- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- iPhone topik
- Nem lesz Xiaomi 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Ma én is megkaptam a telefont. Viszont sehol nem találok a csomagba SD kártyát. Már mindent átnéztem, de semmi. Nektek hol volt a csomagba a kátya?
-
bagyusz
őstag
válasz
Takilandbau #10888 üzenetére
Természetesen nem.
Úgy barkácsoltam össze egy LOGITECH HEADSET H165 bogyó részét a Skate headsettel.
(#10889) kelzsoca
Pedig direkt a kép miatt hagytam fent a matricát, hogy hiteles legyen. -
bagyusz
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Végre megkaptam a Skate mobilom, remélem be fog válni!
Olyan érdekelne, hogy az akksi töltés első használatbavételnél mennyi ideig tölt?
Nem néztem az időt, úgy kb 1 órája lehet bedugva -
callvote
senior tag
válasz
GRomeo #10874 üzenetére
ezzel a netsebességgel relatíve kb 2,5mb/s sebességgel kéne lejönnie a letöltéseknek optimális esetben(amit meg tudsz nézni ha pl a gépedröl töltesz le valamit wifi file transferrel)
na ha az a sebesség megvan akkor valóban jónak mondom a sebességet.
nekem 2x akkora a netsebességem mint amit most mutattál,és ha letöltök valamit akkor 200kb/s felett sosem jött le semmi(sőt inkább csak 120-170 közt)...ez kifejezetten vacaknak mondható...(#10881) Badboys
én használok vibert,tökmindegy kit hívsz vele és az hol tartózkodik..én finnországban élövel használom néha.
netet használja,tehát ha van internetes csomagod,annak a kontójára megy,ha nincs,akkor az adott szolgáltató,éppen az aktuális csomagodhoz "adott" netforgalom alapján fog számlázni.
de ha otthon használod wifin keresztül,akkor 1 ft-ba sem kerül.
mellékesen megjegyzem...V2 rom alatt csak kihangosítva működik a viber...Ice armor" alatt viszont már rendesen is használható..nagy valószínűséggel a CM alap miatt,mert a viber támogatja a CM és a MIUI alapú romokat.de ez is egyéni,van akinek CM alapú rom alatt is csak kihangosítva megy. -
Badboys
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat annyian igyekeztek segíteni,hogy inkább nem sorolom a neveket.Mindenkinek köszi
Holnap kapom meg a készüléket amit meg kell műteni ezt eléggé rázósnak tartom az Én droidos tudásommal,de remélem túléli a beteg a műtétet.
Majd jelentkezem,ha gondom akad,de remélem nem lesz gond.Használ valaki Vibert?Ez érdekelne nagyon milyen számlát tud generální egy külföldi beszélgetés kapcsán ha egyáltalán használható külföldi beszélgetésre.Olvasgattam róla,de sajnos semmilyen erre utaló tájékoztatót nem találtam.
-
apeelme
addikt
válasz
callvote #10861 üzenetére
a NookTablet-nek mi köze a Skate-hez? még ha valamennyire egyezne a hardver, de közük sincs egymáshoz...
van egy csomó android cucc már rég ami 3-as kernel-t használ, de ez mennyiben függ össze ezzel az egésszel nem értem, Linus tavaly július 21-én tette elérhetővé a 3.0-ás kernel forrását...hangsúlyozom tavaly...azóta nem sikerült még senkinek sem Blade-re sem Skate-re - és egyéb eszközökre - kivitelezni, de nem a kernel forrása, hanem a zárt meghajtók és társai miatt amivel - többek között - a gyártók rendelkeznek...de megnyugtatásképpen lehet hogy nem is lesz kiadva és sosem lesz 3-as kernel ezekhez az amúgy is idejétmúlt eszközökhöz...
a hivatalos legfrissebb stable release kernel egyébként 3.2.7 ami ehónap 20-án lett kiadva! -
kelzsoca
félisten
-
DessertFox
aktív tag
Így munka vége felé feldobtátok a napom ezekkel az egyiptomi alkalmazásokkal!
-
pusihusi
addikt
antutu 2013
-
grotib
tag
válasz
DessertFox #10862 üzenetére
Jó a V2, de három naponta töltöd? Mit csinálsz vele? Persze írtad, hogy nagyon keveset, de ennyire? Lehet, hogy én csesztem el valamit az akksin?
-
DessertFox
aktív tag
válasz
Badboys #10843 üzenetére
Tanácsot szeretnék kérni melyik romot érdemes föltenni ami jól működik kevés hiba % al.Nem akarok naponta romot cserélgetni egy stabil jól teljesítő rom kellene amiben minden működik és egy fellelési linket. Köszönöm
Én megjelenése óta a V2-t használom, általános dolgokra: telefonálás elsősorban, netezés, irodai dolgok kezelése, navigáció, nagyon kevés zenehallgatás és filmnézés. Naponta használom a WiFi-t, blútyúkkal szinkronizálok. Eddig semmi gondom nem volt vele, gyors ( 907 MHz-re húzva ) nem akad, nem fagy, 3 naponta töltöm. Jónéhány okostelefont elnyűttem már, de a Skate+V2 combó nagyon a szívemhez nőtt, egyszerűen jó és szeretem. Köszönet a fejlesztőnek ! -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #10860 üzenetére
xda-n nézegettem és egy tag ezt írta "I've started porting 3.0.8 Android kernel to NookTablet. "
tehát ha ő nekikezdett a portolásnak akkor kell neki lennie valahonnan kernelnek.
és ha van,akkor másnak is lehet,és akkor lehet skatehez is barkácsolni....vagy most nagyon lesarkosítottam?INNEN használt mainline kernelt,de ahogy nézem van ott stabil 3-as is.
ezeket ti nem tudjátok felhasználni? -
kelzsoca
félisten
Itt vagyok, olvasok
A tilal féle MIUI romot csak erősen unatkozó, vagy kísérletező felhasználóknak ajánlom, itt is a haladó userek előnyben.
Az egész project úgy halad, ahogy a CyanogenMod és MIUI team halad a rommal, senki ne gondolja hogy tilal vérprofi lett, vélhetően erős mentora lett: TomG. személyében (Tom Giordano - being my mentor in developing for ZTE devices and basically being a general legend)
Tehát van egy CM9 alapokra épülő MIUI, ezt igazította hozzá a Skate-hez, és van egy régi kernel (2.6.35 kernel) amitől az egész nem több mint egy keverék (3.x-es kernel kellene)
Ezen dolgok természetesen semmit nem vonnak le tilal munkájából, csak jó ha tisztán lát mindenki.
(#10858) mrskatejoe
Nem volt változtatás.
-
callvote
senior tag
válasz
pusihusi #10857 üzenetére
tegyél fel a quadrantot vagy antutut..és teszteld le vele 1017-en...
és tölts le a wifivel egy nagyobb méretű fájlt..200-400mega..és mérd le mennyi idő alatt jön le,vagy ha olyan dolgot szedsz le,lehet még ki is írja a pillanatnyi letöltési sebességet...
ha megközelitöleg olyan sebességet mérsz mintha a gépeddel szednél,akkor jónak mondható a wifijeja és próbáld ki a gyári headsetet is,müködik-e vele a hivásfogadás,és a zene ki-be kapcsolgatás stbstb
-
mrskatejoe
aktív tag
Kelzsoca
Lenne egy kérdésem.
Volt a Skate V1- majd a V2. A kérdés az lenne, hogy a V2-ben a V1-hez képest volt valami más ( paraméter ) beállítás a BT-kezelésben ?
Azért kérdezem , mert a V1 alatt a BT headset sokkal hangosabb volt ( emlékeim szerint )Köszi
(#10856) callvote
-
pusihusi
addikt
Én kipróbáltam mind a kettőt, nagyon jók, én most Ice Armor III.
használom 1017 MHZ-en, hasít mint a villám. Semmi újra indulás, semmi akadás, a Shellel. De azért jöhet a V3
-
callvote
senior tag
válasz
mrskatejoe #10855 üzenetére
remélem most ezt olvasta zsoca hogy mennyien akarnak V3-at.
gondolom nem szeretne a háza elé tüntetőket -
badmad
senior tag
válasz
mrskatejoe #10851 üzenetére
Nagyon sok ROM-ot kipróbáltam de a stabilitás miatt mindig a v2-hőz tértem vissza.
Igazán csak a tárcsázó maradisága zavar egy kicsit minden másban nagyon jó a go launcherrel kiegészitve meg maximálissan testreszabható.Remélem Kelzsocának lesz ideje egyszer egy v3-at is kiadni lenénk páran szerintem akik nagyon díjaznánk a dolgot! -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Badboys #10846 üzenetére
Hali
Döntően elmondható minden ROM-ról amit Zsocáék alkottak, hogy nagyon jók.
Azt csak Te tudod eldönteni, hogy melyiket használd, ez leginkább a Te beállítottságodtól függ.
Azt tanácsolom, hogy próbáld ki a SkaTe V2 és az IA3-t és eldöntheted melyik maradjon.A v2-t azért ajánlom mert kicsit " konzervatív " Az alap gyári ROM -hoz képest ég és föld a különbség. Nagyon stabilnak ismertem meg, és nagyon kiválóan kezeli a hardvert. Kevés benne a beállítási lehetőség, de ez nem mindenkinek jelent problémát. Az aksival is jól bánik ( de ez is felhasználótól függ. )
Az IA 3 nagyon látványos , sok beállítási lehetőség van, és a leginkább testre szabható ROM.
Fényévekkel megelőzi a " többi " (külföldiek által készített ) ROM-okat.
szvsz mindkettő nagyon jó munka( nálam még mindig a v2 nyerő
)
-
Takilandbau
csendes tag
Sziasztok!
Sikerült kipróbálnom az "új" MIUI romot, és nekem nem volt gond a kijelzővel felrakta simán és gond nélkül is elindult, DE nagyon instabil és fél percenként fagy, és rebootol. Sajnos magyar nyelvet nem támogat, de nagyon hasonlít a CM 9-re más külsővel...
A beállítások fagynak minden menüpont alatt...hát ez a rom max tesztelgetésre való napi használatra NEM ajánlott
Csak akit izgatott a téma annak gondoltam megosztom a tapasztalatom...
Jah az első indulás vagy 10perc volt...de a többi sem sokkal gyorsabb! xD
u.i.: NEM ajánlott feltenni!!! -
bubus66
nagyúr
válasz
Badboys #10843 üzenetére
(#10843) Badboys
Itt meg találsz minden leírást és romokat is. Ez, hogy kinek milyen hiba % működik váltózó. Nekem pl. az Ice Armor III jött be eddig stabil. Van akinek a SkaTe V2.ez váltózó.
callvote
Bocs nem láttam,hogy már be linkelted neki. Én be linkeltem neki az egészet leírásokat, mindent, legalább tud válogatni.
-
Badboys
őstag
Tanácsot szeretnék kérni melyik romot érdemes föltenni ami jól működik kevés hiba % al.Nem akarok naponta romot cserélgetni egy stabil jól teljesítő rom kellene amiben minden működik és egy fellelési linket. Köszönöm
-
bubus66
nagyúr
apeelme
Az lenne a kérdésem, hogy bemásolom telepítés előtt a data/app mappába az alkalmazást, és nem telepiti fel. Ott is a kis és nagybetű számit. PL.: ESfileExpoler1.6.1.1 így másoltam fel, természetesen a lib/mappában lévő fájlokat át másoltam a system/lib mappába. Próbáljam meg csak kis betűkkel számok nélkül?
-
pusihusi
addikt
Nemsokára a Samsung v. enged az árából, v. felfalja a ZTE
-
aldebaran
addikt
válasz
Takilandbau #10834 üzenetére
Hogy érted, hogy nem lehet bővíteni?
Itt azt írják, 32GB-ig lehet SD kártyát beletenni.
-
aldebaran
addikt
ZTE Mimosa X – Az új bajnok
Hát lehet, várni kell a zte vásárlással... -
2008Kft
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan tudom vissza állítani azt,hogy mikor kikapcsol a kijelző kapcsolja ki a wifit? Mert a speciális beállításokban,wifi alvás irány elvére semmi reakció,még reboot után sem.Ez zabálja az aksimat...ötlet valakinek? (rom reinstallon gondolkozom,csak várom kelzsoca mester válaszát,hogy a patch egy komplett rom formájában érkezik vagy csak sima patch ként...)
Köszi -
callvote
senior tag
válasz
gblasius #10824 üzenetére
MEDIA mappa..azon belül kell egy AUDIO..és abban kell a 3 másik...
alarms
notifications
ringtonesértelem szerűen..alarms,az ébresztéshez
notifications a figyelmeztetésekhez
és ringtones a csengőhangokhoz.nálam így van és jól működik.
persze a romon belül is meg lehet oldani,belemászva a rendszermappákba,de szerintem ez hirtelen egyszerűbb -
gblasius
csendes tag
válasz
callvote #10823 üzenetére
Szuper,köszi!! Sikerült is!
Lenne egy másik dolog!
Mielött feltettem az IA3-at teljesen leformáztam az SD kártyát!
Létrehoztam újra a Media mappát benne a Ringtones,notifications,és Alarm almappával!
A gondom az hogy innen egyedül a ringtones mappából olvassa be a hangokat,az értesítések mappából nem! Mi lehet gond? Valamit rosszul csináltam? -
gblasius
csendes tag
Szép estét!
Ma feltettem az IA3-at! Minden nagyon faja,viszont segítséget kérnék egy dologban!
Marketről feltelepítettem egy clock widgetet! Viszont a jól bevált módszerrel nem tudom kirakni az asztalra!(Menü gomb-Hozzáadás-Widgetek- Clock Widget)
Mi lehet a bibi? Máshonnan kell kirakni?MMS-t úgy vettem észre nem működik!
Kaptam egyet(egy képet),és hiába van ott a letöltés gomb rábökök nem csinál semmit!
Esetleg valami ötlet?Köszönet érte!
-
skidrowkill
aktív tag
Ha backup-olom a romot
és tuána full wipelést csinálok majd felrakok egy másik romot (próbaképp)[MIJÁU]
és utána restore-olom akkor megmarad minden?(játékmentések...stb) -
pusihusi
addikt
Nekem is príma!
-
kelzsoca
félisten
Nah ki az aki felrakta a tilal féle MIUI romot?
Nálam van egy kis probléma
E/libEGL ( 114): validate_display:188 error 3008 (EGL_BAD_DISPLAY)
Végülis csak a kijelző nem működik az esetek 95%-ban.
-
Badboys
őstag
Köszönöm a válaszokat azoknak akik igyekeztek segíteni.
-
Military
csendes tag
Hali mindenkinek!
Kérdeznék, hogy a Skate-emmel szeretném nézni a neten a Stream Videót a Firstrowsports.eu-n az NFL Network élő adását, és nem akar megjelenni a videó!
Milyen Flash Playert vagy nem tudom mit töltsek le hozzá???
Előre is kössz mindent hali
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Redmi note 14 pro 5G
- Apple iPhone 15 Pro Max Sötétkék - 512GB - Független - Hibátlan Állapot - Összes tartozék + Tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Apple iPhone 12 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest