-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Danex
addikt
-
angelius
aktív tag
Nekem is volt ilyen ez azért van legalábbis nálam hogy volt feltelepítve a Next Launcher és mikor töröltem hagyott hátra egy kis file-t. Nekem az sd exten volt total commanderben megkerestem az sd-ext könyvtárat és aminek a neve Next launcher töröltem ezután feltudtam rakni.
-
Dexter68
addikt
Hát mondjuk a Play frissülésének az elmaradását nem éltem meg tragédiaként, azon kívül, hogy nem ződ és nem baszottnagyok az ikonok, nem látok nagy különbséget... az auto-frissítést meg kikapcsolva tartom, mert sokszor szaladtam bele abba, hogy az újabb verziók rosszabbak lettek.
E-mail kliens meg annyi van a Playben, hogy még sok is -
Dexter68
addikt
200 mega system kell neki, én egyszer tpt-ztem, akkor 230-ra állítottam, eddig minden rom boldog volt vele.
Komplettó leírást írtam a telepítésről, az itt van.
Nem kell nitrót felrakni, mert benne van, nem kell link2sd-vel foglalkozni, mert azt tudja a nitró (vagy valami más script), de a lényeg, hogy nem kell szarozni vele.(Ma raktam vissza – nem vált be a Mokee Shendu: lassú, akadozós volt, ami lehet, hogy fel se tűnik annak, aki nem használta még a MachSpeedet, de most olyan érzésem van, mintha futás közben egyszercsak nagy levegőt kaptam volna és leugrott volna a hátamról egy 40 kilós ember, akit cipeltem
)
-
-
Dexter68
addikt
Megint feltettem ezt a Galaxy-Skate romot. Ami fura, és eddig nem tapasztaltam: éjféltől reggel hatig 76%-ra sikerült töltse az akksit, utána hamar lemerült és iszonyat lassan tölt vissza... Ez mitől lehet?
(monnyuk egy friss romnál a hamar-merülés lehet attól, hogy amíg új, sokat piszkálom, telepítek, mifene, de ez valahogy extrém) -
angelius
aktív tag
-
angelius
aktív tag
-
schellj
tag
A felrakás menete: Letöltöd, sd re feldobod, cwm-ben install zip.
Én nem ajánlanám belakott romra, mert az ext3 partíciót ismeri fel a készülék belsőnek.
Friss telepítésután ajánlom, ujraindítás nélkül. Az első indítás nagyon hosszú mert telepíti és futtatja a szkripteket. Remélem segítettem.
-
violentSt
tag
végig csináltam 2x is
elöszőr a böngészőt nem találta a vending csere után és a play sem indult el váratlan hiba folytán
majd másodszor (mindent csináltam az elejéről recoveryből) a böngésző megmaradt ugyan de a play továbbra sem akar indulni
sajna pedig bejött volna az a romigy asszem marad az IA3
köszi a helpet mindenkinek
-
PNP
őstag
Nekem se települ Marketről, úgyhogy innen szedtem le: http://www.androidapk.cc/android-apps/voice-search-2-1-4-apk/
-
callvote
senior tag
azonnal romcsere felé-----hagyjuk is,ugy látom te sem olvastad el a kezdetektöl....
nem hiszem hogy azonnal igy lett volna,node mindegy is...
átadtam a lehetőséget,lehet pl neki (is) irogatni soksok postot,faggatni,kérdezni(hamár ezt tanácsoltad) és érdemben is írni,ahelyett hogy az én irásomat véleményezni,holott segíteni is lehetett volna neki pl backupban,vagy bármi másban....de ugy látom megint egy szélmalomharcot vivok a semmiről,mert nem a segítség a téma hanem a másik ba**ogatása....
tiétek a terep,én nem irok innetöl kezdve ilyen témában...
akinek nem inge... -
callvote
senior tag
lehet gyárilag független is,akár t mob által függetlenítve,akár smart storeos...
mivel csak annyit irt pannonnal használja ebböl még nem derül ki a telefon honnanléte...
tehát simán lehet gyári rommal is akkor is ha független...
és nem zavarom bele romcserébe,élböl ugy jött hogy frissiteni szeretné 2.3.5 fölé...amit gyárival nem tud(hozzáteszem a tmobile frissitést akarta használni),és igy jött szoba a rom csere mert azzal tud csak pl 2.3.7-re frissiteni -
callvote
senior tag
kösz,nemrossz,a paraméterei sem,de 9 ezer az sok kicsit,föleg mert nekem céges dolgok miatt kellene,amugy nem vennék...5 ezer környékén gondolkozom max..,ismerösnek van noname 3 ezerért blade-el használja,de az nem biztos hogy skate-hez is jo...
azért kérdezek itt ,mert sokan használnak és nem akarok hasraütésre venni egyet ami lehet nem is jo a skate-hez -
Keeperv85
nagyúr
"Úgy vagyok vele hogy van egy optimalizált tökéletesen működő rom (skate v2 köszi kelzsoca) ami nekem bejön. "
Na erről beszélek. Már hogy bánatba lenne optimalizáltabb egy kész rom, mint gyári állapotában?
Testre szabott, szépen össze lett szedve benne ami jó és kidobva, ami felesleges. Ettől még nem lesz optimalizált. Sőt, nem lesz az IA3 sem optimalizáltabb attól, hogy nincs benne csak hdpi felbontás, valamint csak két nyelv. Optimalizálni kód szinten lehet, pl a duplikált erőforrások kiszűrésével, illetve a GC folyamatok csökkentésével. Ilyesmi nem történt.
Lehet pl. a kernel szintű műveleteken jó dolgokat csinálni, lásd pl. anno RDS patch... Szerinted miért is nincs pl. a Skatere is? Egyszerű: túl összetett feladat, aki pedig értett is hozzá, azt nem érdekli már. Miért nem megy a led mint zseblámpa? Miért olvasom hetente, hogy a Viber csak kihangosítva szól?!
Aztán jön a nagy duma, hogy: "de hát ez rom függő" Persze hogy az! Mert az egyikben már javítva lett, mert valaki értett is hozzá...
"Gyorsan merül a teló!!!" Vajon miért? Nos? Fogalmunk sincs ugye...
Részemről befejeztem, mert nem akarom senkinek a személyi kultuszát porba taposni, illetve nyilván elismeréssel tartozom én is az alázatos munkáért és Zsoca türelméért, de ne emeljük ezt a lécet túl magasra, mert az itteni rózsaszín köd mögött emberek vannak, akiknek megvannak a maguk korlátai és biztosan tudom, hogy nem kicsit van az elképzelés és a valóság távol egymástól...
-
Csocsó111
csendes tag
Igen azt akarok megnyitni.Hogyan lehet ideiglenesen letiltani a böngészőket?Ezt nem igazán értem: "Figyelj oda hogy mit ajánl fel aztán először próbáld ki és utána a következő megnyitáskor adj neki alapértelmezett jogot."Ha le van tiltva vagy el van távolitva hogyan tud felajánlani valamit is?
-
bubus66
nagyúr
De hogy nem felejtem el csak nem tudom hol voltál, vissza jövök ide egykét emberke miatt. PÜ-ben meg beszélhetjük. Látod van az aláírásomba egy idézet, egyvalakire kíváncsi vagyok, de nem azért, mer hamar szeretnék meg öregedni. Meg ígértem, elviszlek.
macilacus
Igen igazad van való színű, hogy ott normálisabbak. Én Pécsen voltam, ott szinte levegőnek néztek mindenkit.
-
-
callvote
senior tag
-
callvote
senior tag
a linkednek volt egy további levelezése ami nem került fel oda amit te linkeltél de így folytatódott:
("Update: Vagy mégse lesz külön alkalmazásként?)
"Kedves xxx!Az iGO Navigáció Androidra fejlesztett változata csak az NNG üzleti partnerei számára érhető el. Ez azt jelenti, hogy a felhasználók előre telepítve vásárolhatják meg bizonyos készülékekkel együtt.
A vállalat jelenlegi tervei között nem szerepel, hogy önálló alkalmazásként is elérhetővé teszi az Android Marketen.Üdvözlettel,
Péter Nóra
junior account manager" -
callvote
senior tag
nem jön...
felreppentek hírek hogy lesz,de nem lesz(hivatalosan)
mint ahogy androidra az IGO sincs hivatalosan....
de mint ahogy a mellékelt ábra mutatja,ha megoldhato lesz,ugyis kijön a primo nem hivatalosan androidokra isigo oldal(myway) :
"Szeretnénk tájékoztatni, hogy pillanatnyilag nem lehetséges az iGO My way alkalmazás letöltése Android platformra.
Az iGO My way navigációs megoldás ezeken a platformon üzleti partnereink számára érhető el. "másik igo oldal :
"Android-os telefonokhoz, illetve iPhone készülékekhez bolti forgalomban nem érhető el iGO szoftver. Ezen készülékekre a gyártó telepítheti a térképeket (OEM), illetve a gyártói oldalról tölthető le az iGO." -
bubus66
nagyúr
Bocs de ha te betudod állítani akkor mond meg hogyan kell nem hol van én a horvát határ szélen lakom (tudod hol van Maribor jártál ott?) akkor miről beszélünk. Ja küldöm a képet,hogy kb 1km távolság van a lakhelyemtől a kettő között. De hogy el hid be linkelem. Jaj bocsánat azt majd nem elfelejtettem, hogy én a horvát határszélen lakók Maribor pedig Szlovénia mielőtt esetleg a történelem tudásodat is ki vetíted. Jártál ott?
-
callvote
senior tag
b/g lan van benne,jól tudod..
a b 11 mb/s
a g 54 mb/s
ezeket a sebességátviteleket tudja
a 40es netem bőven benne van
de épp felettem írtak referenciát..gondolom azokban is hasonló a wifi.ha 80/40 vagy 120as fiberpower lenne az más..de benne vagyunk az értékhatárban és szerintem ilyen tesztelésekre a legjobb ha nagyobb a net,mert mint írtam is, 5 megás nettel is ugyanugy tölt be pl a market vagy youtube,ha nem is pontosan ugyanugy,de sok kis net sebességnél szinte észrevehetetlen a különbség
Lehet hogy a 2 megás neten is ugyanugy betölt az a zeneszám ami 5 megásan
Nagy nettel nagy csomagok letöltésénél jól kivehető a változás
iu:v2 alatt mértem 38/18at is(#9586) Torento
tedd fel ezt hátha neked javít valamit-->[link]
-
apeelme
addikt
Egy kicsit úgy érzem hogy konkrétan fordítva ülünk a lovon...
1. akadásmentes, még a gyári is ami Blade-nél pl. nem volt elmondható
2. az nem Skate
3. maximálisan jól működik bármilyen hivatalos forrásból szerzett alkalmazással
4. bármikor tudsz, megfelelő formátum használatával, egyéb esetben az nem a Skate
5. alkalmanként nem csúcsminőségben tudsz fotózni
6. gyári rendszeren hibátlan, CM alatt lassabb adatátviteli sebesség (4-5Mbps)
7. ilyen okostelefont jelenleg nem nagyon találsz a piacon aktív használat mellett max. 1nap, még többszázezres "csodák" is...törődje bele...vagy régi nokia széria pl. 1600 nálam 7-8nap aktív használat mellett...
8. mindig is puritán szűz romot adtunk ki...annál kisebb nem lehet (system partíción ~120MB)
9. sztem is...ha teló vásárlás előtt megkeresel ezzel a listával egy hozzáértőt adott volna tanácsot mit vásárolj a pénzedért, ehelyett azt érzem hogy volt egy kis pénzed bementél a boltba megvetted valamiért, ezt a fenti lista is szemlélteti, és most elvárod hogy amit a pénzedért kaptál az igazából még több legyen...
-
kelzsoca
félisten
Hát, valószínűleg az alulfeszelés miatt van ez is, mint ahogy az is, hogy befagy időnként a készülék, tehát ennyit a friss kernelről, valószínűleg megy a kukába, és jön vissza az előző változat.
A megbízhatóságot nem fogjuk feláldozni azért, hogy némileg tovább bírja az akksi.
(#8907) Drbonci
Volt már erről korábban szó: button remapper
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen házat vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged