- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RtgLaci
tag
válasz
apeelme #17217 üzenetére
Igazad van, de sajnos a hozzáértő nem én vagyok, még soha nem csináltam ilyet. Ahogy figyelem a fejleményeket a Modaco-n, szinte párhuzamosan fejlődnek a romok Blade és Skate telcsikre. Ez a verzió a készítőtől biztosan nem lesz Skate-re, mert KonstaT Skate-re nem csinál(t) romot...
Eléggé valószínűtlen, hogy én valaha is portolásra adnám a fejem, de ha tudnál javasolni valamilyen linket-szakirodalmat ezzel kapcsolatosan, azt azért elolvasnám, hogy legalább halvány fogalmam legyen róla -
hunaqua
addikt
válasz
apeelme #11282 üzenetére
Bizton Neked van igazad,de nekem az "x akta",hogy kb. minden 20. alkalommal nem tudom felvenni a telefont,mert nem tudom a "csúszkát eltolni".(lefagy,érzéketlen,nem reagál,vannak még szavak rá,de nem hiszem,hogy nem írtam világosan).
Ez halálos Dr. Úr?
Persze,én nagyon hálás vagyok a munkátokért,és erre nem panaszkodott senki,ezért nekem ez "x akta"
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11282 üzenetére
(#11282) apeelme
Ebben viszont neked van igazad
Részemről nem kétséges, hogy profik vagytok abban amit csináltok , és természetesen minden elismerésem felétek.
A gondom csak a stílussal volt és ezért tettem megjegyzést.Tapasztalatom szerint nagyon összetett dolog az emberi " Önkifejezés " . Van aki nem is akarja megértetni magát (majd mások megértik ) , de van olyan ember is aki nem tudja megfogalmazni a mondani valóját, mert nem tudja mit mondjon ( mert nem ismeri a témát ).
(#11285) Indiant
még egy pont
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #11275 üzenetére
Nem vitát akartam generálni én sem, hisz tudhatjátok ,hogy én elismerem az advanced usereket. De,...
"...és ràadàsul ez màr olyan kategòria amit nem lehet leìràs alapjàn csinàlni!"
"A nem àtlag user vette a fàradsàgot és megtanulta...." ...csak csendben kérdezem meg, hogy akkor miből tanulta.
Azt a részét értem, hogy nem tudod azt mondani, hogy ez meg ez a könyv, tanfolyam, leírás, mert gondolom hosszú út vezetett a tudáshoz.
Respect!
(Anno az Omnia rom frissítése volt nekem ilyen kategória. Minden fórumon szinte felhő övezte, mindenki írta, hogy nehogy frissíteni merd, mert tuti tégla lesz..... nem mondom, hogy nincs rizikó, de ésszel nem lehet elrontani.)
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #11275 üzenetére
Nem vagyok átlag (csak átlagon aluli ) user, szerintem Ő sem az , ezért kérdezett . Szar dolog lenne, ha egy egészségügyi panasszal az orvoshoz úgy mennék , hogy kioktat a tudatlanságomról
Majd azt mondja b+ méé vagy ilyen átlagon aluli tanuld meg az Orvostudomány egészét
már bocsi
-
XSiGma
aktív tag
válasz
apeelme #11175 üzenetére
Köszi a válaszokat mindkettőtöknek.
Valóban elég hiányosan írtam le,tehát: tegnap kibontott független a telefon,gyári 2.3.5 rendszerrel.telenor-os kártyával van használva,ami rendelkezik aktív net előfizetéssel is.Van wifi kapcsolat mert tudok böngészni,de google fiók szinkronizáció közben azt írja hogy nem érthető el a szolgáltatás vagy gond van a kapcsolattal.böngészőből próbáltam letölteni az apn on off widgetet,hátha azzal betudom kapcsolni a mobilnetet,de letöltés előtt azt írja hogy background data disabled,és mielőtt az enable-re tudnék nyomni,átirányít a google fiók szinkronizációhoz.természetesen pipa van az adatkapcsolat enegélyezése(?ez a neve?nincs most nálam a telefon).
ezeket írkáltam be egyébként:Név: Telenor Online
APN: online
MMC: 216
MNC: 01
Hitelesítés típusa: CHAP
Hozzáférési pont típusa: internetköszi
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #11045 üzenetére
nem jelentettétek ki ez igaz de azt sem hogy igen,másrészt minden nap minden bejegyzést elolvasok,többek közt én is leirtam hogy nekem is levágja..ezek után se itt KÖZÖSBEN se privin nem kaptam semmit...
és ugye hangoztatva van,a közösben való segítségnyújtás a legjobb....
én iylet nem láttam de szerintem sokan mások sem,ez alapján én írhatom hogy szerintem semmit...ezt persze meg lehet cáfolni egy megoldással..de az nem egyenlő a degradáló irás pl nekem..és ez nem megsértődés,csupán hasonló reakció arra amit kapok.visszanéztem a sorszámok alapján...
"ment a privi"
ennyi a lényege..tehát megint csak nem kaptunk választ közösbe(és ott a többiek sem kaptak közösben)....ellenben a leszólás élből ment... -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #11043 üzenetére
talán arra hogy nemrég ezt többen beirtuk..ia2 és 3 alatt is ez van...
ecseteltük elég sokáig és pl se te,se más nem mondott erre megoldást...
és azért mellékesen megjegyzem..ahelyett hogy nekem esel ilyen stilusban,válaszolhattál volna pl neki a megoldással...a betüket inkább arra pazaroltad volna..
és bár lehet ez most neked nem tetszik,de kb azt kapod amit adsz..
attol mert te értesz hozzá és más nem,vagy nem annyira,nem kell flegmázni...
na és akkor várjuk a választ a kérdésére..
"talàn sokan tanulhatnànak is belôle..." -
Indiant
addikt
válasz
apeelme #10763 üzenetére
Jogos, az nem üres. Korábban a Voda cuccai voltak benne. De attól még nem kéne netet használnia.
Természetesen nem támadásnak szántam, csak én is ezekről a helyekről tudtam, ahol le lehet tiltani. De ezek szerint ez kevés.A VPN az nálam is üres.
(#10749) Jano_023: csak húztalak
tiszta HTC, így szemből.
De a menu gomb már tényleg a múlté. -
2008Kft
tag
válasz
apeelme #10759 üzenetére
Nem! Egyáltalán nem!
Apns-conf.xml
Ez a saját lista most varázsoltam le. -
Indiant
addikt
válasz
apeelme #10739 üzenetére
Köszönöm a remek megoldásokat.
Asszem azt kijelenthetem, hogy új rom nem lett telepítve. Illetve az időpont is 01.07-01.22, tehát nem egy alkalom, hanem 7.
Az apn-es oldal meg üres. Így nincs mit átírni.
Szóval letiltott adat mellett miképp tud adatot forgalmazni??
Nehogy már a szolgáltatónál kelljen letiltani a netet, mert akkor über gagyi az Android.
(#10741) kelzsoca:
01.07 16:11 410
01.07 16:18 100
01.09 15:25 10
01.09 15:25 90
01.09 17:03 50
01.12 17:17 80
01.22 11:11 10(#10745) Jano_023: ..ez valami elavult cucc lehet, mert van még rajta Menu gomb, amit a google már megszüntetett.
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9946 üzenetére
én nem haragszom vagy ilyesmi,csak ilyenkor ha van bent más is,aki nem csinál romot,csak használja,akkor ha ezt látja élből nekem esik hogy :
"nehogymá neki magyarázd meg,jobban ért ő hozzá mint te,ki vagy te itt?..és társai"
mindez csak azért mert sokan "istenitenek" és akkor is neked hisznek ha esetleg nincs igazad és ebből lenne a vita -
kelzsoca
félisten
válasz
apeelme #9943 üzenetére
Feldobtam, alapból nincs root jog, de a beállítások között legalul lehet bekapcsolni és a rendszert is írhatóvá lehet tenni.
Érdekes megoldás...nagyon ritka ha az alkalmazás nem induláskor kéri be a root jogot, de ezek szerint itt gondoltak a kezdő userekre is....
Sokat fejlődött, mióta utoljára láttam.
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9943 üzenetére
ott a kép...sztem látszik hogy a systemben vagyok...
amugy megkérdezi a szoftver,vagyis figyelmeztet hogy root jog kell hozzá,ha el akarom ezeket érni,rányomtam hogy van...
a superuser meg nem is kérdezte...
de amugyis..ha vennéd a fáradságot és feltennéd,végignyomkodnád akkor látnád hogy milyen vagy mit kér....
szerintem épp elég a kép amit feltettem,ott látszik minden amiről szó van(#9945) kelzsoca
akkor erről ennyit. -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9940 üzenetére
igen képzeld el,épp bele mentem vele a build.prop-ba és átírtam vele,na ehhez mit szólsz?
és most ne azon kezdj el vitázni velem hogy root jog kell hozzá,mert nem az a lényeg,hanem hogy a szoftverrel lehet átírni...ja és igen..van SAVE gomb is és működik is"leírnád lépésről-lépésre akkor pontokba szedve hogyan is kell átírni ES-el a build.prop-ot? köszi!"
nem írnám le,mivel te sem vetted a fáradtságot arra hogymielőtt leszólsz,megnézed hogy igazad van-e vagy sem...
de teszek fel képet..mielőtt le lennék oltva megint... -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9935 üzenetére
nos..mielőtt lepuffogsz,ahelyett hogy te is utánanéznél,jelezném: ui: a szoftver tudja : * Text viewers and editors..én utánajártam,sőt,fel is telepítettem és megnéztem,van benne file editor !
szal semmilyen félreinfó nincsen,az hogy te nem használod esetleg az egy dolog,de nagyon sokan igen...és hogy is van?.."legalább a fáradságot vennéd"..etc.root jog persze hogy kell hozzá,ugyanugy mint a root explorerhez is....
ettől függetlenül semmilyen félreinfó nem volt... -
scyllarus
veterán
válasz
apeelme #9490 üzenetére
Mrskatejoe fórumtárs jól látja, az én hozzászólásom nem az IA készítői felé (így feléd is) volt kritika
Erre reagáltam:
"minek fejleszteni a skaTe vonalat? tudom, hogy eretedi t-s rom forrás van amiben picit jobb. de szvsz az icearmor eléggé ütősebb vonal mint az eredeti t-s romból fabrikált rendszer. dehát te tudod "
Tisztában vagyok vele, hogy az IA hiányosságai a forrás hiányából és az egyedi hardveres eltérésekből fakadnak. Tisztellek benneteket azért, hogy ezek ismeretében is belevágtok a ROM főzésébe csak azért, hogy itt jó páran használhassanak egy olyat, ami az ő igényeiknek megfelel. (És látom, hogy nem restek megosztani minden kis apró vágyukat, Ti meg ugrotok megcsinálni)
Nekem mások a preferenciáim, nekem fontosabbak más featureök, mint a vizuális megjelenés végletekig testreszabhatósága. Csak azért írtam, hogy tudjátok, vagyunk olyanok, akik a SkaTe vonalba fektetett munkátokért hálásak. Lehet, hogy mi nem írogatunk óránként új kérést, hogy "lehessen már az új ROMban a névjegyzék minden második betűjét magentára állítani" meg hasonlókat, de örömmel használjuk a SkaTe-t, és tisztában vagyunk vele, hogy nélkületek közel sem lennénk ennyire elégedettek ezzel a telóval.
Nekem ez az első droidos telefonom, és nekem tökéletesen megfelel, hogy egyszerűen tudom használni ezt a ROMot, holott nyilván előfordul nálam is user errorÉn nem mondom, hogy hagyjátok az IA-t a fenébe, mert a fent említett okokból sosem lesz tökéletes, elfogadom, hogy mások igényeinek így felel meg. Különbözőek vagyunk, mint a telefonjaink
Bocs a hosszért, de nem szerettem volna, ha félreértések maradnak köztünk. További jó munkát! -
bubus66
nagyúr
válasz
apeelme #9589 üzenetére
Ezt nem irom alá ez is gés és akkor hogyan tudja a 108 Mgbs itt link ezen használom
108 Mbps ] nem vitának szántam csak nekem elég sok minden megy róla és fullon tud mindent TP-Link WR-642G a ruter típusa
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9589 üzenetére
akkor a régi b/g-s routerrel hogy mértem olyan sebességet mint amit kapok is? 40/20 90%ban mindig megvolt.
hozzáteszem,vannak routerek amik bizonyos szolgáltatók által nyujtott netet nem szeretik.
ezt már csak azért is tudom,mert épp azért vettem olyan routert amim most van,mert az üzletben is mondták,sokan visszaviszik azt a szériát amit én is visszavittem mert nem szerették azt a szolgáltatót.
ezen kivül sok embernek elkezdett lassulni a nete,akinek 1 bizonyos márka volt és a thome valami beállítást megváltoztatott,onnantól kezdve csak egy fw frissítés segített rajtuk...
nekem a digi mindig azt adta amit adnia kellett b/g-s routerrel is megvolt a sebesség,ritkán volt kevesebb. -
Apaxp
senior tag
válasz
apeelme #9582 üzenetére
apeelme
Kicsit félreértettél én tökéletesen elégedett vagyok a jelenlegi telefonommal. Azt tudom hogy mindenben kell vmi kompromisszumot kötni (ár/érték)
csupán azért írtam le az előző hsz-t mert úgy érzem itt most felétek olyan igények merülnek fel hozzáértés nélkül amiket fizikai korlátok miatt nem lehet teljesíteni.
Amit eddig én kaptam tőletek azért hála és köszönet.Minden romot kipróbáltam és ami nekem megfelel azt használom.
Ami nekem furcsa a wifivel kapcsolatban hogy (tudtommal) ebben a telóban b/g-s wifi van ami max 20/x-et tud ennek ellenére reklamáció (ha jól értelmezem) hogy miért nem megy a 40/x.
És itt jutunk vissza a kompromisszum kötés kérdésére.Az 5-ös pontnál gond a cm romban a camera zoom fx működése.
Ez a skate v2-ben hibátlan, az IA2-ben a kép jobb oldalát levágja. -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9579 üzenetére
hát..a speedtestet csak 1 féleképp tudom mérni az adott..a többit megcsináltam 2 féleképpen.
1 szerverröl játék összetevő,közben figyelve milyen gyorsan jön ,1 mega mennyi másodperc alatt jön.
2 ugyanakkora csomag wifi file transferrel töltés.
minden esetben lassulás van.
én nem marketet nézek meg youtubeot,az sztem nem mérvadó,ahhoz elég egy gyengébb netsebesség is hogy betöltsön.
40/20 mega mellett eléggé szembetűnő a változásellenben most kipróbáltam telefonon keresztül azt hogy egy másik sebességmérő oldalt töltöttem be,ami nem speedtest.net,nincs korlátozva a mobil megjelenítéshez...
a GTS datanet oldala 22!10et mutatott,az már barátibb sokkal(de a netemhez nézve még ez is kevesebb)
na akkor ezt nemértem
de ez nem változtat azon hogy lassabb ha azt nézem minden lassabban tölt be vagy jön le mindenhonnan ezen kívül
összevetve véleményem szerint a csomag telepítés után lassabb a wifi -
bubus66
nagyúr
válasz
apeelme #9543 üzenetére
Ja ha jó apeelme akkor is miért nem lehetne feltelepíteni? Nem értek a Linuxhoz de a Windows kenem vágom de annál nincs ilyen lehet, hogy más sőt biztos meg kell tanulnom a Linuxot, hogy hogyan működik. Mert szerintem csak ki akartam próbálni mit lép a telefonra, d e a zsocs írta meg nézi köszi azéért
Akkor ha jó a rendszer akkor nem kellene fel menni neki szerintem igen de lehet hogy hülye vagyok hozzá. Akkor is szerintem telepíteni tudni kellene.... -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9521 üzenetére
elbeszélünk egymás mellett.nem az én kívánalmaimról van szó..épp azt mondom hogy másoknak vannak kívánalmai,amit sokszor nem is értek hogy az minek...
egyrészt mert vagy megoldható egy alkalmazással másrészt mi azaz egetverő extra,ami felhasználói szinten is látványos vagy elengedhetetlen.persze minden dolognál jó ha többet tud,legyen telefon hifi stbstb de sok értelme nincs ha ugysem tudod kihasználni.például..lehet neked az lcd tv-den 4 hdmi csatlakozó,de semmit nem érsz vele ha nincs mit rákötni azokra a portokra...tehát nem veszel 4hdmi-s tv-t ha ugysem tudod mire használni..remélem érthető a hasonlatom
ezért is lettem volna már én is kíváncsi mi azaz egetverő extra,amit már előttem is kérdezett valaki -
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9510 üzenetére
Amúgy nem tudom mik azok az egetverő kérések amiket kérnek..
általában ilyen szokott hogy ,átlátszóbb állapotsor,meg az óra középre vagy,akksi kijlezés százalékosan..és témázhatóság(erre mondjuk lehet feltenni launchereket).
én használtam mindkét romot,és megmondom őszintén a wifin és a hívás közbeni hang erőségén kivül semmi extrát nem vettem észre vagy nem használok...
a HD játékok mindegyiken futnak,nem volt olyan hogy az egyiken ez megy a másikon nem(mindkettőnél volt htc átírás)
Sebességben sem látok különbségeket használati szinten,egyelő órajelekkel...
tehát a felsoroltakon kívül nem tudom mi lehet az a nagy program vagy teljesítményigény ami miatt mindenképp pl a cm kéne...
Mi szokott lenni még?...fényerőség...
hát lehet hogy a cmben több fokozat van vagy állítás...de az alap és a v2 is több opciót kínál...ami magában is elég....
gondolom nem kell senkine vakító fényerőség,nem zseblámpaként működik a telefon...
előttem már kérdezte valaki de tényleg már én is nagyon kíváncsi lennék mik azok az igények vagy programok amik egyeseknek annyira fontosak vagy annyira nélkülözhetetlen...
Továbbgondolva(csak mert nem értek hozzá)...lehetséges lenne az,hogy mondjuk a v2-be beleintegrálni dolgokat,amit a felhasználók gyakran szeretnének...témázhatóság...beleépíteni egy launchert az extrák közé,és mindenki telepit marketröl-innen onnan-magának témát.
ha elég egy app ahhoz hogy más legyen a kinézet,akkor elvben(gondolom én) bele is lehetne integrálni,és akkor nem lenne az hogy ez kéne még az,mert ahogy észrevettem,jobban szeretik ha alapbol bele van rakva,minthogy utólag telepítsék.Mitől is jobb a cm?attól mert nagyon testreszabható,de normál használatra mit akarnak testreszabni?csak azért kell mert vannak benne olyan opciok,amit ha modosítanak(előtte figyelmeztető jelzéssel) akkor haza is vághatják vele a telót?(mégha csak ideiglenesen is)
-
GRomeo
tag
válasz
apeelme #9510 üzenetére
Természetesen neked hiszek elsősorban
Egyébként én nem akarok ezen a wifi sebességen lovagolni,elfogadom ennél a romnál ennyi és kész,mint írtam ez szinte mindenre elég amit én a wifi-n keresztül "használok"
De ha jól tudom akkor SkaTe rom-nak lesz még egy végső,final verziójaIgaz Kelzsoca
-
bubus66
nagyúr
válasz
apeelme #9510 üzenetére
Valahol olvastam hogy a 2.3.7 is a 2.3.5 alapra épült lehet hogy rosszul emlékszem. De lehet, hogy hülyeséget beszélek. De különbem az Ice Armor II-vel meg vagyok elégedve mert nagyon jó. Nekem a wifitöl kezdve minden működik. rendesen 902 MHz használom fagyás nem volt még egyszer sem.
-
GRomeo
tag
válasz
apeelme #9499 üzenetére
Tudtam róla vagyis olvastam amit írtál,hogy az 1-2-es romnál sem lett a wifi-hez hozzányúlva, javítva de gondolom azért valami optimizáltabb lett és valahogy összefügghetett a javulás
És a SkaTe-ban levő wifi részből nem lehetne nem is tudom,hogy írjam"kiolvasni",hogy mitől is olyan gyors ott a wifi
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #9499 üzenetére
apeelme
Maximálisan értem amit írtál
Ez a "probléma megjelenés " abból adódik, hogy ugye többféle júzer van. Addig amig ide nem keveredtem közétek azt sem tudtam eszik e vagy isszák az android rendszert ( no egy picit túloztam, de nem sokat ) . azonban láttam, hogy vannak tőlem sokkal gyengébbek. Próbálom magam fejleszteni ( olvasok , tanulok , kérdezek ) . Valaki szintén ezt teszi...valaki nem.
Szóval a lényeg, hogy az olyanok mint én...egy új ROM alkalmazása során..csak néz mint a kisgyerek Karácsonykor, főleg ha első karácsonyos.
Soha nem úgy fogja tesztelni a ROM mint TE vagy Ti. Ezt a wifi dolgot is csak az veszi észre aki sokat használja , vagy töltöget . De ez nem téma .
Szóval ami neked Triviálisaz nekem ( nekünk ) lehet bonyolult első hallásra. Persze van közöttünk sok " zőőőőd fárasztó droidos is "
"esetleg egy átalakított rom abból a " vérvonalból " - ezt nem igazán értem"
nos ezt azért nem érted mert gondolom ismered azt a vonalt ( én nem ) Szóval csak arra gondoltam, hogy abból a vonalból esetleg át lehet venni egy két fejlesztést. Esetleg ( de ezt nem tudom ) olyan meghajtó programot ami jobban kezeli a wifit . No ezt akartam kinyögnijoestone
elismerésem
érdekes
várom a végkifejletet
"Akinek gyári romja van , az megírhatná , hogy ha hívás közben kihangosítja készüléket bedugott fülessel akkor szól a füles is vagy csak a speaker ."
erre maximum csak holnap tudok válaszolni, mert lányom barátja dolgozik.
-
Norbeee01
tag
-
Norbeee01
tag
válasz
apeelme #9407 üzenetére
Jah mindenki rohamosan TPT-zte a telefonját aztán zsinórba kérdezgették hogy mégis hogyan fordítható vissza,mert beparáztak a veszélyessége miatt(bár ha már tpt-ztek totál mindegy,mert ha sikerült akkor valamilyen szinten már elmúlt a veszély,de ez is a hozzá nem értés egyik jele).
-
Torento
tag
válasz
apeelme #9359 üzenetére
Beláthatatann??? De akkor minek van benn ilyen opció?
Azért ez keményen hangzik h beláthatatlan...
kelzsoca írta multkorában h olyan nem lesz benne a romban h procifeszt a felhasználó babrálhassa mert akkor készülnének a téglák...
Persze tudom h ez alapból benne volt (VM méret) a cm7-es romban... az IA-nak meg ugye az az alapja
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #9313 üzenetére
Ebből számomra nem az derült ki ,hogy akár kelzsoca akár más látott már ilyet személyesen. Eddig itt ezzel senki nem dicsekedett..., hogy a vodánál vett volna skate-et.
Szóval a függetlensége is városi legenda, amíg nincs bizonyíték. Hacsak az nem az, hogy valaki pont a függősítésén dolgozik... -
Apaxp
senior tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
apeelme #9288 üzenetére
apeelme
+ 1
olyan tisztán telepítek, illetve cserélek romot, hogy még előtte a képernyőt is megpucolom
aztán még sem fekszik neki az IA 2 .Azt tény, hogy amikor romot cserélek, még az sd-kártyáról is letörlök mindent . Az ext 3 meg ugye recovery-ből formattálom...tehát minden tiszta. A többi programot, meg a Marketből teszem fel .
Pedig nagyon bejön az IA 2 ...de ez a wifi nálam így nem jön be. -
atus7377
aktív tag
válasz
apeelme #9251 üzenetére
Ezek a leírások gondolom olyan "lámáknak" készülnek mint én.Ebben az esetben az "ezt írtam,de arra gondoltam" nem a legszerencsésebb.
Tehát ha IA-ról váltok IA II-re akkor elég a leírt formatokat megcsinálni,vagy valamelyik wipe-ok is végrehajtandók?Illetve mit is csinálnak ezek a műveletek?
Válaszod előre is köszönöm.
9252:sfbukfenc köszi.
-
atus7377
aktív tag
válasz
apeelme #9249 üzenetére
Sejtem ezért is kérdeztem.
Itt egész pontosan hol említitek a wipe-ot?
A romot lehetőleg így tegyétek fel:
(minden adat törlődni fog!)Recoveryből menjetek végig ezeken:
mounts and storage menüpont alatt
- format boot
- format system
- format data
- format cache
- format sd-ext (ha van ext partíciód)Ha ezeket végigzongoráztad jöhet a rom telepítés!
install zip from sdcard menüpont:
- choose zip from sdcard
Kiválasztod a romot, majd felteszi, aztán újraindítod a telefont, és szép lassan indul a rom (az első bekapcsolás rom felrakása után hosszabb időt vesz igénybe)
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9177 üzenetére
ujra elmondom bár elöbb leirtam nem neked szol..nézhetnéd hogy azt hanyadik személy hanyadik szám..
továbbá ha baromság ha nem ez nem ad okot arra hogy becsmérlő megjegyzést tegyetek(tisztelet a kivételnek) mert nem én találtam ki,és nem fogok keresgetni senki helyett ha valaki kiváncsi rá keresse ki..ne várja el senki tölem hogy egy honapokkal ezelötti cikket megtaláljak....
és én a pl "mindenki tudja hogy hülyeséget beszélsz" miatt irtam..jo hogy itt rajtad és zsocán kivül mindenki annyira okos hogy jogot formál arra hogy igy meg ugy megjegyzést tegyen nekem,és amennyiben ez így van akkor nekem meg jogom van ugy reagálni ahogy...tudod adok kapok...
és innentől kezdve leszarom ki mit gondol, vagy hisz,hisz itt rajtam kivül ugy látom mindenki bill gates és hasonlók...
tiszteletet az kap(hat) aki ad is...de ugye "szerencsétlen" vagyok és hasonlók...innentől kezdve hagyjuk is a tisztelet mesét...
ja és nem érdekel a további megjegyzés(ek).(#9180) Tobika1
igen ez a duma volt csak én máshol olvastam ezt..sztem ott is idéztek valahonnan....(#9178) Zsolt_72
ezt cimezd inkább annak aki nekem is beszolt..ne legyél részrehajlo azzal aki esetleg régebb óta van itt..köszi
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9171 üzenetére
nem most olvastam hanem honapokkal ezelőtt,bocs hogy nem keresgetem egy számomra senki miatt...ott a google a barátja skate armv7 zte és ott lesz pár találat el kell olvasni és meglesz...nehogymár én keresgessek...itt sok a nagyokos,aki csak beugatni tud,mind nagy android tudós aki már 2x cserélt romot..aki meg nem bujik bele az android forrásába az meg egy hülye...NC
(#9173) scyllarus
nem azt irták hogy egyenértékű hanem ugy hogy nem armv7 hanem egy nagy teljesítményű armv6..meg volt mellette körítés hogy így volt megoldható hogy 150 dolláros árral piacra dobják...
node ismétlem nem magyarázkodom mert nincs mire..google és kész. -
malwy
senior tag
válasz
apeelme #9168 üzenetére
Nem csodálkozok, ha ilyenek után kiakad a jónép:
"és mellékesen teljesitményben a skate armv6-ja tudja hozni a 7es teljesítményét,de anyagi és besorolási okokbol armv6os lett,nem én találtam ki kint van azthiszem a zte oldalon vagy valamelyik zte-s portálon,régebben olvastam)"
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9087 üzenetére
nekem sosem volt baj az akksival se v2-nél,és ugy néz ki eddig hogy ennél sem,ez a része nem érdekel csak menjen az mms
és igen,lehet elavuloban van és lehet emailban könnyebb elküldeni,de nem mindenkinek van okostelefonja..
és ha pl egy n73ra vagy egy sony erricson 595re akarok küldeni képeket,akkor kitörölhetem a mailtja és igen,ugy van beállitva alapon,
-
callvote
senior tag
válasz
apeelme #9082 üzenetére
jo,akkor ugy fogalmazok,az apn tiltja az adatforgalmat,ellenben engedve van neki az mms küldés.
a romban a widget tiltja az adatforgalmat,és nem jön az mms és nem is megy.
az lenne az ideális hogy a net ne menjen,vagyis ad adatforgalom de az mms működjön mindenféle kapcsolgatás,külső megoldás nélkül,mint pl az apn,ha már ugy alakult hogy nem üzemel rendesen ahogy elötte[link]
itt egy kép,csak itt engedve van az adatforgalom..de kikapcsolva is engedi az mmst
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest