- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRomeo
tag
válasz
skidrowkill #16229 üzenetére
Részemről nem érné meg
A kijelző mérete és a teló tudása sem győzött meg
De te tudod
-
GRomeo
tag
"szerintem 15 és 20000 ft közötti összeg az ideális"
A piaci ára így hangszóró hibásan lehet ennyi lenne
Lehet,hogy mégsem rossz a hangszórója?!
Ugyanis az én skatem sem bírja a full hangerőt,vagyis lejjebb véve a hangerőt IA3+dsp maneger alatt be tudtam úgy állítani,hogy nem torzít,recsegA gyári rom-on ez sehogy sem sikerült,mindig torzított pláne nagyobb hangerőn
Persze ez csak egy lehetőség lenne,talán érdemes lenne kipróbálni -
GRomeo
tag
válasz
andyTM #15233 üzenetére
"- itt mindenkié eladó! - úgy is fogalmazhatnék, hogy: van az a pénz, amiért eladó"
Lehet meglepő ha azt mondom vagyis írom részemről még új árában sem lenne eladó
Ugyanis jelen esetben semmi szükségét nem látom többet tudó okos telónak pláne 100rugóért nem
Persze lehet ezzel egyedül vagyok így -
GRomeo
tag
Ezt nem próbálta valaki esetleg? http://logout.hu/cikk/launcher_7/bevezeto_funkciok_csempek.html
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #14050 üzenetére
Ha csak ősszel érkeznek a friss telefonok akkor még jó darabig a Skate nem lesz kifutó vagy kifutott termék
Szerintem sokat eladnak még belőle és azért ha még csak óvatosan is de valamelyest fejlesztenek rá valamicskét
persze nem a gyártó zte-re gondolok
,hanem ApeElme & Kelzsoca
-
GRomeo
tag
válasz
Keeperv85 #13983 üzenetére
Igen egyértelmű már így,akármennyire is nehéz elfogadnom,ez van
A Blade a ZTE-nek tuti sikertörténet,de gondolom a Skate-re is elmondható ez? Bár ha legalább egy 1/2 évvel hamarabb jött volna...Azért kíváncsi lettem volna és most jön a ha armv7 ,amoled kijelző,1ghz proci stb...mit kértek volna érte el? 100e körül
-
-
GRomeo
tag
válasz
Norbeee01 #13249 üzenetére
Nem akarják többen elfogadni,hogy a ZTE-vel számolni kell a jelenben is, pláne a jövőben mennyire kell majd
De ha nem ismerik a ZTE telóit,hogy mondhatnak véleményt róluk
Én nem ismerem az SE telóit nem is mondom rájuk,hogy s.arok
Ár-Érték ,ez határoz a vásárlásnálHa ebben jobb lesz a ZTE kínalata...
ezt fogom megvenni
-
GRomeo
tag
válasz
#40993792 #13225 üzenetére
Részemről sincs igényem nagyobb tudású telóra
igen azt hiszem maradok a zte vonalon tovább,megkedveltem a márkát és ugye Kelzsoca,ApeElme munkái
Na meg 100e ft-ot egy telóért
szerintem hülyeség adni ,persze akinek ez nem gond adjon
Nálam marad az ár-érték arány szempont vásárlásnál
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #12521 üzenetére
Ezzel együtt kell élni,ha akarnak ugy is belemásznak a pc-be vagy akár a telóba és azt tudnak meg amit akarnak!
Talán nem az átlagfelhasználó érdekli őket,felőlem meg b.k.phatják! -
GRomeo
tag
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #11942 üzenetére
6nap?
Ezt alig merem elhinni!
Véletlenül nem 2akksi van benne?
Netalán 2000-es lenne az akksi? :-))) -
GRomeo
tag
válasz
okoska74 #11182 üzenetére
Telón valóban jók a képek,pc-én még nem láttam. Őszintén megmondom teló vásárlás előtt még ilyen képminőségre sem számitottam,mint amit most csinál,tehát részemről elfogadhatónak tartom.Pláne,hogy nem vágja le a kép széleit. Viszont nekem is tetszik az egéralátét,szert kellene nekem is tennem ilyenre...
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #10747 üzenetére
Igen tudom az egyik legpontatlanabb mérő a speedtest.net-tel
de flash-t nem akartam feltenni,hogy pl.a datanet oldalán mérjek sebességet.
A SkaTe2-nél ugyan ezzel a pontatlan progival 15-20mega körüli a sebesség,de nem lovagolok én ezen az átviteli sebességen,elég ami van
-
GRomeo
tag
Én sem akarok lemaradni a gratulálók közül,tehát Minden elismerésem
Kelzsoca-ApeElme
I.A.3
Eddig kizárólag csak olvasgattam az új romról kinél milyen hibák jönnek vagy jöhettek elő,de részemről átlag felhasználás mellett nem találtam semmi olyat amit említeni tudnék
Viszont a wifi mérés sebességét az I.A.2-höz képest nem találtam gyorsabbnak de mint már említettem bőven elég az 3-5mega körüli adatátvitel
Nagyon stabil az új rom és az aksi használat mondhatni legendásan el lett találva
Köszi még1szer az új romot -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #10490 üzenetére
Kiváncsi vagyok az. I.A.3 wifi sebességére? Sajna jelenleg nem tudom feltenni a romot,nem vagyok net közelben! Ha tesztelte valaki irja már a fórumba le,köszi.
-
GRomeo
tag
Bootoláskor ilyen hibaüzenetet ir ki I.A.2-nél(recovery-s vissza állitás után):Sajnáljuk,az inditó alkalmazás.com android.launcher folyamata leállt...
Bezárással tovább enged,mit lehet erröl tudni? -
GRomeo
tag
Csak nem bezárt a topik?
Tegnap este óta egy hozzászólás sincs! -
GRomeo
tag
válasz
Keeperv85 #9751 üzenetére
Ennyit már talán nem érdemes foglalkozni az aksi témával bírja amíg bírja,vagy veszel másikat vagy telót újat
Gondolom a ZTE 1-2 évente hozza az "olcsó"Skate clonokat,az idén karácsonyra vagy jövőre már jöhet az új 5"-los duplamagos kicsikePersze ezt majd meg is kell venni valamiből
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #9722 üzenetére
"callvote
"megcsináltam a kalibrációt úgy hogy folyamatosan ment a 3g..azóta jónak mondható,2-3 naponta töltöm."
az aksi kalibrációt csináltad meg ?"
Erre én is kíváncsi vagyok
Nem emlékszem,hogy az IA2-ben lenne ilyen opció
vagy mégis
-
GRomeo
tag
A market-es elérés,letöltés rendben nem találom lassúnak,youtube is rendben
-
GRomeo
tag
válasz
apeelme #9510 üzenetére
Természetesen neked hiszek elsősorban
Egyébként én nem akarok ezen a wifi sebességen lovagolni,elfogadom ennél a romnál ennyi és kész,mint írtam ez szinte mindenre elég amit én a wifi-n keresztül "használok"
De ha jól tudom akkor SkaTe rom-nak lesz még egy végső,final verziójaIgaz Kelzsoca
-
GRomeo
tag
válasz
apeelme #9499 üzenetére
Tudtam róla vagyis olvastam amit írtál,hogy az 1-2-es romnál sem lett a wifi-hez hozzányúlva, javítva de gondolom azért valami optimizáltabb lett és valahogy összefügghetett a javulás
És a SkaTe-ban levő wifi részből nem lehetne nem is tudom,hogy írjam"kiolvasni",hogy mitől is olyan gyors ott a wifi
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #9487 üzenetére
Ugyan az a routerem(TP-LINK TL-WR1043ND 300M) van mint neked is és a mérések egyértelműen a SkaTe rom alatt a legjobbak. Az Icearmor alatt siralmas volt viszont a 2-es már valamivel gyorsabb ez nagyjából elég is lenne. Böngészni,youtube-ozni elég az Icearmor2 sebessége,de én mindkét rom vonalat(SkaTe-CM) favorizálom ,ezért időnként a romokat váltogatom és így elégedett is vagyok
-
GRomeo
tag
válasz
attilav2 #8348 üzenetére
Azt hiszem ha nekem ennyiért (65355 Ft) kellett volna megvennem a Skate-t
nem lennék itt ebben a topikban
Persze az anyagiak mindenkinél mások és az igények is,hogy mire is kell valójában,de természetesen nem fogsz rosszul járni a Skate-tel pláne,hogy van egy jó páros akik gondoskodnak róla,hogy ne unatkozzunk,mindig legyen sok-sok újdonságsokáig még így legyen
-
GRomeo
tag
válasz
Torento #8335 üzenetére
Viszont akkor hallgasd meg,hogy recseg mikor rá van téve adatkábelen keresztül pl.laptopra és közben akkor hívnak
félelmetes hangja volt a hangszórónak azonnal lekaptam a gépről és gondoltam ennek annyi
de aztán mégsem,ugyanis ilyen hangot még nem hallottam előtörni a hangszóróból
-
GRomeo
tag
válasz
Torento #8322 üzenetére
Ilyen hangerőn ugyan azt produkálja az én Skate-tem is
Ha használsz DSP-t vagy equalizert ? Vegyél picit lejjebb az értékekből,mert én is jól kivezérlem és nagy hangerőn torzít,viszont fülessel alig kell hangerőt ráadni és elég szépen szól(DSP) Magában a hangszóróján keresztül zenét hallgatni részemről nem szoktam
kicsit Sokol rádiós érzetem van tőle
-
GRomeo
tag
válasz
kelzsoca #8048 üzenetére
Kelzsoca,szerinted hosszabb távon melyik forrásban látsz (Gyári rom clonok ill. CyanogenMod)nagyobb fejlesztési lehetőséget? Most mindkét vonal jelenleg fejlődik,látjuk,tapasztaljuk de ha jellemezned kellene őket melyiknek mi a negatívuma-pozitívuma fejlesztés,megvalósítás terén?
Remélem valamennyire érthetően voltam -
GRomeo
tag
Néztem a ZTE Tania videóját és mikor elforgját a telót olyan körkörösen fordul a kép,tetszik. Ezt ugyan lehetne e a Skate romba is beletenni?
-
GRomeo
tag
Lehet hülyeség amit kérdezni szeretnék
A skate mikrofonjának erősségét,érzékenységét lehet valahol állítani az Ice Armor-ban?Mondjuk ilyen beállítást nem találtam még benne vagy ez automatikusan állítódik?
-
GRomeo
tag
válasz
Adammer #7798 üzenetére
Nálam is ugyan ezt produkálja az akksi. Régebbi telókon ha feltöltődött az akksi kihúztad utána újra visszadug és töltődött tovább,ezt többször is meg lehetett ismételni.
Viszont nem ártott volna bele vagy 2000 milliamper-es akksi,biztos sokkal jobban bírta volna a gyűrődést! Akksi+normális hátlap lehet megért volna a +3-4ezer ft-ot -
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #7793 üzenetére
Természetesen én sem akarok politizálni,de a nemzeti színek akkor sem fognak változni akárki is legyen hatalmon
-
GRomeo
tag
válasz
mrskatejoe #7787 üzenetére
Narancs sárga droid?
Piros-fehér-zöld -
GRomeo
tag
Kérdésem a zöld droid-ot(bootloader) nem lehetne nemzeti színűre változtatni?
-
GRomeo
tag
Kb.1órája rászántam végre magam az Ice Armor telepítésére,tartottam a másoknál előforduló hibáktól 1000-rel,és most jön a de
már nyúzom ill. állítgatom vagy 1/2 órája és szinte bár mit állítottam hibátlanul tette
Wi-Fi gyors mint állat,telefonszámok rendben,gyorsaság szupergyors,szenzort kalibrálni sem kellett,amikor kell elsötétedik stb...írhatnám elég sokáig,szóval maximálisan elégedett voltam SkaTe v2-vel is de egyelőre marad az Ice Armor
Tetszik a tetszőleges widgetek állítása,equalizer vagyis DSP Maneger,az 1000állíthatóságról már nem is beszélve vagyis írva,akksi valóban lassabban merül
Szóval amennyire tartottam az új romtól igen felhasználóbarátra sikeredett,legalábbis nálam eddig ez a helyzet
Köszi Kelzsoca és ApeElme és akik még dolgoztak rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest