- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vizslakutya
senior tag
Saját tapasztalat,hogy lehetőleg olyan helyre kell bevinni,ahol nincs helyben szerviz.
Nekem Szegeden,amikor bevittem, rögtön szétkapta a szervizes,tisztított,pucolt és szó sem volt cseréről.
(tény,hogy a hangon érezni lehetett,hogy jót tett neki a pucolás)
Ott működik a csere szvsz,ahol macerás a küldözgetés,cserekészülék biztosítása,stb. -
callvote
senior tag
amikor én néztem az unlocker is a playre mutatott,azota a link változott...
na már most ha play-re megy a link az nem warez akárhogy nézem,nem egy crackelt,feltört,fizetős appot kinált ingyen(először),igy az nem VOLT warez.
bármikor linkelhetek fizetős alkalmazást playről,amit te megvehetsz,az nem warez...
amugy innentől engem sem izgat ha warez ha nem -
kelzsoca
félisten
A kernel a szó-szoros értelmében egy zImage nevű fájl, ami a boot.img fájlba van becsomagolva, pontosabban az initramfs mellé csomagolva.
A teljes boot.img cserével nem hiszem hogy sikerrel járnál, mert szinte biztos hogy van változás az initramfs-nél, esetleg ha kibontod a boot.img-t és kicseréled csak a zImage fájlt, majd visszacsomagolod, és így flasheled fel, még működhet is.
-
-
scyllarus
veterán
Én is figyelem rendszeresen, hátha sikerül összedrótozniuk. Utoljára a hónap elején próbáltam, akkor már volt kamera előnézet, de nem csinált képet
Igazából engem az ICS csak és kizárólag a Miui Launcher miatt érdekel, ha azt valaki portolná GB-re, fel nem raknám az ICS-t, maradnék a jól bevált IA3-on.Miért beszéltek erről off-ban? A Skate-re készülő főzött rom, teljesen on a téma
Watt25: milyen romot használsz? Azt nem ártana tudni.
-
Norbeee01
tag
Nálam (Mr X-én mostmár) ugyancsak előjött a GPS probléma,de csak IA III-on(és egy rom újrahúzás megoldotta)...
(#13045) Mr X :
Nyugodj meg, proximity sensort ezen a készüléken soha nem kellett kalibrálni,rengeteg rom-ot próbáltam ki, egynél sem volt probléma
Mondtam hogy jó példány került hozzád
-
Badboys
őstag
Rövid tapasztalataim azt mutatják,hogy egyik IA sem hibátlan sajnos vannak működési gondok.Mielőtt lefejeztek nem sértő szándékkal írtam csak sajnos napi szintű problémák vannak.Semmi sem lehet tökéletes csak az a baj,hogy javításukra semmi esély.Egyébként használhatók csak az apró bosszantó dolgok.
-
Norbeee01
tag
Nos hosszas(több mint 1 óra) keresgélés után végre megtaláltam a módját hogyan szerezzük meg a Root-Jogot a SplashMod V2.2 Rom alatt...
Először is töltsük le ezt a zip-et:
[link]
Ezt másoljuk fel az SD kártyánkra.
Reboot recovery menübe
Itt install zip from sd card
Kiválasszuk a letöltött zip fájlunkat.
Telepít
Aztán csak 1 reboot system now, és máris megvan a superuser jogunk
Működik teszteltem -
Norbeee01
tag
GTA III, GT Racing Academy, Asphalt 5 stb. futottak 960Mhz-en, Quadrant, Neocore, Linpack, Antutu, Smartbench is lefut hotreboot nélkül(LauncherPro-val), SPB Shell 3D-vel meg amint indítok valami alkalmazást(vagy pár másodperccel indulás után) már rebootol is...Leszedtem és most megint üzemel 960mhz-en... Tehát tuti hogy nem a telóval van a baj,max nem férnek össze egymással....ja és december óta 960mhz-re volt mindíg tuningolva....
-
Takilandbau
csendes tag
-
Takilandbau
csendes tag
Hello! Én most felraktam, és egyenlőre nincsen olyan hiba, hogy kilépegetne stb...azt ext-et nem kezeli, elég érdekes egy ötvözet...a statuszbár nagyon fain, a menü nekem hiányzik, de szokás kérdése, a luncher szerintem kicsit lassú... de tényleg elfogadható verzió, bár a képernyő zár sokkal jobb volt a sima IA3-ban, ezt véletlenül is ki lehet szerintem nyitni a zsebben. De így első körben nem vésze, rosszabbra számítottam...de visszatérek az eredeti IA3-hoz...
Jah és a beállytások az még tetszik olvasható és szép, jah a kis kinai ikonok elég érdekesek. Ami zavaró hogy nem lehet őket eltüntetni...
vagyis nekem még nem sikerült, tesztelésre hibátlan napi használatra még nem ajánlott...szerintem
-
macilacus
senior tag
Kocsihoz természetesen van szivargyújtós töltő, de ha az ember a családdal megy kirándulni akkor városnézni bizony néha gyalog is jól jön a I-Gps. Viszont gyalogosan nem megy mindig a kijelző, meg simán be lehet úgy állítani, hogy a háttérben fut és csak amikor kell akkor vesszük elő a háttérből.
-
storm3
senior tag
Minden rommal ugyanez a gondom mióta kipróbáltam a CM9-et. Jelenleg a preferrált hálózati mód GSM/WCDMA, Atomic 4.0 van fenn jelenleg(bár IA 1-2-vel és skate v2-vel is ugyanez a probléma,most ki akartam próbálni valami 'idegenebbet'). Ha esetleg valamit állítgathatok máshol is,ne kíméljetek a tippekkel
-
mrskatejoe
aktív tag
Danex
",hogy melyik program mennyi fogyaszt..."
egy kicsit pontosabban ( nem más mint amit Te vagy én látok az akkumulátor használatnál a beállítások menüben).
" Mennyi időt volt bekapcsolva a kijelző, a futó vagy futtatott program mennyi cpu időt haszált, meddig volt ébren a telefon stb."Tehát nem az akkumulátort "kalibráljuk " hanem a file törlésével nyomon követhető (konkrétan ) a "fogyasztó és a fogyasztás százaléka "
vannak olyan alkalmazások amik hellyel közzel ebből az adatból vissza tud számolni az aksi (még hátralévő mennyiségére )
Ha töröljük is ..és a háttérben beragad egy program akkor az ugyan úgy sokat fog fogyasztani magyarul meríteni fogja az aksit...és nyomkodhatjuk a Kalibrációt az nem fog megjavulni magától. ...ugye érted mire is írtam ezt
na csak összejött ennyi szerkesztés után
-
apeelme
addikt
így van ahogy mondod...ez a fájl tartalmazza/gyűjti a statisztikát amit az Akkumulátorhasználat-nál látsz...100%os töltöttségnél, és rom telepítésnél minden esetben törlődik...a google mérnök "álláspontja"
-
bubus66
nagyúr
Olvasd ezt el légyszíves az apeelme írta
(#9624) apeelme válasza callvote (#9616) üzenetére Természetesen igazad van hagyjuk a mestereket dolgozni és csináljanak nekünk megint egy jó ROMOT persze ha ezek után meg érdemeljük. csak azért írtam, hogy várom tőle a ROMOT amit készít nem akarom a kelzsocát és apeelmét lenézni, nem is fogom minden e lenézni ŐKET mert ilyen jó ROMOKAT senkitől sem kaptunk volna. De az etalon ha tud olyat csinálni mind ők akkor kátozhat itt a fórumon.
Ja de lehet:: callvote Tőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Talán
-
mrskatejoe
aktív tag
-
Joshi
titán
Jó de akkor mivel magyarázod hogy a frissen felrakott romon első próbálkozáskor majdnem elértem a 20/10-es értékeket? Aztán amikor újraraktam a tpt miatt már csak 5/5 de inkább 5/3 ami nekem bőven elég csak hát elég furcsa.
(#9218) callvote: azért nagyon nem mind1 hogy milyen márkát veszel a megbízhatóságot és a sebességet illetően. Noname gyártmányokat kerülném, majdnem azt mondom hogy a Samsung is határeset ilyen téren.
-
Norbeee01
tag
Légyolyszíves linkeld már be azt a hsz-em ahol én azt írtam ugyanannyit fogyaszt a töltő,mikor levan róla véve a telcsi,mint akkor mikor rajta van...Amit meg linkeltem(idézőjelbe tettem direkt) azt nem én fogalmaztam meg csak bemásoltam hogy higgyenek nekem a töltő igenis fogyaszt és nem azon volt a hangsúlyom hogy mennyit,ezen már ti kezdtetek el vitázni....Remélem végre megértitek mert kb. 5ödjére hangsúlyozom hogy mi a lényeg bakker!
-
PNP
őstag
Persze, de ezek 100%-os nézetek, és nagyon kell nézni. Képrészlet és zaj szempontjából vannak minimális különbségek, persze ez két, egymás ellen dolgozó paraméter.
Ha valaki nem tesztel, csak fotózgat (ahogy az normális), akkor sosem fogja ezeket az eltéréseket észrevenni.Szó esett a bemozdulásról: az optika fényereje és a szenzor érzékenysége adott, tehát minden program ugyanazzal a "zársebességgel" fog dolgozni azonos megvilágítás mellett. Ha van olyan program, ami felajánl képstabilizálást, az értelemszerűen csak szoftveres lehet, ami pedig törvényszerűen kisebb felbontású képet eredményez.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged