki elvégzi rögtön a telepítése után ezért később nem igazán lesz rá szükségünk
Dokkolási mód [dockmode.apk] - azt hiszem egyértelmű
Fb chat + Widget [htcfacebookchatwidget.apk / htcfacebookchat.apk] - facebook chat, számomra felesleges, ebuddy-t használok
Feladatkezelő - háttérben futó programok bezáráshoz való, törölheted ha mást használsz, pl: advanced task killer
Feladatok [mytask.apk / com.htc.task3dwidget.apk] - ha jól tudom HTC-s program ez is, sok embernek felesleges, törölhető
Feljegyzések [htcnotesprovider.apk / htcrichnoteswidget3d.apk / htcnotes.apk] - mint az előző
Google csevegő [talk2.apk] - Gmailes fiókunkon lévő "ismerősökkel" beszélhetünk
Google search [googlequicksearchbox.apk] - Googleban lehet vele keresni, nem tudom mire jó, böngészőben is megtehető
Gyors keresés [quicklookup.apk] - kereshetünk vele, YT-n, Google-ban Wiki-n, szintén inkább böngésző számomra
Hangtárcsázó [vociedialer.apk]- autóban jól jöhet, nem tudom hogy magyarul mennyire tud, sosem használtam
Hangrögzítő [htcsoundrecorder.apk] - Szerintem szörnyű hangja van a felvételnek, inkább valami alternatíva
Használat monitor [usagemonitor.apk] - adatforgalmat lehet vele figyelni, üzeneteket, stb...-t, biztos van akinek hasznára válik
Helyek - lehet vele éttermet, boltot stb...-t keresni, kiírja a címét
Hírek [htcgreader.apk / htcgreaderwidget.apk] - Híreket olvashatunk, de úgy is leadják este a TV-ben
Hírek és időjárás [geniewidget.apk] - mint az előző
Internet [browser.apk] - GB rom böngészője, szerintem eszméletlen rossz, helyette személy szerint inkább Opera-t használok
Koordináták - Térkép, inkább iGO
Locations [htclocationswidget3d.apk / htcnavigatewidget3d.apk / HTClocationpicker.apk / htclaputa.apk / htclaputainstaller.apk] - navigáció lenne, fizetős ha minden igaz, sosem használtam, inkább iGO
Navigáció - mint a fentebbi
Polaris office - ofisz szerű dolog, meg lehet vele nyitni szöveges fájlokat pl txt
Reader [myshelf_widget.apk / ereader.apk] - olvashatunk könyveket, nem sokat foglalkoztam vele, talán egyszer megnyitottam, csak angol könyvet találtam
Részvények [stock.apk / idescreen_stock.apk] - a számokhoz nagyon buta vagyok
Sim kártya előkészítése [stk.apk] - nem tudom mire jó, megnyitnám "hiba" üzenetet dob, és ha törlöm sincs gondom
Térkép - már megint
Twitter [htctwitter.apk / twitter.apk / com.htc.twitter3dwidget.apk] - nekem bőven sok a facebook is
Voice search [voicesearch.apk] - hang alapú keresés
Watch [watchapp.apk] - nézhetünk jó kis trailereket, meg gondolom pénzért filmeket is, nem tudom van-e magyar
Illetve a többi, ami a menüben nincs benne
A Google Naptár szinkronizálása [Googlecalendarsyncadapter.apk] - Szerintem egyértelmű
Adat barangolás - [htcdataroamingwidgate.apk]
Android élő háttérkép - [livewallpapers.apk]
Beállítások widget [htcsettingwidgets.apk]
Burgundi [burgundy.apk] - HTC felület, én az alapot használom, de lehet letölteni a HTC Hub-ból
Csengőhangvágó [htcringtonetrimmer.apk] - csengőhangot lehet vele összevágni, erre jó a pc is szvsz
Csengőhang widget [htcringtonewidget.apk] - nem tudom mi lenne, nem éreztem hiányát
Data dashboard [htcdatastripwidget.apk] - mint az előző
Firka [mysketcher.apk] - Aki örömét látja benne, az hagyja meg
Flickr [flickr.apk]
Fénysugár élő háttérkép [htclivewallpaperstreak.apk] - élő háttér, utálom, lassítja a telefont.
Gmail [gmail.apk] - ott az alap HTC levelező program
HTC Diavetítéses háttérkép [htcimagewallpaper.apk] - Könyvtárban lévő képeket váltogatja háttérnek
HTC Sense live háttérkép [mode10wallpapers.apk] - Megint élő háttér
HTML megtekintő [htmlviewer.apk] - értelmetlenül állok előtte, mire is jó, html-hez ott az opera
Kék ég [bluesky.apk] - HTC kinézet ismét
Könyvjelző widget [htcbookmarkwidget3d.apk] - HTC-s widget, könyvjelzőket rakhatunk ki vele főképernyőre
Magic smoke háttérképek [magicsmokewallpapers.apk] - Biztos szép lehet
Pico TTS [picotts.apk] - passz
Profil widget [htcprofilewidget.apk] - őt sem tudom
Számológép widget [com.htc.android.fusion.calculator.apk] - szerintem egyértelmű
Toll beállítások [mypen.apk] - őt sem tudom
Trends widget [com.htc.trends3dwidget.apk]
Trimit [trimit.apk] - ha jól sejtem videóvágó
Trip widget [tripwidget3d.apk]
TTS Service [ttsservice.apk] - őt sem tudom
Tőzsdewidget [fusionstockwidget.apk]
Utcakép [street.apk]
Watch widget [htcwatchwidget3d.apk]
Zene megjelenítő háttérkép [visualizationwallpapers.apk]
Élő háttérkép választó [livewallpaperspicker.apk]
Kiegészítést, kritikát, kedves hozzászólásokat, köszönöm-öket, szívesen fogadok.
Aki esetleg mást is szokott törölni, az nyugodtan írja meg, és bővítem a listát, nevével megjelenítve!(#11332) molnarpeter
köszi , de meg van
ha összedobjuk ami van akkor még valami jó is kisülhet
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11331 üzenetére
X8 elsô hsz
mp
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bubus66 #11330 üzenetére
Igen
Egyébként sajnos most nem találom de azt hiszem HTC fórumban olvastam. Egy "guru" írta le, hogy a ROM-ból , melyik alkalmazást lehet eltávolítani, melyik a felesleges, valamint "tudomása " szerint mi -mire való.
Gondoltam hátha itt is közkinccsé válik(legalábbis egy része )
de megkeresem az tuti
-
bubus66
nagyúr
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
Újra indítottad a készüléket, mikor feltetted a codecket? Próbáld meg újra indítani, hátha jó lesz.
mrskatejoe
Oké kösz rendes vagy. Majd ha kell akkor jelentkezem. Milyen orvosira???? Android!!
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11328 üzenetére
(#11328) bluobluo75
alapból menni kellett volna
Próbáld meg a beállításoknál azt beállítani illetve kijelölni, hogy szoftveresen kódoljon alapból. Lehet ez lesz a gond.
Nálam ez a van fent és még nem volt olyan film amit nem játszott volna le.Bubus66
ááááá dehogy... Marad az, hogy beiratkozok az " orvosira " aztán megoldom magam
Lecsupaszítom , de ne is kérje senki mert ucccse adom oda és nem is fogom megmondani senkinek mi mire való( na jó csak neked
na meg még egy két embernek )
-
bluobluo75
őstag
válasz
mrskatejoe #11317 üzenetére
feltettem a codeket de azt én elhiszem, hogy jót akart amiért köszi szépen, de 3 filmet próbáltam lejátszani amiből 2 meg sem nyitott a 3. meg akadozva ment
és ebben lett volna avi és mp4 is
mi a bibi? -
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #11317 üzenetére
(#11317) mrskatejoe
Szia Meg csináltad a SkaTe V2 ahogyan szereted volna?
Amit ebben a hozzá szólásodban kérdeztél. (#11249)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
mrskatejoe #11321 üzenetére
lejárt a szerkesztési idő
tehát
"(#11319) scyllarus
én is várok veled 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem "helyesen
(#11319) scyllarus
én is várok vele 1 évet minimum, de az tuti, hogy lesz egy ilyenem(#11324) kelzsoca
...ahogy olvasgattam az a célja a ZTE-nek hogy uralja a közeljövőben a piac 10%. No ehez kellenek az olyan gépek amik jelentősen olcsóbbak mint a piacot uraló más gyártó termékei.
Ez csak nekünk jó.Csendben megjegyzem, hogy minek a 4 mag ? miért ne ha van ....ezek a készülékek már nem a telefonálásról szólnak ...Szerintem minden okos telefon kinőtte a " telefon " címszót
innen már a csillagos ég a határ. Aztán válasszon és vegyen mindenki igénye aszerint
-
William84
csendes tag
válasz
DessertFox #11323 üzenetére
Veled érték egyet. Jó lenne ha lenne egy jó proci benne, nem kell túl nagy 1-1.2Ghz nem kell dualnak sem lennie. Jó lenne ha valami jobb tokozás az kellene neki és még + akku idő. Nem. Mintha ennek most baja lenne de ezekre a dolgokra is figyelhetnenek nem csak a magok számára és a sebességre meg hogy milyen vékony.
-
-
kelzsoca
félisten
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
bluobluo75 #11311 üzenetére
(#11311) bluobluo75
Apaxp jót akart neked
ugyanis
1. [link] itt írtam " de ha gond lenne vele akkor ezt még töltsd le hozzá bluobluo75 "
a link alatt le tudod tölteni a codeket hozzá.2.itt azért írta mert nincs codek telepítve. [link]
megoldás
hagyd fent a mobot és töltsd le a kodeket . Utána indíthatod a mobot.
.
ha annyira nem tetszik tölts le mást ...mondjuk QQplayert
(#11315) callvote
ne hagyd magad szívatni
Állj bosszút !!! Töröld a kis " kotton " szökevényt
-
callvote
senior tag
válasz
bubus66 #11314 üzenetére
a TC UP nekem is megvan ugyanez az 5.6os azzal már megnéztem látja "linux meghajtó"-ként.
de az easeus sem ugy látja ahogy pl neked...
látja hogy G meghajto (super floppy disknek jelzi)
és alul a fat32es részét is látja de mellette nincs ext3
recoveryböl megcsináltam az 512es ext3-at,de visszanézni nem tudom a gépen ..
no mindegy majd megoldodik valahogy csak fura hogy vadi uj kártya és már most nem egyszerü particionálni,holott alapjában véve nem is nehéz.viszont most megnéztem sima windows lemezkezelővel ott viszont látom hogy van G meghajto és kettéosztva,kifogástalan elsődleges partició mindkettő,tehát elvileg jó lett csak az easeus szivat meg folyton...
lehet másik verziót szedek le... -
bubus66
nagyúr
-
scyllarus
veterán
Egyszer nekem is csinálta reggeli bekapcsoláskor a zöld robotnál megállást. Egyszer fordult csak elő, nem gond, csak jelzem, hogy másnál is megesett.
-
kelzsoca
félisten
-
bluobluo75
őstag
válasz
bluobluo75 #11306 üzenetére
Ezt a verziót teljesen hogyan kell törölni?
...hogy ne maradjon utánna semmi -
Apaxp
senior tag
válasz
EZT is felraktad a mobo player mellé?
-
callvote
senior tag
válasz
próbáld ezt[link]
-
callvote
senior tag
nah megcsináltam igy:
"Custom recoveryben az Advanced menüben a Partiton SD card menüpont alatt lehet megcsinálni.Először adjuk meg az ext partíció méretét, 512mb-nál nem kell több.
Swap size-nál adjunk meg 0-át!Miután végzett a Mounts and Storage menüpont alatt a mount USB storage menüpontra nyomva csatoljuk fel az SD kártyát a PC felé, majd másoljuk fel a custom romot."
most ha gépen keresztül nézem akkor az ext3 particiot nem látom a progiban sem,de látom hogy levett belöle 512-öt...
akkor ez igy a normális?
ott van azaz 512 csak a win nem veszi észre? -
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #11302 üzenetére
már megoldottam most a szoftver látja csak most én nem látom a szoftveren belül hogy tudok lecsípni belöle valami create partition vagy nemtom
nem találok olyan opciot a progiban ahol "szeletelni" lehet az sd-t...egyben meg tudom formázni ext3-ra de nekem csak 512-öt kéne belöle...
ha sikerül, a cluster size mennyi legyen? -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
callvote #11299 üzenetére
(#11299) callvote
szerintem tedd a telefonba, ha látni fogja az easus a telefonban akkor a kártya olvasód hisztizik, ha nem akkor az easus (
akkor leszeded és újra teszed )
1x nekem is volt hasonló, de amikor a kártyát bele tettem a telefonba és USB -n néztem , formáztam utána minden rendesen működött
-
kelzsoca
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- reMarkable - paper tablet
- Ford topik
- PlayStation 5
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- World of Tanks - MMO
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Mozilla Firefox
- OLED TV topic
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256 GB Fekete 1 ÉV GYÁRTÓI Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest