- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
Sziasztok! Több mint egy év után itt hagylak titeket... Nagyon sokat tanultam itt, első droidos telóm volt, de jött egy jó lehetőség és továbbléptem. További jó fórumozást és stabil romokat mindenkinek!
-
scyllarus
veterán
válasz
schellj #18928 üzenetére
Egyébként külön megnéztem, és az IA kernele van benne
Csak az a furcsa, hogy nekem vagy 3-4x fent volt az IA3, és sem az, sem a másik 15 rom nem használta rendeltetésszerűen az ext3-at. Ez a spanyol rom meg 2x került fel, és mindkétszer hiba és buherálás nélkül működik vele. Több, mint egy év használat után jöttem rá, hogy is kellene működnie. Majd hanyatt estem először, amikor megláttam a telepítés után, hogy szabad belső tárhely 400MB...
-
scyllarus
veterán
Én most vagyok gondban, a múltkori hozzászólásom óta a CM7 Nightly akkuidejével nagyon nem vagyok megelégedve, plusz rendszeresen eldobálja a hálózatot (naponta 2-5x). Ez csak ennél a romnál és a korábbi verziójánál fordult elő. Nekem a CM9-10 nagyon nem jönnek be, rápróbálok a MIUI-ra, kíváncsi leszek az akkuidőre.
-
scyllarus
veterán
válasz
D34L3R #18681 üzenetére
1. Fórum használata
Ez a fórum azoknak az embereknek nyújt (szakmai) segítséget, akiknek kérdésük van a készülékkel kapcsolatban vagy csak érdeklődnek a készülék iránt. A fórumban TILOS a WAREZ valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések.
Ilyesmiért ban jár itt. Ha ez érdekel, akkor azt privátban intézd.
-
scyllarus
veterán
Én is frissítettem a CM7 Nightlyt az idei verzióra. Előtte az utolsó tavalyi volt, fent és nekem fantasztikusat javult az akkuidőm. Korábban estére 40-50%-ra merült, tegnap 79%-on volt fél 11-kor
-
scyllarus
veterán
válasz
MaRtiiN011 #18499 üzenetére
Nincs mit, örülök, hogy ennyi volt a gond.
-
scyllarus
veterán
válasz
MaRtiiN011 #18497 üzenetére
Egyszerű: vissza kell olvasni. Mivel nem írtad, milyen rom van fent, keress rá itt a fórumon a "proximity sensor" szavakra
-
scyllarus
veterán
Amióta egy fórumtárs ajánlotta, a Next launchert használom, gyors, szép, 2x frissült is. Ma jelezte: újabb frissítés van, és most már fent van a Play-en is! Mondom, remek, tök jó lesz. Aha, több, mint 3000 Ft
Úgyhogy marad a béta, nincs vele semmi gond.
-
scyllarus
veterán
válasz
krystman #18230 üzenetére
Fent van azóta is, és jó, az akkuideje is remek. De a launchert nem merem visszarakni.
Adamis: nem tudom, ezt próbáltad-e, tényleg WP8 kinézetet ad, nagyon jó különben, de félek, hogy ez okozza a galibát. Nem a Play-ről szedtem le, nem linkelem, mert igen-igen gyanús a cucc. -
scyllarus
veterán
A Skate-em egyik pillanatról a másikra eldobta a simet. Hálózat nem elérhető ezt írja, a sim másik telóban jó, másik simet sem fogad el. Leejtve ilyesmi nem volt. Valami tipp?
-
scyllarus
veterán
Ha valakit érdekel, az AB SW HD tökéletesen fut a Skate-en
-
scyllarus
veterán
Én nem tudom, melyiket kellene felraknod
Én azt tettem fel, amelyiket linkelted. Jó párat kipróbáltam már, némelyiket többször is, de nekem igazából csak a GB alapúak jöttek be. Zsoca 2 romja, a Mokee és a CM7 jó pár verziója -mindegyik jó volt, csak a kísérletező kedvem miatt cseréltem le őket. A CM9-10-es romok mind valami probléma miatt kerültek leváltásra nálam. Ettől még másnak más lehet a véleménye
-
scyllarus
veterán
Igen, az utolsó. Mondjuk én alapból ráhúztam C3C0 s4-es kernelét és kamera update-jét, lehet, hogy az kavart be, de az ő műveiben eddig még sosem csalódtam. Mindegy, nem is tetszett, nem is kísérletezem JB-nel, felment a CM7 Nightly, szintén C3C0 előadásában, az működik kiválóan.
-
scyllarus
veterán
válasz
winse7en #18072 üzenetére
Nekem az volt a bajom vele, hogy:
1. szintén sokáig fekete volt a képernyő
2. az idióta módon megoldott híváselutasítás válasz sms-sel miatt, ha zsebből vettem elő, 5-ből 4x előbb az sms-t kellett lenyomnom, hogy fel tudjam venni
3. a hívóképek iszonyú homályosak voltak -
scyllarus
veterán
A T-Mobile-nál már elérhető a webshopban a Grand X inteles verziója
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
IA3 vissza, de tiszta telepítéssel. Én sok romot kipróbáltam, emiatt sokszor raktam vissza az IA3-at, és sosem volt wifi gondom. Valami beakadhatott ott. Vagy próbáld ki a SkaTe_V2-őt, az a gyári rom módosítása, ugyanattól a fejlesztőtől (Kelzsoca), azzal pláne nem szokott gond lenni.
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
IcePrincess #17680 üzenetére
Beállítások-Extra beállítások-Alkalmazás-Telepítés helye.
-
scyllarus
veterán
válasz
IcePrincess #17676 üzenetére
Gyári rom alatt nem tudom, be lehet-e állítani. IAIII-nál be lehet, de arra figyelj, hogyha sikerül átállítani, a widgeteket is a kártyára fogja menteni, és nem működnek majd! Azokat majd vissza kell mozgatni a telefonba.
-
scyllarus
veterán
Azt hiszem, eljött az a telefon, amiért hűtlen lennék a Skate-hez és a "szolgáltatónál vásárolok" alapelvemhez is:
[link]
Fehérben hihetetlenül szép, pedig mindig nőiesnek találtam a fehér telefonokat. -
scyllarus
veterán
válasz
kisfonok99 #17672 üzenetére
Az SD kártyán létrehozol egy Notifications nevű mappát, belerakod a kívánt mp3-at és akkor már ki tudod választani az értesítési hangoknál.
-
scyllarus
veterán
válasz
mrskatejoe #17610 üzenetére
Tényleg szép.
Csak éppen ez a tartalom ennyiért drága és kevés.
Ez egy ZTE Ascend G300, csak éppen drágábban. -
scyllarus
veterán
válasz
foldermate #17549 üzenetére
Nem tudom, melyik rommal próbáltad (aminél nem volt jó), de próbáld ki a SkaTe_v2 romot, az gyárin alapszik, annál nem szokott gond lenni a közelségérzékelővel és azért a gyárinál sokkal jobb.
-
scyllarus
veterán
válasz
TimDom #17528 üzenetére
Egy kicsit olvass utána úgy általában az Androidnak, ha javasolhatom. Sok olyan kérdést tettél fel, amik a rendszerrel vannak összefüggésben, nem a konkrét telefonnal(3G, Office pl.). Azt, hogy milyen telefon felel meg az igényeidnek, a felhasználás módja szabja meg elsősorban, hogy te mire akarod használni - és persze mennyit tudsz/akarsz érte fizetni.
Alapvetően az Android rendszer MINDENRE alkalmas, ami egy telefonnal kapcsolatban felmerülhet. Ezeket általában nem natívan tudja, ahogy a Symbiannál megszoktad, hanem külön telepíthető alkalmazások segítségével, ezek elsődleges forrása a Google Play alkalmazásbolt. Itt szinte mindenre van program, többféle is, a legtöbb ingyenes, de vannak fizetősek is. Oda már akár most felnézhetsz, megkeresheted, van-e a számodra szükséges feladatokra program.
Ennek a telónak vannak korlátai, az elavult processzor elsősorban az új játékoknál jelent akadályt, bár néhány alkalmazás is megköveteli a 2.3-nál frisebb rendszer meglétét. A másik gond a kis belső tárhely, ami ugyan kicsit megnövelhető némi trükközéssel, de ha rengeteg alkalmazást/játékot akarsz telepíteni, ez nem a te telefonod.
A mindennapi feladatokban (telefonálás, sms, net, levelezés, office használat) a teló jól helytáll, a nagy kijelző előnye itt megkérdőjelezhetetlen. Az akkuideje is igen jónak mondható, az okostelefon szinten elvárt egy napot simán hozza.
A legbiztosabb egyébként mindig az, ha bemész egy boltba, és megtapogatod személyesen, nagyon sokszor így bukkansz olyan dolgokra, amik megerősítenek vagy éppen eltántorítanak a vásárlási szándékodban. -
scyllarus
veterán
válasz
leoncavallo8 #17347 üzenetére
Nincs úgy beállítva, hogy lekapcsolja a wifit, hogyha kikapcsol a képernyő?
-
scyllarus
veterán
-
scyllarus
veterán
válasz
RtgLaci #17078 üzenetére
Nekem is az van fent, már a v0.3-as is jó volt, ez még jobban tetszik. Csak kíváncsi voltam arra, milyen az a kínai izé (mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy patchelni kell a marketet), de annyira nem, hogy lecseréljem a Mokee-t. Azért is kérdeztem itt, ha nem lennék elégedett a mostanival, akkor kipróbáltam volna magam az újdonságot (hála az itt szerzett gyakorlatnak, egy romcsere már 10 perc alatt megvan
)
-
scyllarus
veterán
Ezt próbálta már valaki?
[link]
Shendu OS. -
scyllarus
veterán
válasz
Agyzuzo #17014 üzenetére
Új jött, július 24-én jött, plusz egy patch 25-én
Adamis: a CFX nekem is volt fent párszor, na abban tényleg sz.r a l2sd.
GAbre: nekem november óta bírja, fólia nélkül, nincs karc vagy törés (kopp, kopp, kopp)
Húzni nem érdemes, hacsak nem játszol sokat, de alapvetően nem arra való. Nem rendszertől függ a húzhatósága (mondjuk custom rom alapfeltétel), hanem egyedi, telefononként eltérő lehet. -
scyllarus
veterán
24-én megint frissült a Mokee, aki azt használná
Az MK Launcher kukába került és megkapta a Launcher Prot. -
scyllarus
veterán
válasz
Gorky01 #16968 üzenetére
"CM9 & AOKP Theme - TouchWiz 5.0 v3.0.4.apk"
Te írtadBenne van a nevében a TW, de az is hogy téma. Ez egy téma, amelyik az aktuális launchernek - ha az engedi - TW kinézetet ad. Az ikonok azonnal megváltoznak, de a launcher kinézete néha csak újraindítás után. Nekem ez szimpatikusabb egyébként, a saját jól bevált launcheremet szeretem használni, a TW tetszik kinézetre, de az eredetivel azért vannak gondok, kérdezz meg egy Samu tulajt... Szárnyakat adhat egy Samu telefonnak egy launcher csere.
.
Mindkettő benne van a névben. Vannak TW launcherek, amik valóban önálló programok, még a SGS III launchere is hozzáférhető már, de ahhoz pl. ARMv7 kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- Mercedes topic
- Diablo IV
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest