-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Black_Raven #22907 üzenetére
Ezt jó látni.
A maga idejében nagyon szerettem a Skate-et. 😎
Egy Moto Defy Plus váltotta, de már az is történelem.
-
molnartom
aktív tag
válasz
Black_Raven #22907 üzenetére
Én az irodában használom, a rádiót azon keresztül hallgatjuk.
-
Hello,
Valaki fogott már olyat, hogy a Skate mindenféle mikrofonnal halk? Nem a belső mikrofon gumija van elmozdulva (még nem szedtem szét) hanem valami más lehet, mert headsettel sem nagyon vesz fel semmit a hangrögzítő.
Mondjuk egy régebbi Nokia headsettel egész jó lett a felvétel, de az is elég halknak tűnt...
A tulaj rátett egy Ice Armort, úgy sem javult meg. -
siddis
őstag
Nasszóval, olyan ROM-jaim vannak, hogy
Ice Armor III, Swedish Snow Rel.4 és Rel.7, Skate Mix 365, T-Mobile original, Big Brother, Skate V2 és egy C3Co-féle kernel, ami kevesebb akksit eszik. Van még 150, illetve 200MB-os system partíciót készítő TPT-m meg minden apróság..
Ha kell valakinek.. -
Dexter68
addikt
válasz
zovifapp111 #22902 üzenetére
Hehe... pedig ez egy gyors romnak számított annó... persz akkor örültünk, ha az antutu megközelítette a 3000-et... ma meg már 40-50 ezres telók vannak
-
zovifapp111
senior tag
válasz
Dexter68 #22899 üzenetére
Nagyon király vagy, köszi szépen mégegyszer
! Működik a teló, csak szokatlan a sebessége a mai telókhoz képest, de tarcsinak tökéletes és nem tégla
. Nekem anno egy kelzsoca féle room volt rajta ami nagyon bejött (ilyen kávézó tapétája szerű háttere volt alapértelmezetten) és érzésem szerint a leggyorsabb volt, full magyar rengeteg beállítási lehetőséggel. Nagyon szép munka volt tőle
-
Dexter68
addikt
-
Dexter68
addikt
válasz
zovifapp111 #22898 üzenetére
Bocs, valamit elkavartam, itt a jó link, ellenőriztem.
-
Dexter68
addikt
válasz
zovifapp111 #22896 üzenetére
Hátbazz, nagy szerencséd van. Már rég kitöröltem mindent a Skate-tel kapcsolatban, de a megán ottfelejtettem egy MIUI romot. Ráadásul azt, ami nálam a legjobban működött. Szedd innen.
-
zovifapp111
senior tag
Sziasztok! Minap előszedtem a jó öreg szkétet és gondoltam bekapcsolom. Az android logónál megfagy, de a recoveryt még be tudom hozni. Nincs hozzá se mentésem se egyéb más. :-( A kérdésem az lenne, hogy lehetne életrekelteni (ha még lehet)? T- mobilos volt anno, de a gyári room-ot már a zte oldalán se lehet elérni. Köszönöm!
-
siddis
őstag
válasz
kertimedve #22894 üzenetére
Nekem van olyan ROM-om hogy T-Mobile original, az kéne neked.?
-
kertimedve
csendes tag
Üdv,
Szeretnék egy full gyári romot visszavarázsolni, mert agyon volt partolva meg semmi sem megy már rajta, ezért szertném a pc s megoldást, de a link nem aktív az összefoglalóban, tudnátok segíteni? -
siddis
őstag
Nekem van kettő darab TPT-file-om ZTE Skate-hez, az egyik 150 MB -os system-partíciót hagy, a másik meg 200-at.. Sajna már a teló nincsen meg, most egy Blade Q Mini-t birtoklok, pénteken jött meg hozzá egy új gyári akksi valahonnan Angliából, mert már púposodott, mint Jean Marais abban a filmben..
Meg szerintem az SD-partícionálása nem oldja meg a problémát, egész egyszerűen ki kell mindent dobálni a root-olt telóból, főleg hangfájlok, aminációk, fölösleges médiatartalmak, mindent ami csak törölhető.
Utána lehet hogy menni fog, de elég sokat szívtam egy HTC-vel, ott olyan kevés volt a szabad hely hogy alig akart futni már a Google Play.. -
PPLaci
csendes tag
Sziasztok!
Egy másik fórumban már feltettem ugyan ezt a kérdés, de ahogy elnézem az már egy halott lista.
Hátha itt tudtok segíteni.
Most olvasom, hogy a Whatsapp applikáció 2017 januártól már csak 4.x.x feletti androidokon lesz elérhető.
Ezért kényszerülök frissítésre. Egy ZTE Skate telefont használok teljes megelégedéssel Ice Armor III-al (kéretik nem röhögni) Most feltettem a a leírtak szerin a CM 10.1 2013 májusi verzióját, és ahogy le van írva a gapps 4.2-t. Fel is ment minden hiba nélkül, és tényleg változott a verzió. A meglepetés ezután ért. Próbáltam feltenni programokat, de semmi nem sikerült. Először memória hiányra panaszkodott, de letöröltem a google... (nem emlékszem a nevére de valami nagy file) ezután újra próbáltam installálni a Skype-t és a Whastapp-ot, de egyik sem működött. Pedig most az Appmgr szerint 100Mb hely volt a telefon memóriában, Így egyenlőre visszakerült az IceArmor. (még szerencse, hogy csináltam mentést)
Mit rontottam el? Kérlek segítsetek! Köszi! LaciKözben olvasok vissza. Lehet, hogy az a TPT varázslat kell neki? Régen már csináltam valami memória bővítést az SD kárya segítségével. Így 238MB memóriát ír ki.
-
makoss
veterán
Üdv!
Még mindig ZTE Skate probléma:
Elvileg 512 MB tárhelye lenne ennek a telónak, hogy lehetne mégis annyit csinálni, mert most nem annyi:
[link] -
makoss
veterán
válasz
DessertFox #22879 üzenetére
Átnyomtam, mint ha jobb volna.... nagy kínai f*s ez a Skate már
Majd még próbálgatom.... -
makoss
veterán
Üdv!
Mit lehet állítani akkor, ha a mobilba pld. begépelt szót átírja?
Egy gmail címet írnák már be de mindig email.com-ot ír mire végzek a gépeléssel.
De sima szöveg beírással is ez a helyzet, pld Miskolc helyett siskolc-ot ír.
Mit kell állítsak, hogy leszokna már erről?
Elég idegesítő már!
Köszönöm! -
HeadHunter98
tag
válasz
Véreshurka #22873 üzenetére
Nemrég találtam meg a ketyerét és sikerült életet lehelnem bele, na mehet a mókolás!
Szia!
A fejlesztői beállításokat az Alkalmazások -> Alkalmazásfejlesztés pontnál találod.
WIndows 10-ben nem vagyok biztos, de nekem 7-esen sikerült. Bekapcsoltam az USB debugot, bedugtam a gépbe, majd felrakta magától a drivereket.
Rootoláshoz az általad említett Modaco fórumon a "TWM_Fantastic_T3_Root_Packge .rar" fájlra lesz szükséged. Ezt kicsomagolod, majd elindítod a 1_Install_Android_2.3.x_root.bat (2.3.4 vagy 2.3.5), ilyenkor kikapcsol a telefol, a CMD parancssor lefut, rootolás után pedig a ZTE helyett egy Google logó fog fogadni. A roothoz nélkülözhetetlen superuser app is fent volt, ami a root sikerességét bizonyította.
A Clockworkmod recoveryhez én [link] használtam. -
makoss
veterán
Üdv!
Volt már valakinek problémája a mikrofonnal?
Nállam igen, 3500Ft-ért cserélték -
Véreshurka
senior tag
Sziasztok!
Kaptam egy ilyen telefont, és szeretném kicsit felturbózni. Igazából csak root-ot meg egy navigációt szeretnék feltenni rá, illetve jó lenne ha z IceArmor ROM-ot fel tudnám rá tenni, Blade-re anno nagyon bejött. Na most ezzel kapcsolatban kérnék segítséget.
Gyári 2.3-as telekom-os a telefon, semmi piszkálás nem volt vele. Próbáltam keresni a fejlesztői beállításokat, de sehol nem találtam. Ezt hogyan tudnám elővarázsolni? Illetve ha ezt megtalálom az ADB kapcsolatot összetudom hozni egy win10-es gépen? Az ADB és a Fastboot a mostani telómmal (OPO) jól működik win10 alatt is, de nem tudom, hogy a Skate is jól működne-e. Kellene nekem a telefon illesztőprogija is, vagy elég ha az ADB Fastboot páros már fennt van.
Illetve ha már ezek sikerültek tudnátok adni működő CWM recovery-t, illetve IA3 romot? Az itteni linkek sajnos mind meg vannak halva, a Modco fórumon pedig elég nagy a káosz, nem igazán látom át.
Előre is köszönöm!
-
aldebaran
addikt
Sajna úgy esett, hogy resetelnem kellett a telót, tehát minden gyárira lett visszaállítva - V2 ROM - és a google play nem működik. Kicseréltem a régi market-et az új play-re és mindig összeomlik, amikor netet kap.
Kerestem itt visszább, de sajna nem találtam megoldást. Nekem annak idején működött simán.
Valakinek van ötlete, mit próbálhatnék meg?
Köszi előre is. -
aldebaran
addikt
A telóban van hívásátirányítás funkció. Nem tudjátok véletlenül, hogy ha hosszabb ideig szeretném, hogy csengjen a teló, mielőtt átirányít az "Átirányít, ha nem válaszol" funkcióval, akkor hol, vagy mit kell módosítani?
Erre sajnos nem találtam semmit a hívásbeállításoknál. -
makoss
veterán
Üdv!
Olyan után érdeklődnék, hogy a ZTE Skate telóm (T-Mobile) azt az idegesítő hibát csinálja, hogy ha valakit hívok akkor az én hangom a másik fél nem hallja, én viszont a másikét igen.
Hogyan lehetne megszüntetni ezt a hibát?
Köszönöm! -
pacocsa
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek! minden bekapcsolásra a recovery jön be és nem tud bootolni. A recoveryben mindent tudok csinálni visszaállítás ,telepítés törlés ami látszólag sikerül de újraindítás után ismét a recovery jön be. Az esemény egy spontán újraindulást követően jött elő. Jelly Bean paranoid van a telón. -
bgyg1
aktív tag
Sziasztok! A paranoidjelly 4.1.2 rom-hoz, milyen ext partició kell? Mert megcsináltam 2-s illetve 3-s ext-re s nem látja a partition info menüben az ext partition fül alatt, azt írja ki, hogy nem érhető el.
-
royalka
őstag
válasz
Dexter68 #22852 üzenetére
Megpróbálom a IA3-at hátha nekem megy rendesen minden.
ClockworkMod Recovery 4.0.1.4 unofficial MoDaCo Edition ez jó lesz nekem hozzá? Mert csak ezt találtam. Nagyon rossz hogy az 1. lap ennyire halott lett. A rootnak még nem kerestem utána.
-
Dexter68
addikt
válasz
royalka #22850 üzenetére
Sztem vagy tedd fel az IceArmor III-at (IA3-ként is keresgéld)
vagy a H3 Mach Speedet.
(pont a múlt héten töröltem ki a Skate-hez bevált romjaim) -
royalka
őstag
Sziasztok kezd csömöröm lenne annyi rom van erre a telora. Egy ismerősömnek kellen anyit csinalni hogy a gyári appok közül kukázni párat meg kiboviteni a belső memot (root + ext) . De ezen kívül semmi extra nem kellen, de a vaku az jovolna es hogy g appok is menjenek rendesen. Esetleg hogy mire keressek rá tudna valaki segíteni?
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22844 üzenetére
Hát sajnálom.
De ezek szerint még jó, hogy a Slim-et tettem fel, mert erre ráment az igo is és a sygic is. -
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22837 üzenetére
Nahát, nekem nem ment ez az ext+ sajna akárhogy próbáltam. Nem baj, megoldottam végül másképp. SD kártyán 512mb ext3-as, primary partíciót csináltam, a 3 wipe után felraktam a jelly 2.81-et, restart nélkül rögtön egy nitroglass 2.1-et, utána restart és voilá 500 mb belső memória. Huhh, szenvedős volt. Na persze utána még felment a Gapps is, és minden jó. Csak az IGO szulinapp nem megy rá, mert (?) nem kompatibilis állítólag. Ezzel nem tudok mit kezdeni. Nem baj, eddig jó, van facebook meg viber, meg játék
-
siddis
őstag
válasz
Dr. Romano #22842 üzenetére
Nekem a Dolphin Browser Mini simán vitt minden flash tartalmat és nem volt felrakva semmilyen Youtube app..
-
aldebaran
addikt
válasz
Dr. Romano #22840 üzenetére
az összefoglalóban van rá megoldás
-
aldebaran
addikt
válasz
Dr. Romano #22838 üzenetére
böngészőből?
-
Dr. Romano
veterán
2.x esetében van valami megoldásotok a youtube app helyett valami alternatívával elérni a videomegosztót? (ugye most szívás mert megszűnt a régi yt appok támogatottsága, így már nálam sem megy)
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22836 üzenetére
nem kell megkeresned semmit, hisz már leírtam...
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22835 üzenetére
Megyek dolgozni ma, és ha lesz rá időm, megkeresem azt a leírást, és megpróbálom úgy, ahogy te csináltad. Bár lehet, hogy csak holnap, mert hadrendbe kellett állítani a zte-t (viber, telefonszámok, stb..). Biztos jó lesz, bár majd kipróbálom más sd-vel is. Ha az se, akkor paranoidjelly. Próbálkozom.
Köszönöm!
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22834 üzenetére
Hát én nem így csináltam és működött...
Én úgy csináltam, mint pár száz hozzászólással ezelőtt, amit itt olvastam:
törölni a menüből a cache-t... stb. (az sd kártyámon volt adat, az mind megmaradt)
telepítettem az alap programot
újraindít
telepítettem a gappst
újraindít
(ezután mókoltam, de láttam, hogy nagyon kevés a hely, ezután)
telepítettem az ext+ -t.
újraindítottam. ekkor lassabban indult el, de pár perc után elindult és azóta is működik. az igo-n kívül a sygic is rajta van már, meg még a régebbi programjaim: mxplayer... stb. -
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22833 üzenetére
Nem, a ROM-ot és a GAPPS-t együtt csináltam. Utána újraindítás és ext2+. És ott állt. Probáltam a link2sd-t is, de nekem nem igazán jött be, mert hiába tud átmozgatni, nincs annyi belső memória a telefonba, hogy akár egy facebook-ot feltegyek. IGO meg 200 mb körül van. Tehát mindenképpen ezzel az ext2-vel kell valamit kezdenem.
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22832 üzenetére
minden egyes telepítés után újraindítottad?
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22831 üzenetére
Köszi, megpróbáltam először simán, majd a teljes leírás szerint is végigcsináltam. Ha csak a slimbean-t és a gapps-ot teszem fel, akkor jó. Ha elkezdem az ext+-t, akkor 20 perc, és még mindig semmi. 4 gb-os kártya, eredetileg FAT-re particionálva, class 4. Szerintem nem jó a kártya.
Pedig jó, teló látja, gép látja, nem tudom, hogy mi a gond, de nem baj, ez van.
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22830 üzenetére
simán mehet a cwm-ben az ext+. legfeljebb mégegyszer belépsz a google-be.
-
aldebaran
addikt
válasz
WatsonSponge #22826 üzenetére
Mikor már felment a rendszer majd újra indítás után a gapps, utána újra indítottam és feltettem a weboldalról a INT2EXT+ is. Ekkor 500Mb lett a rendszer partíció.
Nem formáztam semmit előtte. -
Adamis
őstag
válasz
WatsonSponge #22826 üzenetére
Link2sd... az tuti jó!
-
WatsonSponge
csendes tag
válasz
aldebaran #22825 üzenetére
Hello!
Feltettem én is a slimbean cuccot, minden rendben van vele. De nagyon kevés a belső memóriája ennek a telefonnak, erre hogy ment rá az IGO? Van egy nitroglass 2.1-es cucc, ami az SD kártyából leszed a telónak helyet, de az állítólag a slimbean-nel nem passzol. Azt olvastam, hogy a paranoidjelly-vel jól működik, de nem tudom, hogy megpróbáljam-e azzal. Ezt te hogy oldottad meg? Igazából második telefonként használja a párom, amíg az xperia sp-je szervizben van, de kell neki facebook, játék, stb. és az sok ennek a belső memóriának, később meg navigációs telefonnak szánnám.
-
aldebaran
addikt
Sok év stabil működés után arra gondoltam, hogy a skate_v2 romot lecserélem. Átolvastam pár száz hozzászólást, mikor még Faggyi is itt tolta... stb. Most úgy tűnik, hogy két esélyes maradt:
1. a videón bemutatott, illetve alatta belinkelt rom: Android 4.2 (Jellybean)
2. vagy amit pár hozzászólással ezelőtt írtatok: ParanoidJelly
3, ... vagy SlimBean 3.1 - Android 4.2.2 ?Szerintetek melyik lenne a jobb, ha pár játék, fényképezés, navigáció "iGO szülinap" lenne az, amire használnám?
-
GAbre
veterán
Sziasztok!
Lenne egy skate teló.
Nem akar bekapcsolni,csak az android logó tölt órákig.
Root nincs rajta ftm logó jön be.
1-2 linket próbáltam leírásból,de az oldalak nem találhatóak.
Valakinek van valami 5lete,hogy tudom működésre bírni? -
WatsonSponge
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ZTE skate telóm, második telónak használjuk a párommal, ha valami gond van. Már régen vettem, és mindketten t-mobile-osok vagyunk, és nem emlékszem, hogy most független-e, vagy t-függő. Tudom ezt valahogy ellenőrizni? (nincs itthon más szolgáltató sim-je, macera lenne kérni valakitől). Gyári rajta minden, azt nem tudom, hogy root-olt-e (ezt hogy írják helyesen?
), alaptelefonnak használjuk. Köszönöm a segítséget előre is!
-
Dexter68
addikt
Ext partíció létrehozása
Van a Recoveryben is is ilyen menüpont az sd formázásánál. Én annó 8 gigás sd-n 1 gigás ext-et használtam.
Aztán, hogy onnantól lin2sd-t használsz, vagy az int2ext-et, az már egyéni ízlés kérdése. Én az utóbbit szerettem, Adamis kolléga meg az előbbit, ha jól emlékszem -
Adamis
őstag
4.0.4.-et nem ajánlom, mert a vakut kicsapja... IA egy jó rom és utoljára abban van működő vaku. A felette levőkben már nincs. Ha pörgős kis romot akarsz, akkor Paranoid Jelly 4.1! Vaku nincs, de egyébként sem ér sokat!
skate.modaco.com - itt nézelődj! Vagy ha a nevemre kattintasz, akkor a blogomban van egy leírás, ami segíthet..
Illetve a nevem alatt van egy link..
-
ZeTE
tag
Hali!
Valaki tudna ajánlani nekem valami jó 2.3.7 vagy 4.0.4 romot SKATE-re? Most Ice Armor 3 van rajta de már öreg egy kicsit! Estleg létezik szebb/jobb és a vaku is működik! -
angelius
aktív tag
válasz
Zoli1222 #22801 üzenetére
Szia! Én a helyedben nem raknám fel mert Fagyi nem igazán fejezte be azt a romot és már nem is fogja. Viszont CECO befejezte a ParanoidJelly romot és ennél nem kell sem particionálni sem recoveryt cserélni. És ebben a romban csak a vaku nem müködik.
-
Zoli1222
addikt
Sziasztok!
Az asszony telóját szeretném 1 kicsit felturbózni. Melyik a legstabilabb és leggyorsabb elérhető rom rá? Ezzel szemezek, de a linkek nem a legtutibbak.-->Zte Skate CyanogenMod 11.0 4.4.4 Esetleg tudtok direkt linkekekt? A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest