- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
-
Mobilarena
Végigmegyünk azokon a fontos információkon és kérdéseken amelyek a legtöbbeteket érdekelhet, valamint a készülékről szóló általános információkat vesszük sorra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
krystman
őstag
Én a marketről szedtem minden cuccot, de pl a Vplayerben is felugrik egy Telenoros hirdetés. Máshol ezt nem veszem észre, pl.böngészés. De van pár program, ahol felugrik ez a hirdetés.
-
aldebaran
addikt
Ha nincs internet előfizetésem, akkor a gps nem is fog menni offline térképpel sem?
-
Caps96
csendes tag
Callvote köszönöm a választ holnap megmutatom egy szakinak írásod aztán csak megoldja valahogy.
Scyllarus honét gondoltad hogy gaxym van? Csak a növérem sony-járol beszéltem még, mert neki is ez a baja. Mellesleg teljesen új a teló és csak az alap szoftverek meg pár androidmáketes játék van rajta semmi warezzes iGo.
u.i. köszönöm midnki segítőkészségét. -
callvote
senior tag
válasz
Caps96 #11790 üzenetére
nem kell semmi hozzá...
lehet hogy a titkositással van gond(wpa2 tkip/aes stbstb)
vagy ha van mac szűrés....
vagy a dhcp kiosztás van korlátozva X számú eszközre...
pl 101-103ig és lehet beragadt az előző csatlakozás és azért nem kapcsolodik uj eszköz,mert nem enged dhcp-t kiosztani(mondjuk ez a resetnél kiderült volna)
több lehetőség is van,végig kell zongorázni... -
Caps96
csendes tag
Sajnos nem használ a reset se. Most azt írja hogy nincs kapcsolat. Egy ismerősünk szerint lekel tölteni valamit a mobilra, ehhez van ötletetek?
-
Caps96
csendes tag
Üdv. mindenki!
Csütörtökön lettem boldog tulajdonosa egy ilyen okos téglának.
Minden jó és minden szép csak nem tudok fellépni a itthoni wi-fireígy van ezzel nővérem is az ő xperiájával. Nos szerintetek mi lehet a baj?
TP-linkes routerünk van beírjuk a jelszót neki áll csatlakozni majd kiírja hogy "kapcsolat bontva".
Válaszotokat elöre is köszönöm -
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Tobika1 #11786 üzenetére
Nincs mit.
Azért
nem kell mindet leszedni ami hozzáférhet a híváshoz, vagy sms-hez, de eltudod dönteni.
Olvasatom szerint a facebookon is terjed rendesen az sms " vírus" okos telefonra. Nálunk még azért nincs mert ugye a facebookon nincs ilyen "szolgáltatás " kis hazánkban.(#11788) Caps96
nálatok ruter beállítási gond lesz. Érdemes lenne megnézni a beállításokat a ruteren.
Első kőrben huzzátok ki a rutert, 1-2 percet vártok majd újra indítod. Ha ez nem jön be akkor Kelzsoca ajánlata következik
-
Tobika1
senior tag
válasz
mrskatejoe #11784 üzenetére
okés köszi!
leszedegettem pár appot amiről úgy gondolom hogy "gonosz" lehet
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
Tobika1 #11781 üzenetére
Vírus ? mint olyan Windows gondolkodásos megnevezés szerint nincs
, de vannak rossz indulatú programok. (na jó azokat is lehet vírusnak nevezni. Ezek nem "settenkednek " be a telefonodra, hanem Te saját magad telepíted fel ...mondjuk egy warezolt programmal.
Mint ahogy Zsoca is leírta már.
Minden programnál fontos, hogy megnézd azt mihez férhet hozzá.
Mit is akarnak ezek a programok ? emelt díjas sms-t küldeni, no meg emelt díjas számot hívni.
Ezt kiküszöbölheted ( ha nincs igazam majd kijavítanak ) azzal, hogy Hívásbeállítás / internetes hívás használata menüben beállítod vagy kiválasztod ezt " mindig rákérdez "ilyenkor híváskezdeményezésnél felugrik egy kis ablak és megkérdezi miről menjen a hívás. Így ha program akarja indítani kifele a hívást rögtön lefüleled.
Egyszerű és jól kontrollálható.
A reklámok ellen ott az adfree
Viszont egy jó tűzfal sem árt akkor ha esetleg olyan neted van ami számol túlforgalmazást
ezzel nem fognak a programjaid a tudtodon kívűl kolbászolni
-
maxim01
aktív tag
Reklám blokkoló a marketen keress rá az AdFree-re.
Vírusirtó ráadásul magyar fejlesztés ugyancsak marketen Zoner AntiVirus -
callvote
senior tag
nekem eset mobile security van fent...EZ
virusirto,antispam,lopás elleni védelem..stbstb...
de reklámok ellen nektek valami reklámblokkoló alkalmazás kell. -
törölt tag
Sziasztok, Igo MyWay van a telómon, skint keresek hozzá,mert nem mutatja a házszámokat. Köszi.
Reborn skin az van rajta. -
Tobika1
senior tag
Valaki találkozott már vírussal a telefonon? Nekem mostanában érdekes hirdetések jelennek meg és ikonok... Érdemes vírusirtót használni? és ha igen akkor milyet ?
-
Timyyy
őstag
Sziasztok!
Tegnap került a birokomba a "kis" Skate telefon, nagy örömmel állítgatom, testre szabom, és beleütköztem a háttérkép problémába. Jól meg is néztem, hogy 480*800 pixel a kijelző, le is mentettem pár db ilyen képet, hogy majd válogatok. Beállítanám az egyiket háttérnek, és akkor megjelenik egy keret a képen, amit huzogatni kell, de csak úgy tudom, hogy mind a 4 irányba egyszerre nagyítom vagy kicsinyítem a keretet.
Na most én azért szedtem le pixelre pontos képet, hogy tökéletesen kitöltse a hátteret. Hogyan tudom ezt beállítani? Ja és a keret szélesebb, nem magas, amikor a telefon pedig függőleges irányba nagyobb...
Továbbá nekem az sem kell, hogy 4-5 háttérre pakoljak ikonokat, nekem bőven elég 1, fixen, nem akarok köztük lapozni, és erre az egyre kell nekem egy fix kép, teljes kitöltésben, úgy, ahogy azt letöltöttem. Mit csináljak azzal az istenverte kerettel?Van egy Samsung Galaxy Mini is a családban, ugyanígy android, és ott is van keret a háttérkép választásnál, de ott át lehet kapcsolni függőlegesre, és ki lehet nagyítani a keretet a kép teljes méretére, magyarul az úgy néz ki, ahogy az ember eltervezte.
Én ezt hogyan tudom elérni?
-
kelzsoca
félisten
válasz
skidrowkill #11768 üzenetére
Ha megnézted volna a rom topicban a felsorolt módosításokat, akkor ezt láttad volna:
- A2SD
- Ext fájlrendszer támogatás -
skidrowkill
aktív tag
bocs ha hülyeséget kérdezek de a SkaTe_v2 támogatja az a2SD-t
-
macilacus
senior tag
Bocsánat most látom, hogy hívás közben a menü gomb megnyomása után választható a felvétel funkció.
-
gabe96
aktív tag
bocsi, lehet nem itt kène feltennem ezt a kèrdèst, de nem tudtok mondani nekem egy olyan programot, amivel látom wifin a mèdia szervereket? (Tp-Link wr1043, usb-s külsô hdd)
elôre is köszönöm -
aldebaran
addikt
Srácok, itt próbáltátok már? Hang felvevő
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Megvan a telefonom
tudtok ajánlani egy olyan felvevőt ami felveszi a másik fél hangját is? -
joestone
addikt
Engem sújt a ZTE átka.
Már megint ZTE terméket vásároltam egy smarttab személyében .
-
bacsi2
csendes tag
válasz
Frozzy #11741 üzenetére
Szerintem itt már szoftveresen nemigen lehet mit javítani a hangzáson. A custom romokban alapból van DSP Manager. A Player Proban is van külön equalizer, + tölthető hozzá DSP Pack. Hardverileg meg nem túl jó a hangkimenet a Skate-en, jel/zaj viszony nem túl jó, van egy alap zúgása, stb. Ha a hangzáson akarunk javítani, akkor érdemes inkább egy jobb fülest venni, de még így is el fog maradni egy nevesebb mp3 lejátszótól. Ez van.
-
Frozzy
őstag
Beats Audio (Gingerbreadra így skatera IS!) Modaco fórum topic.
"I'm using PlayerPro with the DSPPack addon. It destroys the stock media player"
-
scyllarus
veterán
Nekem speciel semmi gondom az IA3-mal, hónapokig tartó v2 használat után tértem át. SŐT, ma ott is fogott stabil wifit, ahol a v2 korábban nem! (Az is látta, de gyenge volt a jel a csatlakozáshoz.) Egy próba nem próba, de mindenesetre érdekes volt.
A chromium az első mindig, amit egy új Ubuntura felrakokJó-jó a FF, de azért az az igazi!
-
unyadavid
senior tag
ez a miui m&m rom rámegy 150 mb-os systemre?
-
lorant921119
csendes tag
válasz
lorant921119 #11733 üzenetére
Müködött a szoftver frissités kőszy a segitséget jo az oldal kőszy!!!
)
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
lorant921119 #11733 üzenetére
Fastbootolni kéne, de mernék fogadni, hogy nem megy az adb mert nincs onlineban vagy debugban a port. Aki érti pls. fejtse ki neki, telón nem akarok ebbe nagyon belemászni...
-
callvote
senior tag
válasz
lorant921119 #11731 üzenetére
itt van,kövesd a lépéseket pontosan pontról pontra!! -->[link]
ha végzel vele és elinditod a telefont,javaslom első dolgod legyen hogy a gmail-t beállítod
többek közt az ilyen gondok kikerülése végett és nem másodsorban kell a market használatához is -
lorant921119
csendes tag
válasz
lorant921119 #11729 üzenetére
Hogyan tudok szoftvert frissiteni???
-
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11713 üzenetére
Nem talalom most azt a hszemet, de az a gond, hogy en rejtetten hasznalom a wifit es fix csatornaval, jelszoval. Nos, ha az elso ket feltetel kozul az egyik nem teljesul, a romodban a wifi mar hasznalhatatlan. Kiprobaltam, tudom. A gyarinal ssid-t beirom+accot es mar van is wifi.
Remelem, ertheto volt.
Bocsi, blackberryrol irok es ezen nagyon gaz az ekezet.
-
callvote
senior tag
válasz
lorant921119 #11727 üzenetére
akkor most vagy vársz kicsit,hátha tudnak más megoldást erre,ha nem tudnak akkor frissited a szoftverét és visszaáll minden alapra..természetesen ez adatvesztéssel jár,de hát ez van.
remélhetőleg utána első dolgod lesz hogy beállítasz a telefonban egy gmail fiókotmás fiokkkal nem lehet feloldani,csak azzal amit te csinálsz a telefonnal,vagy a már meglévő gmail fiokod állitod be a telefonba az első indításnál.
bárki is adna neked fiokot,vagy ha te magad is csinálod,utólag ez nem működik -
callvote
senior tag
válasz
lorant921119 #11725 üzenetére
nem érted,neked kellett volna a telefonban a gmailt megcsinálni,mert ha elfelejted a mintát,és 5x rosszul adod meg,akkor felkinálja a telefon hogy "elfelejtette a mintát?"...arra rányomva be lehet jelentkezni a saját gmailba,amit neked kellett volna megcsinálni a telefonban.
utolag nem lehet,megnéztem most.
-
lorant921119
csendes tag
válasz
callvote #11724 üzenetére
Egyszerübb lenne ha valaki adna egy felhasználonevet meg egy jelszot és akkor magamnak is csinálok egy olyan fiokot!!!csakhát szerintem olyan emberek már nem léteznek!!!Valaki nem tudna nekem létrehozni egy fiokot!!!Nagyon megköszöném deh amugy is már sokat segitetetek!!!
-
callvote
senior tag
válasz
lorant921119 #11720 üzenetére
a telefonon kellett volna egy google fiokot csinálni,amivel a marketre is feljársz,ha az van vagy lenne akkor nincs gond.
a kombinácio alatt van egy szöveg hogy elfelejtetted a kombináciot?--vagy valami ilyesmi,és annak a segítségével a fiokodba küldené a megoldást,de igy?
ha ilyen telefonod van élből kellene a gmail fiok,amit első inditásnál kér is hogy csináld meg vagy lépj be..gondolom átugrottad a lépést és most ezért van gond.
tudtommal igy erre nincs megoldás,hacsak nem frissited a telot a tmobile oldalon(ha tmobos vagy)..ugy friss rendszered lesz.
ha mégis van más megoldás akkor a hozzáértők hamarosan reagálnak valamit -
krystman
őstag
Szerintetek miért nem tudok sms-t küldeni Skatettel? Minden jól van beállítva, és még sem megy el az üzenet. Eredeti rom van rajta. Ötlet esetleg? Volt itt valakinek hasonló?
-
Frozzy
őstag
válasz
lorant921119 #11720 üzenetére
kis betűkkel nem ment volna?
-
lorant921119
csendes tag
HELLLO MINDENKI!!!
TUDNA VALAKI SEGITENI ABBA HOGYHÁT VETTEM ÉNIS EGY ILYEN SKATET ÉS BEÁLLITOTTAM BILLENTYÜZÁRNAK VALAMILYEN MINTÁT AMIN AZ UJJAMAT KELL VÉGIG HUZZAM VALAMILYEN MODON DEH ELFELEJTETTEM HOGY MI VOLT A MINTA EZÉRT MOST VALAMILYEN GOOGLE FIOKOT KÉR AMI NEKEM NINCS!!!
CSINÁLTAM 1-ET GÉPEN DEH TELON NEM ENGED BE!!!
(SEGITSEN VALAKI HA TUD KŐSZŐNŐM SZÉPEN!!!
-
callvote
senior tag
QtADB nem rossz de a wifi részén az istenért sem akar menni..látja a címet de a szoftver az 5555-ös portot akarja használni,azon nem akar menni..melyik port kéne neki hogy lássa is a telefont?
(#11718) viperabácsi
szedd le a régit és cseréld fel az ujra,pár alkalmazás nekem is csinálta anno,és csak igy ment fel,utána már frissít legközelebb rendesen
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11713 üzenetére
őőő ez oké,de ilyenkor fel kell csatolni usb-n a telót,és akkor kikapcsol az sd funkcio,én azért használom a wifis megoldást
azért gondoltam arra hogy annak a wifis cuccnak valahogy lehetne adni élből írási jogot,vagy ami kell neki ahhoz hogy engedjen bármilyen mappába másolni -
kelzsoca
félisten
válasz
callvote #11711 üzenetére
http://androidcommander.com/
Android Commander - Az Android svájcibicskája(#11712) aldebaran
A WayteQ xTAB-100 custom romot is én csináltam, mi a probléma a WiFi-vel?
SkaTe_v2-re nézz rá, ha SkaTe-ről van szó.
-
aldebaran
addikt
válasz
kelzsoca #11705 üzenetére
A wayteQ xtab 100 is megvan már vagy 3 hónapja és mostanában frissítettem a romot, mert belassult, de a gyárit tettem vissza rá, mert a módosítottnál a wifimet nem látta.
A samsung i8510-emre is van pár rom, de arra is ráraktam 2 éve és az van azóta is rajta. Bár most frissítenem kell, mert haldoklik.Szóval a tökéletes rom-ot keresem.
-
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11708 üzenetére
kösz
még 1 kérdés,azt meg lehet valahogy oldani hogy van egy wifis file transfer alkalmazás,amivel lehet látni a telefon saját tartalmát is,tudok vele futkározni a system mappában is,ellenben oda nem tudok másolni.ha elküldöm az apk-t bele tudsz nézni,vagy megoldható hogy ha ezt használom,tudjak ezzel is egyből másolni a system mappába(is)?
jobb szerintem így ide-oda tenni alkalmazásokat,minthogy folyton valami explorer programmal még utólag is mászkáljak a telefonban -
kelzsoca
félisten
válasz
mrskatejoe #11707 üzenetére
Nagyon off, de Linux alatt menj a csomag vagy szoftverkezelőbe, a keresőbe ezt üsd be: chromium-browser
Miután megtaláltad, telepítsd fel, és már van is Chrome böngésző, és nem a rókát kell használni LInux alatt
(#11706) callvote
Igen, az úgy jó, onnan kimásolod, átküldöd az SD-re és megoldod fájlkezelővel.
-
mrskatejoe
aktív tag
válasz
#40993792 #11702 üzenetére
Kedves Zsolt
Be kell vallanom valamit. Tényleg nem neked szántam
Figyelmetlen voltam és az új hozzászólás helyett választ nyomtam. Nézd el nekem ( volt már ilyen több is ) Jelenleg lépegetek egyik rendszerről a másikra ( Windows kontra Ubuntu. Ezzel nem is lenne gond, de a win Chrome böngészö van az ubin meg firefox. Nem elég, hogy minden ellenkező oldalon van de a firefoxot soha nem is kultiváltam és nem nagyon ismerem.
Csak azért írtam mert igen jó a kedvem ( pájunka nélkül ) Szóvan bocseszmegjegyzem én nagyon díjazom, hogy a Skate "csapatot " erősíted az Off "tocsikban is "
(#11704) aldebaran
...én meg úgy jártam novemberben, hogy elkísértem az asszonyt a Tmobilhoz. Egy külföldi meló miatt akartam egy olyan telefont amire ha navit rekok akkor nem esik ki a szemem, nagy a kijelzője stb... Ahogy nézegettem a samsungokat, meg Hötöcöket egyszer csak rámkiabált a Skate
Úgy meglepődtem, hogy meg is vettem.
Aztán amikor barangoltam a Neten megláttam ezt a fórumot. Még a használati utasítást sem olvastam el és már rajta is volt a V1, majd a V2, ...stb.. Kipróbáltam mindet.
A legstabilabb a V2. és ez biztos, hogy minden Skate készüléken megy. A gond ezekkel a készülékekkel, hogy a különböző hardverek minőségi szórása elég nagy. Nagyon jó az IA3 , de ahogy látom nem minden telefon szereti.
V2 alatt nekem minden röccenés és akadás nélkül megy, és nagyon stabil. Eddig egyszer sem indult újra vagy fagyott meg.
V2 pro -
callvote
senior tag
válasz
kelzsoca #11705 üzenetére
zsocaaaaaaaaaaaaaa
---> (#11695) callvote
de a mifavor (gondolom) felcserélte azt a launchert,ami eredetileg a romban volt,nekem az a launcher kéne,ami a V2 romban van eredetileg
az úgy jo ha a skate v2 zipből kiveszem ás átküldöm a telefonba?
(logikusan gondolva elvileg ez működhetne:$) -
kelzsoca
félisten
válasz
aldebaran #11704 üzenetére
Sokszor hallottam már, csak egyszer kapj rá, majd lesz naponta-hetente rom csere
(#11695) callvote
Felteszel egy másik launchert, beállítod alapértelmezettre, aztán root explorer-ben a system/app mappába megfelelő jogosultságokkal (rw-r-r) beteszed a módosítatlan launcher2.apk-t.
-
aldebaran
addikt
Nah, akkor hétfőig eldöntöm. Majd keresgetek itt, meg olvasgatom minden nap, de mintha nem láttam volna pro - kontra érveket egy hozzászólásban a 2 romról (IA3 vs skateV2). Vagy elsiklottam felette?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Motoros topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2931, 100% Akkumulátor
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest