- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen GPS-t vegyek?
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
adamcsik #22301 üzenetére
Általában megtalálja... milyen rom?
Vagy esetleg arra gondolsz, hogy talál egy bármilyen free wifit és azonnal ráugorjon?
Erre még a Symbianos időkben volt a Wefi, ami viszont Androidon már nem teszi maradéktalanul elégedetté a felhasználókat. -
krystman
őstag
válasz
adamcsik #17860 üzenetére
Belehet állítani, hogy hangosabb legyen, de csak a külső hangszórónál használd, mert a fülesnél totál szétcseszi a hangot. Én max kihangosításhoz használom, ahoz nem rossz. Egyébként minden ROM-hoz lehet letölteni Volume Boost-ot, ami beépül a ROM-ba, és alapból is hangos lesz a hangszóró, zene, és videók alatt is.
-
-
Adamis
őstag
válasz
adamcsik #16188 üzenetére
Telefont ne köss a gépre! Kapcsold be a wifi-t, vagy a mobilnetet (amelyik van).
1.) A Play áruházban keress rá az Időkép alkalmazásra. Remélhetőleg be vagy lépve a google címeddel... Ha igen, nyomj a letöltésre, majd ok. Ekkor elkezdi letölteni a telefonra a programot automatikusan!
2.) A mobilon levő Play programba bemenve írd be a keresőbe, hogy "Időkép". Az eredmények között ott kell lennie, csak lejjebb, gondolom azért, mert még friss a program... Itt nyomsz egy letöltést, és viola!
Ja és remélem, hogy a Fiókok és szinkronizáció menüben a Háttéradatok be van kapcsolva...
-
madexx
tag
válasz
adamcsik #16185 üzenetére
Szerintem írj kicsit bővebb infót, hogy pontosan mi a probléma, mikor lép fel, telefonon akarsz play-re lépni, vagy pc-ről, ilyesmi.
Amúgy egy sima bejelentkezés, szerződés elfogadása után mennie kellene. Ha sehogy sem akar menni, próbáld ezt: Beállítások -> Alkalmazásbeállítások -> Alkalmazások kezelése, ott megkeresed a "Google Play Áruház"-at, majd adatok törlése.Szerk.: Azt elfelejtettem mondani, hogy nekem IA3 rom van fent, de szerintem a többi romban is hasonló (vagy ugyanaz) a menü szerkezete, nem hiszem hogy gondot okoz majd megtalálni.
-
krystman
őstag
válasz
adamcsik #10202 üzenetére
Ez még BDRip-nek is tetemes lenne, nem hogy telefonra! Ez óriási nagy! Ilyen kijelzőre bőven elégnek kell lennie a 700-900mb-os videónak. Ha meg filmet teszel rá, akkor meg érdemes egy 720p-és mkv-ból csinálni 800x480-as videót, ami tényleg szép és tuti meg lesz vele a pixel kihasználtság
. Avi vagy DVD-ből, csak is ilyen felbontásra, felkonvertálással tudsz készíteni mp4-et, ami teljesen felesleges, és nyugodtan lehet hagyni az eredeti felbontáson, ami a film.
-
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamcsik #10159 üzenetére
(#10159) adamcsik
Leregisztráltad magadat az e-mail címeddel, meg a jelszavaddal? A Marketbe..
Vagy csináltál szikronizáslat mert ott is be kell lépned a Google fiókodba.(#10162) Keeperv85
Szia, igen jó, hogy elküldted neki a linket. Meg kell neki tanulni a Marketbe belépni.
(#10164) skidrowkill
Szerintem ráérünk még ezen gondolkodni.
-
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9400 üzenetére
Én személy szerint nem ajánlom a TPT-t mert tönkremehet a telefonod tőle. Amit tudsz csinálni gyári ROM alatt hogy felteszed a link2SD programot és átteszel pár programot az SD kártyára pl: nagyobb játékokat.
A másik megoldás a már általam említett új ROM feltétele és az EXT partíció használata. -
apeelme
addikt
válasz
adamcsik #9398 üzenetére
a garancia ugrik, és NAGYON nem kezdő szint a TPT művelet, gyorsan tégla lesz belőle ha nem sikerül...csak a saját magad érdekében, döntsd el hogy akarod-e vagy nem...
olvasd el a leírást és ha nem tiszta akkor neki se állj...
(#9401) bagyusz: sosem lehetett...
-
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9387 üzenetére
Link2SD-vel lehet rajta egy kis szabad helyzet csinálni. De ha teszel fel egy másik ROM-ot akkor abban van egy lehetőség, hogy ne a belső memóriára rakja a porogikat hanem az SD kártyából lekerített EXT partícióra. És ezt úgy kezeli mint a telefon belső memóriáját (vagyis úgy látja).
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamcsik #9371 üzenetére
(#9371) adamcsik
Helló leírom hogy hogy tudod kitenni a kért ikonokat. Látom,már a Zsolt_72 válaszolt, csak le írom mert lehet, hogy az lesz a következő kérdésed.
kezdőlap==>Menügomb==>Hozzáad==>Widgettek==> Energiagazdálkodás. Abban bent van Wifi-Bluetooth stb ki-be kapcsolás
-
callvote
senior tag
-
Drbonci
aktív tag
-
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik #8270 üzenetére
Ezt hogy érted ? " gépen van a kártya "
kivetted a kártyát a telefonból ?
esetleg próbáld meg, hogy kikapcsolod a telefont, majd bekapcsolodsajnos más ötletem nincs...lehet, hogy mégis csak Fake az a kártya ?
mondjuk lenne még egy ötletem
Ebből megtudhatod hogy fake vagy sem
de előbb próbáld ki, hogy újra indítod a telefont
-
mrskatejoe
aktív tag
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
adamcsik #7098 üzenetére
(#7098) adamcsik
mindjárt megnézem. Szerintem azért van kettő mert frissítés . Pillanat
ezt rakd fel az sd kártyára " Traffic Monitor 3.0.2 Hun by RootRulez.apk" ez a friss.
Telepíted, majd és widgetként rakd ki.
képernyő érintés ahova ki akartod rakni, majd kikeresed a modulok közül , és már megy is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- Futás, futópályák
- Path of Exile (ARPG)
- Videós, mozgóképes topik
- Nintendo Switch 2
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest