Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Előfizetés mögé zárta a Sony az Xperia egyik húzófunkcióját
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
callvote
senior tag
valaki.....
van értelme időnként a dalvik cache-t kitörölni/kipucolni?
(nem romcsere miatt,csak időnkénti nagytakarítás célból) -
Jano_023
őstag
válasz
adamcsik #9387 üzenetére
Link2SD-vel lehet rajta egy kis szabad helyzet csinálni. De ha teszel fel egy másik ROM-ot akkor abban van egy lehetőség, hogy ne a belső memóriára rakja a porogikat hanem az SD kártyából lekerített EXT partícióra. És ezt úgy kezeli mint a telefon belső memóriáját (vagyis úgy látja).
-
adamcsik
aktív tag
Hali.
A telefon belső memóriája megtelt. Nem lehet valahogy megnövelni, vagy miket lehet átrakni az SD kártyára? -
Fooler89
őstag
válasz
kelzsoca #9379 üzenetére
Azokat végig néztem és nagyon örültem a sok extra beállításnak amikkel megspóroltam kb. 15 app letöltését, beleértve a launchert is.
Nagyon elégedett vagyok a mostani rommal csak az a fránya wifi driver... Minden hibátlan vele, nekem csak annyi a problémám, hogy wifi keresztül szoktam felmásolni a heti mix adagomat ami most sokkal lassabb.Amugy a kérdésem erről szólt. [link]
-
storm3
senior tag
-
bubus66
nagyúr
válasz
adamcsik #9371 üzenetére
(#9371) adamcsik
Helló leírom hogy hogy tudod kitenni a kért ikonokat. Látom,már a Zsolt_72 válaszolt, csak le írom mert lehet, hogy az lesz a következő kérdésed.
kezdőlap==>Menügomb==>Hozzáad==>Widgettek==> Energiagazdálkodás. Abban bent van Wifi-Bluetooth stb ki-be kapcsolás
-
Fooler89
őstag
IA 2-ben hogy lehet megváltoztatni a lehúzott status bárnál a dátumnak a kijelzését?
-
bubus66
nagyúr
válasz
mrskatejoe #9268 üzenetére
(#9268) mrskatejoe
Szia meg oldódott a wifi próbalámád V2 vissza rakásával?
-
callvote
senior tag
-
adamcsik
aktív tag
Helló!
A GPS, a BLUETOOTH, a WIFI, 3G alkalmazásokat hogyan lehet ikonként kirakni a kezdőképernyőre? -
dodo76
tag
Sziasztok!!
Valahol lehet állítani a rezgés erősséget?
Mert alig akar rezegni,oldaltokba meg nem is lehet éreznizajos helyen dolgozom s a Blade-m nél is sokszor a rezgést vettem észre,ha hívtak)
Van erre esetleg valamiféle megoldás??. -
skidrowkill
aktív tag
üdv:
gyári fülesem egyik napról a másikra behalt(a rövidebb része)
Nem látszik rajta szakadás.
Gariba ezt nem cserélik?? -
apeelme
addikt
válasz
Torento #9361 üzenetére
miért vagy ezen meglepődve? a Teljesítmény menübe belépve még egy FIGYELMEZTETŐ üzenet is megjelenik amivel felhívja a figyelmed az esetleges gondokra...
A CPU-t is húzhatod addig hogy szétfagyjon a rendszer, ha még be is pipálod hogy boot-kor is ezzel induljon, a büdös életbe nem fog elindulni a rendszered...gondolom nem örülnél..a VM is pont ilyen...a "procifesz állítgatás" jelen esetben pedig nem kivitelezhető, és ha lehetne sem tennénk azzá...sok user még hátteret sem tud beállítani... -
Torento
tag
válasz
apeelme #9359 üzenetére
Beláthatatann??? De akkor minek van benn ilyen opció?
Azért ez keményen hangzik h beláthatatlan...
kelzsoca írta multkorában h olyan nem lesz benne a romban h procifeszt a felhasználó babrálhassa mert akkor készülnének a téglák...
Persze tudom h ez alapból benne volt (VM méret) a cm7-es romban... az IA-nak meg ugye az az alapja
-
dodo76
tag
Sziasztok!!
Valahol lehet állítani a rezgés erősséget?
Mert alig akar rezegni,oldaltokba meg nem is lehet éreznizajos helyen dolgozom s a Blade-m nél is sokszor a rezgést vettem észre,ha hívtak)
Van erre esetleg valamiféle megoldás?? -
apeelme
addikt
válasz
Torento #9356 üzenetére
galaxy ace : 320x480pixel
skate: 800x480pixelez 2,5x több pixel mint az ace-en...meg is van a magyarázat...
(#9358) Torento:
1. compcache-t 256MB vagy kevesebb RAM-al rendelkező telóknál érdemes használni amúgy felesleges
2. az alap VM méret 32M...ha elállítod magadra vess...beláthatatlan következményei vannak...(#9360) dodo76: a Beállítások - Extra beállítások - Bevitel - Rezgő visszajelzés beállítása menüpont alatt a végletekig testre tudod szabni...sok sikert
-
Torento
tag
Igazából amit a "Teljesítmény" menüpontal kapcs kérdeztem ott 2 dolog van amit nem tudok
1. "Tömörítse a memóriát a fokozott virtuális kapacitáshoz" -nekem ez "Letiltva"-n van
2: "VM méret" -ez meg 48-on(#9359) apeelme
sajnos gondoltam h ez lesz a válasz
-
Torento
tag
kelzsoca@appelme
ICE ARMOR 2
Lenne pár kérdésemekem a zárképernyő stílusa "gyűrű"-re van állítva és feloldáskor akad az effekt (ah a buborék "szétrobban"
)
Ezzel lehet valamit kezdeni? (sgs-en ez szép tisztán megy amin nem lepődtem meg hisz sokkal erősebb hardverileg... viszont hawer galaxy ace-én is van ilyen zárképernyő stílus és neki sincs ott akadás)A "Teljesítmény" menüpontban mi a legjobb beállítás? arra értem h hol legyen pipa hol ne
Ebben a romban nincs aksi kalibrálás... hawer mindenképpen arra akar rábeszélni h szedjem le marketről énmeg mondtam neki h nem kell mert ha kéne akkor vagy benne lenne a romban alapból v szóltatok volna h szedje le aki akarja... ???
callvote
Nekem sem megy 1000Mhz felett a teló (főleg ha már kicsit be van melegedve,azonnal újraindul)Nem mindig kap ennyi pontot az enyém sem...amikor annyit kapott csak az IA2 és a 2 tesztprogi volt rajta az SD is teljesen üres volt...tesztek között néha újra is indítottam.... Írtam h szoktam teszteket futtatni romcsere után többfajta órajelen is...A nagy órajelekkel szoktam kezdeni (1036-1017)mert ha kicsit is be van melegedve a teló nem fogja végig csinálni...ígysem mindig
(960Mhz amin teljesen stabil)
Kis érdekesség: Most tapasztalom h 960Mhz felett sem csinál újraindulást ha Performance-ra van téve a viselkedés..ha átteszem smartass-ra (998Mhz) kb 5 perc és újraindul.. természetesen így nem fog maradni mert nagyon húzza az aksit de ígyhagyom mostmár amég újra nem indul mer kíváncsi vagyok
szvsz ha stabilan magas órajelen van azt bírja csak azt nem ha fel kell "ugrani" annyira (ez eddigi rom ok esetében nem így volt)
-
padre666
tag
válasz
agressor12 #9348 üzenetére
Nekem csak a törlésnél nem látszanak a betük...írásnál minden ok!
-
giigz
veterán
válasz
#40993792 #9349 üzenetére
Gondoltam, hogy valaki ezt fogja írni, de nem szoktam használni a Task Killert.
A telefon merült nagyon, ezért léptem be kilőni mindent. Ezután is merült, tehát valami annyira beragadt, hogy azt már a Task Killer sem tudta kilőni. Újraindítottam a telót, felraktam töltőre, gondolom mostmár jó lesz.
-
Norbeee01
tag
válasz
agressor12 #9348 üzenetére
Gondolom azért nem tudod kitenni,mert átvannak helyezve az ext partícióra(memóriakártya)...Ha azon vannak akkor nem fognak működni a widgetek.
-
agressor12
senior tag
IA2 1-2 negatívuma amit észrevettem :
Pár widgetet nem lehet kitenni:
Poweramp
Aix weather
Extended controls
Az üzeneteknél feketére állítva a hátteret nem látszanak a szövegek, ez a bug már volt masik romnál is. -
giigz
veterán
Nekem tegnap gyorsan merült a telefon, olyankor is, amikor hozzá sem nyúltam. Utána Task Killerrel bezártam mindent, de azután is gyorsabban merült. Most felraktam töltőre, meg előtte újra is indítottam, remélem megoldódik...
(#9304) Jano_023: Pontosan ez van nálam is, amit fotózok és rámegyek, hogy megnézzem a képet, levág belőle...
-
Joshi
titán
válasz
#40993792 #9344 üzenetére
Nem tudom lehet hogy nincs túl sok értelme de nálam rom felrakás utáni első feltöltést követően ha lekalibráltam akkor látványosan tovább bírta az akksi. Igazából ott vettem észre javulást amikor csak készenlétben van a teló, pl este lefekvés előtt 48% az akku akkor reggel is annyi. Na ez a nem mind1.
-
Joshi
titán
válasz
viperabácsi #9327 üzenetére
Mintha kelzsoca azt mondta volna hogy kivették a progit a romból és a recoveryben van rá lehetőség az akksi kalibrálásra. Az biztos hogy a Battery Calibration progi már nincs fent alapba.
-
Jano_023
őstag
Hali, erre kérek segítséget! Már újra raktam a progit akkor sem jó.
Köszönöm! -
Indiant
addikt
Mit nem értesz? Itt nem ROM, hanem rendes FW korlátozás van mint a többi telónál...
MIVAN???
Te meg miről beszélsz?
Kutyát nem érdekli, hogy milyen korlátozás van. Engem egy vodás mentés érdekelne. Hidd el elég jól tudom miképp van lezárva a Skate. De mint írtam ez a része nem érdekel. Ha nem akarok függetleníteni, akkor már nem is érdekelhet a rom?!
-
ux1
addikt
válasz
miklos0308 #9324 üzenetére
A memóriában van a nem futó példány. Ez más mintha futna... Ismerni kellene az android működését...
-
bubus66
nagyúr
válasz
(#9324) miklos0308
Szia Én Az ADW Launcher EX használom próbáld ki. Ha kell PV át küldöm
-
Norbeee01
tag
válasz
Én a LauncherPro-t használom és eddíg minden klappolt vele
-
Joshi
titán
Bocs ha már volt de a recoveryben milyen menüpont alatt lehet kalibrálni az akksit IA 2-nél?
-
miklos0308
tag
-
miklos0308
tag
Sziasztok. Ti milyen launchert ajánlotok a telefonra? Ki mit használ, melyik a legjobb esetleg melyik mennyi memóriát használ?
-
callvote
senior tag
ha valakinek van baja a VIBER progival(csak a külső hangszórón megy stbstb)
akkor próbáljátok meg ezt [link] a marketes verzió helyett. -
Indiant
addikt
válasz
skidrowkill #9314 üzenetére
Megoldom, csak egyenlőre abszolút nem világos, mikor merre tükröz a gép. Holnap javítom.
(#9317) kelzsoca: én elhiszem, de miért kell ezt titokban tartani? Mármint a felhasználók részéről. Egy darab vodás mentést sem tett még ide föl senki.
-
kelzsoca
félisten
Mert csak a Smart Store-ban tudod megvásárolni, sehol máshol.
Nem véletlenül kerül 55k-ba az a vodás telefon
(#9315) Indiant
Láttam már, illetve többen is privátban kerestek, hogy a független vodás Skate-re feltehetik -e nyugodtan más szolgáltató szoftverét, mert nem szeretnék lezárni a készüléket
-
dodo76
tag
Nem tudtok ajánlani valami jó kis,pofás,jól működő gyorstárcsázot amit ki tudok rakni egyik oldalra s képeket hozzárendelni?
-
Indiant
addikt
válasz
apeelme #9313 üzenetére
Ebből számomra nem az derült ki ,hogy akár kelzsoca akár más látott már ilyet személyesen. Eddig itt ezzel senki nem dicsekedett..., hogy a vodánál vett volna skate-et.
Szóval a függetlensége is városi legenda, amíg nincs bizonyíték. Hacsak az nem az, hogy valaki pont a függősítésén dolgozik... -
apeelme
addikt
válasz
Indiant #9312 üzenetére
de bizony látott...
(#6286) kelzsoca -
Indiant
addikt
Javított Splashek ZTE Skate-hez a blogomban.
(#9311) dkaro:pult alól árulják...
(#9310) Zsolt_72: sajnos ilyen deszkát még senki sem látott
-
dkaro
őstag
Én nem is látok a voda kínálatában skatet, de lehet vak vagyok.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, olyan gondom van, hogy a fényképezőgép a telóban meghülyült kicsit
FX Camera Zoom-ot használok.
A probléma: csinálok egy képet és levág belőle. Vagyis nem is vágja le mert ha gépen nézem akkor jó, csak a galériában nem jó a kép. Mutatom mi a gond.1. kép. Itt a bal felső sarokban láthatjátok milyen az eredeti kép.
2. kép. Itt már láthatjátok, hogy a jobb széléből levágott, nem látszik a telefon rendesen. Ez hogy van és miért ? Valakinek ötlet ? Már mindent állítgattam a programban.
(ja, a gyári fényképezővel minden rendben)
-
Apaxp
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, Galaxy AI 2028. 02.
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest